Ce s-a intamplat cu Game Over?
Moderator: Moderatori
Ce s-a intamplat cu Game Over?
Am apucat un singur numar dar mi s-a parut cea mai misto revista de jocuri pe care am citit-o vreo-data.
Hooo fratilor ca n-am omorat pe nimeni. Ideea e ca o parte dintre cei care erau la revista respectiva s-au mutat la alte reviste si eram curios daca e vreunul pe la XtremPC. Si oricum ideea e ca ar trebui si cei de la XtremPc sa urmeze exemplul celor de la Game Over, adica sa fie mai amuzanti. Am ras la revista aia mai mult decat la SouthPark.
Ahhh, Game Over. Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma napadeeeesc....
A fost o revista cu adevarat buna. Si posterul era o aditie minunata la peretii camerei mele. Pacat ca am renuntat la aplicarea acestui tip de tapet, ca as cere si celor de la XtremPC sa puna unul.
A fost o revista cu adevarat buna. Si posterul era o aditie minunata la peretii camerei mele. Pacat ca am renuntat la aplicarea acestui tip de tapet, ca as cere si celor de la XtremPC sa puna unul.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
Eu is de acord cu Le-Martin (o fi "Le"-ul dinaintea numelui care il face sa aiba dreptateLe-Martin wrote:Ce aveti mah cu omu!!!
Game Over a fost cea mai buna revista de jocuri pe care am citit-o in viata mea, si inca este. Aveau umor, talent si scriau si relevant. In Game Over am citit cel mai bun review al jocului meu favorit: Thief: The Dark Project.....
TRAIASCA GAME OVER!!!!!!!!!! Oriunde e....

Si oricum, in perioada aia si PC Gaming-ul avea mai mult umor.
-
oh my god! tu crezi ca mai stau sa le si citesc inainte sa scanez? sau crezi ca mai stiu articolele care au fost mai interesante din 1999 (cand a fost ultimul nr) si pana acum
daca scanez scanez tot
am sa vb cu un amic sa imi lase scanneru in weekendu asta
sper sa poata
am rasfoit in seara asta din nou nr. 1 din GO si mai ca nu mi-au dat lacrimile
nu, nu m-a apucat nostalgia, dar discutam ceva cu ricardo si m-a intrebat niste chestii
daca scanez scanez tot
am sa vb cu un amic sa imi lase scanneru in weekendu asta
sper sa poata
am rasfoit in seara asta din nou nr. 1 din GO si mai ca nu mi-au dat lacrimile
nu, nu m-a apucat nostalgia, dar discutam ceva cu ricardo si m-a intrebat niste chestii
fratilor, m-am apucat de scanat si va spun ca este un chin
ia cam 50-60 min/revista
i hope to get some appreciation 4 this
dar ramane si o problema: unde le uploadez? fiecare revista are cam 10MB, ceea ce duce la un total de 130-140MB
daca mai scad din calitate (si din marime implicit) devine ilizibila si nu mai are nici un rost
asa daca ma poate ajuta cineva astept sugestii
PS: cine are numerele 11 & 12 pls PM ca se pare ca imi lipsesc
ia cam 50-60 min/revista
i hope to get some appreciation 4 this
dar ramane si o problema: unde le uploadez? fiecare revista are cam 10MB, ceea ce duce la un total de 130-140MB
daca mai scad din calitate (si din marime implicit) devine ilizibila si nu mai are nici un rost
asa daca ma poate ajuta cineva astept sugestii
PS: cine are numerele 11 & 12 pls PM ca se pare ca imi lipsesc
din greseala am gasit topicul asta si trebuie sa spun:
am fost un mare fan al revistei GAME OVER. sa nu ma intelegeti gresit... citesc XPC dar la vremea aia nu exista. am toate revistele GO si am fost chiar la o intalnire cu fanii sau ceva de genul asta dupa aparitia primului numar. a fost nebunie. m-am dus in bucuresti impreuna cu jumatate de clasa si a fost super. de acolo am cumparat si primul CD pirat (bulgaresc) de la un"tuciuriu" de a venit sa faca afaceri prin sala. La intalnire s-au dat grade (generic din UFO) celor care au contribuit cu un ban la existenta revistei (ehh OLD times). Umorul lor nu l-am mai gasit in alte reviste de gen. De curand am vazut in XPC un interviu cu Andrei Fantana si mi-am adus aminte de ei. Spunea ca lucreaza la un fel de engine sau cam asa ceva.
CINSTE LOR PENTRU CA DACA IMI AMINTESC BINE AU FOST PRIMII IN MATERIE DIN ROMANIA.
Daca ar mai continua in aceasi formula i-as citi si pe ei.
am fost un mare fan al revistei GAME OVER. sa nu ma intelegeti gresit... citesc XPC dar la vremea aia nu exista. am toate revistele GO si am fost chiar la o intalnire cu fanii sau ceva de genul asta dupa aparitia primului numar. a fost nebunie. m-am dus in bucuresti impreuna cu jumatate de clasa si a fost super. de acolo am cumparat si primul CD pirat (bulgaresc) de la un"tuciuriu" de a venit sa faca afaceri prin sala. La intalnire s-au dat grade (generic din UFO) celor care au contribuit cu un ban la existenta revistei (ehh OLD times). Umorul lor nu l-am mai gasit in alte reviste de gen. De curand am vazut in XPC un interviu cu Andrei Fantana si mi-am adus aminte de ei. Spunea ca lucreaza la un fel de engine sau cam asa ceva.
CINSTE LOR PENTRU CA DACA IMI AMINTESC BINE AU FOST PRIMII IN MATERIE DIN ROMANIA.
Daca ar mai continua in aceasi formula i-as citi si pe ei.
euu
- Dr. Voidberg
- Moderator
Cum e cu partea legala? Poate va pun eu la dispozitie spatiu, asta daca e ok cu copyright-ul.sopo wrote:dar ramane si o problema: unde le uploadez? fiecare revista are cam 10MB, ceea ce duce la un total de 130-140MB
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
am o idee... in loc sa uploadezi undeva, ceea ce ar insemna un timp indelungat, atat pt tine cat si pt cei care vor sa downloadaze (nu toti au T1
)
le scanezi la o calitate buna, astfel incat toate revistele sa incapa pe un cd. trimiti prin posta un cd la un membru al forumului, care la randul sau va trimite o copie altui forumist.... ne-om intelege cu privire la adrese prin PM sau intr-an alt fel... mai mult de 100.000 (maxim) nu poate sa coste: pretul unui cd blank bun si taxele postale (cat de greu poate sa fie un cd intr-un plic sau intr-o carcasa slim).
eventual cei care stau in acelasi oras pot imparti cd-ul intre ei... eu personal as cheltui mai mult de 100k ca sa am toate numerele si cred ca nu as fi singurul (adica pot trimite mai multe cd-uri altor forumisti)
si asa cred ca inlaturam si probleme copyrightului (cel putin pe fata), revista nefiind scanata si uploadata undeva

le scanezi la o calitate buna, astfel incat toate revistele sa incapa pe un cd. trimiti prin posta un cd la un membru al forumului, care la randul sau va trimite o copie altui forumist.... ne-om intelege cu privire la adrese prin PM sau intr-an alt fel... mai mult de 100.000 (maxim) nu poate sa coste: pretul unui cd blank bun si taxele postale (cat de greu poate sa fie un cd intr-un plic sau intr-o carcasa slim).
eventual cei care stau in acelasi oras pot imparti cd-ul intre ei... eu personal as cheltui mai mult de 100k ca sa am toate numerele si cred ca nu as fi singurul (adica pot trimite mai multe cd-uri altor forumisti)
si asa cred ca inlaturam si probleme copyrightului (cel putin pe fata), revista nefiind scanata si uploadata undeva