Pro Evolution Soccer 3
Moderator: Moderatori
Pro Evolution Soccer 3
Tocmai a aparut si ma gandesc ca merita un topic. Btw e pe un singur CD
. Demo-ul mi-a placut destul de mult , sper sa se fi rezolvat in versiunea finala problemele legate de "viteza" jocului.

-
Am facut rost de varianta finala in sfarsit dupa indelungi cautari. Mie mi se pare mult peste fifa 2004 si unul dintre cele mai klumea simuri de fotbal facut vreodata. Fazele pe care le poti face sunt doar un vis pt. fifa. Un exemplu ar fi existenta HENTULUI lucru care in fifa nu exista.
Eu zic ca trebuie sa-i fie acordate mai multe sanse. Incercati sa jucati vreo doua trei meciuri si apoi sa va spuneti parerea. Singura lui problema este faptul ca este portat de Ps2 si tre sa stai un pic pana bunghesti ce corespunde la fiecare patratel sau triunghiulet de pe un gamepad si bineinteles meniul. Dar feeling meciurilor este tare.

- x3m_dimension
jocul e prea tare, asta e clar. am auzit ceva de multiplayer dar la varianta pe care o am eu (care e full) nu exista asa ceva. e doar un zvon? sper ca nu
Barton 2500+ / Volcano 11 Xaser Edition / GA7VAX / 256DDR 333 Sycron / Radeon 9100 128DDR / Maxtor 80GB 7200rpm / ASUS 52x / ASUS 523252AS / Creative SB Live! 5.1 Digital / Kinyo TW 410 / Samsung SyncMaster 753s
Imi spuneti si mie care sunt cerintele hardware pentru acest joc?!! Ca am jucat demo si pe placa mea GeForce 4 MX 440 mergea cam nasol... Am auzit ca jocul full si cu patchul pus merge mai bine.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Deci sunt total deacord cu voi ca PES3 e mult mai bun ca fifa. Nu exista termeni de comparatie. Daca i s-ar face mai multa reclama in romania ar fi in joc super cautat. Am jucat si eiro 2004. Inca o porcarie de la easports ca doar nea obisnuit in ultimii ani cu jocur din ce in ce mai slabe indiferent de gen. De abia astept sa apara pes 4 care cica apare in noiembrie ca si dida 2005 da oricum ma indoiesc ca o sa fie fifa mai bun ca pes 4. TRAIASACA PES3 si KONAMI
Trimite-mi-l shi mie te rog
cmro@atlastelecom.ro
cmro@atlastelecom.ro
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
- MustangSVT
PES3 este mult mai bun decat Fifa 2004 sau Euro 2004 ar vrea sa fie. Eu am versiunea rip pe 1 CD, si destul de ironic, are toate video-urile si sunete si etc. Nu pare sa lipseasca nimic (fata de versiunea de DVD). Singura problema cu PES3 este ca trebuie sa-i aplici patch-ul nou ca sa mearga cum trebuie. Fara patch, imi facea slowdown in 1024x768 noAA/noAF, dar mergea bine la 800x600 noAA/noAF (60fps). Dupa patch, joc la 1024x768 2xAA/2xAF cu 60fps, iar asta este pe un Barton3200+ si Ti4200.
Joc Pes3 de vreo doua luni si in sfarsit am inceput sa misc ceva.... Castig un campionat cu Romania si inca 15 echipe dintre cele mai rasarite la 3 stele....tre sa ridic un pic stacheta.... Mai bun decat Fifa clar, insa intamplator am in fata o lista facuta de mine in timpul meciului cu puntele slabe ale jocului * in afara de licente , de lipsa multiplayului si de cerinte hardware...:
-jucatorii se demarca foarte slab in atac si destul de slab in aparare
-intrarile prin alunecare sunt considerate deseori faulturi, desi sunt corecte zic eu
- suturile intra mult mai des decat in realitate in blocajul fundasilor
- pasele in adancime merg numai daca se imbata pisiul *in 90% din cazuri*
Bineinteles ca fata de Fifa aceste mici scapari par sa fie o picatura intr-un ocean, insa sper ca odata cu PES4 si chiar Fifa 2005 sa nu mai existe nici ele.
-jucatorii se demarca foarte slab in atac si destul de slab in aparare
-intrarile prin alunecare sunt considerate deseori faulturi, desi sunt corecte zic eu
- suturile intra mult mai des decat in realitate in blocajul fundasilor
- pasele in adancime merg numai daca se imbata pisiul *in 90% din cazuri*
Bineinteles ca fata de Fifa aceste mici scapari par sa fie o picatura intr-un ocean, insa sper ca odata cu PES4 si chiar Fifa 2005 sa nu mai existe nici ele.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Am instalat si eu jocul asta (prea era laudat si eu nu-l incercasem) si dupa intrarea in joc, 2 reclame si un frumos ecran negru la care ramane nemiscat tot sistemul
.
E vreun crack de care eu nu stiu? :oops:

E vreun crack de care eu nu stiu? :oops:
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
pt. problema voastra exista o rezolvare simpla, desi ciudata , in directorul unde este instalat pes, sa zicem c:\PES cautati parca directorul data si in acesta exista fisierul cafe pe care trebuie sa-l stergeti.Eu asa l-am facut sa mearga.Am mai avut si alti preteni care aveau aceeasi problema si rez a fost aceeasi asa ca puteti incerca cu incredere.
Merge dupa ce am facut chestia asta, merci.draq wrote:pt. problema voastra exista o rezolvare simpla, desi ciudata , in directorul unde este instalat pes, sa zicem c:\PES cautati parca directorul data si in acesta exista fisierul cafe pe care trebuie sa-l stergeti.Eu asa l-am facut sa mearga.Am mai avut si alti preteni care aveau aceeasi problema si rez a fost aceeasi asa ca puteti incerca cu incredere.
Despre joc pana acum: mai realist decat seria Fifa, si la grafica parca e mai bun.
- alexwinfast
in jocul asta echipele sunt facute misto,adica se respecta putin realitatea ca pe mine asta ma atrage la Fifa?Ce fel de joc este are ca la fifa campionate,echipe nationale? :roll:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Are ca si la Fifa echipe (nu stiu daca are echipe in plus sau in minus fata de Fifa). Dar principala deosebire (spre avantajul acestui joc) este gameplayul mai real. Parca se misca oameni mai "ca in viata de zi cu zi"alexwinfast wrote:in jocul asta echipele sunt facute misto,adica se respecta putin realitatea ca pe mine asta ma atrage la Fifa?Ce fel de joc este are ca la fifa campionate,echipe nationale? :roll:

- alexwinfast
Poate pun si eu mana pe el daca toata lumea spune ca e misto jocul sa ma conving cu ochii mei
- Sir_KnupSkull
- alexwinfast
Pentru mine ar fi foarte important daca as scapa de plasa aia de legat vita de vie din fifa,rigida ca ghipsu si nasoala
Eu il joc pe PS2 cand am cu cine , problema mea este ca nu prea pot sa dau goluri:), deci de multe ori sau majoritatea, jocul se termina la 11m.
Cand da cineva un gol ii aproape imposibil de batut:).
M-am jucat o data cu un priten care a terminat 3 sezoane pe cea mai grea dificultate(da si 5-0 la comp) si mi-am luoat-o pe cocosa:) urat de tot.
Nu stiu cum ii sa te joci campionat pt ca nu imi place sa ma joc .
Cand da cineva un gol ii aproape imposibil de batut:).
M-am jucat o data cu un priten care a terminat 3 sezoane pe cea mai grea dificultate(da si 5-0 la comp) si mi-am luoat-o pe cocosa:) urat de tot.
Nu stiu cum ii sa te joci campionat pt ca nu imi place sa ma joc .