pc nou

Discutii despre componente hardware grupate pe categorii de produse

Moderator: Moderatori

Post Reply
quod

pc nou

Post by quod »

salutare
a venit si la mine timpul pt pc nou.
problema e bugetul destul de mic.....cam 2200ron mai pot astepta si urmatorul salariu pt ceva in plus daca merita.(doar unitatea).
a doua problema este ca nu mai sunt deloc la curent cu evolutia componentelor...ce am vazut in mare asa as cam lua un amd fx6300 , placa video ati 7850 ,carcasa cea mai ieftina ,sursa decenta sa duca sistemu,4-6-8 giga ram aici nu stiu cat mai cer ultimele jocuri....
as mai vrea sa stiu care magazine online e mai ieftin si neaparat sa asambleze sistemu.
creati si voi un wishlist pt un lenes daca aveti timp si placerea.multumesc
nu am specificat toate componentele.....sa fie unitatea complete hard,dwd rw ,placa de baza.
quod

Re: pc nou

Post by quod »

salut din nou.
inca nu am luat nimic pt ca practic nu am timp.
o sa fac comanda la inceputul lunii octombrie ....bugetul a mai urcat pana la 2700 ron + ca am dwd rw, hard , si placa de sunet.
momentan m-am orientat spre asa ceva: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/727364/
bineinteles astept si alte recomandari daca pot lua ceva mai bun in banii astia...
la alegerea altei placi de baza vreau ca sa aiba 2 sloturi sata 3 , si un slot pcie1x mai departat de placa video pt xonar(la vechiul calculator statea lipita de placa video).
hardul care il am e sata3 de 1 tb , dwd-u tot sata.
PSS 214

Post by PSS 214 »

in loc de 970Pro3 as alege http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/as ... reme3-r20/ in rest totul e perfect! go4it
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
quod

Post by quod »

mai stau o saptamana acu sa vad ce e cu placile astea de la ati.....stiu ca nu ma lipesc decat de ceva rebranduri dar macar poate iau ceva mai ieftin , sau mai performant in aceiasi bani (ex 880x)pe asta as da 1300 ron.
mai am nevoie de o lamurire si cu suportul pt directx 11.2 : va fi suportat si de seria 7xxx sau doar de astea noi?
Post Reply