Cine doreste sa joace Dungeons& Dragons (3rd ed.) :)

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Striker_DEA
Radioactiv

Post by Striker_DEA »

In primul si in primul rand oferta este doar pentru cei din Bucuresti sau pentru cei care pot veni in weekend in Bucuresti :smile:. Care e ideea.. Noi am facut 2 grupuri a cate 7-8 oameni si facem saptamanal (in weekend) cate o sesiune. Deja avem ceva experienta (jucam de aproximativ 3 luni). Tot ce se cere de la cei care doresc sa vina este ... sa vina :smile: Si sa vina cu ceva bani pentru mancare ca pe aci se sta destul de mult si sa nu muritzi de foame nu de alta da nu vrem sa pierdem vreun jucator (important :smile:). Cat despre materialele necesare totul e ok avem deja ce ne trebuie si in curand o sa ne vina din America si mai multe zaruri si carti si token-uri. Asa ca nu este nici o problema totul este pus pe roate. Ca idee sa stitzi ca nu o sa jucam numai d&d 3rd. ed. poate o sa mai incercam si altceva dar deocamdata pe asta ne axam. Deci cine este interesat de asa ceva sa imi dea un mail la striker_ro@yahoo.com sa mai vorbim.

K?
Noroc si 10 forward!

PS: in grupul in care sunt eu avem deja un fighter,2 druizi,2 wizard, 1 sorccerer, (io) ranger.

PS2: Ma enerveaza Sorcererul ca vrea sa se faca prestige class arcane archer. Iar un druid cred ca va deveni monk. :smile:)
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Eu as fi interesat, dar habar n-am sa joc asa ceva. Se invata rpd? Ca sa joc BG, Diablo si alte astfel de jocuri stiu.
Si daca ma primiti, spune cam cand si unde faceti astfel de intruniri?
Image
Striker_DEA
Radioactiv

Post by Striker_DEA »

De invatzat se invatza extrem de r/d. In ceea ce priveste locul unde se desfasoara sesiunile, avem 2 grupuri unu e in Crangasi si altul pe la Brancoveanu, amandoua aproape de statia de metrou. O singura rugaminte am ca odata ce ai venit sa nu ne parasesti prea repede, sa ai si tu putina dorinta de a incheia o aventura daca nu chiar o campania.

Faza e ca ma ashteptam sa vad mai multe lume interesata de asa ceva da se pare ca nu prea prinde pe la noi, desi toţi o datzi in sus cu RPG-urile, ca le stitzi pe toate, ca le-atzi jucat si rasjucat, ca suntetzi fan BG etc. . Un singur lucru va spun ca pen&paper e de 10 ori mai tare decat pe computer. O sesiune egal distractie de la un capat pana la altul (nu neaparat legata de joc :smile:).

Noroc.

PS: In viitorul apropiat o sa jucam si fallout pnp si chiar Battletech(D&d) asa ca acoperim gusturile tuturor.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Striker_DEA la 2002-11-03 22:03 ]</font>

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Striker_DEA la 2002-11-03 22:05 ]</font>

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Striker_DEA la 2002-11-03 22:05 ]</font>
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

count me in :smile:
Da vedetzi ca sunt la fel de bata ca StaTich :razz:
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

LOL, prietenul meu e chiar KodiaK (ala de care vb eu in mail) si daca ai putea sa ne spui exact unde ne putem intalnim e perfect.
Image
Lup_Alb
Moderator

Post by Lup_Alb »

Mai baieti! Ce ar fi sa postam cu totii o sugestie celor de la "XtremPc" sa puna o rubrica de RPG Pen&Paper in revista? Sa acopere si AD&D si GURPS si altele. Poate asa vom gasi mai multi doritori... :smile:
Cat despre Fallout Pen&Paper va promit ca pana la sfarsitul anului voi termina versiunea romaneasca a regulilor (desi sper sa termin mai repede daca ma ajutati :wink: ).
Locked