Romania va juca in grupa cu Franta, Bosnia-Herzegovina, Belarus, Albania si Luxemburg, in preliminariile pentru CE 2012 din Polonia si Ucraina.
Mie nu mi se pare deloc o grupa grea, mai ales daca Franta continua cu Domenech antrenor.
Preliminarii CE 2012
Moderator: Moderatori
Re: Preliminarii CE 2012
E accesibila grupa...Am o intrebare insa: Echipa de la locul 1 se califica direct iau cea de pe locul 2 merge la baraj sau?
Echipele de pe primul loc se califica direct, impreuna cu cea mai buna de pe locul 2. Restul de 8 joaca baraj.
Eu zic ca ne calificam. Conditia ar fi sa nu calce Mutu in vestiar: poate are 2 meciuri bune, in care ne ajuta, dar in rest doar ar dezbina echipa. Mutu nu e genul de lider care uneste, ci doar dezbina.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
franta si bosnia se vor califica cu siguranta.
pun pariu cu oricine de aici
de ce ? pentru ca fotbalul romanesc e la buda, in divizia nationala se joaca numai la blaturi, iar stranierii cand vin la echipa nationala, vin cu fumuri de vedete... si joaca singuri pe teren
eu sunt de parere ca vom lua bataie si de la albania.. vom bate NUMAI belarus si luxemburg
pun pariu cu oricine de aici

de ce ? pentru ca fotbalul romanesc e la buda, in divizia nationala se joaca numai la blaturi, iar stranierii cand vin la echipa nationala, vin cu fumuri de vedete... si joaca singuri pe teren
eu sunt de parere ca vom lua bataie si de la albania.. vom bate NUMAI belarus si luxemburg
se cheama adevarul crunt.
de ce sa te amagesti cand fotbalul romanesc e condus de mafioti care nici macar nu-si lasa antrenorii sa-si faca treaba
sincer am urmarit CM din 1998 si CE din 2000 cu sufletul la gura.
jucau ai nostri si eram mandru ca eram si noi o forta in fotbal, ca batusem columbia, anglia, franta etc..
de ce sa te amagesti cand fotbalul romanesc e condus de mafioti care nici macar nu-si lasa antrenorii sa-si faca treaba
sincer am urmarit CM din 1998 si CE din 2000 cu sufletul la gura.
jucau ai nostri si eram mandru ca eram si noi o forta in fotbal, ca batusem columbia, anglia, franta etc..