Sfat achizitionare carcasa
Moderator: Moderatori
Sfat achizitionare carcasa
Salut
Am decis sa fac un upgrade la compu meu vechi de vreo 4 ani si cu ocazia asta vreau sa-i schimb si carcasa. Bugetul fiind in jur de 200 Ron, m-am limitat la Nexus Clodius, Cooler Master Elite 332 sau Antec 200.
Nu ma intereseaza review-uri ca de astea am citit si eu, ci vreau pareri de la cei care le au sau le-au avut. Care dintre ele este mai buna overall?
Sistemul meu va fi un Phenom II X2 555, cu un cooler Arctic Freezer 7 cel mai probabil, 2 GB A-Data Vitesta, MB Gigabyte MA770-UD3, HIS 4850 IceQ4, 2 HDD, 2 DVD si inca un ventilator in plus.
Astept pareri!
PS Mie imi cam face cu ochiul Clodius numai ca nu prea este pe stoc nicaieri
Am decis sa fac un upgrade la compu meu vechi de vreo 4 ani si cu ocazia asta vreau sa-i schimb si carcasa. Bugetul fiind in jur de 200 Ron, m-am limitat la Nexus Clodius, Cooler Master Elite 332 sau Antec 200.
Nu ma intereseaza review-uri ca de astea am citit si eu, ci vreau pareri de la cei care le au sau le-au avut. Care dintre ele este mai buna overall?
Sistemul meu va fi un Phenom II X2 555, cu un cooler Arctic Freezer 7 cel mai probabil, 2 GB A-Data Vitesta, MB Gigabyte MA770-UD3, HIS 4850 IceQ4, 2 HDD, 2 DVD si inca un ventilator in plus.
Astept pareri!
PS Mie imi cam face cu ochiul Clodius numai ca nu prea este pe stoc nicaieri
- omul_maimutza
Re: Sfat achizitionare carcasa
Antec 200 ar parea cea mai inteleapta alegere din toate punctele de vedere.
picz or it didn't happen
Dintre cele 3 si eu sunt pt Antec 200 dar iti recomand ce am eu: RAIDMAX Aztec Black
..are o ventilatie foarte buna asigurate de peste 5 ventilatoare ,se deschid ambele parti... usor de facut upgrade
ultimele 2 poze sunt cu carcasa mea

ultimele 2 poze sunt cu carcasa mea
1.Athlon II X4 630 3,5@|Gigabyte GA-MA78GM-S2H AM2+| Sapphire HD5850|2x2GB DDR2 A-Data VitestaEx. |WD 500 GB +1 TB Lacite | DvD RW Samsung | Samsung P2470HD 24” |CASE R.Aztec, SolyTech 500W | Windows 7 64bit |
2. SONY VAIO FW56J
3. PS3+SamsungT220HD
2. SONY VAIO FW56J
3. PS3+SamsungT220HD
Ms de sfaturi, dar nu mi se pare Antec 200 mai buna decat Clodius, tinand cont ca are 2 venturi silent, filtre de praf si controlleru de turatie. Mai astept si alte variante.
@3d.Devil Aztec e deja prea scumpa si am mai cumparat unui prieten o carcasa Raidmax si am ramas dezamagit de calitatea carcasei
@3d.Devil Aztec e deja prea scumpa si am mai cumparat unui prieten o carcasa Raidmax si am ramas dezamagit de calitatea carcasei
- matrixgaby
Uita-te si la la NZXT Gamma. http://www.pcgarage.ro/carcase/nzxt/gamma/
In maxim 200 RON mi se pare o alegere ok. Acum depinde daca iti place designul.
In maxim 200 RON mi se pare o alegere ok. Acum depinde daca iti place designul.
-
Ca sa nu mai deschid un nou topic as dori si eu un sfat pentru o carcasa in valoare de maxim 150 euro care sa fie un cat mai bun compromis intre silentiozitate si racire. Multumesc anticipat ptr sfaturi!
Probabil Antec P183, dar depinde ce vrei mai mult silentiozitate sau racire? Nu le poti avea pe amandoua
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
Wooble|Giddyup
-
Ma intereseaza in primul rand silentiozitatea dar nu in dauna racirii, eventual mai cumpar eu ceva ventilatoare silent gen nexus, scythe, etc. decat sa renunt la o racire buna.
Mai silentioasa decat P183 nu exista in suma asta. Ti-o recomand cu caldura, eu am P182 (versiunea anterioara) si pot sa iti spun ca nu as mai putea reveni la o alta carcasa. Are o capacitate de izolare fonica atat de ridicata incat la ultimul upgrade m-am grabit sa inchid capacul lateral ca nu suportam zgomotul facut de hdd in functionare ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
si eu am tot P182 si pot sa zic ca isi face treaba cu brio.
ai putea sa cauti una la SH, mai mult de 2.5mil nu are cum sa fie
ai putea sa cauti una la SH, mai mult de 2.5mil nu are cum sa fie
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77