Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...
Moderator: Moderatori
Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...
Adica Cartoon Network...Imi place la nebunie Courage the Cowarly Dog (nu stiu daca am scris bine), stiu pe de rost fiecare episod din Dexter's Lab (astea mai noi sunt destul de nashpa...nu "poarta" semnatura Genndy Tartakovski sau cu l-o fi chemind). Doream shi eu sa stiu cine se mai uita la desene de genu' asta sau "devoreaza" Cartoon Network...Nu de alta dar daca sunt singurul de p'aci care se uita la aşa ceva incep sa-mi pun intrebari in legatura cu starea sanatatii mele mintale.... :silly:
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"

- MAXKOOL999
Re: Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...
In primul rand e Courage the Cowardly DogAndrei22 wrote:Imi place la nebunie Courage the Cowarly Dog (nu stiu daca am scris bine)
Doream shi eu sa stiu cine se mai uita la desene de genu' asta sau "devoreaza" Cartoon Network...Nu de alta dar daca sunt singurul de p'aci care se uita la aşa ceva incep sa-mi pun intrebari in legatura cu starea sanatatii mele mintale.... :silly:
In al doilea rand, Don't Worry, You're not Alone! :lol:
Stai linistit, ai mei ma injura constant pe chestia asta. :lol: Acuma s-au mai obisnuit, au vazut ca nu au sanse sa ma dezvete.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- The Godfather
Ma mir ca si adultii se uita la chestii din astea. Adica eu sunt mai mic(adolescent) si e normal sa ma mai uit din cand in cand(ca sa nu uit copilaria).
Oricum acum chiar cand nu mai am ce face, mai dau o tura pe Cartoon. Ma uitam de exemplu alaltaieri la Tom & Jerry si m-a cuprins nostalgia

Oricum acum chiar cand nu mai am ce face, mai dau o tura pe Cartoon. Ma uitam de exemplu alaltaieri la Tom & Jerry si m-a cuprins nostalgia

When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
- Zâna Măseluţă
- Admin
- MAXKOOL999
- Dr. Voidberg
- Moderator
Cartoon Network rulz! :lol: Atat am de zis.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Da ma si mie imi plac desenele de pe Cartoon: Courage the Cowardly dog, Ed, Edd & Eddy, Dexter, Tom & Jerry, Cow & Chicken si Power Puff Girls :lol: Pe mine ma relaxeaza desenele animate.
De asemenea ma mai uit pe Fox Kids
si imi place sa ma uit la Spider Man si X-men, insa ma enerveaza ca se repeta episoadele f. des 
De asemenea ma mai uit pe Fox Kids

Omul bun la toate
Cam aceeasi situatie si la mine... Mie imi plac si Tom & Jerry... deja vorbim de clasici in domeniu!Zana Maselutza wrote:Cand mai schimb canalele si dau de Bugs, ma opresc o clipa ... good old Bugs Bunny si Duffy Duck, singurii la care ma mai uit total intamplator de pe Cartoon Network...

PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele...

Last edited by ricardo on Thu Jul 03, 2003 12:13 pm, edited 1 time in total.
- MAXKOOL999
- MAXKOOL999
Ricardo, vezi aici: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... ight=animericardo wrote:PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele...)
- Dr. Voidberg
- Moderator
Si mie-mi plac filmele manga. Si mai sunt o gramada pe forum obsedati de asa ceva.ricardo wrote: PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele...)
Last edited by Dr. Voidberg on Thu Jul 03, 2003 1:00 pm, edited 1 time in total.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- The Godfather
Manga? Tell me!!!!Nightwish wrote:Si mi-e imi plac filmele manga. Si mai sunt o gramada pe forum obsedati de asa ceva.ricardo wrote: PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele...)
- Zâna Măseluţă
- Admin
- MAXKOOL999
De fapt se gaseste pe CNX, noul canal al lui Cartoon Network, dar din pacate e codat bine si nu pot sa-l vad. Pt amatori, il gasiti pe satelitul Astra 2.Zana Maselutza wrote:Nu va mai chinuiti sa cautati manga pe Cartoon Network, nu cred ca veti gasi...
Sau daca vreti Manga 100%, exista canalul Manga pe satelitul Hotbird(pe asta il prind 8) )
Nu pe Cartoon Network care il avem noi. Pe cel din State sau UK e DBZ, sau era in orice caz.
Mie imi plac Dexter's Lab (care in ultima vreme nu mai e asa de reusit), Edd, Ed an' Eddy, mai putin Johnny Bravo. Courage the cowardly dog e destul de haios. Powerpuff girls sunt destul de dragute.
Acum nu prea mai sunt acasa cand sunt desenele in program asa ca nu prea am cum sa le urmaresc.
Mie imi plac Dexter's Lab (care in ultima vreme nu mai e asa de reusit), Edd, Ed an' Eddy, mai putin Johnny Bravo. Courage the cowardly dog e destul de haios. Powerpuff girls sunt destul de dragute.
Acum nu prea mai sunt acasa cand sunt desenele in program asa ca nu prea am cum sa le urmaresc.
- The Godfather
- The Godfather
Vorbesti de FoxKids?spyonu wrote:urmaream si eu din cand in cand pt relaxare, dar de cand au bagat voci romanesti..m'am lasat.
cea mai proasta alegere.
asa nu mai invata pruncii engleza.
Mult mai rau suna cu voci romanesti, asa e. Saracii copii nu stiu cum o sa isi mai ia acuma Cambridge-ul.....
Re: Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...
mie nu-mi mai place Courage de cand l-au dublat in romana auzi "Eustache" si toate desenele dublate de "profesionisti"
- Zâna Măseluţă
- Admin
Traducatorii romani sunt jalnici... aud duminica pe Antena oan, la desenele alea cu Ciky Cean, un singur traducator care-si schimba vocea, pentru a cuprinde toate personajele...
Mai erau niste desene pe Fox, cu unu blond, mic si gras, da-mi scapa numele acum...
Cand ma uitam eu la Cartoon, erau desene cu Fred & Barney si Wally Aligatorul... cine draq e Edd, Ed an' Eddy?
Si BTW, Elmer roks ! :lol:
Mai erau niste desene pe Fox, cu unu blond, mic si gras, da-mi scapa numele acum...
Cand ma uitam eu la Cartoon, erau desene cu Fred & Barney si Wally Aligatorul... cine draq e Edd, Ed an' Eddy?
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- MAXKOOL999
Traducatorii romani i-as pune pe linia de tren in fata Sagetii albastre.Zana Maselutza wrote:Traducatorii romani sunt jalnici... aud duminica pe Antena oan, la desenele alea cu Ciky Cean, un singur traducator care-si schimba vocea, pentru a cuprinde toate personajele...
Numele aluia de pe Fx e Louie, din Viata lui Louie.
Flinstones RuleZ!!!

- MAXKOOL999
- The Godfather
- MAXKOOL999
- MAXKOOL999
TCM? Trist ca incepe tocmai la 22, dar dupa ora 2AM nici nu ratati mare lucru pe Cartoon. Asta exceptand cazul in care va plac acele desene vechi decand lumea precum Top Cat, Yogi Bear si alte figuri care de-a dreptul sunt pierdere de vreme in ziua de azi.
Toonami e intr-adevar mishto dar ce e enervant la culme e ca 90% din serialele prezentate sunt de-a dreptu' ca telenovelele, in sensul ca e multa vorbareala si tot "to be continued tomorrow". Asta mai ales DragonBall Z. YucK! Le trebuie 15 episoade sa bata pe baiatu' rau.
Toonami e intr-adevar mishto dar ce e enervant la culme e ca 90% din serialele prezentate sunt de-a dreptu' ca telenovelele, in sensul ca e multa vorbareala si tot "to be continued tomorrow". Asta mai ales DragonBall Z. YucK! Le trebuie 15 episoade sa bata pe baiatu' rau.
- The Godfather
- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am ramas cu traume din copilarie... Cine nu-si mai aminteste de Viorica Bucur ? Aveam un episod cu Tom&Jerry spart in 5 episoade duminicale, deci vedeam un episod intreg intr-o luna ! Abia mai dadeau bulgarii lecanosh detza la 8:30 ...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Shadow_Mast3r
toonami este si la cn ce il prindem noi pe aici. incepe de la ora 8 sau 9.
samurai jack sunt excelente
fisbone: noi nu avem reclame cu accent britanic. aici se vad reclame cu accent polonez
(cred ca e poloneza ce bolborosesc aia acolo) la cum suna limba aia, nici nu am de gand sa imi cumpar produsele din reclame 
samurai jack sunt excelente

fisbone: noi nu avem reclame cu accent britanic. aici se vad reclame cu accent polonez