dupa 2 ani....nimic....i'm retired...definitiv..
la mai multa minte

Moderator: Moderatori
:oColegu wrote:titlu pune totu nu??
dupa 2 ani....nimic....i'm retired...definitiv..
la mai multa minte
Black_adormen nu a primit ban definitiv:burner wrote:sa analizam: black_adormen a primit ban definitiv din cate stiu eu deci nu e el, REDMAN nu e pe forum de doi ani, PARAMEDICS are 2 ani, topicu a aparut la scurt timp dupa unban, si mai e si "stilul" lui... so I go for PARAMEDICS
Paramedics nu mai are ban deci ma indoiesc ca si-ar mai fi facut un cont ca sa ne zica de banul permanent.John wrote: Daca si tu (PARAMEDICS), black_adormen si REDMAN si toti ceilalti
doriti sa faceti parte din aceasta comunitate noua, va asteptam inapoi.
Pe acel thread legat de hiphop nu se mai postase de cateva zile bune. Vine John si inchide thread-ul despre arta si imediat tu trantesti acolo un post. In stilul tau zeflemitor, of course. Eu ce sa inteleg de aici? Daca aveai ceva de spus acolo o spuneai mai de mult. Am decis ca e mai bine sa editez acel post pentru a evita un nou flame. In plus, ia orice individ care asculta rap si pune-l sa asculte Arcturus. Punem pariu ca te injura oricat i-ai zice tu ca aia au influente de rap? Initial salvasem postul tau dar din pacate s-a pierdut la o formatare, ca l-as fi bagat aici sa vedem ce zic si ceilalti.Colegu wrote: in ultimul timp mi s-au editat posturile intr-un mod abuziv...
[...] (alt ex. la muzica,pe un oarecare thread legat de hiphop postul mi s-a editat numai pt ca moderatorul nu stia despre ce vorbesc..si ce s-o fi gandit el?daca n-am auzit io inseamna ca ala mananca rahat..ia mai bine sa-l sterg)
Te pomenesti ca ti-era frica sa nu te bata ktistai? Hai sa fim seriosi, forumul asta nu reprezinta autoritatile. Aici autoritatea o reprezinta John. Cel mai indicat ar fi fost sa-i trimiti un pm lui.adormen wrote: .o amenintare(vorba vine),fie ea de orice natura trebuia facuta publica autoritatilor si in nici un caz nu este considerata violarea intimitatii...
Dar, deh, moralitatea se schimba in functie de evenimentele care ti se intampla tie ... eu nu ma justific in fata ta pentru ca ti-am editat posturile juvenile de la Forumistul Lunii, gasesti acolo toate raspunsurile ...old black_adormen (cand era moralist) wrote:orice discutie privata trebuie sa ramana privata..
si chiar ma uimeste ca majoritatea s-au dus cu gandul la irc...poate si initiatorul posturlui...
oricum nici acolo nu exista nici o scuza...morala...
sau mesajele private de pe un forum ... nu meriti nimic bun daca esti suficient de lame sa faci acetse lucruri...
poti totusi posta logurile sau convorbirile numai cu acordul participantului...
updated black_adormen wrote:de ce am postat asta??
bah retardatule cine iti cere sa faci pe sherlock holes pe aici ??? atita timp cit john poate spune exact cine e ala dupa ip nu vad de ce iti dau tu cu parerea... idem pt burnerDaedalus wrote:REDMAN, black_adormen sau PARAMEDICS. :fadein:
Ocean Soul wrote:Intrebare slightly off-topic: Userii obisnuiti pot sa propuna un ban?
O sa te ignor si de data astaPARAMEDICS wrote:bah retardatule cine iti cere sa faci pe sherlock holes pe aici ??? atita timp cit john poate spune exact cine e ala dupa ip nu vad de ce iti dau tu cu parerea... idem pt burnerDaedalus wrote:REDMAN, black_adormen sau PARAMEDICS. :fadein:
ps. mdeah... iar eu