Reclamele tv ... poluare vizuala ?!?!
Moderator: Moderatori
Una din cele mai misto reclame> Cea de la XBox - Femeia naste copilul si il propulseaza atat de tare incat ii trece toata viata zburand, arata cum evolueaza, pana cand cade intr-un mormant. Morala> Life is short. :lol:
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
- Dr. Voidberg
- Moderator
http://www.nicu.ro :lol:Nightwish wrote:Bai nene cine-i Nicu ala de pe ProTV? :o
Misterul a fost dezlegat!!! Iata cine e Nicu:
8)domain-name: nicu.ro
description: MobiFon S.A.
description: 3, Nerva Traian Street
description: Complex M101, Sector 3
description: Bucharest, Romania
description: Phone: +40-21-302 2222
description: Fax: +40-21-302 1475
admin-contact: IOS1-ROTLD
technical-contact: IOS1-ROTLD
zone-contact: IOS1-ROTLD
nameserver: ns3.dr.myx.net
nameserver: dnsbck.dr.myx.net
info: Apostu Nicu
info: Str. 9Mai bl.16 sc. C ap.7
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Se pare ca are site-ul pe serverul de la Connex... :fadein:Nightwish wrote: http://www.nicu.ro :lol:
Misterul a fost dezlegat!!! Iata cine e Nicu:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
- Zâna Măseluţă
- Admin
Revin cu alte "descoperiri".
-Cica 81% din parul tau se deterioreaza si trebuie sa-l speli cu nu stiu ce zeama de urzici ca sa fie 100% fresh... cum mama dreaqu au calculat ei procentul ala ?
-Reclama cu ciocolata Poiana, in care pustiu ala iese cu mai multe ciocolate in format A4 din casoiu' ala mare.
-Reclama la Ciuc, in care un individ este parcat pe locul din care tocmai a plecat o masina, dar in spatiul ala nu intra decat o motoreta !
-Reclama la Silva, in care se duce un individ in padurea de foiase si taie un gorun ca sa faca o vioara. Cine a mai pomenit vioara din gorun, si mai ales cine a mai pomenit vioara facuta din lemn ud, cu care nu poti sa faci nimic...
-Reclama la vin Rai de Murfatlar, cu ingerul ala betivan, fumator si burtos.
-Reclama la tampoane (nu intrebati care, ca nu stiu) in care fata care tocmai si l-a schimbat, vine fresh si sterge tabla spunand ca vrea sa priveasca altfel lucrurile, dar in cadrul urmator tabla apare nestearsa...
Cam atat, ma culc, ca abia am venit de la nunta lui 'floapa da disk ...
-Cica 81% din parul tau se deterioreaza si trebuie sa-l speli cu nu stiu ce zeama de urzici ca sa fie 100% fresh... cum mama dreaqu au calculat ei procentul ala ?
-Reclama cu ciocolata Poiana, in care pustiu ala iese cu mai multe ciocolate in format A4 din casoiu' ala mare.
-Reclama la Ciuc, in care un individ este parcat pe locul din care tocmai a plecat o masina, dar in spatiul ala nu intra decat o motoreta !
-Reclama la Silva, in care se duce un individ in padurea de foiase si taie un gorun ca sa faca o vioara. Cine a mai pomenit vioara din gorun, si mai ales cine a mai pomenit vioara facuta din lemn ud, cu care nu poti sa faci nimic...
-Reclama la vin Rai de Murfatlar, cu ingerul ala betivan, fumator si burtos.
-Reclama la tampoane (nu intrebati care, ca nu stiu) in care fata care tocmai si l-a schimbat, vine fresh si sterge tabla spunand ca vrea sa priveasca altfel lucrurile, dar in cadrul urmator tabla apare nestearsa...
Cam atat, ma culc, ca abia am venit de la nunta lui 'floapa da disk ...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Dr. Voidberg
- Moderator
Casa de piatra 'floapa!Zana Maselutza wrote: Cam atat, ma culc, ca abia am venit de la nunta lui 'floapa da disk ...

Radical dreamer
Radical dreamer
Publicitatile stupide
Cand te uiti la un film...zbang publicitatea aceea stupida cu cascavalul Hochland
.Va rog sa postati aici cele mai stupide publicitati (in opinia voastra
)......POST IT

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Sry cred ca nu am cautat foarte atent topicul asta .............ma rog..... cred ca am zis...... ma enerveaza cand in timpul filmelor mi se tranteste un fu**ing spot publicitar precum idiotenia aia cu cascavalul Hochland sau cu <triunghiuletzele> de branza Hochland.............obsedant and stoopppidddd
La meciuri de fotbal mai-mai sa imi stea inima in loc cand imi sare vreo reclama in ochi la Bergenbier,
Skoda sau mai stiu eu ce, insotita de un zgomot cat mai strident si la volum de obicei mult mai
mare decat cel al transmisiei meciului respectiv... Mai ales ca urmaresc rar meciuri si nu am antrenament
Skoda sau mai stiu eu ce, insotita de un zgomot cat mai strident si la volum de obicei mult mai
mare decat cel al transmisiei meciului respectiv... Mai ales ca urmaresc rar meciuri si nu am antrenament

I may be lying.
Ar trebui sa facem o petitie ca reclamele care afiseaza (P) , alea care ne buzz-eie pe toti din program , meci , film ,etc .... sa fie difuzate doar in timpul telenovelelor ... 
noroc ca ma uit la fotbal numai pe tv sport , si pe protv la champions si astia ink nu dau , sau el putin nu am prins eu inca ... si laude eurosport ca nu baga in timpul mondialelor de snooker. ..
cea mai fain reclama din ultimul timp mi se pare cea la C4 .pacat ca au taiat din ea in ultima vreme pentru o imagine cu reduceri de 1500 la picasso ... wheah ...
oricum nu se compara cu reclamele vazute in strainatate , unde nu apar intreruperi de genu asta de la noi cu hochland sau cum so zice , sau bergembier ... mai ales ca nu-mi place berea deloc ...
ce e rau acolo e ca dau o ora si apoi vreo 20 de minute cel putin reclame ... dar daca te gandesti ca merge de un mic snak in bucatarie ... it is better ..

noroc ca ma uit la fotbal numai pe tv sport , si pe protv la champions si astia ink nu dau , sau el putin nu am prins eu inca ... si laude eurosport ca nu baga in timpul mondialelor de snooker. ..
cea mai fain reclama din ultimul timp mi se pare cea la C4 .pacat ca au taiat din ea in ultima vreme pentru o imagine cu reduceri de 1500 la picasso ... wheah ...
oricum nu se compara cu reclamele vazute in strainatate , unde nu apar intreruperi de genu asta de la noi cu hochland sau cum so zice , sau bergembier ... mai ales ca nu-mi place berea deloc ...
ce e rau acolo e ca dau o ora si apoi vreo 20 de minute cel putin reclame ... dar daca te gandesti ca merge de un mic snak in bucatarie ... it is better ..
You're wrong my friend...void wrote:http://www.nicu.ro :lol:Nightwish wrote:Bai nene cine-i Nicu ala de pe ProTV? :o
Misterul a fost dezlegat!!! Iata cine e Nicu:8)domain-name: nicu.ro
description: MobiFon S.A.
description: 3, Nerva Traian Street
description: Complex M101, Sector 3
description: Bucharest, Romania
description: Phone: +40-21-302 2222
description: Fax: +40-21-302 1475
admin-contact: IOS1-ROTLD
technical-contact: IOS1-ROTLD
zone-contact: IOS1-ROTLD
nameserver: ns3.dr.myx.net
nameserver: dnsbck.dr.myx.net
Nicu are o alta identitate...

Editat de Void: scos atasament, link si nume la cererea posesorului buletinului.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
da ce au aia de si-au pus buletinele acolo ... vor sa transforme xpc in procurori sau martoi cheie care sa-i identifice ...boyarul wrote:You're wrong my friend...void wrote: http://www.nicu.ro :lol:
Misterul a fost dezlegat!!! Iata cine e Nicu: 8)
Nicu are o alta identitate...
- Dr. Voidberg
- Moderator
Sunt pentru Connex Campus.
Radical dreamer
Radical dreamer
reclame tampite :
1.aia cu 365 de zile bune de la Joe
2.alea de la hochland(toate de pana acuma si de acuma inainte
)
3.aia noua cu Rometelecom (cu prietena din Spania/Franta)
4.aia cu Cif
si cam atatea imi vin in minte............
reclame acceptabile:
1.aia cu Carlsberg - aia noua
2.aia de la nokia
p.s. in acest post cuvantul <aia> a fost folosit intentionat pentru a enerva cititorii
1.aia cu 365 de zile bune de la Joe
2.alea de la hochland(toate de pana acuma si de acuma inainte

3.aia noua cu Rometelecom (cu prietena din Spania/Franta)
4.aia cu Cif
si cam atatea imi vin in minte............
reclame acceptabile:
1.aia cu Carlsberg - aia noua
2.aia de la nokia
p.s. in acest post cuvantul <aia> a fost folosit intentionat pentru a enerva cititorii

1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
pe mine ma enerveaza reclamele de la pepsi cu vedete....dar imi plac la nebunie alea de la pepsi max ("don't worry....it's got no sugar")
asta vine de la cineva care nu suporta pepsi ca si bautura (fan cola)
P.S: pt cunoscatori: http://www.iqads.ro
asta vine de la cineva care nu suporta pepsi ca si bautura (fan cola)
oh ye ....iLogiK wrote:pe mine ma enerveaza reclamele de la pepsi cu vedete....dar imi plac la nebunie alea de la pepsi max ("don't worry....it's got no sugar")
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

Da mai, dar parca e mai misto aia cu geamurile[smilie=maniac.gif]The_Beast wrote:oh ye ....iLogiK wrote:pe mine ma enerveaza reclamele de la pepsi cu vedete....dar imi plac la nebunie alea de la pepsi max ("don't worry....it's got no sugar")
P.S: pt cunoscatori: http://www.iqads.ro. super, ce-a mai faina ii aia cu to the Air.Po.RT
Last edited by Sabina on Thu Oct 06, 2005 6:36 am, edited 1 time in total.
Personal nu inghit reclamele la Poiana ca tampitii aia schizofrenici sau ce sunt (am redat libertatea, am stat in fruntea tuturor, si nu mai stiu ce spune dobitocul ala mic, dar nu conteaza ca tot o boratura iese).
Iarasi ma enerveaza reclamele la Stella Artois, cine dracu' crede ca berea aia e asa de pretioasa?
Si ale dracu' detergenturi toate curata super, toate curata mai bine decat concurenta dar daca toate curata super atunci cine e in concurenta?
Iarasi ma enerveaza reclamele la Stella Artois, cine dracu' crede ca berea aia e asa de pretioasa?
Si ale dracu' detergenturi toate curata super, toate curata mai bine decat concurenta dar daca toate curata super atunci cine e in concurenta?
ah da..........apropo de detergenturi..........ma enerveaza aia cu <cu ACE nu se rupe>...dar la stilul in care trag ei de haina aia...nici macar o hartie nu se rupe
...............
Sir Ice ce vroiai sa spui despre reclama de la Poiana ? ca sincer sa fiu nu am inteles nimic

Sir Ice ce vroiai sa spui despre reclama de la Poiana ? ca sincer sa fiu nu am inteles nimic

Scuze de limbaj, dar pe mine reclama asta chiar ma enerveaza.
Ma refeream la faptul ca dementii aia din reclama sufera de vreo psihoza manifestata prin iluzii aberante: bosorogul ala nenorocit cu tractorul lui de kk@ tine in urma lui o coloana intreaga de masini care claxoneaza. Oamenii aia au probleme, trebuie sa ajunga undeva si din cauza unui bou pe care il cauta moartea pe acasa si nu il gaseste ei trebuie sa astepte. Daca eram eu in masina si un schizofrenic din asta cu al lui "am stat in fruntea tuturor" ma impiedica sa ajung la timp ma dadeam jos si intai il rugam sa se dea dracului la o parte ca sa trec si daca nu se executa psihoticul naibii ii ardeam o mama de bataie de zicea ca Matrix e aqua chiorensis.
Vaca aia dementa de profesoara/invatatoare cu al ei "am redat libertatea" ma face sa ma gandesc la faptul ca ii tinea sechestrati pe copii motiv pentru care ar tebui aruncata dracului in puscarie pentru privare de libertate si sechestrare si molestare de minori samd. N-a redat nimic proasta naibii, doar a respectat niste reguli elementare.
Si mai apare si cretinul ala mic care zice si el o prostie, ceva legat de paradis. Cum poate un dobitoc mic care de-abia a invatat sa mearga singur la baie sa aiba idee de paradis sau mai stiu eu ce. Si cum se poate astepta o companie de publicitate sa intelegeaga ceva pustimea din reclama asta de aruncat la WC si tras apa dupa ea?
Din nou, scuze pentru limbaj, dar reclama asta CHIAR ma calca pe nervi.
Ma refeream la faptul ca dementii aia din reclama sufera de vreo psihoza manifestata prin iluzii aberante: bosorogul ala nenorocit cu tractorul lui de kk@ tine in urma lui o coloana intreaga de masini care claxoneaza. Oamenii aia au probleme, trebuie sa ajunga undeva si din cauza unui bou pe care il cauta moartea pe acasa si nu il gaseste ei trebuie sa astepte. Daca eram eu in masina si un schizofrenic din asta cu al lui "am stat in fruntea tuturor" ma impiedica sa ajung la timp ma dadeam jos si intai il rugam sa se dea dracului la o parte ca sa trec si daca nu se executa psihoticul naibii ii ardeam o mama de bataie de zicea ca Matrix e aqua chiorensis.
Vaca aia dementa de profesoara/invatatoare cu al ei "am redat libertatea" ma face sa ma gandesc la faptul ca ii tinea sechestrati pe copii motiv pentru care ar tebui aruncata dracului in puscarie pentru privare de libertate si sechestrare si molestare de minori samd. N-a redat nimic proasta naibii, doar a respectat niste reguli elementare.
Si mai apare si cretinul ala mic care zice si el o prostie, ceva legat de paradis. Cum poate un dobitoc mic care de-abia a invatat sa mearga singur la baie sa aiba idee de paradis sau mai stiu eu ce. Si cum se poate astepta o companie de publicitate sa intelegeaga ceva pustimea din reclama asta de aruncat la WC si tras apa dupa ea?
Din nou, scuze pentru limbaj, dar reclama asta CHIAR ma calca pe nervi.
Reclama la Hyundai......
....poate cea mai stabila masina din lume????
http://www.kye.ro/ArabiLaVolan.wmv
admin,tu ai vazut ce am pus eu acolo inainte de a muta postul aici?????
http://www.kye.ro/ArabiLaVolan.wmv
admin,tu ai vazut ce am pus eu acolo inainte de a muta postul aici?????
Last edited by kye04 on Thu May 26, 2005 2:01 pm, edited 1 time in total.
reclamele la tampoane (din ce in ce mai dese si mai enervante.. ba ca cica respira, ba ca au canale colectoare, aripioare, cu vibromasaj sau vesta de salvare etc ). reclama la detergent in care apare tataie care cica face mici cu garnitura de pete.. apare apoi magda katone cu negul ei imens, nemultumita ca si batranul ei amant gateste..
reclama in care apare un mos de 70 de ani care incerca sa ti vanda ceva storcator de fructe cu sila.. ca cica el dupa un pahar se simte cu 50 de ani mai tanar... exclamatiile total false ale tipei care se face ca ii admira tonusul muscular dar de fapt se gandeste cum de poate sta proteza aia de gurtaperca din pantalonii batranului asa de ferma.pe batran l-au scos cu forta de la azil, i-au injectat 2 doze de decanofort, respectiv taurina condimentate cu esenta de ficat de taur etiopian
reclama in care apare un mos de 70 de ani care incerca sa ti vanda ceva storcator de fructe cu sila.. ca cica el dupa un pahar se simte cu 50 de ani mai tanar... exclamatiile total false ale tipei care se face ca ii admira tonusul muscular dar de fapt se gandeste cum de poate sta proteza aia de gurtaperca din pantalonii batranului asa de ferma.pe batran l-au scos cu forta de la azil, i-au injectat 2 doze de decanofort, respectiv taurina condimentate cu esenta de ficat de taur etiopian
- quicksilver
- Trotilatu'
Padawan wrote:Au inceput sa apara si reclame mai bune, insa cea mai buna este cea cu "ala negru de respira greu"
De departe cea mai buna. Am auzit undeva ( nu mai stiu unde ) ca tipul din reclama ar fi de fapt regizorul care ii arata actorului cum ar trebui sa joace si l-au filmat astia din greseala. S-au uitat peste material si li s-a parut excelent ( cu mici modificari bineinteles ).
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
Maine va fi mai rau!
- NightWalker
Si marmota...Trotilatu' wrote:Am auzit undeva ( nu mai stiu unde ) ca tipul din reclama ar fi de fapt regizorul care ii arata actorului cum ar trebui sa joace si l-au filmat astia din greseala. S-au uitat peste material si li s-a parut excelent ( cu mici modificari bineinteles ).

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
- quicksilver
- brutalistu
am preluat cu mare bucurie ideea ascunsa in reclama acea si de fiecare data cand ies de la buda ma scutur de bucurie, eliberat, (brrrrrrrrrrrrrrrrr) si le spun celor care se uita la mine cu mirare :Zâna Măseluţă wrote: -Reclama cu ciocolata Poiana, in care pustiu ala iese cu mai multe ciocolate in format A4 din casoiu' ala mare.
"Am vazut .. rauri de ciocolata!"

Eat shirt and pie!
- NightWalker
Pffoooooai, ce ma enerveaza noile reclame la Bergenbier sau la ce dreaq e, cu idiotii aia de suporteri care se milogesc de Chivu si de Lobont sau de Mutu (ca oricum toti sunt o apa si un pamant) sa faca nu stiu ce minuni voodoo in meciul cu Olanda. Auzi fraza inteligenta: "Van Basten-Basten, lasa-neeeeeee, lasa-neee, lasa-neeeeee" (Observati al doilea "lasa-ne" mai scurt
). Dumnezeule, deci pana si copii de la gradinita pot nascoci o idee de reclama mai inteligenta sau macar ceva inedit. Oricum, nu ma mai mir, toate reclamele Bergenbier au fost facute de si pentru oameni labili psihici. Ma mir totusi cum mai pot iesi in lume cei doi idioti din reclama. Probabil se considera vedete sau ceva de genul...
Nu isi dau seama ce penibili sunt.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Mă stresează reclama la Altex cu dobitocul ăla care întreabă isteric cât e halatul sau aşa ceva.
Şi mai e porcăria la Pepsi Twist cu tipa în galben căreia îi flutură chiloţii când bea Pepsi. Când îl văd pe ăla de lângă ea ce bătut sifilitic din palme are, îmi vine să schimb urgent postul. Le mai văd din greşeală pe MTV.
Sau optimismul de la Coca Cola, ce naiba, au rămas fără idei.... şi în loc de elefanta aia din spital puteau băga o gagicuţă decentă. Le are cât Himalaya, ce Dzeu. Nu îmi plac elefantele din principiu.
Cea mai cretină reclamă însă este aia cu poziţia ideală pt văzut filmul... ce chestie deşteaptă văzuse el pe net. Câtă prostie. Nu ştiu la ce e reclama dar nu mă interesează.
Şi mai e porcăria la Pepsi Twist cu tipa în galben căreia îi flutură chiloţii când bea Pepsi. Când îl văd pe ăla de lângă ea ce bătut sifilitic din palme are, îmi vine să schimb urgent postul. Le mai văd din greşeală pe MTV.
Sau optimismul de la Coca Cola, ce naiba, au rămas fără idei.... şi în loc de elefanta aia din spital puteau băga o gagicuţă decentă. Le are cât Himalaya, ce Dzeu. Nu îmi plac elefantele din principiu.
Cea mai cretină reclamă însă este aia cu poziţia ideală pt văzut filmul... ce chestie deşteaptă văzuse el pe net. Câtă prostie. Nu ştiu la ce e reclama dar nu mă interesează.
work harder
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Reclama cu un nărd banal şi soios care pune mâna pe pulovărul galben strepeziu al unei babe pe o scară rulantă şi o întreabă cât e de nou. Te rog mori.
- Reclama cu tombraidăra aia care sare pe blocuri, împuşcă racheţi şi face tumbe dar o deranjeaza că se irită sub braţ când se rupe podul cu ea deasupra unei prăpastii. Hai sictir.
- Microbu din care iese abur, "am răspandit boli, diaree şi mirosuri pestilenţiale" - grotesc. Preferam un streaptease cu grase.
- toate reclamele de la 0tv, parcă sunt făcute de motanul meu care se freacă de o cameră web într-un beci. Reclama la gepa, în care nişte oameni acri se strigă pe stradă ca s-a deschis magazinu gepa. Reclamă făcută probabil de angajaţii firmei cu telefonul mobil, editat cu gifanimator şi sound recorder.
- aia care-şi curăţă dinţii cu scoci, odorizantu de budă cu kinderul ăla care se ridică de pe wc şi pleacă fără să se steargă la cur, "de ce ai laptele bun? - de vacă.", maimuţoiul verde venit din spaţiu cu aspiratoare şi tradus de irina nistor, reclama aia cu băsescu care se uita la un pişat pe zăpadă, desculţul care se duce la budă noaptea ca l-a lăsat prostata şi era impotent, ăla din reclama calgon care mai are un pic si o bate pe baba aia că s-a depus calcaru. Etc.
- Reclama cu tombraidăra aia care sare pe blocuri, împuşcă racheţi şi face tumbe dar o deranjeaza că se irită sub braţ când se rupe podul cu ea deasupra unei prăpastii. Hai sictir.
- Microbu din care iese abur, "am răspandit boli, diaree şi mirosuri pestilenţiale" - grotesc. Preferam un streaptease cu grase.
- toate reclamele de la 0tv, parcă sunt făcute de motanul meu care se freacă de o cameră web într-un beci. Reclama la gepa, în care nişte oameni acri se strigă pe stradă ca s-a deschis magazinu gepa. Reclamă făcută probabil de angajaţii firmei cu telefonul mobil, editat cu gifanimator şi sound recorder.
- aia care-şi curăţă dinţii cu scoci, odorizantu de budă cu kinderul ăla care se ridică de pe wc şi pleacă fără să se steargă la cur, "de ce ai laptele bun? - de vacă.", maimuţoiul verde venit din spaţiu cu aspiratoare şi tradus de irina nistor, reclama aia cu băsescu care se uita la un pişat pe zăpadă, desculţul care se duce la budă noaptea ca l-a lăsat prostata şi era impotent, ăla din reclama calgon care mai are un pic si o bate pe baba aia că s-a depus calcaru. Etc.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- brutalistu
Interesant topic. Reclame tampite, pai aici le includ pe toate care sunt la detergenti pe locul doi ar fi reclama Ultra-Proului si nu trebuie uitata cea a Brd-ului cu noul plan multiplan. Reclame extrem de reusite si foarte bine facute au Nike si Adidas. Ca fapt divers un post in care chiar merita sa te uiti la reclame e Eurosportul, nici nu simti cum trece timpul.
"It's my way or the highway"-David X