Cum bag scrisul ...??

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
cutare

Cum bag scrisul ...??

Post by cutare »

Am copiat filmul pe hard si imi apare linga fisierul filmului si traducerea
dar nu stiu cum sa o bag, cum fac? Am deschis fisierul cu traducerea cu NOTEPAD-ul si o vad dar nu o pot baga in film. HELP....
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Depinde ce player ai.
În RadLight şi BSPlayer este Click dreapta > Load Subtitles ... > calea către fisier.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
cimi

Post by cimi »

Player-ul cu care vei viziona filmul trebuie să aibe o opţiune de a adăuga subtitrarea, uită-te mai bine.
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
Yoshi

Post by Yoshi »

Pentru Media Player 9.0, subtitrările se activează din Play->Captions adn Subtitles-> On if available sau CTRL+shift+c.
Pentru a funcţiona, trebuie ca fişierul cu subtitrarea să aibă extensia .sub şi să fie amplasat în alelaşi director cu fişierul cu filmul.
cutare

Post by cutare »

Folosesc DIVX si media player 9. Am bifat la media player optiunea subtitles si nu merge , are si extensia .sub si tot nu merge mai mult in winamp vede imaginea rasturnata , ce dumnezeu sa-i mai fac??
Yoshi

Post by Yoshi »

Instalează Vobsub şi vor funcţiona şi în MP 9. În legătură cu winamp-ul, am avut şi eu probleme cu el. Nu-l folosi ca player video. Treci eventual pe BSPlayer.
cutare

Post by cutare »

A mers cu BSPlayer-ul dar nu prea stiu ce sa fac cu Vobsub-ul unde sa-l instalez mersi oricum, ar mai fi o problema la alt cd am sonor si scris dar imaginea este in patratele mici .
Yoshi

Post by Yoshi »

Fă un screenshot şi ataşează-l pe forum, aici ca să ne dăm cu părerea ce ar putea fi.
cutare

Post by cutare »

Daca as stii cei ala screenshot si cu ce se mananca as face sa stii pana una alta poate imi zici tot tu ce si cum sa fac .
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Apeşi pe tasta PrtScn, deschizi Paint, dai Paste, salvezi, intri pe forum pui un post nou în care apeşi pe Add an Attachment > Browse > Calea unde ai salvat fişierul> Add Attachment > Submit. Asta pe scurt.
Sau încearcă filmul şi cu alt player. Ori nu ai codecurile necesare, ori ai fisierul corupt. Verifică filmul cu gspot să vezi ce codecuri cere.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Allex
Moderator

Post by Allex »

Zâna Măseluţă wrote:Apeşi pe tasta PrtScn, deschizi Paint, dai Paste, salvezi,
.. în format .JPG sau .PNG.. Ca să nu ne trezim cu un .bmp de nu-ştiu-câţi megi.
cutare wrote:A mers cu BSPlayer-ul dar nu prea stiu ce sa fac cu Vobsub-ul unde sa-l instalez mersi oricum, ar mai fi o problema la alt cd am sonor si scris dar imaginea este in patratele mici .
S-ar putea ca filmul să fi fost "tras prost"..
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
cutare

Post by cutare »

Cum verific filmul sa vad ce format este si ce codecuri ii trebe??
Yoshi

Post by Yoshi »

Gspot este un mic progrămel special pentru aşa ceva. Cred că te descurci în a-l folosi, nu?
Măseluţ: :D
Post Reply