vreau ban definitiv

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Guest

vreau ban definitiv

Post by Guest »

titlu pune totu nu??

dupa 2 ani....nimic....i'm retired...definitiv..

la mai multa minte ;)
Yoshi

Post by Yoshi »

:-k
LordSauron

Post by LordSauron »

De ce nu iti dai foc?
Fa cum vrei, oricum o sa iti para rau!
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Cineva s-a uitat prea mult la telenovela Clona...
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Daedalus

Post by Daedalus »

REDMAN, black_adormen sau PARAMEDICS. :fadein:
Omul bun la toate
Yoshi

Post by Yoshi »

Hai sa facem un POLL pe tema asta. :D
Edge

Post by Edge »

Ce bine ar fi daca n-ar fi plina Romania de astfel de bagatori in seama. Keep low profile, dude! :-? We know where U live :evilbat:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Colegu wrote:vreau ban definitiv
Da-i Logout si uita parola. La revedere, drum bun ... and ...

Image
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

:o :o Nu iti dam fiind cel mai vechi de pe forumul asta, nu poti beneficia de acest titlu. :lol: :lol:
The 7 day`s Theory
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Imi pare rau totusi. Cred ca eu sunt una din putinele persoane care nu il doreau afara... Bafta black_adormen! [ el e, asta imi zice intuitia :) ]
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Tresty

Post by Tresty »

cum naiba David Hasselhoff si Knight Rider aka KITT au ajuns reprezentari ale bancurilor cu homosexuali?...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Ocean Soul wrote:Imi pare rau totusi. Cred ca eu sunt una din putinele persoane care nu il doreau afara... Bafta black_adormen! [ el e, asta imi zice intuitia :) ]
Nu e black_adormen, nu e stilul lui....prea scurt si prea putin inteligibil. :wink:
Si dublez o parere : acum dau astia reluare la Clona. :lol:
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Bah, gata. Incepem cu pariurile :lol:
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Nu stiu exact daca vrea ban sau stergerea contului, in cazul ban-ului am raspuns ... dac vrea stergere de cont, aici e mai dificil ...

Conturile userilor de pe xtrempc sunt bagate intr-o baza nationala de date care cuprinde toate forumurile din .ro, si aceasta baza de date este legata la toate bazele de date din lume, care sunt controlate de Bart Gates - un var de-al cuscrei lui Bill Gates, care este singurul care stie parola pentru baza asta de date ...
burner
Radioactiv

Post by burner »

sa analizam: black_adormen a primit ban definitiv din cate stiu eu deci nu e el, REDMAN nu e pe forum de doi ani, PARAMEDICS are 2 ani, topicu a aparut la scurt timp dupa unban, si mai e si "stilul" lui... so I go for PARAMEDICS
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
andrei

Re: vreau ban definitiv

Post by andrei »

Colegu wrote:titlu pune totu nu??
dupa 2 ani....nimic....i'm retired...definitiv..
la mai multa minte ;)
:o
la mai multa minte in cazul tau? nu te simti suficient de matur pt forum?
sau la mai multa minte a tuturor membrilor forumului? nu crezi ca suntem la inaltimea ta?

in definitiv poti da mai multe detalii legate de motivele plecarii tale, cine te-a suparat, etc.
daca ai postat asa ceva, probabil vrei sa pleci in aplauzele tuturor :) sau ceva in genul asta, adica sa ai ultimul cuvant. personal, sunt chiar curios ce te macina.

work harder
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

burner wrote:sa analizam: black_adormen a primit ban definitiv din cate stiu eu deci nu e el, REDMAN nu e pe forum de doi ani, PARAMEDICS are 2 ani, topicu a aparut la scurt timp dupa unban, si mai e si "stilul" lui... so I go for PARAMEDICS
Black_adormen nu a primit ban definitiv:
John wrote: Daca si tu (PARAMEDICS), black_adormen si REDMAN si toti ceilalti
doriti sa faceti parte din aceasta comunitate noua, va asteptam inapoi.
Paramedics nu mai are ban deci ma indoiesc ca si-ar mai fi facut un cont ca sa ne zica de banul permanent.
Radical dreamer
Guest

Post by Guest »

ia uite frate,am luat ban si nici nu stiu de ce...nu mi s-a binevoit sa mi se spuna(2 la mana nu ma intereseaza)...
daca motivul e ca am facut "publice" pm-urile lui ktistai(cum mi s-a spus,totusi foarte evaziv),atunci sunteti demni de mila
1.o discutie privata implica cel putin 2 persoane,ori nu una singura,spamul sau junk mailul(sau pm-ul) nu reprezinta o "discutie"
2.o amenintare(vorba vine),fie ea de orice natura trebuia facuta publica autoritatilor si in nici un caz nu este considerata violarea intimitatii...

daca voiam sa ies in glorie(cum a facut-o shogun) postam la aberatii generale
dar aici am postat ca ma adresez strict moderatorilor!!(rog sa nu intervina pe acest thread decat moderatori)
chiar sunt curios,cati moderatori chiar citesc threadurile pe care le inchid,cati citesc posturile unui membru inainte de a-l bana??
si apoi cati le pricep??
apoi,ban-ul este pe user-ul black_adormen,nu pe persoana mea!!
imi fac cate clone vreau si fac ce vreau cu ele...
dar nu-i stilul meu,userul black_adormen e mort,si in nici un caz nu va invia...
userul Colegu v-a continua sa posteze pana cand mi se va explica(cu argumentele de rigoare) motivul banului....si atunci v-a muri si userul Colegu(poate ca dupa ce-am sa postez chestia asta userul colegu v-a fi sters si threadul inchis..nu m-ar mira)

de ce am postat asta??
in ultimul timp mi s-au editat posturile intr-un mod abuziv...
(un ex. desi la threadul cu forumistul lunii erau permise orice tip de justificari postul meu a disparut...) (alt ex. la muzica,pe un oarecare thread legat de hiphop postul mi s-a editat numai pt ca moderatorul nu stia despre ce vorbesc..si ce s-o fi gandit el?daca n-am auzit io inseamna ca ala mananca rahat..ia mai bine sa-l sterg)
de cate ori am postat offtopic pe vreun thread??
(mdea,posturile monosilabice nu se pun)

mai degraba numeam threadul "de la moderator la ban" ...
primul a fost shogun....al doilea black_adormen
oare cine-o fi urmatorul?? :lol:(mai degraba puneti pariu pe chestia asta)

daca posturile mele au lasat sa se inteleaga ca sunt frustrat e nasol de tot..ei bine nu sunt!!forumu n-a inceput si nici n-o sa se termine cu black_adormen...
(si ca sa termin in stilul meu caracteristic)
numai bine!!

p.s.)yeaa....and the winner is..ocean soul :lol:

edit::moderatorul nu trebuie sa fie impartial,trebuie sa fie partinitor cu ala care are dreptate!!trebuie sa fie diplomat,si sa nu abuzeze de asa zisa lui "putere"
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Colegu wrote: in ultimul timp mi s-au editat posturile intr-un mod abuziv...
[...] (alt ex. la muzica,pe un oarecare thread legat de hiphop postul mi s-a editat numai pt ca moderatorul nu stia despre ce vorbesc..si ce s-o fi gandit el?daca n-am auzit io inseamna ca ala mananca rahat..ia mai bine sa-l sterg)
Pe acel thread legat de hiphop nu se mai postase de cateva zile bune. Vine John si inchide thread-ul despre arta si imediat tu trantesti acolo un post. In stilul tau zeflemitor, of course. Eu ce sa inteleg de aici? Daca aveai ceva de spus acolo o spuneai mai de mult. Am decis ca e mai bine sa editez acel post pentru a evita un nou flame. In plus, ia orice individ care asculta rap si pune-l sa asculte Arcturus. Punem pariu ca te injura oricat i-ai zice tu ca aia au influente de rap? Initial salvasem postul tau dar din pacate s-a pierdut la o formatare, ca l-as fi bagat aici sa vedem ce zic si ceilalti.
adormen wrote: .o amenintare(vorba vine),fie ea de orice natura trebuia facuta publica autoritatilor si in nici un caz nu este considerata violarea intimitatii...
Te pomenesti ca ti-era frica sa nu te bata ktistai? Hai sa fim seriosi, forumul asta nu reprezinta autoritatile. Aici autoritatea o reprezinta John. Cel mai indicat ar fi fost sa-i trimiti un pm lui.

In final, la mai multa minte si tie.
P.S. Vezi ca se scrie va si nu v-a. :wink:
P.P.S.
Image
Last edited by Dr. Voidberg on Mon Dec 15, 2003 10:34 am, edited 1 time in total.
Radical dreamer
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

old black_adormen (cand era moralist) wrote:orice discutie privata trebuie sa ramana privata..
si chiar ma uimeste ca majoritatea s-au dus cu gandul la irc...poate si initiatorul posturlui...
oricum nici acolo nu exista nici o scuza...morala...

sau mesajele private de pe un forum ... nu meriti nimic bun daca esti suficient de lame sa faci acetse lucruri...

poti totusi posta logurile sau convorbirile numai cu acordul participantului...
Dar, deh, moralitatea se schimba in functie de evenimentele care ti se intampla tie ... eu nu ma justific in fata ta pentru ca ti-am editat posturile juvenile de la Forumistul Lunii, gasesti acolo toate raspunsurile ...
updated black_adormen wrote:de ce am postat asta??
Image
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Ban-ul nu a fost legat de divulgarea unor informatii private, ci de perserverarea in folosirea unui limbaj care nu este acceptat aici si de modul in care incercai sa provoci cat mai multe certuri. Sincer, eu am crezut ca te straduiesti sa fii banat pentru a nu mai pierde timpul pe forum si a te ocupa de lucruri mai serioase, sau ceva de genul acesta. Evolutia ta de la moderator la banat este intr-adevar surprinzatoare, dar este cauzata 100% de tine, nu de altcineva. Chiar ti-ai schimbat atitudinea in timp, nu am avut noi o revelatie subita in ceea ce te priveste.

Si, daca are vrei importanta, Shogun nu a fost banat. El a plecat singur, dupa care s-a intors oarecum. Mai posteaza o data la doua luni, sau cam asa.
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

Daedalus wrote:REDMAN, black_adormen sau PARAMEDICS. :fadein:
bah retardatule cine iti cere sa faci pe sherlock holes pe aici ??? atita timp cit john poate spune exact cine e ala dupa ip nu vad de ce iti dau tu cu parerea... idem pt burner

ps. mdeah... iar eu :D
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Intrebare slightly off-topic: Userii obisnuiti pot sa propuna un ban? Bineinteles, cu motivatii serioase :roll:
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Ocean Soul wrote:Intrebare slightly off-topic: Userii obisnuiti pot sa propuna un ban?
Image

Userii au dreptul sa ignore alt user, nu vom accepta o vanatoare de useri doar pentru un conflict personal, si are cine sa observe evolutiile userilor pe forum ... nu vreau sa intrati pe forum doar pentru a cauta useri de ban-at, si xtrempc nu e un forum in care se baneaza pe scara rulanta toti userii care se inscriu .
Daedalus

Post by Daedalus »

PARAMEDICS wrote:
Daedalus wrote:REDMAN, black_adormen sau PARAMEDICS. :fadein:
bah retardatule cine iti cere sa faci pe sherlock holes pe aici ??? atita timp cit john poate spune exact cine e ala dupa ip nu vad de ce iti dau tu cu parerea... idem pt burner

ps. mdeah... iar eu :D
O sa te ignor si de data asta ;)
Omul bun la toate
john
Admin

Post by john »

Eu nu. Cred ca am impartit suficiente avertismente. Replica lui
PARAMEDICS este absolut gratuita. Ban-ul e definitiv.

john
You cannot ban yourself
Locked