anno1602

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Daedalus

Post by Daedalus »

Am jucat jocul asta mai demult si mi-a placut, iar acum am facut din nou rost de el. Faza e ca prezinta aceeasi problema ca si mai demult, adica dupa ceva timp de jucat (10-15 minute) iese pur si simplu din joc, iar daca salvez si reiau jocul mi se intampla dupa mai putin timp (spre ex daca s'ar bloca dupa fix 10 minute si dupa 8 minute de jucat il salvez, apoi ma joc in continuare pana iese, iar daca intru din nou si loadez jocu salvat ma lasa doar 2 minute sa joc, ca si cand ar fi cu cronometru).
Joculetu e f. dragut si vreau sa'l joc mai mult de cateva minute.
Va multumesc.
Omul bun la toate
Mitzone

Post by Mitzone »

Problema vine de la placa video. Am patit acelasi lucru, si singurul lucru care l-am putut face a fost sa instalez o placa video 2d (S3 Trio )si a mers ca uns. Probabil ca sunt niste optiuni care pot fi dezactivate, dar nu am dat de ele. Oricum o intrebare despre joc: mi-am facut cateva colonii super, dar cum dracu imbarci soldatii tai pe nave ca sa poti ataca alte insule, ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap si nu am reusit?
I know Kung-Fu!!!
Daedalus

Post by Daedalus »

Probabil filmuletele sa le dezactivez, ca altceva nu stiu. Oricum o sa mai incerc, iar daca aveti alte propuneri nu ezitati. Multumesc
Omul bun la toate
Lup_Alb
Moderator

Post by Lup_Alb »

Banuiesc ca nu ai un CD original. Am si eu 1602 si l-am jucat cu placere pana a trebuit sa imbarc soldati pe corabii. Cum naiba se face chestia asta? Cat despre intrerupere cred ca se datoreaza unei protectii ascunse. Varianta pe care o am eu, are un patch care rezolva chestia asta.
Daedalus

Post by Daedalus »

Am luat din nou cd-ul de la prietenul respectiv si intr-adevar avea un crack.. Acum merge, nu se mai intrerupe, insa am ajuns si eu la stadiul in care am soldati si nu stiu cum sa ii imbarc.
Omul bun la toate
eugeniu

Post by eugeniu »

Soldatii ii incarci pe corabie in felul urmator:
1) Ii selectezi
2) Tii apasat alt sau ctrl (nu mai stiu exact care)
3) Dai click pe o corabie care poate sa transporte soldati. Corabia se va umple numai cu atati soldati cati poate duce :wink:
Locked