Lionheart

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Elven_Destroyer
Radioactiv

Lionheart

Post by Elven_Destroyer »

Ce parere aveti de jocul asta?
Eu l-am facut rost de la un amic si mi s-a parut ca tradeaza Falloutul. In primul rand , desi foloseste acelasi sistem de skill-uri, perk-uri, si alte alea este comlet real time, nici macar pseudo real time ca in Fallout tactics. Cand am vazut sa lesin nu alta. Si nu de placere. Sistemu de invatare a vrajilor e cam aiurea iar vrajile sunt si ele parca un pic cam slabe ca forta de lovire. Ca pure-spellcaster nu ai nici o sansa. Se vede ca trebuie sa-tii faci un peronaj multilateral. Nici ca fighter nu ai mari shanse fara vraji de healing, pentru ca potiuni nu prea gasesti (eu sunt de nivelul 15 si nu am gasit mai mult de 25 de potiuni cu totul pana acum iar daca nu ai vraji de healing cosnumi o potiune per monstru :cry: ).
Impresia mea e ca armele sunt mult prea slabe in comparatie cu HP-ul monstrilor ca sHi vrajile de altfel. Ca sa nu mai vorbesc de henchmani care sund mai mult ca mercenarii din Diablo 2 fara LoD. Patetici!! :evil:
Prima impresie este destul de rea dar sunt hotarat sa-l joc pana la capat, numai asa in onoarea lui Fallout I, Fallout II si Fallout Tactics (le-am jucat si terminat pe toate :) )
"You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you."
-Eric Hoffer
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

In afara ca nu pot schimba rezolutia, interfata e pe juma' de ecran, monstrii s-au uitat toti la 2 fast 2 furious si si-au bagat nitro in partile dorsale si ajung langa tine in 2 sec (ceea ce face creearea unui caracter de range o gluma proasta) ... in afara de asta, restul imi place (evident, mai putin partea de lupta real-time) :D

Se vede ca Black Isle Studios nu au lucrat activ la el si i-au lasat pe cei de la Reflexive ...
Last edited by Bossman on Thu Aug 21, 2003 8:57 am, edited 2 times in total.
Truth is relative. Pick one that works
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Si Fallout Tactics poate fi jucat realtime. Trebuie doar sa specifici in optiuni CTB. Ma insel cumva?
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Merge si real-time, dar isi pierde din farmec IMHO ...
Elven_Destroyer
Radioactiv

Post by Elven_Destroyer »

Oricum nu poate exista comparatie intre real time-ul sin Fallout Tactisc si cel din Lionheart. La cel din urma toate personajele se misca ireal de repede, asa cum a spus si Bossman. In plus action point-urile par a avea acum un rol diferit si anume de a stabili cat de repede se misca personajul.
Schimbatul rezolutiei nu mi se pare absolut necesar, cea aleasa de producatori fiind suficient de "fina".
"You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you."
-Eric Hoffer
Jackal

Post by Jackal »

Lionheart???Bleah...
Cred ca astia cauta teme din istorie (sau asa ceva) doar sa mai scoata un ban:Vietnam,Robin Hood,Lionheart,Al doilea razboi monial (the great esscape si muuulte altele).Ce urmeaza???(ceva cu viitor-aquanox2 si battletech:aquila) :roll: :(
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

l-am jucat doar ca demo dar daca este pe atat de prost pe cat spuneti nu cred ca o sa-l am full
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Lionheart are niste premise interesante. Mai vedem peste vreo 25 de mega.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Black Isle, parca ei au facut Lionheart, sunt weird rau de tot, adica dupa Icewind Dale 1 + Heart of Winter si Icewind Dale 2... Lionheart e...mi-au trebuit 3 minute (jucam demo-ul) sa-l joc si deja era dezinstallat.
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Nu Black Isle a facut Lionheart. Doar a sprijinit Reflexive Entertainment in realizarea lui. Ceea ce se pare ca a insemnat foarte putin. Oricum, comparand cu Fallout si Planescape, se poate spune ca si Icewind este o scadere.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

IMHO, Icewind Dale = Diablo cu reguli AD&D ... :roll:
SharpShooter

Post by SharpShooter »

demo-ul pare destul de bun dar totusi nu imi place faptul ca esti singur, si mai mult nu prea ai cum sa te descurci de unul singur, tre sa dai multe load-uri. tot Dungeon Siege ramane preferatul meu
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
alexdm

Post by alexdm »

Poti sa ai companioni, insa pentru o perioada relativa.
Violently happy
seth

Post by seth »

doar acum l-am facut rost (...).
seamana mult prea mult cu NOX.
oarecum haotica deplasarea pe harta...
se mica prea repede
prea putine rase, prea putine skiluri
etc
totusi, rău nu-i. fata de nimicurile din ultima vreme...
we can do no great things. only small thing with great love.
Greg

Post by Greg »

Lionheart nu seamana cu Nox. Da' deloc. Nox era o clona de Diablo. Asta seamna cu Fallout Tactics. Si eu am dilit demoul rapid dupa ce l-am vazut.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
alexdm

Post by alexdm »

Nu seamana cu Fallout Tactics nici intr-o mie de ani. Asta e doar o clona de Diablo, in care iti scufunzi butonul stang al mouse-lui. E categoria bleah.
Violently happy
Jackal

Post by Jackal »

Seamana cu NOX clar,ca e actiunea rapida,personaje urate si mari (ca-n Divine Divinity).Nu-mi manjiti Fallout:Tactics-ul cu ..jocul asta.
seth

Post by seth »

whatever mah.

cine imi zice si mie cum trec de questul cu scutul?? trebuie sa-l gasesc pe un hotz in canale, sa iau sabia pentru fierar. si nu-l gasesc:)
a, si unde e vrajitorul ala inchis la inchizitionisti ma??
shkee

Post by shkee »

mie mi-a placut pana dupa questul cu nostradamus cand lucrurile au luat-o razna rau. am folosit un trainer cu invincibility si skill points shi fireball-ul de ultimul nivel nu facea fata decat cu greu healling rate-ului unui english captain

seth: pe fierar il mituiesti cu 100 gold si nu-ti mai cere sabia. oricum eduardo e intr-un dungeon destul de indepartat de sewers. cat despre vrajitor...poti sa-l gasesti si singur...asta bineinteles daca ai destul la lockpick
beauty resides in the eye of the beholder
seth

Post by seth »

l-am gasit...
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Bossman wrote:IMHO, Icewind Dale = Diablo cu reguli AD&D ... :roll:
OK, poate e un pic mai slab decat Planescape (care nu-mi merge pe XP, imi raporteaza ca CD 1 e corupt, deci nu pot sa il intall-ez), poate mult mai slab, nu am jucat destul Planescape (pt dl Bogdan Bridinel), dar sa spui ca e un Diblo 2 cu AD&D e prea mult. Povestea, feelingul, itemurile, totul e peste D2 si asta pt ca eu nu sunt fan de hack &slash simpliste ce incearca sa aspire la titlul de RPG. Am jucat D2 cap-coada, dar nu sunt expert, ba din contra, dar cum am pus mana pe Icewind Dale... Diablo 2 are o poveste buna, dar in afara de filmuletele dintre acte nu prea ai contact cu ea, nu tu NPC-uri destepte si multe, nu tu un scop suprem pt personajul tau, Diablo 2 e o ciorba stricata cu ingrediente simple: omori, omori, omori, strangi itemuri, mai faci un skill, mai omori, omori si boss-ul de sfarsit de act si apoi hop un filmuet si de la capat in alt decor cu aceeasi monstri pt 90% din actul nou...
Icewind Dale are poveste stufoasa, decoruri noi, originale, superbe (Severed Hand anyone?), cine mai tine minte faza cu Nym si razboiul dintre elfi si dwarfi?, sau faza cu cine e pers negativ in Heart of Winter? Cine tine minte povestile lungi si superbe din spatele fiecarui item? Cartile de istorie a diverselor popoare pe care le puteai citi?
sunt lucruri ce vor ramane in amintirea mea for a long time. Recunosc, Icewind Dale nu e decat un Baldur's Gate in miniatura, dar e o miniatura realizata cu detaliu maxim si grija extraordinara. Si desi si in Icewind Dale omori hoarde de monstri, in spatele fiecarui quest era o poveste lunga, frumoasa, ce ma facea sa incerc sa scap cat mai repede de inamic pt a vedea ce urmeaza in firul povestii. Diablo 2 m-a fascinat prima data cand l-am jucat, dar sa-l mai joc a doua (nightmare) si a treia (hell) oara doar pt niste itemuri ce iti dau diverse chestii? Nici macar nu existau diferente de storyline pentru fiecare dintre personaje...Iar in retrospectiva personajele negative din Diablo 2 sunt atat de fade ca mai bine nu erau... Tare mi-ar fi placut sa aflu muuuult mai multe despre Blood Raven, de exemplu, iar Diablo..."Not even in death you shall escape me!" Asta-i tot ce avea de spus? Dupa ce am jucat atat?...Scuze, e doar opinia mea, dar Icewind Dale e cu mult, atat de mult peste Diablo 2 ca am si uitat ca exista Diablo 2 cand ma jucam Icewind Dale...

Repet e doar parerea mea...
Pablos

Post by Pablos »

Plictisitor. Sincer ma asteptam la ceva mai mult. Am rezistat sa joc pana la questul ci Nostradamus, dupa care mi s-a facut lehamite, de omoratul incontinuu la aceiasi si aceiasi monstri.
May the force be with me !
Locked