Problema cu Medieval Total War

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
eugeniu

Post by eugeniu »

Problema este ca iese din joc de fiecare data cand apare un fel de mesaj (?cred?) pe tactical map, in dreapta cursorului. Sistemul meu este : Athlon XP 1600+, 256 Mb ram, Intel i740 graphic adapter (full D3D supported). Am instalat pana si directx de pe cdul de install si tot nimic. Va rog dati-mi sugestii in legatura cu ce este de facut!
florinclaudiu

Post by florinclaudiu »

Hopaaaaaa. Ce placa ai frate? Intel i740???
Poti sa-l joci cu asa ceva? Nu ma mir ca-tzi face probleme. Jocul asta cere min. 16mb.
I LIKE HAVING SEX AS MUCH AS YOU LIKE SMOKING. SO, AS I DON'T **** IN YOUR OFFICE, PLEASE DON'T SMOKE IN MINE!
eugeniu

Post by eugeniu »

Mai fratilor si eu am ramas surprins de cate poate face placa asta! (si dupa atata timp) La Medieval luptele merg perfect. Mi se blocheaza pe harta de campanie, in momentul in care apare o chestie la dreapta cursorului. Si mi se pare ciudat. Daca misc cursorul pot sa ma bucur de joc o perioada. Daca il las mai mult timp nemiscat - problema :'( Acum astept patch-ul. Ciudat mai e si ca Shogun WE imi merge fara probleme, iar diferente pre multe nu am vazut. Whatever.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

florine sa stii ca placa asta ruleaza si q3, ut, sof2 mp demo, etc. dar la un fps cel putin mediocru
Locked