Top Jocuri 2009

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply

Care sunt cele mai bune jocuri lansate in anul 2009? (5 optiuni per user)

Aion
0
No votes
0
No votes
Batman: Arkham Asylum
24
13%
Borderlands
10
5%
Call of Duty: Modern Warfare 2
25
13%
Call of Juarez: Bound in Blood
11
6%
Colin McRae: Dirt 2
12
6%
Dragon Age: Origins
21
11%
Empire: Total War
5
3%
F.E.A.R. 2: Project Origin
4
2%
Fifa 10
0
No votes
Footbal Manager 2010
1
1%
Left 4 Dead 2
3
2%
Need For Speed: Shift
10
5%
Painkiller: Resurrection
0
No votes
Pro Evolution Soccer 2010
5
3%
Red Faction: Guerrilla
2
1%
Resident Evil 5
3
2%
Risen
13
7%
Runes of Magic
0
No votes
Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition
2
1%
Street Fighter IV
2
1%
The Godfather 2
0
No votes
The Saboteur
9
5%
The Sims 3
1
1%
Torchlight
4
2%
Tropico 3
3
2%
Warhammer 40.000: Dawn of War 2
6
3%
Wolfenstein
6
3%
X-Men Origins: Wolverine
4
2%

Total votes: 186

Digital_Way

Top Jocuri 2009

Post by Digital_Way »

In acest subiect fiecare user care posteaza isi va posta de asemenea propiul sau top al jocurilor aparute in cursul acestui an. Topul trebuie sa fie structurat pe podiumuri (1,2,3...) si sa aiba minim trei jocuri si maxim 5, iar in plus se pot aduce orice fel de comentarii respectiv argumente aduse jocurilor alese si respectiv pe tema subiectului.
Mai jos public topul meu si il puteti lua ca un exemplu, asa trebuie sa arate fizic polul:

1. Dragon Age: Origins
2. Batman: Arkham Asylum
3. The Saboteur
4. Borderlands
5. Call of Duty: Modern Warfare 2

Va rog sa nu aveti conflicte, topul fiecarui utilizator fiind fiecare parere a respectivului. Bafta! :thumbleft:
Last edited by GabYO on Tue Dec 22, 2009 9:54 pm, edited 14 times in total.
Reason: Digital_Way ai editat postul ceea ce a dus la stergerea poll-ului... Refacut poll (aka resetat) si blocat posibiltatea de editare a acestui post.
According to the Chant of Light, Magic exists to serve man, and never to rule over him.
Profesorul

Re: Top Jocuri 2009

Post by Profesorul »

Parerea mea Batman: Arkham Asylum a avut tot ce ia trebuit , grafica /sunet/gameplay tot :D
quod

Post by quod »

1: call of duty modern warfare 2
2: nfs shift
3:.........dupa lista de mai sus .....nimic
Digital_Way

Re: Top Jocuri PC 2009

Post by Digital_Way »

Multumesc mult lui Gaby pentru introducere poll-ului si completarea listei :thumbleft: . De acord cu tine Profesore.
L.E.: Optiunile dumneavoastra nu trebuie sa fie neaparat luate din poll-ul de mai sus, orice joc lansat in 2009 pe PC este admis pentru propriile topuri. Cred ca dumneata te refereai la poll :d .
Last edited by Digital_Way on Wed Dec 23, 2009 10:22 am, edited 1 time in total.
According to the Chant of Light, Magic exists to serve man, and never to rule over him.
Edeph

Post by Edeph »

1. Empire : Total War - cred ca a adus seria la un nou nivel, fiind mare diferenta fata de medieval, si fiind un joc foarte bun ( desi i-au trebui ceva patchuri sa fie rezolvate crashurile)
2.Borderlands - un joc foarte fun, si grafic foarte interesant ( nu zic inovator, ca poate mi-a scapat vre-un alt titlu asemanator grafic).
3.Risen - Gothic back to life <3
RedVelvet

Post by RedVelvet »

1. Dragon Age
2. Risen
3. Batman
4. RE 5
...........
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

1. Call of Juarez: Bound in Blood
2. Risen
3. Call of Duty: Modern Warfare 2
4. X-Men Origins: Wolverine
5. Batman: Arkham Asylum
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Keos

Post by Keos »

1. Dragon Age: Origins
2. Batman: Arkham Asylum
3. Red Faction:Guerrilla
4. Risen
5. Call of Duty: Modern Warfare 2
There is no order...
m4v3rick

Post by m4v3rick »

1. Saboteur
2. Wolfenstein
3.CD: modern Warfare 2
Image
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

1. The Saboteur
2. Batman Arkham Asylum
3. Colin McRae Dirt 2
4. Call of Duty Modern Warfare 2
5. Need for Speed Shift
PSS 214

Post by PSS 214 »

1. Red Faction Guerilla
2. Dirt 2
3. Borderlands
4. Modern Warfare 2
5. Tropico 3
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
gamihai

Post by gamihai »

1) The Saboteur - Mi se pare un joc extrem de bun si bine realizat. Feeling-ul este deosebit :thumbleft:
2) Borderlands - Fun , optimizat , cell-shaded , divers
3) Risen - RPG de la mama lui , in afara de niste probleme tehnice jocul este un adevarat clasic in domeniu
4) TW: Empire - Un pas inainte pentru seria TW (care in opinia mea e cea mai buna franciza de strategie din ultima perioada)
5) King's Bounty: Armored Princess - Nu apare in poll , dar seria KB este asemanatoare cu HOMM (in opinia mea cea mai buna serie all-time de TBS) , nu se ia in serios ,totul musteste a fun in genul old-school
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
Jester

Post by Jester »

1. Dragon Age ; Origins
2. Dirt 2
3. Risen
4. Batman AA
5. Left 4 Dead 2
narcis

Post by narcis »

1. Modern Warfare 2
2. Tom Clancy's H.A.W.X
3. Far Cry 2
4. DiRT2
5. Need For Speed: Shift
Digital_Way

Post by Digital_Way »

Anunt Important!
La sfarsitul fiecarei pagini se va publica un post de catre mine cu rezultatele poll-ului, statistici si anumite comentarii aduse acestuia.
Have Fun!
P.S.: Pana acum votruile au decurs foarte bine. [smilie=Spawn.gif]
Marele M

Post by Marele M »

1. Batman : Arkham Asylum
2. Call of Duty : Modern Warfare 2
3. Risen
4. Left 4 Dead 2
5. Burnout Paradise The Ultimate Box
ThePec

Post by ThePec »

1. Dragon Age Origins
2. Empire Total War
3. Batman Arkham Asylum
4. Risen
5. Tropico 3
i5 750 @ 2,66 Ghz | MB Gigabyte P55 - UD3L | 16 gb Corsair @ 1600 | Gigabyte HD5770 1024 Ram | WD 750 gb + WD 500 gb | Antec Three Hundred |Antec EarthWatts 650W | Asus ProArt PA246Q 24"
TheUgly

Post by TheUgly »

Vad ca foarte multi nu mentionati Call of Juarez : Bound in Blood ,mi se pare ciudat avand in vedere grafica extraordinara (pe W7 arata f bine) ,game play-ul ,stoy-ul si chiar simtul umorului ce reiese din replicile personajelor in timpul jocului.Si nici pretul in magazine nu e rau.L-am rejucat deja de 3 ori :) intr-o luna .

1.Call of Juarez :Bound in Blood
2.FEAR : Project Origin
3.Dirt 2
4.Batman : Arkham Asylum (pentru grafica ,altfel miroase rau a consola ,all around)
5.Wolfenstein
6.PES 2010

NFS Shift si COD MW 2 de la locul 10 in jos ,FIFA tot prin zona :) .
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Digital_Way

Post by Digital_Way »

La fel cum spune TheUgly as preciza si despre Dragon Age. Parca e uitata povestea superba, gameplay-ul de neegalat, personajele si mai ales Acting-ul/cutscen-urile cu dumuiul si splendide din joc. Te dau lacrimile cand il joci de ce acting si story are, pe cuvant!
DRAGON AGE:ORIGINS- The GAME THAT CAN'T BE DESCRIBED(din punct bun de vedere...Superb).
Dar ca sa nu atrag anumite conflicte, pe langa Dragon Age sunt si alte jocuri reprezentate ale altor genuri, ceva mai placute DIN ALTE PUNCTE DE VEDERE.
In Concluzie, fiecare joc/gen e diferit si superb, te atrage prin felurile sale. :occasion14:
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Fiecare votează ce i-a placut lui mai mult, nu? Hai să nu începem cu discuţii în contradictorii ce se pot duce pe threadurile jocurilor respective şi mai degrabă să facem o listă de 1-5 jocuri care ne-au plăcut mai mult anul ăsta. În felul ăsta e şi mai uşor de parcurs şi reducem riscul de flame.
Peace!
Polski

Post by Polski »

1. Warhammer Dawn of War II
2. RIsen
3. Street Fighter IV
4.CoD Modern Warfare 2
5. ....
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
TheUgly

Post by TheUgly »

Calin Banc wrote:Fiecare votează ce i-a placut lui mai mult, nu? Hai să nu începem cu discuţii în contradictorii ce se pot duce pe threadurile jocurilor respective şi mai degrabă să facem o listă de 1-5 jocuri care ne-au plăcut mai mult anul ăsta. În felul ăsta e şi mai uşor de parcurs şi reducem riscul de flame.
Peace!
Nicio intentie de flame din partea mea ,era doar o constatare.Si parca ar fi necesara si o motivatie (macar) pentru jocul numero uno din lista proprie.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Calin Banc

Post by Calin Banc »

N-am zis c-ai avut, ci că pot apărea. Gamihai a făcut o descriere foarte bună, scurtă şi la obiect, iar dacă cineva doreşte poate s-o facă la fel (deşi nu ştiu în ce măsură contează). Era doar un sfat preventiv. :icon_smile:
Digital_Way

Post by Digital_Way »

No hai mai terminati, ca eu il sustin pe Ugly! N-a facut decat sa-si spuna parerea si a argumentat-o clar. Ca Gamihai a fost mai la obiect, asta e una. Omul nici nu a vrut sa ceara scandal prin expunerea propriei pareri deci nu vad rostul tau (Calin) sa intervii aici...
L.E.: Stiam ca daca o sa deschid un asemenea topic o sa existe certuri, fara indoiala... pacat, as fi vrut ca parerile aici sa nu fie comentate de altii inafara de insusi cei care le-au scris. Are omul o parere, nu mai comentati pe langa, ca are el grija cu argumentarea. Nu e nevoie sa interveniti cand nu e cazul, astfel deschideti certuri si flame-uri. N-am nimic cu voi dar pe viitor incercati sa fiti mai ingaduitori cu parerile celorlalti. Multumesc [smilie=Respect.gif]
Phorkias

Post by Phorkias »

Mi-e destul de greu sa le pun in ordine, dar cred ca dau
1. Resident Evil 5
2. Risen
3. Dirt 2
4. Dragon Age
5. Batman
esett

Post by esett »

1. Left 4 Dead 2.
Desi initial am crezut ca nu isi merita banii cand m-am trezit ca rasare soarele si am uitat sa merg la servici mi-am dat seama ca nu ar trebuii sa mai iau in considerare parerile oricui. Este de departe cel mai bun joc multiplayer al tuturor timpurilor desi probabil nu va fi niciodata cel mai popular.

2. Dragon Age: Origins.
O usoara dezamagire pentru mine. Asta nu inseamna ca nu a fost mana cereasca. Cu toate astea nu reuseste sa depaseasca marii clasici Baldur's Gate II si The Witcher.

3. Batman: Arkham Asylum.
Surprinzator de bun. Perfect din toate punctele de vedere dar nimic cu adevarat inovator.

4. Dawn of War 2.
Deasemenea o mica dezamagire dar cu toate astea un joc foarte bun. Din pacate a pierdut in totalitate dinamismul primului si asta in opinia mea era vital pentru calitatea jocului in multi. Putea fi mult mai mult. Asa cum e este fenomenal in single si foarte bun per total.

5. Borderlands.
Daca as mai avea 15 ani l-as juca cum ar trebuii. Si anume cu sutele de ore. Cu toate astea nu este un joc fenomenal, nu e nici macar bun. Dar asta nu il opreste sa dea dependenta.

Un an mult mai sarac in jocuri de calitate fata de 2008. Cu exceptia Left 4 Dead 2 nu a existat nici un joc care sa imi aminteasca de fascinatia pe care o aveam acum 12 ani cand jucam prima data Starcraft sau acum 15 ani cand jucam prima data Doom. Jocurile de azi sunt bune dar le lipseste in mare parte sufletul, emotia, acea atingere profund umana, acea superba imperfectiune pe care o aveau acum 15 de ani. Sau poate sunt doar eu nostalgic.

Macar mai exista Valve si Blizzard.
BaraT

Post by BaraT »

1) Dragon Age: Origins;
2) Batman: Arkham Asylum;
3) Resident Evil 5;
4) CoD: Modern Warfare 2;
5) Borderlands.
“Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos.”
Digital_Way

Post by Digital_Way »

esset sa stii ca ce zici tu la sfarsit(sufletul,emotia,etc.) mi-a dat-o Dragon Age. Nu glumesc, la inceput chiar m-a uns pe suflet. La mijloc nu prea se simtea acea atmosfera dar mai pe la sfarsit din nou, practic bits-and-pieces dar destul de numeroase si asa.
Oricum, felicitari pentru mini-review-ul tau de nota 10, ai dreptate. Se vede ca ai stat cat de cat putin sa-l redactezi. [smilie=Respect.gif]
Majin

Post by Majin »

Nr1: Batman Archam Asylum
-a avut tot ce caut eu intr`un joc. actiune, stealth, umor,design bun, fidelitate catre universul comicbook.superb joc.iar portarea d pe consola a fost de milioane.controlul si camera sunt perfecte.
Nr2: Call Of Duty MW2
-cel mai bun fps pt mine.daca puteai sa modifici armele in campain [ mai o luneta , mai un silancer ,macar ca in r6 vegas ] si ar fi fost mai lung era za best game ever!
Nr3: Call Of Juarez BiB
-un joc f buna,nu tre sa fii fan western ca sa iti placa.dar daca esti,e o experientza de neuitat.
Nr4: Street Fighter 4
-prea simplu , prea putini playeri buni online,dar joc bun per total. un pas mare pt jocurile fighting pe pc.[ The King Of Fighters is still king tho`....sorry tekken ]
Nr5: DragonAge Origins
-chiar si pt un rpg fan cateodata devine stagnant ,chiar plictisitor .iar faza cu download dlc a fost o lovitura below za belt
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
blackj

Post by blackj »

Eu am votat NFS: Shift. In anul 2009 nu am avut sistem care sa ruleze ultimele aparitii, dar am avut ocazia sa joc la un amic Shift cap-coada pe PS3. Dupa mine, acest joc incepesa readuca respectul seriei, pierdut cu ultimele "insallments". Oricum, consider ca acest top ar trebui facut pe genuri, ca asa e similar cu a ma pune sa aleg intre tigari si bere. Si imi plac ambele.
Never trust women and brakes....
TyzoKu

Post by TyzoKu »

1 - Modern Warfare 2
2 - Dragons Age
3 - Call of Juarez :Bound in Blood
4- A.R.M.A 2
Digital_Way

Post by Digital_Way »

Mai testez si eu ceva jocuri sa postez topul meu propriu zis, cel de la inceput fiind doar un exemplu(o ciorna).
TyzoKu, se scrie Dragon Age, nu Dragons Age( intrebare ironica: Ai jucat macar jocul?? :d ).
Astept niste raspunsuri si de la redactori, mai ales de la categoria jocuri(dom' Cosmin, domnisoara Anda...), numai daca se poate. Multumesc pentru opinii.
PC_Cheater

Post by PC_Cheater »

1.Batman Arkham Asylum
2.Dragon Age Origins
3.Dirt 2
4.Call of Juarez Bound in Blood
5.Dawn of War II
TyzoKu

Post by TyzoKu »

Raspuns la intreabarea domnului Digital_way : Da,il joc inca ,nu l-am terminat ca e al naibii de lung si daca stiam ca e asa nu il mai comandam si ca sa devin acid, o singura litera scrisa in fuga,la serviciu,nu cred ca cerea acea "intrebarea ironica".Daca observi bine nici unul din titlurile mentionate de mine nu sunt scrise corect.Dar daca e "cool" sa ironizezi lumea de ce sa nu o faci.Data viitoare te rog sa fii mai putin "cool" si sa analizezi ca poate multi din user-ii de pe acest forum intra si din alte parti decat de acasa.
Digital_Way

Post by Digital_Way »

Aham, iertare atunci. Cam greu pentru cei care au si serviciu de dimineata pana seara zilnic, sa termine un joc atat de lung si care necesita multa rabdare si atentie( e mai de tinerei jocul, adultii n-au rabdare la asa ceva, de exemplu imi plac uneori mai mult parti de actiune din Modern Warfare-FPS).
P.S.: N-am fost "cool" si nici nu vreau sa fiu. Am fost putin cam obraznic si asta m-a suparat. ](*,) Deci, iertare.
Post Reply