Cel mai infricoshator joc jucat vreodata

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

jollyfellow

Post by jollyfellow »

caraboy wrote: AVP2 nu a avut acelasi feeling, poate si pt ca deja stiam la ce sa ma astept.
AvP 2 era mult mai mult axat pe firul epic(care cam lipsea la primul), era plin de secvente cinematice, vorbaraie si "rase echilibrate"&stuff.

la AvP 1 cred ca unul din cele mai importante elemente de sh*t_your_pants era tocmai diferenta enorma dintre rase. marinul era carne de tun, nu prea facea fata iar cu alien parca eram un sobolan in subsolul blocului. in a doua parte nu mai aveai feeling-ul ala... plus prea multe camere luminate
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
caraboy

Post by caraboy »

jollyfellow wrote:[...] la AvP 1 cred ca unul din cele mai importante elemente de sh*t_your_pants era tocmai diferenta enorma dintre rase. marinul era carne de tun, nu prea facea fata iar cu alien parca eram un sobolan in subsolul blocului. in a doua parte nu mai aveai feeling-ul ala... plus prea multe camere luminate
Tocmai asta mi-a placut la Avp1! Senzatia aia de carne de tun. [smilie=Dragon-Eats-Smiley.gif] Cum stateai neajutorat in fata unui alien de 2 ori mai mare ca tine care scuipa acid, sau predatorul pe care nu-l vedeai si te trezeai din intuneric cu 3 puncte rosii pe tine. :D Cool game!
Sephiroth

Post by Sephiroth »

Silent Hill 3 si 2
Resident Evil 3 Nemesis
Nosferatu Wrath Of Malachi
A foggy fullmoon night
Into darkness ride
Under the horned goatmoon
I ride the wings of Torment.
Keos

Post by Keos »

AvP 1,Undying,Quake1,Resident Evil 1,2,3,...
There is no order...
LAY-z

Post by LAY-z »

pff...
n'ati jucat voi Mario... sa vedeti acolo senzatii tari...
Te aflii intr'o lume 2d in care nu poti sa mergi decat in fata si in spate...
... te tot plimbi si esti din ce in ce mai incordat pe masura ce mananci ciuperci ( not shrumz lol ) cat tine de mari.... iti vezi de treaba ta cand dintr'o data iti sar in fata cate 2 buvnite ucigase care par a fi mutante !!!
Trebuie sa'ti iei inima'n dinti, s'o iei la fuga catre ele, si sa le sari in cap !!!

ingrozitor.... mutanti... ciupersi uriase care se plimba cu puteri necunoscute....
iti trebuie mult sange rece sa joci asa ceva :evilbat:
--fostul user Layzboy--
zxp

Post by zxp »

Daca vreti ceva realy scary intrati la http://www.iainlewis.com/scary/ si uitati-va la florile de pe masa 33 de secunde....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
caraboy

Post by caraboy »

Marfa! Stiam deja de site-ul asta... dar daca nu esti pregatit (cum am patit eu prima data) te sperie, nu gluma. :P
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu recunosc ca n-am putut juca Undying de frica. Nu aveam timp sa-l joc numai seara cu castile pe urechi, si tot timpul ma uitam peste umar. Cred ca daca intra cineva in camera in momentul ala si punea mana pe umarul meu as fi sarit prin tavan. Asta si ma omora scartaitul podelei. Suna cam spineless, nu? Alte jocuri care sa sperie n-am intalnit...
Dum zomfies...
satori

Post by satori »

primu cel mai horror a fost demoul de NOCTURNE, ca full-u nu lam jucat, era nivelul cu satul invadat de zombies, trebuia sa ii gasesti pe supavietiutiori. Era horor nu doar situatia in care te aflai, maraiturile zombi-iilor(sau care-o fi forma de plural pe romaneste), surpriza cand dadeai nas in nas cu cate unu (mai ales cand trebuia si sa aperi pe cate cineva, nu doar sa-ti scapi pielea), ci si modul de control defectuos al personajului, era frica aia gen, "oare o sa reusesc sa rasucesc la timp personajul si sa ridic pistolu' cu butoanele alea nenorocite?", o sa nimeresc inainte sa ma muste?

altu a fost in WHEEL OF TIME - un nivel mohorat, noapte, ruine, umbre, fulgere si creaturi dubioase (eu le ziceam "iepuri" pen.ca le cresteau din cap niste "urechi" pe care le tineau pliate la spate, si cand erai prin zona le "depliau" si te zgariau cu ele de la paispe metri departare)

si desigur UNDYING - frumos, chiar frumos horroru din undying, a fost unul din cele 2 jocuri pe care am renuntat sa le mai joc noaptea, de frica. Celalalt fiind NOCTURNE (demoul) dupa ce mi-a rasarit un zombie in spate, intr-o zona unde stiam eu ca n-ar trebiut sa am surprize de-astea, am tras o sperietura asa urata, incat l-am oprit. Desigur, am continuat ziua :)

era si HL cu atmosfera tensionata, frica de a da coltu la propriu ca sa nu il dai la figurat, dar nu a fost chiar asa de horor. Fain, tensionat, dar nu horror.

n-am jucat alte titluri mentionate de voi, asa ca nu ma pot pronunta in privinta acelora.

Concluzionand, UNDYING a fost cel mai horror. Foarte bine orchestrata frica si suspansul, excelent, cred ca nimanui n-are de ce sa-i fie rusine recunoscand ca i s-a facut frica jucand undying noaptea :)
Catalin1505

Post by Catalin1505 »

Incercati http://www.orbu.com ,poate multi dintre voi il stiti, i love that site :), i l-am aratat unui prieten de-al meu si...defapt va las pe voi sa aflati continuarea :)
Da'Nuty

Post by Da'Nuty »

AvP 1 shi 2 !! Asta nimai dk joci cu marinu ... altfel e :)

Beeepp ..... beep ... beep .. beep . beep [smilie=Eek.gif]
[smilie=Sign-Shithappens.gif]
There is no gravity. The Earth sucks.
Hiker

Post by Hiker »

Catalin1505 wrote:Incercati http://www.orbu.com ,poate multi dintre voi il stiti, i love that site :), i l-am aratat unui prieten de-al meu si...defapt va las pe voi sa aflati continuarea :)
Mdea... Frumos, nu m-am asteptat, am tresarit putin [smilie=Eek.gif] , trebuia sa spui si tu ca nu e pentru aia slabi de inima. :black:

AVP cu siguranta e cel mai extrem joc, pot sa zic ca de cand se facea seara il inchideam ca ingheta cacatu' in mine (scuzati expresia).
Beer makes women prettier.
vică

Post by vică »

Tot pt AvP 1 votez si eu!! :crazyeyes: Am crezut ca n-o sa-l mai termin niciodata...lasam tot si fugeam pe culoarele alea intunecate....si aia toti dupa mine...trageam si fugeam...si tot asa pana ma ridicam de la masa, injurand si mai luam o pauza de vreo 2-3 zile....si nu stiu cum se facea ca mereu ma apucam sa il joc seara sau noaptea.Pana la urma l-am terminat fara sonor! :oops: ...nu mai puteam :P

Pe locul doi ar fii cateva scene din Return to the Castle of Wolfenstein, prin cripte, cu putina munitie si cu toata gasca de stafii, scheleti ambulanti si ce or mai fi fost...dupa mine. :crazyeyes: :crazyeyes: Si pe aicea am trecut tot cu sonorul dat la minim :oops:
I.R.

Post by I.R. »

Catacombs si Doom au fost primele mele jocuri cu tente horror.Alte jocuri horror mai de seama...AvP si Undying.Misiunile cu marine-ul erau chiar ''ucigase'', mai ales ca alienii se respawnau.Nu-mi plac respawnarile!Din acest moment am terminat AVP-ul cu alienul (if U' can't beat them...join them):P
robyy

Post by robyy »

Pentru mine cel mai infricosator joc jucat vreodata a fost Worms 3D. :P
Silent Hill 3 :wink:
Hiker

Post by Hiker »

Trebuie sa-mi inoiesc postul cu AVP si sa spun ca am jucat Painkiller (uau). Cat m-am jucat, pielea mea a fost in permanenta de gaina [smilie=Shocked1.gif] si transpiratia curgea in rauri :) .
Cu siguranta Painkiller se alatura jocurilor infricosatoare.
Beer makes women prettier.
cylix

Post by cylix »

1.AvP 1(marine)
2.Undying
3.Half-Life- cand mai sarea cate un "carcaiac" pe tine dintr-un colt intunecat sau cand mergeai prin conducte de aerisire si te trezeai cu cate unu direct in fata
Ryu

Post by Ryu »

Pt. mine inceputul a fost Heretic 1, pt. cei care mai tin minte. O vechitura care a facut ceva impresii bune. L-am jucat mai ales pt. ca sunetele ma scoteau din sarite.
Dupa aceea a venit si Undying, care e oricum super si acum.
In rest, mai astept, sa vad ce mai vine spre mine.
:robot: ???
There are more things between Heaven and Earth than you could ever dream of.
I.R.

Post by I.R. »

Ryu wrote:L-am jucat mai ales pt. ca sunetele ma scoteau din sarite
Ai jucat si Heretic2?E super adevarat...Mi s-a parut mai horror decat prima parte. [smilie=Shocked1.gif]
satori

Post by satori »

cea mai horror chestie in ultima vreme :

sunetul gen impuscatura pe care-l face yahoo mesenger cand te anunta ca ai un mail nou. E oribil - m-am speriat groaznic de cateva ori din cauza lui - mai ales noaptea cand stau cu castile pe urechi - fie navigam pe net, fie vedeam un film, si [smilie=Shocked1.gif] !!! hop si msngeru cu alarma lui imbecila cu tot. Si cum toata populatia de pitici de la mine d pe creier au facut referendum si au protestat :onfire: :onfire: :onfire: impotriva acestui sunet ingrozitor, am bagat un alt sunet, mai pashnic, din setari.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Cylixpher wrote:Half-Life- cand mai sarea cate un "carcaiac" pe tine dintr-un colt intunecat sau cand mergeai prin conducte de aerisire si te trezeai cu cate unu direct in fata
La Half Life nu ma gandisem si asta m-a cam speriat dar nu atat "carcaiacii" cat grenadele pe care le aruncau marine-ii. Le cam culegeam cu insistenta si ma speriam de fiecare data de BANG-ul ala zgomotos.
Elroy was here
ironwolf

Post by ironwolf »

Seria AvP, incontestabil, pentru mine. Atmosfera e creepy rău de tot. Simţi că eşti ACOLO. Chestia cu detectoru' de mişcare e CRIMINALĂ.Beeep, beeep, beeep, unde e ?[smilie=Shocked1.gif][smilie=Shocked1.gif][smilie=Shocked1.gif]. Singura campanie terminată de mine a fost cu Predatoru'.
P.S. : Pretorianu' cunoaşte un caz de AvP player care şi-a rupt cablul de la căşti la o sperietură zdavănă.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
mayday

Post by mayday »

Undying..
Nu l-am jucat cand a aparut, dupa vreo doi ani cu 5.1 sunet, super joc recomandat de jucat noaptea.
Haulers Rules!!!
Racer

Post by Racer »

Fara discutii jocul Undying jucat noaptea si cu un sistem de sunet bun.Are un storyline foarte interesant care te face sa nu mai pleci din fata calculatorului.Il recomand cu "caldura".
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Cel mai înfricoşător, cred că a fost UltraVixen :P
Da...nu râdeţi. Eram clasa a-8-a şi mi-era frică să nu mă prindă mama jucându-mă :P
I.R.

Post by I.R. »

WarlordBA wrote:La Half Life nu ma gandisem si asta m-a cam speriat dar nu atat "carcaiacii" cat grenadele pe care le aruncau marine-ii.
Si pe mine ma cam speriau, mai ales cand erau date intr-un spatiu mai deschis :multi: .Faza e ca HL l-am jucat cu volumul sunetului ridicat...ca tot nu era nici o muzica sa ma supere la urechi.Tare ma mai speriam cand auzeam ''battle cry-ul'' unui face hugger
Oricum, cel mai interesant lucru era ca marinii aveau un numar nelimitat de grenade.O data ramasesem blocat din cauza a doi marini care aruncau non-stop cu grenade in coridorul pe care veneam.[smilie=Shocked1.gif]
karnak

Post by karnak »

AVP2 cu boxele date oleak mai tare (boxe 200W) si in special cu marine ... cand mai apare brusc cate un alien sari din scaun...
1."It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious"
2."When all else fails, follow instructions"
DjNeo

Post by DjNeo »

Parerea mea e ca cele mai horror joace ar fi:
1.Undying
2.Silent Hill 2
3.AVP 2

Se profileaza altele ca DoomIII ,Shade,Cal of Chtulhu dar ce-o mai fi o mai vedea....
Just Be
Thundermaster

Post by Thundermaster »

Cele mai tari faze sunt cele asemanatoare cu cele din filme : coridoare intunecoase, fundal cu muzica morbida, intri undeva unde e bezna si deodata iti sare magaoaia in fata chestie accentuata si de un sunet asurzitor. :evilbat:
Welcome To My Nightmare !
ironwolf

Post by ironwolf »

De ce nu se face un poll din acest topic ? În mare se ştie care ar fi candidatele.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
Corrosion

Post by Corrosion »

Dupa mine, Silent Hill 3 e cel mai spooky. aşa, in general, ca experientza. îţi aparea la un moment dat 3 magaoaie din alea, shi BUM BUM! tu n-aveai decat o ranga sau o sabie :P Sau mai interesant cu sangele de pe peretzi, sau pentru cunoscatori faza cu vinishoarele din spital. AAAAAAAAAAA! :evilbat:

Ash mai zice normal si AVP-urile, mai ales 1 jucat ca Marine. DUH! Te intrebai WHERE the F*** are those things, shi BLEEEEEEAAAAAAH! îţi aparea una in fata shi îţi musca capul.

APROPO. Am avut placerea sa joc DEMO-ul de la AVP 1 cu Alien. Ma luptam eu pe acolo, mancam capete, shi la un moment dat ajung intr-o baie. Shi deschideam o usa, si ca sa vezi. Un tip acolo, care chestie funney: era deja pregatit pentru mine. Shi deodata cred ca arunca o grenada, shi BOOOOOOOOOOOOOOM! Ce s-a intamplat acolo, ca imi venea sa arunc cu monitoru de pereti, ca ma enerva aşa de tare!
D3vIL^

Post by D3vIL^ »

Cred ca cel mai ingrozitor jok pe care l-am jucat vreodata a fost "NOSFERATU" :crazyeyes: , dupa el urmeaza SilentHill 3 si el este unul dintre jokurile la care am fost nutela cand l-am jucat ! :oops:
:evilbat:
Zexxe

Post by Zexxe »

Infricosator mi s-a parut AvsP 2. Cand joci cu boxele date ceva mai tare ti se face parul maciuca...
Eggan

Post by Eggan »

Votez ptr. AvP2 (marine), Avp1 nu am avut ocazia sa-l joc.

OFF Topic: Oare sunt game-ri ce au dat ortu' popii in timpul unor asemenea jocuri?

On topic: Eu l-am jucat cu castile pe urechi, si cum stiam ca-s singur in camera, atat a trebuit numa' sa ma batata maica-mea pe umar, si aproape ca-l vedeam pe Elvis! [smilie=Shocked1.gif] [smilie=Shocked1.gif]
As mentiona si RtcW, parte cu catacombele ( dar cam slabutz ).
Sanguine

Post by Sanguine »

Ogre*|NsaN3 wrote:Cel mai înfricoşător, cred că a fost UltraVixen :P
Da...nu râdeţi. Eram clasa a-8-a şi mi-era frică să nu mă prindă mama jucându-mă :P
Word, dude. Eram în a şaptea şi mi-era o frică... :wink:

Eu nu-s aşa sperios din fire, însă la AVP2 cu marine într-adevăr m-am speriat de câteva ori. Am observat totuşi că cel mai înfricoşător nivel cu marinul era primul, în care, culmea, nu apărea nici un inamic.

Cel mai mult m-am speriat odată în Morrowind. Mergeam printr-o cavernă foarte întunecată cu apa până la gât când mă blochez în ceva. Bag torţa şi deodată se luminează un cap de Ash Zombie (parcă zombie îi zice, cel cu robe care trage cu o vrajă de electricitate) chiar în faţa mea. Era să fac infarct, nu alta.

Hexen 1 a fost mult mai înfricoşător ca Heretic 1, iar Heretic 2 avea grafica mult prea colorată (în special în nuanţe de verde ţipător) pentru a speria.

Resident Evilurile mai mult m-au stresat decât m-au înfricoşat, iar Undying l-am jucat la vreo 2 ani de la apariţie şi nu m-a înfricoşat deloc. Interesant e că jucam noaptea cu căştile pe urechi.

Later edit: Recent m-am speriat şi la Painkiller la nivelul cu azilul în care pacienţii mergeau pe tavan ca nişte alieni, nu îi vedeai decât cu lanterna, că tavanul era prea înalt şi li se mai punea şi pata să sară pe tine.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
smash

Post by smash »

Ce sa zic, am jucat destule horror :evilbat:
AvP1&2&Primal Hunt foarte bune toate (dar mai deosebit primul)
Resident Evil 2&3 (monstrii aia care veneau pe tavan si sunetele care le faceau)
Undying (cu niste faze destul de infricosatoare - l-am jucat chiar cand a aparut si mai ales noaptea)
poate si Dino Crisis (care nu l-am terminat si nu mi se pare prea special)
"Don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent. Leave that to me." - Marshal Matters
Da'Nuty

Post by Da'Nuty »

GATA AM GASIT CEL MAI SCARY JOC DIN CATE EXISTA : ................ THE SIMS !!
:)
There is no gravity. The Earth sucks.
Pyro

Post by Pyro »

AVP1&2 (cel mai mult unu. MARINI is essential) si Undying
caraboy

Post by caraboy »

Mi-am adus aminte de Heretic. Marfa joc... Eram ciutan si nu puteam sa-l joc fara sa fie cineva langa mine. Marfa! Dracii aia rosii si mumiile miscatoare erau marfa... :D
balki

Post by balki »

La quake I cand aparuse m-am speriat rau. Eu nu prea le aveam cu jocuri de genul asta si am fost la un prieten, m-a pus pe scaun, mi-a dat castile, a stins lumina(era 1 noapte) si m-a pus sa joc o misiune in care nu era nimeni pe acolo, decat niste sunete groaznice. Chestia e ca m-am plimbat eu pe acolo cu parul maciuca cam 15 min pana am trecut "pe unde trebuia" si a iesit un ditamai diavolul dintr-un bazin cu lava, bineinteles cu un zgomot infiorator, moment in care am sarit de scaun si nu mi-a mai trebuit alt joc.

Acum cand ma gandesc ma bufneste rasul. Am jucat mai acum un an iar jocul si ma intrebam cum de m-a speriat ala atunci ca acum mi s-a parut banal.

De, copil.
Locked