Am vazut recent gameplay video-ul asta si am fost placut surprins. De tinut sub radar pana la anu' in februarie.
Sursa: Youtube
Imi place stilul grafic hibrid (cartoony-realistic-ish, de parca te-ai uita indeaproape la o versiune in miniatura a unui oras) si modul in care e redata viata in oras (iarasi, feeling-ul de parca te uiti la un set in miniatura cu parti in miscare, nu mult diferit de seturile de trenuri in miniatura... thomas the tank engine & the like).
Anyway, it looks nice si nu tre' sa omori pusti de 12 ani care injura.
Sim City
Moderator: Moderatori
Re: Sim City
Da, arata fain. Au mai scazut putin din complexitate, dar nu-i nimic, sunt si asa destule lucruri de facut. Ultimul city builder jucat de mine a fost City Life, dar nu puteam sa-mi consturiesc orasul viselor, asa cum am putut in SimCity 3000 

Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Și-a luat careva SimCity 5? Aștept păreri despre joc. Din ce am văzut, lăsând la o parte partea cu play online, jocul e destul de interesant, dar vreau să știu dacă l-a jucat careva cu prietenii.
Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Uite aici un review scris de mine. Este destul de placut sa il joci cu prietenii in modul sandbox sau in modul normal, fiindca exista si un sistem de gift, unde poti trimite prietenilor resurse sau bani.
http://www.overheat.ro/2013/03/19/simcity-5-review/
http://www.overheat.ro/2013/03/19/simcity-5-review/
Old nickname: pompiliu92
SimCity Offline Is Coming

Edit: Prezic că peste-un an o să oprească serverele.
Parcă mai ieri zbierau că nu e posibil, totul trebuie calculat în cloud, trololololYes, Offline is coming as a free download with Update 10 to all SimCity players. When we launch it, all of your previously downloaded content will be available to you anytime, anywhere, without the need for an internet connection. [...]

Edit: Prezic că peste-un an o să oprească serverele.