Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Jin

Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...

Post by Jin »

Adica Cartoon Network...Imi place la nebunie Courage the Cowarly Dog (nu stiu daca am scris bine), stiu pe de rost fiecare episod din Dexter's Lab (astea mai noi sunt destul de nashpa...nu "poarta" semnatura Genndy Tartakovski sau cu l-o fi chemind). Doream shi eu sa stiu cine se mai uita la desene de genu' asta sau "devoreaza" Cartoon Network...Nu de alta dar daca sunt singurul de p'aci care se uita la aşa ceva incep sa-mi pun intrebari in legatura cu starea sanatatii mele mintale.... :silly:
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
MAXKOOL999

Re: Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...

Post by MAXKOOL999 »

Andrei22 wrote:Imi place la nebunie Courage the Cowarly Dog (nu stiu daca am scris bine)
Doream shi eu sa stiu cine se mai uita la desene de genu' asta sau "devoreaza" Cartoon Network...Nu de alta dar daca sunt singurul de p'aci care se uita la aşa ceva incep sa-mi pun intrebari in legatura cu starea sanatatii mele mintale.... :silly:
In primul rand e Courage the Cowardly Dog
In al doilea rand, Don't Worry, You're not Alone! :lol:
Stai linistit, ai mei ma injura constant pe chestia asta. :lol: Acuma s-au mai obisnuit, au vazut ca nu au sanse sa ma dezvete.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
The Godfather

Post by The Godfather »

Ma mir ca si adultii se uita la chestii din astea. Adica eu sunt mai mic(adolescent) si e normal sa ma mai uit din cand in cand(ca sa nu uit copilaria).
Oricum acum chiar cand nu mai am ce face, mai dau o tura pe Cartoon. Ma uitam de exemplu alaltaieri la Tom & Jerry si m-a cuprins nostalgia :D :D :D
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Cand mai schimb canalele si dau de Bugs, ma opresc o clipa ... good old Bugs Bunny si Duffy Duck, singurii la care ma mai uit total intamplator de pe Cartoon Network...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

The Godfather wrote:Ma mir ca si adultii se uita la chestii din astea.
Pe cine faci tu adult mai? :evil:
Eu nu sunt adult, sunt un copil mai crescut, atata tot. :lol:
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Cartoon Network rulz! :lol: Atat am de zis.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Daedalus

Post by Daedalus »

Da ma si mie imi plac desenele de pe Cartoon: Courage the Cowardly dog, Ed, Edd & Eddy, Dexter, Tom & Jerry, Cow & Chicken si Power Puff Girls :lol: Pe mine ma relaxeaza desenele animate.
De asemenea ma mai uit pe Fox Kids :P si imi place sa ma uit la Spider Man si X-men, insa ma enerveaza ca se repeta episoadele f. des :)
Omul bun la toate
ricardo
Moderator

Post by ricardo »

Zana Maselutza wrote:Cand mai schimb canalele si dau de Bugs, ma opresc o clipa ... good old Bugs Bunny si Duffy Duck, singurii la care ma mai uit total intamplator de pe Cartoon Network...
Cam aceeasi situatie si la mine... Mie imi plac si Tom & Jerry... deja vorbim de clasici in domeniu! :D Noile desene animate (mai bine zis noile personaje) mi se par superficiale! Este doar o parere... insa nu ii pot compara niciodata pe Tom & Jerry, Bugs Bunny, Duffy Duck, Elmer, Sylvester & Tweety cu Cow & Chicken, 2 Stupid Dogs, Dexter etc. Din noul val pot spune ca doar The Mask imi pare mai reusit (personajul...)

PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele... :-s )
Last edited by ricardo on Thu Jul 03, 2003 12:13 pm, edited 1 time in total.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Eu nu mai am Fox Kids de ceva timp, dar vorba ta, Spider-Man si X-men se repeta in draci, nici nu se mai merita.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

ricardo wrote:PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele... :-s )
Ricardo, vezi aici: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... ight=anime
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

ricardo wrote: PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele... :-s )
Si mie-mi plac filmele manga. Si mai sunt o gramada pe forum obsedati de asa ceva.
Last edited by Dr. Voidberg on Thu Jul 03, 2003 1:00 pm, edited 1 time in total.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
The Godfather

Post by The Godfather »

Nightwish wrote:
ricardo wrote: PS Nici un iubitor de manga pe aici ? (sper ca am scris corect - nu ma pasioneaza acest tip de "desene", insa am un prieten pur si simplu innebunit dupa aceste filmulete (daca le pot spune asa)! Niciodata n-am inteles ce gaseste asa interesant la ele... :-s )
Si mi-e imi plac filmele manga. Si mai sunt o gramada pe forum obsedati de asa ceva.
Manga? Tell me!!!!
Jet Li

Post by Jet Li »

Southpark forever !
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Nu va mai chinuiti sa cautati manga pe Cartoon Network, nu cred ca veti gasi...
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Zana Maselutza wrote:Nu va mai chinuiti sa cautati manga pe Cartoon Network, nu cred ca veti gasi...
De fapt se gaseste pe CNX, noul canal al lui Cartoon Network, dar din pacate e codat bine si nu pot sa-l vad. Pt amatori, il gasiti pe satelitul Astra 2.
Sau daca vreti Manga 100%, exista canalul Manga pe satelitul Hotbird(pe asta il prind 8) )
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Nu pe Cartoon Network care il avem noi. Pe cel din State sau UK e DBZ, sau era in orice caz.
Mie imi plac Dexter's Lab (care in ultima vreme nu mai e asa de reusit), Edd, Ed an' Eddy, mai putin Johnny Bravo. Courage the cowardly dog e destul de haios. Powerpuff girls sunt destul de dragute.
Acum nu prea mai sunt acasa cand sunt desenele in program asa ca nu prea am cum sa le urmaresc.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
The Godfather

Post by The Godfather »

Ca sa il continui pe Jet Li:

South Park FOREEEEEEEEEEEVVVVVVEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!
spyonu

Post by spyonu »

urmaream si eu din cand in cand pt relaxare, dar de cand au bagat voci romanesti..m'am lasat.
cea mai proasta alegere.
asa nu mai invata pruncii engleza.
The Godfather

Post by The Godfather »

spyonu wrote:urmaream si eu din cand in cand pt relaxare, dar de cand au bagat voci romanesti..m'am lasat.
cea mai proasta alegere.
asa nu mai invata pruncii engleza.
Vorbesti de FoxKids?
Mult mai rau suna cu voci romanesti, asa e. Saracii copii nu stiu cum o sa isi mai ia acuma Cambridge-ul.....
The MAN

Re: Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...

Post by The MAN »

mie nu-mi mai place Courage de cand l-au dublat in romana auzi "Eustache" si toate desenele dublate de "profesionisti"
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Traducatorii romani sunt jalnici... aud duminica pe Antena oan, la desenele alea cu Ciky Cean, un singur traducator care-si schimba vocea, pentru a cuprinde toate personajele...

Mai erau niste desene pe Fox, cu unu blond, mic si gras, da-mi scapa numele acum...

Cand ma uitam eu la Cartoon, erau desene cu Fred & Barney si Wally Aligatorul... cine draq e Edd, Ed an' Eddy?

Si BTW, Elmer roks ! :lol:
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Zana Maselutza wrote:Traducatorii romani sunt jalnici... aud duminica pe Antena oan, la desenele alea cu Ciky Cean, un singur traducator care-si schimba vocea, pentru a cuprinde toate personajele...
Mai erau niste desene pe Fox, cu unu blond, mic si gras, da-mi scapa numele acum...
Cand ma uitam eu la Cartoon, erau desene cu Fred & Barney si Wally Aligatorul... cine draq e Edd, Ed an' Eddy?
Si BTW, Elmer roks ! :lol:
Traducatorii romani i-as pune pe linia de tren in fata Sagetii albastre.
Numele aluia de pe Fx e Louie, din Viata lui Louie.
Flinstones RuleZ!!! \:D/
burner
Radioactiv

Post by burner »

eu m-am lasat, decand nu mai pot sa vad nici un episod din cauza firmei de taxi de deasupra... cand sunt mai fericit imi busesc aia imaginea si aud tot felu' de convorbiri stupide :x :evil:
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Ia si tu un echipament de bruiaj si arde-i! :lol:
The Godfather

Post by The Godfather »

uite ca mi-ati adus aminte!!
Viata lui Louie este singurul desen animat care mai imi place de pe FoxKids.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Imi placea si mie, dar de cand s-au apucat sa-l dubleze mi s-a facut lehamite.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Dexter's Lab, Samurai Jack, emisiunea "Adult Swim" ce include serii precum Space Ghost Coast to Coast, Sealab 2020 si alte mistocarii de genul asta. Apoi mai vine Toonami, insa din pacate foarte rar mai stau sa ma uit la TV. Al naibii PC, cred ca-mi iau un TV tuner pana la urma :lol:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Da' mersi tu esti in State si vezi Cartoon-ul ala misto!
Samurai Jack este cu adevarat excelent!
Iar vocile traducatorilor romani imi provoaca o scarba comparabila cu cea datorata comentariilor de la transmisiunile de Formula 1.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Cum adica acel Cartoon Network misto? CN nu este bazat si inceput din Anglia? In afara de ceva desene in plus sau emisiuni diferite, cum difera cel european de cel american? Mie chiar imi placea sa ascult accentul britanic prin reclame si alte locuri :)
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Fishbone, in primul rand CN la noi e doar pana la 22.00, dupa care vine TCM-ul.
Si in plus noi doar am auzit de Toonami, sau altele.
cimi

Post by cimi »

South Park, The Mask, Dexter
cred ca asta-i si ordinea desi ar mai fi cateva dar nu-mi vin acuma in minte, deh... in ultimul timp le-am cam pierdut :)
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

TCM? Trist ca incepe tocmai la 22, dar dupa ora 2AM nici nu ratati mare lucru pe Cartoon. Asta exceptand cazul in care va plac acele desene vechi decand lumea precum Top Cat, Yogi Bear si alte figuri care de-a dreptul sunt pierdere de vreme in ziua de azi.
Toonami e intr-adevar mishto dar ce e enervant la culme e ca 90% din serialele prezentate sunt de-a dreptu' ca telenovelele, in sensul ca e multa vorbareala si tot "to be continued tomorrow". Asta mai ales DragonBall Z. YucK! Le trebuie 15 episoade sa bata pe baiatu' rau.
The Godfather

Post by The Godfather »

Top Cat shi Yogy Bear sunt foarte mishto(sau erau cel puţin)
Nu m-am mai uitat de mult la ele.
Mai tzinetzi minte ca dupa Cartoon incepea Wrestlingu?
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am ramas cu traume din copilarie... Cine nu-si mai aminteste de Viorica Bucur ? Aveam un episod cu Tom&Jerry spart in 5 episoade duminicale, deci vedeam un episod intreg intr-o luna ! Abia mai dadeau bulgarii lecanosh detza la 8:30 ...
andrei

Post by andrei »

dexter's laboratory e cea mai tare chestie!

si mai erau misto si swat cats ( era si un user pe forum parca :) ) dar pe alea nu le-am mai vazut :roll:

work harder
Andrew13

Post by Andrew13 »

Cel mai tare cartoon e ala cu Grim.
Ba, peronajul ala ma da gata. :evilbat:
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

daemon wrote: [...]si mai erau misto si swat cats ( era si un user pe forum parca )
<offtopic>Sunt chiar trei, dar unul e fostul Grim Ripper...
-=Swat Cat=-
-=Swat-Cat=-
SwatKat
Shadow_Mast3r

Post by Shadow_Mast3r »

De pe Reteaua de carton: Dexter, Ed, Edd & Eddy
Fox Kids: Louie, Copii de la 402 8)
smoke

Post by smoke »

T&J, Sylverster&tweety, Dexter, Road runner&coyote...cel mai relaxant program care il poti urmari la TV.
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
spyonu

Post by spyonu »

toonami este si la cn ce il prindem noi pe aici. incepe de la ora 8 sau 9.
samurai jack sunt excelente :)
fisbone: noi nu avem reclame cu accent britanic. aici se vad reclame cu accent polonez :D (cred ca e poloneza ce bolborosesc aia acolo) la cum suna limba aia, nici nu am de gand sa imi cumpar produsele din reclame :)
Post Reply