Tocmai am facut rost de el si mi-am facut o prima impresie. Din pacate este o prima impresie extrem de negativa.
Primul lucru care m-a socat a fost faptul ca nu are film de introducere. Din cate tin eu minte este primul joc de la FIFA 98 incoace din seria asta care nu are film de introducere.
In al doilea rand m-am uitat peste lista de track-uri audio ale jocului. Pot sa spun din prima ca din punct de vedere muzical jocul este mult sub orice alt joc din seria FIFA. Dar asta este o parere subiectiva.
Ultimul lucru care m-a cam enervat la interfata este faptul ca acum parca trebuie sa alegi mai multe chestii inainte sa poti sa joci un meci. Parca dureaza prea mult pana sa intrii in "actiune".
Despre gameplay nu sunt foarte multe de spus. Jocul este in proportie de 90% acelasi. Nu am apucat inca sa testez noul sistem de dat goluri din foarfeca si alte chestii din astea dar in rest jocul este la fel. Parca s-a umblat putin la sistemul de pase. Daca pana acum la fiecare nou FIFA eram nevoit sa ma obisnuiesc putin cu sistemul de joc si sa imi modific putin tactica, aici daca joci exact ca in FIFA 2004, obtii exact aceleasi rezultate.
Am vazut si un mic bug, dar cred ca mi s-a parut mie. Am jucat un meci Romania - Ucraina si de vreo 2-3 ori Shevchenko a pasat jucatorilor mei. Dar poate mi s-a parut mie.
Jucatorii Romaniei seamana destul de bine cu cei reali (in special Chivu).
In rest nimic nou sub soare. N-am apucat sa joc inca modul Fantasy sau Situation dar nu cred ca pot sa imi schimbe parerea despre joc.
Daca v-a placut FIFA 2004 merita sa incercati si EURO. Daca nu v-a placut atunci nu o sa va placa nici EURO. Este destul de simplu. Ar merita jucat doar daca vreti sa va "razbunati" si sa castigati Campionatul European cu Romania. Dar parca totusi nu merita.
O sa ma mai joc si daca vad ceva interesant o sa postez dar cred ca prefer totusi Pro Evolution Soccer 3.
DjDaLiu wrote:Am o mica problem, nu gasesc menuil OPTION sa imi setez rezolutia si alea alea. Are un asemenea meniu jocul asta ? :roll:
Nu ii zice asa, are un alt nume ... cred ca, Game Details or somethin ... oricum, tab-ul de schimbare a rezolutiei e printre cele de configurare a echipei :crazyeyes:
Ce m-a impresionat plăcut a fost că jucam cu România, şi înainte să înceapă meciul am auzit o părticică din "Deşteaptă-te române"
Partea nasoală e, că în continuare texturile mi se par pe 16biţi. Yuck. Detaliul lor e bun, dar coloritul lasă de dorit.
Eu sper sa nu fie ca ultimul "Euro" care mi-a displacut foarte mult.
Daca o sa aiba grafica mai buna ca precedentul, colorit si in general, calitate o sa-mi placa.
Nici gameplay-ul nu trebuie lasat deoparte.
Deja nici nu mai stiu care O SA-MI PLACA mai mult... FiFA sau UEFA
Inca n-am reusit sa pun mana pe joc...din pacate.... As vrea sa-mi spuneti si mie cum este comentariul....in Euro 2004 comparativ cu Fifa 2004 cum arata stadionul Romaniei sau al altei echipe cand joaca in preliminariile pt turneul final....daca exista stadioane ca in realitate...
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Intrebarea care ma framanta este daca jocul are suport direct ip sau macar LAN....Stiti voi?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Cel mai prost joc fifa pe care l-am jucat si sper sa fie si esec comercial, nu merita nici 100.000 de lei :mad: pt 2 cd cat are..
Din cate vad eu EA le fac din ce in ce mai naspa, am stat 10 minu sa gasec meniu de schimbat rezolutia,dupa alte 5 min am reusit sa intru in intr-un meci unde nu am putut sa ma joc mai mult de 5 min(NASPA).
Se pare ca o sa incep sa ma joc Winning Eleven 7.
Asta e parerea ta ca e naspa, multa lume e de parere ca e un joc bun,iar mie mi se pare chiar foarte bine facut,mult mai bun ca fifa 2004 ca gameplay,iar daca iei de pe fifaromania si patch pt echipa nationala vei cedea ca au facut o treaba superba cu echipamentul jucatorilor.Depinde ce intelege fiecare dintr-un joc de fotbal pana la urma...
off topic:Apropo mie mi se pare super tare si RCIF 2004 care baga Divizia A in Fifa 2004 e super marfa facuta chiar si cea mai naspa echipa,dar pacat de gameplay-ul din fifa care lasa mult de dorit mai ales dupa ce am jucat euro 2004
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Eu ma intreb unde e grafica??? Se vede cam aiurea, sau mi se pare mie? Am omis niste setari ceva? Daca da spuneti si mie unde sunt ca eu am gasit doar sa schimb rezolutia.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
Am o problema cu EURO 2004 asta. Joc un meci si cand ii dau continue, dupa terminarea jocului, imi iese in windows. Indiferent ce joc, friendly, ... tot imi iese afara. Este vre-un patch pt. asta? Si alti prieteni au patit la fel. E varianta pe 2 CD deci nu-i alta versiune.
Problema cu iesitul in windows se rezolva prin cautarea unui crack-fix pe net oriunde exista asa ceva.varianta asta o are toata lumea si am patit si eu asa dar s-a rezolvat dupa cum am spus
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Euro 2004 mi s-a parut foarte slab. Nu inteleg de ce au scos sistemul de pase folosit anterior (bara aceea de power). acum pasez numai la jucatorul cel mai apropiat de mine. si multe alte chestii ...
euro 2004 ... :0X:
Jocul nu e rau.. modurile noi de joc ( vechiul penalty shootout eheee!)
aduc putin fresh... dar de cand romania e albastra in deplasare
din nou probleme cu unele fete de jucatori reali (barthez) par plate,
spre deosebire de cele din fifa 2004, si ma fac sa imi aduc aminte de euro 2000 (YUCH!)
Jocul e de toata jena!Grafica e sub orice critica(jucatori,spectatori) si dupa cum au remarcat si altii nu are intro.Gameplay-ul a suferit ceva inbunatatiri dar cred ca e un joc lansat doar pentru a mai castiga ceva bani si din acest fenomen fotbalistic.Parca WC2002 arata mai frumos!!!
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Ei, hai sa nu fim chiar asa rai, jocul este destul de reusit si chiar nu putem cere perfectiunea nimanui, la o adica nu e decat un joc. Mie , sincer, imi place. :0X:
dupa ca am vazut si jocul asta de la EA sports , pentru mine e clar : pana cand nu se schimba ceva la joc (gameplay-ul !!!!!!) nu cred ca ma mai ating de alte joace FIFA 200x. De exemplu cand jucam fifa 2003 si "rupeam capu`" la world class si in toti cei cu care jucam mi se parea ca e marfa. acum cand ma uit la colegul meu retard cum joaca (in intarziere cu mai mult de un an) stiftu asta imi vine sa rad.
solutia pt. cei care vor sa joace fotbal pe calculator pe bune : PES
Am jucat seria PES pe playstation din 2001 si la toate jocurile au avut gameplay-uri marfa (stateam toata noaptea si jucam cu alti 4-5 si nu ne plictiseam) in comparatie cu ce aveam pe calculator. Grafica insa era beleaua dar cu PES3 s-a rezolvat (si inca bine..)
BTW - am terminat toate jocurile din seria fifa de la 99 la 2003 (cu tot cu world cup 98 , euro 2000 si wc 2002) toate la world class asa ca stiu despre ce vorbesc
mark`` wrote:Am o problema cu EURO 2004 asta. Joc un meci si cand ii dau continue, dupa terminarea jocului, imi iese in windows. Indiferent ce joc, friendly, ... tot imi iese afara. Este vre-un patch pt. asta? Si alti prieteni au patit la fel. E varianta pe 2 CD deci nu-i alta versiune.
Chiar nu exista nimic? Ma streseaza ca nu pot juca mai multe meciuri. Cand dau continue, imi iese din joc.....