Moderator: Moderatori
propun titlul: "Esti baiat? Daca da, posteaza aici si esti mort, sa moara mama"vica wrote:Cred ca subiectul topicului ar trebui editat : " Este Void femeie sau nu?" sau "Stiati ca Void este femeie?"![]()
Blasfemie! Adica indraznesti sa pui la indoiala feminitatea suprema si sex-simbolul XPC? Pentru noi e unica in felul ei exotic, ne-a bulversat din primul moment... Ca o lovitura dupa care te trezesti numai intr-o stare de beatitudine. Incepem sa nu ne mai gasim cuvintele de admiratie si tu, TU indraznesti?!PePSy wrote:Void nu e singura fata (daca e fata..., ca eu tot nu mam convins) din lume...
PePSy wrote:mai intai: FARA SUPARARE Void
da ma baieti, oricat de frumoasa ar fi fata, disperati ca voi n-am mai vazut.
sa stiti ca mai sunt si pe afara fete (scoateti numa capu pe geam si convingetiva) shi iti garantez yo ca daca te holbezi cateva minute tia si picat la inimioara
Void nu e singura fata (daca e fata..., ca eu tot nu mam convins) din lume...
Asa e! Totdeauna discutiile "pe langa" sunt mai placute..Daedalus wrote:Ia te uita, cel mai interesant topic pe 2004 (cred ca si pe 2003). Off-topic in masa: this is what i call fun!Ca'n vremurile apuse :roll:
Daedalus wrote:Ma simt asa in extazin largul meu... Si cand imi e bine mie mereu imi taie careva macaroana asa ca presimt un lock cum se uita cu un ochi la thread'ul asta.
Nop, lasa-i sa-l arda pe nenorocit... :evil:Zâna Măseluţă™ wrote:Deci să-mi chem ţiganii înapoi ?!? Că i-am plătit deja ...
Si tu Baroane? :roll:Baronul wrote:daca tot este vorba de tigani va mai dau si eu .. ca sunt satul de ei ... ca doar stau in ferentari ....
Pentru ca e plin de masculi frumosi si secsi (vezi zana maselutza). Am fost inainte si la ComputerGames da' acolo erau numai gameri obsedati numai de joace si la Level, da' acolo daca mai stateam intram la corupere de minori... :roll:DjKlausz wrote:De ce forumul XtremPc.