Ce muzica asculti?

Informaţii, discuţii şi opinii despre tot ce ţine de domeniul muzicii.

Moderator: Moderatori

Care este genul muzical preferat de tine?

muzica clasica
6
1%
manele
14
3%
pop&dance
13
3%
jazz
11
2%
hip-hop
76
16%
techno,house,rave(and stuff related)
103
22%
rock,black,death,power metal,industrial(and stuff related)
204
43%
r&b
6
1%
blues
7
1%
un alt gen muzical(nementionat mai sus)
31
7%

Total votes: 471

Vladimir

Post by Vladimir »

stai linistit ca putini ar fi votat... oricum... poti vota la ultima categorie
OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR!!!
Vladimir

Post by Vladimir »

pai nu multi ar fi votat oricum... dar poti vota la ultima rubrica

Scuzati-ma ca am postat de doua ori dar mi-a aparut urmatorul mesaj:No posts exist for this topic

Nu stiu care-i faza ... am scris despre asta si la: observatii, informatii, discutii.
OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR!!!
Vagabond

Post by Vagabond »

marpha atata timp cat cei de pe acest forum nu sunt manelisti!!!:):):)
Sephiroth

Ce muzica asculti?

Post by Sephiroth »

Ma o auzit careva de SLIPKNOT ??? :evilbat: Amu am ascultat primu album de la Negura Bunget Sala molska ii Zuper sa nu zik METALLICA RULEZZZ 0X
A foggy fullmoon night
Into darkness ride
Under the horned goatmoon
I ride the wings of Torment.
andrei

Post by andrei »

shogun wrote:Ai mai spus asta, nu este nevoie sa te repeti!
LOL daca omul simte pulsul Beethoven, ce sa-i faci :D

clasica este misto , si eu mai ascult. dar sunt de parere ca prea multa muzica de acest tip nu e buna deloc pt psihic :D

work harder
Andrew13

Post by Andrew13 »

rock,black,death,power metal,industrial(and stuff related) 57% [ 51 ]

WOW! :o
Nu as fi crezut ca rockul rupe prin Xtremisti :P
Dar ma bucur ca asa este.
Iron Maiden, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Metallica RULE !!!!!!!
Navajo

Post by Navajo »

Am votat rock...

N-am vazut pe nimeni sa zica ceva despre Anathema, Tiamat, My Dying Bride, Theatre Of Tragedy (mai putin uiltimul lor album... este... dance :o ), Gothic (formatia), God, Grimegod a.s.o.a.s.f.

Dar de ce nu si Saint Germain, Pantera, Cradle Of Filth, Neil Armstrong, Gandul Matei, Loreena McKennitt, Blackmore's Night, Lake Of Tears, Skunk Anansie, Tool, Beck, Samael, Travka, Dead Can Dance, Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, System Of A Down, Coloana sonora din Diablo I, Diablo II, LOD (mi le-am facut mp3-uri... merita) ... formatii, artisti si... jocuri - intr-o ordine absolut aleatoare...

10 randomize usr

Acum suna Anathema - ...Alone.mp3
ditzah iulian # su root
Enter password: ******
ditzah root # **** up everything
Are you sure? [Yes/No] y
X5

Post by X5 »

Eu ascult muzica veche din anii 80-90,mi-am pus si ca Tonuri de apel sms pentru mobil....mi se pare cea mah reusita muzica... :roll:
+ cateva formatii din zilele noastre:
Obie Trice
Skillsters
Sylver
DJ Tiesto
RMX
Last edited by X5 on Thu Jun 07, 2018 3:14 pm, edited 6 times in total.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
andrei

Post by andrei »

ascult de toate, de la miles davis via vangelis pana la trance.
iar cand am nervi: red hot chilli

edit: mai nou, depeche mode
Last edited by andrei on Tue Jul 22, 2003 6:06 pm, edited 1 time in total.

work harder
Shadow_Mast3r

Post by Shadow_Mast3r »

Aprox 80% din muzica ascultata de mine este ROCK. Restu...un hip-hop, o Enigma, soundtrack-uri, anumite piese techno - Mortal Kombat, Dragon Ball Z(tot soundtrack-uri :P )
Nea Emil

Post by Nea Emil »

Am primit acum cateva zile un disc sasha&digweed live in miami ... beton armat 8)
Nea Emil

Post by Nea Emil »

Xavier-- wrote:.
Metallica RULE !!!!!!!
Iti place St. Anger?Image
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Nea Emil wrote:
Xavier-- wrote:.
Metallica RULE !!!!!!!
Iti place St. Anger?Image
Discutiile despre St. Anger au loc pe threadul asta: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=14848.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Nea Emil

Post by Nea Emil »

Sorry :( . De fapt vroiam sa stiu care metallica ii place cea de acum( st. anger) sau cealalta :)
mihai_loghin

Post by mihai_loghin »

Ma axez in special pe trance...house.
Poate ca genurile nu au amploarea rock-ului sau mai stiu eu ce...
dar eu consider ca "rave& stuff" sunt de viitor.
Healing comes from inner you...
Attilla

Post by Attilla »

Eu ascult o gramada de genuri muzicale. Toate sunt speciale in felul or si nu vreau sa ma preferinte, caci poate nu fac cele mai bune alegeri. Totusi, am cateva genuri la suflet.

Rock-ul - este o arta in felul sau de a fi. Iti transmite un sentiment de putere si iti inspira o forta care te atrage catre muzica. Formatiile care cant acest gen au avut probabil o copilarie zdruncinata pentru ca este omuzica prin care iti poti exprima cu usurinta regretel.

Techno - acult acest gen numai cand ma simt odihnit sau cand am chef d actiune. E cel ma inou gen de muzica si cand vreau sa fiu ''pus la curent cu lumea'' ascult asa ceva.

Rave- o aripa mai mica a techno-ului cu un ritm mai repejor care exprima dupa parerea mea o euforie de necontrolat.

Hip Hop - imi cer scuze pentru urmatoarea gluma... cred ca cei care au probleme cu vocea sau cu versurile canta asa ceva. Este un gen muzical coool. Pe gustul tineretului. Si mie-mi place si cred a toti putem canta hip hop cand avem ceva de spus.

Pop - cea mai simpla muzica posibila. E dragutza, dar eu tind spre ceva cu mai mult interes si cu un subinteles mai profund. O ascult cand sunt bine dispus.

Blues - exista perioade cand sunt melancolic si in aceste perioade aceasta muzica aceasta imi prinde chiar bine.

Rock'n'Roll - Let's get the party rollin...

Hard Rock - suparare mare... Sunt furios... Arghhhh...

Heavy Metal - ma supara cineva si-mi vine sa rup tapetul de pe pereti. Ce bine-mi prinde un metallica sau un Korn.

Latino - muzica de petrecere. O stare de spirit unica inconfundabila.

Mambo, Tango, Salsa, Samba, Rumba, Cha-cha - muzica si dans interesant care imi plac foarte mult ( mai mult sa le ascult )

Flamengo - cine nu are la suflet aceasta muzica? Cine nu este influentat de tamaduitorul sunet al chitatii?

R&B - You gotta be cool, man. O muzica buna de pus inainte sa mergi la club in masina sau cand te scoli dimineata si ai o zi de concediu in fata.

Reggae - Destul de k-lumea. I love Jamaica.

etc....
etc...
etc...

NOTA: Orice muzica e mishto, daca e facut-a cu cap si prin munca. Orice doar sa nu fie manele ( bahhhh! )
Viata-i trista fara coarne!
serbanionut

Post by serbanionut »

HOUSE,(Tribale,club mixuri pt cuoscatori)
DasModell

Post by DasModell »

metal
the one

Post by the one »

Am inceput sa ascult Rob Zombie si coloana sonora din Matrix(primul).
Before me there were many,after me there will be none,I AM THE OnE!
puffu

Post by puffu »

interesant mai nou toata lumea tinde spre rock si la mine 90% din muzica care o ascult ii rockul desi pana in clasa a-11-a nu am ascultat deloc rock,nu-mi placea deloc...well 3 ani am tinut-o numa cu rock si de la rapcore hardcore am ajuns la power death si dinalea rele,well in fine de exemplu acuma ascult Prodigy - Diesel Power,da nu pot fara rock! :D,pot asculta orice nu ma deranjeaza nici un gen de muzica...da muzica romaneasca nu o suport in nici un fel.mai putin cateva formatii hip hop si rock da restu GEEEZZZZZ!!!!!!!!!!!!
nwm
puffu

Post by puffu »

Si ar mai fi o chestie cu rockul,in general si la televizor pe posturi diferite la reclame melodiile is rock,chiar si la stiri,lumea tinde spre rock tot mai mult,de ce?
nwm
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Pai si ce daca puffu? Nu e mai bine ca o da toata tzara pe rock...

onTopic> Acum nu mai sunt fan numai al muzicii house - m-am impartit in 2> house si rock... Dar ascult orice, pana si O-Zone sau manele [doar cateva]... :P
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Attilla

Post by Attilla »

De cand am fost la festivalul international de jazz din orasul meu natal, Debrecen din Ungaria, simt ceva special pentru acest gen si pentru mesajul sofisticat pe care il transmite publicului. M-am interesat si ma declar fascinat de povestea jazzului, una atat de simpla, dar care a contribuit la formarea unui stil de muzica unic si diferit de celelalte genuri. Orchestra este superba si suntelul intrumentelor conteaza cu mult mai mult decat la celelalte genuri. Jazzul este un stil aparte care iti sugereaza mai mult natura. Saxofonistii copiaza cantecele pasarilor arboricole din padure, iar tobosarii tunetele sau pocniturile focului cand arde. Armonizarea pieselor facuta de obicei cu ajutorul pianului sau a chitarii electrice de duce intr-o lume departe de cea reala, unde lumea traieste doar cu urechile iar celelalte simturi sunt somere. Intotdeauna am purtat o admiratie pentru solisti care te pot duce in locuri indepartete cu gandul doar cantand din intrumente. Si nici macar nu se misca din loc! Jazzul insemnifica mai multe stari de spirit printre care si bucurie sau tristete, dragoste sau ura, fericire sau suparare, adorare sa antipatie si tot asa... Putini sunt cei care inteleg aceasta muzica, dar desteptii sunt cei care o fac...
Manowar

Post by Manowar »

Salut baieti.Trebuie sa fie facuta foarte bine diferenta dintre roackeri si metalisti.In cazul de fata se iarta dar in viata de zi cu zi e o mare diferenta.Keep the flame burning.
Necrosero

Post by Necrosero »

Eu voiam sa aleg clasica dar am gresit si am ales rock :) Acum nu mai am ce face... Mi se pare normal ca cei mai multi forumisti sunt rockeri, dar nu ma asteptam sa fie asa de putini hoperi si houseri. Daca suntem rockeri nu inseamna in orice caz pentru mine cel putin sa ma simt "elitist", dar rockul este genul care, ascultandu-l, ma simt cel mai bine. Imi mai plac si alte genuri, subgenuri, s.am.d. , cum ar fi rap sau un pic de house - trance, dar rock rullz pentru mine...
Attilla

Post by Attilla »

Haer'dalis wrote:Eu voiam sa aleg clasica dar am gresit si am ales rock :) Acum nu mai am ce face... Mi se pare normal ca cei mai multi forumisti sunt rockeri, dar nu ma asteptam sa fie asa de putini hoperi si houseri. Daca suntem rockeri nu inseamna in orice caz pentru mine cel putin sa ma simt "elitist", dar rockul este genul care, ascultandu-l, ma simt cel mai bine. Imi mai plac si alte genuri, subgenuri, s.am.d. , cum ar fi rap sau un pic de house - trance, dar rock rullz pentru mine...
Nu inteleg ce vrei sa zici prin primele tale cuvinte. Ai spus ca ai vrut sa alegi ''clasica'', dar ai gresit si ai ales rockul. Sa inteleg ca nu ti-a placut muzica clasica si te-ai retras la genul rock? Cum e chestia cu alesul? Poate ca te gandesti sa alegi un singur gen de muzica? De ce? Poti asculta si toate in acelasi timp. Asta nu inteleg! Daca nu ti-a placut muzica clasica pe care ai ascultat-o puteai sa alegi altceva din acelasi gen caci este pentru toata lumea cate ceva si exista o opera pe gutul tuturor...
@XPC

Post by @XPC »

In general ascult orice muzica dar ce imi place cel mai mult este House !!
123456789
Keos

Post by Keos »

In momentul asta... The Cranberries - In Your Head (Dolores Mary O'Riordan Burton are o voce foarte buna, nu credeti?)

In general ROCK > 90% (si procentul tinde sa creasca)
In rest ascult orice muzica,mai putin romaneasca(prea multi prosti ca sa caut intre ei pe cei care vor sa spuna ceva).
Manele NU ASCULT.
There is no order...
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Din toate optiunile le-as alege pe toate in afara de jazz si manele(in special manelele, jazz mai pot suferi putin). Deci aleg sa nu votez, altfel nu as fi cinstit.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
alexdm

Post by alexdm »

Ascult brit, alternative si trip-hop, in functie de starea de spirit. Oasis, Coldplay, Muse, Stereophonics dar si Portishead, Morcheeba sau Tricky.
Violently happy
Navajo

Post by Navajo »

Attilla wrote:Eu ascult o gramada de genuri muzicale. Toate sunt speciale in felul or si nu vreau sa ma preferinte, caci poate nu fac cele mai bune alegeri. Totusi, am cateva genuri la suflet.

Rock-ul - este o arta in felul sau de a fi. Iti transmite un sentiment de putere si iti inspira o forta care te atrage catre muzica. Formatiile care cant acest gen au avut probabil o copilarie zdruncinata pentru ca este omuzica prin care iti poti exprima cu usurinta regretel.

Heavy Metal - ma supara cineva si-mi vine sa rup tapetul de pe pereti. Ce bine-mi prinde un metallica sau un Korn.

Flamengo - cine nu are la suflet aceasta muzica? Cine nu este influentat de tamaduitorul sunet al chitatii?
Daca pe Bon Jovi esti suparat nevoie mare si pe Heavy rupi tapetu'... cred ca nu prea asculti genurile astea muzicale... incearca si tu kestii de genu Dark Throne sau Immortal sau Behemoth sau multi multi altii care ii fac pe cei care fac parte din genurile muzicale "Hard Rock" si "Heavy Metal" sa para asa cum Eminem il face sa para pe MC Hammer: bun la vremea lui... dar cam expirat saracu'...

Metallica si Korn in nici un caz nu canta Heavy... as zice mai degraba Power/Trash respectiv Hard Core... parerea mea

De fapt io n-am nimic cu tine, da' vad peste tot in jurul meu "Roackeri" care nici macar nu stiu cine a fost :angel: Cobain... :evil:

Daca am suparat sau deranjat rog moderatorii sa-mi stearga post-ul...

btw: e flamenco, nu flamengo...
ditzah iulian # su root
Enter password: ******
ditzah root # **** up everything
Are you sure? [Yes/No] y
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Navajo wrote: Daca am suparat sau deranjat rog moderatorii sa-mi stearga post-ul...
Postul il las momentan, e parerea ta referitoare la anumite chestii. :D Daca se genereaza un flame intre voi --> Gunoi. :wink:
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Necrosero

Post by Necrosero »

Ey, ce sa zic, eu am trecut prin toate fazele genurilor muzicale... Ma rog, aproape toate. As putea zice ca s-au potrivit cu varsta : cand eram micutz imi placea la nebunie Michael Jackson, m-am marit, am trecut la Depeche Mode, m-am marit mai mult, am inceput sa ascult Nirvana si Metallica, apoi m-am dat pe rap, am ascultat tot ce s-a putut, de la Eminem la Wu Tang Clan... Acum imi dau seama ca poate mi-am pierdut timpul, pentru ca am inceput sa ascult muzica cu adevarat "buna", cel putin pentru mine : Steve Vai, Joe Satriani, Dead Can Dance, Delerium, Mike Oldfield, Nightwish, DREAM THEATER, + melodii ale unor formatii rock despre care nu multi cred ca au auzit. Ce sa zic, omul se schimba cu varsta...
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

Navajo wrote:
Attilla wrote:Eu ascult o gramada de genuri muzicale. Toate sunt speciale in felul or si nu vreau sa ma preferinte, caci poate nu fac cele mai bune alegeri. Totusi, am cateva genuri la suflet.

Daca pe Bon Jovi esti suparat nevoie mare si pe Heavy rupi tapetu'... cred ca nu prea asculti genurile astea muzicale... incearca si tu kestii de genu Dark Throne sau Immortal sau Behemoth sau multi multi altii care ii fac pe cei care fac parte din genurile muzicale "Hard Rock" si "Heavy Metal" sa para asa cum Eminem il face sa para pe MC Hammer: bun la vremea lui... dar cam expirat saracu'...

Metallica si Korn in nici un caz nu canta Heavy... as zice mai degraba Power/Trash respectiv Hard Core... parerea mea

De fapt io n-am nimic cu tine, da' vad peste tot in jurul meu "Roackeri" care nici macar nu stiu cine a fost :angel: Cobain... :evil:

Daca am suparat sau deranjat rog moderatorii sa-mi stearga post-ul...

btw: e flamenco, nu flamengo...
subscriu, Attilla a cam exagerat cu definitiile/comentariile pentru primele 3 genuri(la flamenco nu ma bag, eu shtiu numai Yngwie Malmsteen - Flamenco Diablo :P)
heavy metal-ul nu este nici de departe atat de violent si nu imi induce(mie si multor altora) furie, ca sa nu mai vorbesc de hard rock, cine a rupt tapetul, distrus mobila si batut oamenii dupa ce a ascultat Metallica nu e foarte normal si in nici un caz rocker. Si daca trecem la genurile mai violente pot spune ca nici acolo nu se ajunge asa departe, eu adorm pe Agathodaimon, Amorphis sau Opera IX, si nu visez ca sacrific vietati prin padure :wink:

cat despre mine....heavy, black, gothic, hard (cu cam toate subgenurile lor, dar nu chiar orice black) si clasica

p.s. parca mai shtiu eu cine era cobain asta :), ah da, semana cu SG NWG :D:D:D
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Colegu

Post by Colegu »

a zecea oara ma repet da eu nu pricep cum mama naibii am votat pt clasica da tot 0% ii procentul ...

si avand in vedere ca la optiunea rock intra o groaza de genuri ce nu au absolut nici o asemanare....

la manele avem 2 voturi la clasica 1....interesant...
Alt-F4
Yoshi

Post by Yoshi »

nu pricep cum mama naibii am votat pt clasica da tot 0% ii procentul ...
Asta e pentru ca alege partea intreaga din procentaj.
Oricum, se vede ca e votul acolo :wink:
OceanSoul

Post by OceanSoul »

In ultima vreme am inceput sa ascult si Black Metal [ Cradle of Filth ]
In rest... Ca de obicei> Orice muzica, dar cel mai des house, gothic si black.
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
sorin

Post by sorin »

Ashley Casselle, Danny Howells, Anthony Pappa, Paul Oakenfold si as putea continua tot asa...
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Stv

Post by Stv »

Bisericeasca ascult eu, vreau sa ma fac popa si tre sa fiu in tema
vechiul nickname: Spetsnaz
Redeemer

Post by Redeemer »

In general ascult ROCK da imi plac si beaturile de rap(Missy Elliot sau altele)...
I play my enemies like a game of chess
Post Reply