Ce s-a intamplat cu Game Over?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
thugstyle

Ce s-a intamplat cu Game Over?

Post by thugstyle »

Am apucat un singur numar dar mi s-a parut cea mai misto revista de jocuri pe care am citit-o vreo-data.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Game Over. Enough said
crater

Post by crater »

revino ti mai.Game over man.
inchideti topicul...
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
thugstyle

Post by thugstyle »

Hooo fratilor ca n-am omorat pe nimeni. Ideea e ca o parte dintre cei care erau la revista respectiva s-au mutat la alte reviste si eram curios daca e vreunul pe la XtremPC. Si oricum ideea e ca ar trebui si cei de la XtremPc sa urmeze exemplul celor de la Game Over, adica sa fie mai amuzanti. Am ras la revista aia mai mult decat la SouthPark.
novi

Post by novi »

Game over is OVER!:wink:

Pacat, pentru ca era o revista care iti oferea si un poster!
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Ce aveti mah cu omu!!!
Game Over a fost cea mai buna revista de jocuri pe care am citit-o in viata mea, si inca este. Aveau umor, talent si scriau si relevant. In Game Over am citit cel mai bun review al jocului meu favorit: Thief: The Dark Project.....

TRAIASCA GAME OVER!!!!!!!!!! Oriunde e....
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Le-Martin wrote:TRAIASCA GAME OVER!!!!!!!!!! Oriunde e....
Pai, .... eu cred ca e "in heaven" :lol:
Sanguine

Post by Sanguine »

Ahhh, Game Over. Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma napadeeeesc....
A fost o revista cu adevarat buna. Si posterul era o aditie minunata la peretii camerei mele. Pacat ca am renuntat la aplicarea acestui tip de tapet, ca as cere si celor de la XtremPC sa puna unul.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
poe

Post by poe »

parerea mea ca revista Game Over e pe o plaja in Cuba, fumand un trabuc cu dedicatie de la Castro, alaturi de Ceausescu si Elvis
osiris

Post by osiris »

he he, am toate numerele din "raposata" revista, desi pe la sfarsit a fost foarte greu neavand nici macar o data aproximativa de aparitie

si eu o consider cea mai buna revista de jocuri

iar andrei fantana e un geniu - uitati-va doar la cele caeva articole la care a mai "contribuit" in xpc
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Le-Martin wrote:Ce aveti mah cu omu!!!
Game Over a fost cea mai buna revista de jocuri pe care am citit-o in viata mea, si inca este. Aveau umor, talent si scriau si relevant. In Game Over am citit cel mai bun review al jocului meu favorit: Thief: The Dark Project.....

TRAIASCA GAME OVER!!!!!!!!!! Oriunde e....
Eu is de acord cu Le-Martin (o fi "Le"-ul dinaintea numelui care il face sa aiba dreptate :D ). Cu toate ca nu poti spune ca articolele lor erau chiar asa de relevante, aveau umor din belsug, ceea ce mi se pare mai important. Doar is jocuri, ce naiba!

Si oricum, in perioada aia si PC Gaming-ul avea mai mult umor.
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

andropov wrote:parerea mea ca revista Game Over e pe o plaja in Cuba, fumand un trabuc cu dedicatie de la Castro, alaturi de Ceausescu si Elvis
tinind cont ca roger a plecat in costa rica ai oarecum dreptate... :D
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
REDMAN

Post by REDMAN »

Pe computergames.ro exista un interviu cu Johnny, in care explica si motivele disparitiei. Ideea de baza, management defectuos
osiris

Post by osiris »

daca mai continua topicul asta i'm gonna cry :cry:
nu ma intelegeti gresit, i love xpc, dar...
thugstyle

Post by thugstyle »

sopo : daca ai o parte dintre reviste scanate poate le pui si tu pe net...
ar fi misto
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Cred ca ar fi problema cu drepturile de autor.
Sau sunt paranoic?
thugstyle

Post by thugstyle »

Nu stiu ce sa zic...e posibil sa nu fie voie.
osiris

Post by osiris »

din pacate nu am nimic scanat
am sa incerc sa gasesc un scanner pe la un prieten cu multa rabdare si incerc sa va ajut
dar nu promit nimic
thugstyle

Post by thugstyle »

thanks...daca poti, sa scanezi doar articolele care ti s-au parut mai amuzante
osiris

Post by osiris »

oh my god! tu crezi ca mai stau sa le si citesc inainte sa scanez? sau crezi ca mai stiu articolele care au fost mai interesante din 1999 (cand a fost ultimul nr) si pana acum
daca scanez scanez tot
am sa vb cu un amic sa imi lase scanneru in weekendu asta
sper sa poata
am rasfoit in seara asta din nou nr. 1 din GO si mai ca nu mi-au dat lacrimile
nu, nu m-a apucat nostalgia, dar discutam ceva cu ricardo si m-a intrebat niste chestii
osiris

Post by osiris »

fratilor, m-am apucat de scanat si va spun ca este un chin
ia cam 50-60 min/revista
i hope to get some appreciation 4 this
dar ramane si o problema: unde le uploadez? fiecare revista are cam 10MB, ceea ce duce la un total de 130-140MB
daca mai scad din calitate (si din marime implicit) devine ilizibila si nu mai are nici un rost
asa daca ma poate ajuta cineva astept sugestii

PS: cine are numerele 11 & 12 pls PM ca se pare ca imi lipsesc
icub4ucm

Post by icub4ucm »

Fa un cont pe dap.ro....ai 100 MB la dispozitzie.
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
thugstyle

Post by thugstyle »

Din partea mea ai toata apreciatia, dar din pacate nu stiu unde ai putea sa le uploadezi. Daca imi vine vreo idee dau un reply...
succes in continuare.
euufilip

Post by euufilip »

din greseala am gasit topicul asta si trebuie sa spun:

am fost un mare fan al revistei GAME OVER. sa nu ma intelegeti gresit... citesc XPC dar la vremea aia nu exista. am toate revistele GO si am fost chiar la o intalnire cu fanii sau ceva de genul asta dupa aparitia primului numar. a fost nebunie. m-am dus in bucuresti impreuna cu jumatate de clasa si a fost super. de acolo am cumparat si primul CD pirat (bulgaresc) de la un"tuciuriu" de a venit sa faca afaceri prin sala. La intalnire s-au dat grade (generic din UFO) celor care au contribuit cu un ban la existenta revistei (ehh OLD times). Umorul lor nu l-am mai gasit in alte reviste de gen. De curand am vazut in XPC un interviu cu Andrei Fantana si mi-am adus aminte de ei. Spunea ca lucreaza la un fel de engine sau cam asa ceva.

CINSTE LOR PENTRU CA DACA IMI AMINTESC BINE AU FOST PRIMII IN MATERIE DIN ROMANIA.

Daca ar mai continua in aceasi formula i-as citi si pe ei.
euu
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

sopo wrote:dar ramane si o problema: unde le uploadez? fiecare revista are cam 10MB, ceea ce duce la un total de 130-140MB
Cum e cu partea legala? Poate va pun eu la dispozitie spatiu, asta daca e ok cu copyright-ul.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
poe

Post by poe »

am o idee... in loc sa uploadezi undeva, ceea ce ar insemna un timp indelungat, atat pt tine cat si pt cei care vor sa downloadaze (nu toti au T1 :( )
le scanezi la o calitate buna, astfel incat toate revistele sa incapa pe un cd. trimiti prin posta un cd la un membru al forumului, care la randul sau va trimite o copie altui forumist.... ne-om intelege cu privire la adrese prin PM sau intr-an alt fel... mai mult de 100.000 (maxim) nu poate sa coste: pretul unui cd blank bun si taxele postale (cat de greu poate sa fie un cd intr-un plic sau intr-o carcasa slim).
eventual cei care stau in acelasi oras pot imparti cd-ul intre ei... eu personal as cheltui mai mult de 100k ca sa am toate numerele si cred ca nu as fi singurul (adica pot trimite mai multe cd-uri altor forumisti)
si asa cred ca inlaturam si probleme copyrightului (cel putin pe fata), revista nefiind scanata si uploadata undeva
thugstyle

Post by thugstyle »

Mi se pare o idee excelenta... daca merge. Eu personal nu cred ca problema este cea a banilor ci mai mult cea a trimiterii CD-urilor.
Horgh

Post by Horgh »

Haha
Game Over ruled once.
A fost prima revista ce am cumparato din acest domeniu. Primele demo-uri ce le-am jucat tot de acolo au aparut ...
What can i say ... :D
Color our world blackened!
thugstyle

Post by thugstyle »

Poate ar merita facut un articol (mic) in Xtrempc despre ea. Probabil ca nu este o idee prea geniala dar a zis-o. Ce-o sa-mi faceti? :P
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Hei, mi-am adus aminte ca am primul numar din Game Over! Si apropo de el, e superb. Si acum il mai rasfoiesc ocazional, si culmea, inca mai joc unele jocuri prezentate acolo.
ClauSoft

Post by ClauSoft »

LeChuck wrote:Hei, mi-am adus aminte ca am primul numar din Game Over! Si apropo de el, e superb. Si acum il mai rasfoiesc ocazional, si culmea, inca mai joc unele jocuri prezentate acolo.
Care din ele?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Dungeon Keeper 1 inca imi place mai mult decat 2, Full Throttle l-am terminat anul trecut, Theme Hospital, am de gand sa joc Beneath Steel Sky daca-l mai gasesc, etc.
Post Reply