Pro Evolution Soccer 3

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
HPA

Pro Evolution Soccer 3

Post by HPA »

Tocmai a aparut si ma gandesc ca merita un topic. Btw e pe un singur CD :D . Demo-ul mi-a placut destul de mult , sper sa se fi rezolvat in versiunea finala problemele legate de "viteza" jocului.
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

pardon... un singur DVD...
Pro Evolution Soccer 3 DVD (c) Konami *DVDR* 57x50 MB
dar exista si un rip mai mic....

oricum am jucat demoul... si bleah... numai meniurile mi`au dat batai de cap...
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
HPA

Post by HPA »

Stiu ca a aparut pe DVD , dar eu ma refeream la acel rip mai mic 15x47 Mb ...
Din cate am citit , singurul lucru ce lipseste din el sunt comentariile, a ramas doar varianta in engleza.
Cizix

Post by Cizix »

N'am jucat asa ca intreb....mai bun ca fifa 2004??(care mie personal mi se pare o porcarie...tot 99 rulllz)
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
draq

Post by draq »

Am facut rost de varianta finala in sfarsit dupa indelungi cautari. Mie mi se pare mult peste fifa 2004 si unul dintre cele mai klumea simuri de fotbal facut vreodata. Fazele pe care le poti face sunt doar un vis pt. fifa. Un exemplu ar fi existenta HENTULUI lucru care in fifa nu exista. :P Eu zic ca trebuie sa-i fie acordate mai multe sanse. Incercati sa jucati vreo doua trei meciuri si apoi sa va spuneti parerea. Singura lui problema este faptul ca este portat de Ps2 si tre sa stai un pic pana bunghesti ce corespunde la fiecare patratel sau triunghiulet de pe un gamepad si bineinteles meniul. Dar feeling meciurilor este tare.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

E naspa rau controlul e char aiurea
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
draq

Post by draq »

Ma rog gusturile nu se discuta. Mie imi place mai mult decat fifa. Cu controlul ii si chestie de obisnuinta.
Vlade

Post by Vlade »

nu stiu cum comparati pes3 cu fifa 2004.asa ceva nu se poate.NU EXISTA NIMIC MAI BUN CA PES3.Punct
Si?
x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

am jucat foarte putin , da mi-a placut
da ziceti-mi si mie , cum fac sa trag pe jos, la firu ierbii , ca toate suturile se duc in nori !
Image
draq

Post by draq »

Stiu sigur ca se poate suta pe jos dar nu stiu exact cum insa uitativa peste acest guide pe care l-am atasat sa vedeti cate se pot face in acest superb joc :crazyeyes:
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Jocu este putin mai bun ...dupa ce l-am mai jucat si eu.Avantajul pe carel are asupre Fifa este acela ca nu este portat (adică nu iti trebe neaparat Gamepad sa folosesti toate comenzile)
draq

Post by draq »

Am gasit un review interesant despre acest joc aici
gamer555

Post by gamer555 »

jocul e prea tare, asta e clar. am auzit ceva de multiplayer dar la varianta pe care o am eu (care e full) nu exista asa ceva. e doar un zvon? sper ca nu
Barton 2500+ / Volcano 11 Xaser Edition / GA7VAX / 256DDR 333 Sycron / Radeon 9100 128DDR / Maxtor 80GB 7200rpm / ASUS 52x / ASUS 523252AS / Creative SB Live! 5.1 Digital / Kinyo TW 410 / Samsung SyncMaster 753s
draq

Post by draq »

din pacate este doar un zvon pt. ca este o portare de playstation.Poate doar printr-un programel gen cum ii ala pt. nfsu.Io mi-am cumparat gamepad ca sa ma pot juca cu un preten si au fost niste meciuri de toata frumusetea.
zxp

Post by zxp »

Imi spuneti si mie care sunt cerintele hardware pentru acest joc?!! Ca am jucat demo si pe placa mea GeForce 4 MX 440 mergea cam nasol... Am auzit ca jocul full si cu patchul pus merge mai bine.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
draq

Post by draq »

pai io am jucat la un preten pe un athlon 2200xp 256 ddr si un fx 5200 64biti cu 64 de mega si dupa ce am pus patchu1.1 pe vreme:fine si pe un stadion cu detalii mai putine mergea bine in 800x600 pe medium
UnrealOne

Post by UnrealOne »

Deci sunt total deacord cu voi ca PES3 e mult mai bun ca fifa. Nu exista termeni de comparatie. Daca i s-ar face mai multa reclama in romania ar fi in joc super cautat. Am jucat si eiro 2004. Inca o porcarie de la easports ca doar nea obisnuit in ultimii ani cu jocur din ce in ce mai slabe indiferent de gen. De abia astept sa apara pes 4 care cica apare in noiembrie ca si dida 2005 da oricum ma indoiesc ca o sa fie fifa mai bun ca pes 4. TRAIASACA PES3 si KONAMI
$eth

pes

Post by $eth »

as vrea si eo un guide...niste hinturi...ceva...pls
draq

Post by draq »

Am eu un guide in format pdf care are tot ce trebe. Poti sa ti-l trimit pe mail sa sa ti-l pe ceva ftp.
$eth

pes

Post by $eth »

icub4ucm

Post by icub4ucm »

Trimite-mi-l shi mie te rog
cmro@atlastelecom.ro
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
bug$yy

Post by bug$yy »

si mie te rog :) razvanel_14@yahoo.com
...
MustangSVT

Post by MustangSVT »

PES3 este mult mai bun decat Fifa 2004 sau Euro 2004 ar vrea sa fie. Eu am versiunea rip pe 1 CD, si destul de ironic, are toate video-urile si sunete si etc. Nu pare sa lipseasca nimic (fata de versiunea de DVD). Singura problema cu PES3 este ca trebuie sa-i aplici patch-ul nou ca sa mearga cum trebuie. Fara patch, imi facea slowdown in 1024x768 noAA/noAF, dar mergea bine la 800x600 noAA/noAF (60fps). Dupa patch, joc la 1024x768 2xAA/2xAF cu 60fps, iar asta este pe un Barton3200+ si Ti4200.
zxp

Post by zxp »

Joc Pes3 de vreo doua luni si in sfarsit am inceput sa misc ceva.... Castig un campionat cu Romania si inca 15 echipe dintre cele mai rasarite la 3 stele....tre sa ridic un pic stacheta.... Mai bun decat Fifa clar, insa intamplator am in fata o lista facuta de mine in timpul meciului cu puntele slabe ale jocului * in afara de licente , de lipsa multiplayului si de cerinte hardware...:
-jucatorii se demarca foarte slab in atac si destul de slab in aparare
-intrarile prin alunecare sunt considerate deseori faulturi, desi sunt corecte zic eu
- suturile intra mult mai des decat in realitate in blocajul fundasilor
- pasele in adancime merg numai daca se imbata pisiul *in 90% din cazuri*

Bineinteles ca fata de Fifa aceste mici scapari par sa fie o picatura intr-un ocean, insa sper ca odata cu PES4 si chiar Fifa 2005 sa nu mai existe nici ele.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Am instalat si eu jocul asta (prea era laudat si eu nu-l incercasem) si dupa intrarea in joc, 2 reclame si un frumos ecran negru la care ramane nemiscat tot sistemul :( .
E vreun crack de care eu nu stiu? :oops:
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
bug$yy

Post by bug$yy »

Asa patesc si eu , da-i un restart , sau ia-ti de pe site patchul 1.2 cred
...
draq

Post by draq »

pt. problema voastra exista o rezolvare simpla, desi ciudata , in directorul unde este instalat pes, sa zicem c:\PES cautati parca directorul data si in acesta exista fisierul cafe pe care trebuie sa-l stergeti.Eu asa l-am facut sa mearga.Am mai avut si alti preteni care aveau aceeasi problema si rez a fost aceeasi asa ca puteti incerca cu incredere.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

draq wrote:pt. problema voastra exista o rezolvare simpla, desi ciudata , in directorul unde este instalat pes, sa zicem c:\PES cautati parca directorul data si in acesta exista fisierul cafe pe care trebuie sa-l stergeti.Eu asa l-am facut sa mearga.Am mai avut si alti preteni care aveau aceeasi problema si rez a fost aceeasi asa ca puteti incerca cu incredere.
Merge dupa ce am facut chestia asta, merci.

Despre joc pana acum: mai realist decat seria Fifa, si la grafica parca e mai bun.

alexwinfast

Post by alexwinfast »

in jocul asta echipele sunt facute misto,adica se respecta putin realitatea ca pe mine asta ma atrage la Fifa?Ce fel de joc este are ca la fifa campionate,echipe nationale? :roll:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

alexwinfast wrote:in jocul asta echipele sunt facute misto,adica se respecta putin realitatea ca pe mine asta ma atrage la Fifa?Ce fel de joc este are ca la fifa campionate,echipe nationale? :roll:
Are ca si la Fifa echipe (nu stiu daca are echipe in plus sau in minus fata de Fifa). Dar principala deosebire (spre avantajul acestui joc) este gameplayul mai real. Parca se misca oameni mai "ca in viata de zi cu zi" :wink:

alexwinfast

Post by alexwinfast »

Poate pun si eu mana pe el daca toata lumea spune ca e misto jocul sa ma conving cu ochii mei
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

nu e foarte stralucit dar la partea gameplay e mult peste fifa :wink:
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Pentru mine ar fi foarte important daca as scapa de plasa aia de legat vita de vie din fifa,rigida ca ghipsu si nasoala
draq

Post by draq »

vad ca sunt din ce in ce mai multi adepti ai pes-ului.exista un patch pt. echipe care pune echipamentu si numle jucatorilor reali, insa nu mai stiu de unde l-am scos.nu pot sa-l trimit pe mail ca are 52 de mega.
mayday

Post by mayday »

Eu il joc pe PS2 cand am cu cine , problema mea este ca nu prea pot sa dau goluri:), deci de multe ori sau majoritatea, jocul se termina la 11m.
Cand da cineva un gol ii aproape imposibil de batut:).
M-am jucat o data cu un priten care a terminat 3 sezoane pe cea mai grea dificultate(da si 5-0 la comp) si mi-am luoat-o pe cocosa:) urat de tot.

Nu stiu cum ii sa te joci campionat pt ca nu imi place sa ma joc .
Locked