PC-ul se restarteaza cand scot memory stick-ul

Discutii despre componente hardware grupate pe categorii de produse

Moderator: Moderatori

Post Reply
Bobby

PC-ul se restarteaza cand scot memory stick-ul

Post by Bobby »

Ca si in titlul am o problema destul de ciudata si nasoala in acelasi timp...
Orice port as folosi de pe PC la scoaterea stick-ului calculatoru se restarteaza direct... singura solutie pe care o am e sa il pun printr-un usb hub si apoi sa scot hub-ul cu totul... daca scot stick-ul de pe hub... iar incasez restart...
Stick-ul e un SanDisck Micro de 4 GB, iar sistemul (cel de back-up) e Sempron 3400 AM2, MB: Biostar (ieftineala cu toate onboard), RAM: 2*1 Kingmax GB DDRII 667, 2 HDD, 1 DVD RW, PSU Fortron 400 W, SO XP SP2.
Sa fie de la faptul ca nu ii dau "safe remove hardware"... oricum nu ma lasa ca imi trage o vrajeala de genul "The device cannot be stopped because a program is still accessing it" si in ultima perioada l-am tot scos direct dupa ce imi faceam treaba cu el...
Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....
smoke

Re: PC-ul se restarteaza cand scot memory stick-ul

Post by smoke »

vezi si tu ce program il acceseaza..poate fi de acolo. si de curiozitate incearca si faza cu safe remove, desi nu e normal sa se restarteze cand il scoti direct. pe alt pc ai probat ?
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
Bobby

Re: PC-ul se restarteaza cand scot memory stick-ul

Post by Bobby »

Pe alte PC-uri fenomenul nu se manifesta... insa si la mine ultimele 4 dati cand l-am folosit nu sa mai restartat... foarte curios... :-k.
Tot in perioada aia avem uneori niste erori ciudate legate de "Generic host proceses" asta pana am exmatriculat Spyware Doctorul de pe PC-ul meu...
Banuiesc ca tot de aici se trage si buba...
Mesajul cu "The device cannot be stopped because a program is still accessing it" cred ca are legatura cu aplicatia InCD...
Deocamdata ii dau pace... dar daca iar incepe... [smilie=maniac.gif]
Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....
Post Reply