Am copiat filmul pe hard si imi apare linga fisierul filmului si traducerea
dar nu stiu cum sa o bag, cum fac? Am deschis fisierul cu traducerea cu NOTEPAD-ul si o vad dar nu o pot baga in film. HELP....
Pentru Media Player 9.0, subtitrările se activează din Play->Captions adn Subtitles-> On if available sau CTRL+shift+c.
Pentru a funcţiona, trebuie ca fişierul cu subtitrarea să aibă extensia .sub şi să fie amplasat în alelaşi director cu fişierul cu filmul.
Folosesc DIVX si media player 9. Am bifat la media player optiunea subtitles si nu merge , are si extensia .sub si tot nu merge mai mult in winamp vede imaginea rasturnata , ce dumnezeu sa-i mai fac??
Instalează Vobsub şi vor funcţiona şi în MP 9. În legătură cu winamp-ul, am avut şi eu probleme cu el. Nu-l folosi ca player video. Treci eventual pe BSPlayer.
A mers cu BSPlayer-ul dar nu prea stiu ce sa fac cu Vobsub-ul unde sa-l instalez mersi oricum, ar mai fi o problema la alt cd am sonor si scris dar imaginea este in patratele mici .
Apeşi pe tasta PrtScn, deschizi Paint, dai Paste, salvezi, intri pe forum pui un post nou în care apeşi pe Add an Attachment > Browse > Calea unde ai salvat fişierul> Add Attachment > Submit. Asta pe scurt.
Sau încearcă filmul şi cu alt player. Ori nu ai codecurile necesare, ori ai fisierul corupt. Verifică filmul cu gspot să vezi ce codecuri cere.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Zâna Măseluţă wrote:Apeşi pe tasta PrtScn, deschizi Paint, dai Paste, salvezi,
.. în format .JPG sau .PNG.. Ca să nu ne trezim cu un .bmp de nu-ştiu-câţi megi.
cutare wrote:A mers cu BSPlayer-ul dar nu prea stiu ce sa fac cu Vobsub-ul unde sa-l instalez mersi oricum, ar mai fi o problema la alt cd am sonor si scris dar imaginea este in patratele mici .
S-ar putea ca filmul să fi fost "tras prost"..
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..