Va cer putin ajutorul

Tot ceea ce tine de Linux, BSD, OS X si orice alt sistem de operare bazat pe *nix

Moderator: Moderatori

Post Reply
Lightmaster

Va cer putin ajutorul

Post by Lightmaster »

Salutare!, m-am pricopsit si eu cu un VPS mai modest un pic si ma chinui de 3 zile aproape sa il configurez si sa instalez Drupal pe el.

Am urmarit o tona de tutoriale pe net, dar ori sunt outdated, ori imi prind prea tare urechile.Nu sunt guru in ale linux-ului, dar nici chiar paralel.Sunt dispus sa dau o bere prin paypal daca ma ajuta cineva :occasion14:

Va multumesc!
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
doru_bm

Re: Va cer putin ajutorul

Post by doru_bm »

VPS sau ...UPS?
std
Moderator

Post by std »

Ce probleme întâmpini mai exact? Cred că ai mai multe şanse dacă postezi pe-aici care e problema.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Radoo

Post by Radoo »

doru_bm wrote:VPS sau ...UPS?
Da, pe UPS instalează Drupal. [smilie=Nice-try.gif]

Din păcate, nu sunt prea priceput în *NIX-uri. Ce distribuție de Linux ai pe VPS? Ai instalat deja vreun tot ce ai nevoie pt Drupal? http://drupal.org/requirements. Văd că pachetele diferă ca denumire de la o distribuție la alta (de exemplu la php, zice un nene că la Fedora pachetul e php5-gd, nu php5 sau altceva)

Cel mai simplu e să-i dai un P.M. lui std, că el e mai guru. [smilie=Respect.gif]

[până să scriu eu, deja s-a băgat std pe felie :d ]
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Lightmaster

Post by Lightmaster »

Am reusit cu ajutorul unui amic sa il pun pe picioare, dar am in continuare o problema cu nginx.Am instalat phpmyadmin iar cand incerc sa il accesez, primesc o eroare de genul 502 Bad Gateway.
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Post Reply