Doom 3 : The Legacy

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

pixelmonster

Post by pixelmonster »

shtie careva cum draq sa trec de kestia din poza?
Attachments
kestia ....
kestia ....
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Tragi în el cu tot ce ai şi te rogi să-ţi ajungă muniţia ...
Truth is relative. Pick one that works
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Sa inteleg ca ala e vreun boss de nivel? Ce enervante jocurile care prezinta asemenea bug-uri... :P
Momentan m-am lasat de joc, in weekend o sa am mai mult timp.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

SPOILER

Ăla e monstruleţul de la finalul jocului ...
Last edited by Bossman on Sat Aug 07, 2004 9:50 am, edited 1 time in total.
ChupaKbra

Post by ChupaKbra »

E misto jocul.In unele momente te sperii rau de tot.
Grafica mi se pare la fel de buna ca cea din far cry...
Dar mai mult de 8 nu am cum sa-i dau.
AMD Athlon XP 1800+ @ 2000+
768 Mb RAM
GeCube Radeon 9600 XTG
Maxtor 60 Mb
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

alexwinfast

Post by alexwinfast »

redpixel wrote:shtie careva cum draq sa trec de kestia din poza?
Redpixel zi si mie ce sistem ai de curiozitate si pe ce detalii joci doom 3
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Cayn

Post by Cayn »

Am mai inaintat si eu in joc si pare destul de bun. Mai ales la capitolul grafica si iluminare. Dar nu stiu de ce spuneti voi k au putine poligoane oamenii... am stat f aproape de ei si nu sesisez acest lucru. Am facut niste poze dar sunt in format tga si nu stiu cu ce sa ma uit la ele. Eu il joc la high cu toate optiunile activate mai putin AA pe 1024x768. Motorul grafic mi se pare foarte capabil... dar trebuia exploatat mai mult. :) Se aude ceva de un editor? Pe cand? K vreau sa vad ce-i si cu el. :) Am facut de abia un sg boss... paianjenitza. :)
Acum marea comparare cu FarCry. Pai cred k la indoor e mai bun Doom3 considerabil si la outdoor FarCry. Mentionez ca ambele jocuri le-am jucat cu detalii cat mai sus puse si cred k e buna decizia asta. Asa k have fun. Oare daca va merge online pe o conexiune de 128Kb? K daca da voi incerca sa joc si pe net. Am auzit k se va trece de limita celor 4 jucatori online, asta intr-un comunicat oficial. Astept patch-ul sau ce-or mai face astia ptr net. :)
Azi gata... de acum, maine joc iar...
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Dr.LED wrote:unknown_humanoid, ai incercat, de curiozitate, sa le trimiti mail celor de la ID Software in care sa le povestesti ce ai spus si aici. Tare curios sunt ce ti-ar raspunde...

Sa speram ca cei de la Valve vor baga la cap si nu vor iesi cu un HL2 de kko.
Pai hai sa le scriu un e-mail sa le spun ca m-au dezamagit (intr-o oarecare masura), dar pe ce adresa?!? :roll:

A!!! Si m-am hotarat sa fac un nivel in Doom3 asa cum consider eu ca ar fi trebuit sa arate si o sa le trimit prin posta un cd. O sa profit de experientza in Q3 Radiant, 3dsmax si photoshop :wink:

Dar nu am editorul deocamdata.... :roll:
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
icub4ucm

Post by icub4ucm »

Cayn wrote:Am facut niste poze dar sunt in format tga si nu stiu cu ce sa ma uit la ele.
Cu Irfan View
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
pixelmonster

Post by pixelmonster »

alexwinfast wrote:
redpixel wrote:shtie careva cum draq sa trec de kestia din poza?
Redpixel zi si mie ce sistem ai de curiozitate si pe ce detalii joci doom 3
stai trankilo... poza e facuta cu toate detaliile la max (extra high) inafara de AA ... shi am pus setarile numa pt camera monstrului... ca daca ar fi fost sa umblu prim mai multe camere s-ar fi sacadat rau.. am numa 256 mb ram.... proc 2500 shi gf3 ti200 mere pe la 15 frameuri in zona din poza...
shi chiar shi aşa... texturile de pe monstru.. care e shi bossu jocului sunt cam varza (daca te uitzi de aproape la el ... nerecomandat de altfel!!! :) )
pixelmonster

Post by pixelmonster »

mah.. ei (id software) acu' 3 ani se laudau ca jocu' o sa aibe aşa un motor grafic ca atunci cand vrei sa pui o lumina... deskizi consola, bagi o comanda shi pac apare o lumina care va influentza realtime tot mediul (umbre & stuff) ...pt ca explicau ei atunci ca jocul in sine va fi shi editor... eh.. vremea a trecut shi nici macar editor extern nu s-au mai deranjat sa puna la joc... ca doar ...deh ...se oftica lumea cu xbox ca nu au shi ei !!!
unknown_humanoid

Am aflat cum se face defapt benchmark!

Scrieti in consola (Ctrl+Alt+~) timedemo demo1.demo

Eu am scos 18.9fps cu GfTi4200 64Mb, Barton 2600+ si 512DDR333.

Vreau si alte rezultate.
unknown_humanoid

Ia giciti! Ce am spus eu mai devreme s-a adeverit!!! :mad:

Pe medium si pe high am scos acelasi rezultat! 18.9fps
pixelmonster

Post by pixelmonster »

barton 2500+ ,256 ddr 400 , gf3 ti200 medium shi high 17.2 , 17.0
unknown_humanoid

a! si testul l-am facut pe 1024x768 fara AA
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Corbu'

Post by Corbu' »

In caz ca nu aveti procesorul destul de performat pt DOOM 3, am atasat o poza cu scalabilitatea procesoarelor in joc (ghidul de pe HardOCP se ocupa mai mult de grafica)
P.S. Dragut jocul, in sfarsit il joc si eu. Dar are nevoie disperata de 1 GB ram.
Attachments
3452.gif
3452.gif (84.27 KiB) Viewed 1364 times
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Am pus in sfarsit mana pe copia rezervata de Doom 3, iar de la magazin pana acasa sunt sigur ca am incalcat vreo 50 de reguli de circulatie pe langa care as putea fi bagat in puscarie pentru attempted manslaughter.
Ajuns acasa, inchis toate programele ce rulau pe PC, inchis celularul, stins lumina, instalat Doom 3.
Am uitat review-urile citite, am pus deoparte parerile celor ce l-au jucat deja si am incercat sa uit faptul ca am jucat alfa leak-ul [de 15 ori]. Cu maini tremuratoare am dat dublu-click pe iconita in forma de pentagrama.

Azi-noapte am dormit invelit pana la gat si cu lumina de pe hol aprinsa ...

Doom 3 a reusit sa ma duca acolo unde am fost in 1995 si sa-mi starneasca [aproape] aceleasi sentimente. Suspans, adrenalina multa, ochii iesiti din cap ca la melc si nu in ultimul rand, frica.
Sunetul mi se pare extraordinar, iar lipsa de soundtrack nu face decat sa adauge la atmosfera horror.
Grafica de asemenea mi se pare extraordinara, doua lucruri care le am de reprosat ar fi faptul ca se foloseste scripting la greu unde as fi preferat libertatea de miscare intalnita in Half-Life in timpul cut-scene-urilor si lipsa aproape totala de interactionare cu mediul inconjurator.
Daca ar fi sa aleg o singura faza inspaimantatoare pana acum, cu siguranta aceasta este prima halucinatie, atunci cand vezi totul in rosu, imaginea tremura, auzi sunete malefice si cand te uiti in oglinda iti vezi fata transformandu-se ca cea a unui zombie. That's f.ucking scarry!
Sunt la Delta Site Level 2 daca-mi aduc bine aminte. Modul la care apar imp demonii din "lumea cealalta" imi aduce aminte de Half-Life.

Athlon XP2200 o/c @ 2600
1 GB DDR PC2700
Radeon 9800 Pro 128 MB
800x600 medium details
High Quality Special Effects - yes
Enable Shadows - yes
Enable Specula - Yes
Enable Bump Maps - Yes
Vertical Sync - yes
Antialiasing - off
Joc Doom 3 cu AA/AF 2x din drivere. Se misca fara absolut nici o scadare si arata brici.

Poze aici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/fishb0 ... m=d264.jpg

Cei ce sunt dezamagiti de joc si spun ca este mizerabil tind sa cred ca au cazut in hype si ma tem ca HL2 are acelasi potential de a dezamagi. Nu pentru ca va arata ca Doom 3 [sunt sigur ca o sa fie mai bun], ci din cauza hype-ului si asteptarilor.

Poate sa-mi spuna cineva fara sa-mi strice vreo surpriza de joc care-i faza cu acele halucinatii ocazionale?
ChupaKbra

Post by ChupaKbra »

22,4 fps la 1024*768-medium details
AMD Athlon XP 1800+ @ 2000+
768 Mb RAM
GeCube Radeon 9600 XTG
Maxtor 60 Mb
andrei

Post by andrei »

fishbone, sistemul tău este ideal. de ce nu te aventurezi la un 1280x1024 măcar?
sunt curios cum se mişcă jocul atunci.

work harder
PSS 214

Post by PSS 214 »

16.6 pe FX 5200 :(
20.1 pe Radeon 9600
inca 3 screenshoturi :black:
Attachments
mda urat ca noaptea :D
mda urat ca noaptea :D
ugly biatch lolza.jpg
hmm.. seamana cu vampirii aia din Blade 2  :)))
hmm.. seamana cu vampirii aia din Blade 2 :)))
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
VDtot

Post by VDtot »

Mda am ajuns aproape de finalul jocului si pot sa spun ca nu e ceea ce ma asteptam.Poate ca am fost cam dur la inceput insa nici acum dupa vreo 14h de joc nu pot sa spun ca m-am speriat vreodata.Este sub avp 2 ca feeling cel putin pentru mine insa nu este nici chiar de aruncat.Ceva ma face sa continui sa joc desi minstrii sunt o amestecatura de vieteti preluate din 1000 de alte jocuri.In schimb exploateaza foarte bine nivelele si acea tensiune este data nu atat de intamplari cat mai ales de lipsa continua de munitie.Aceeasi reteta a functionat foarte bine in cazul avp 1 unde lipsa de energie la predator te facea sa te simti mai vulnerabil decat un marine.
Din nou afirm ca id software a decazut cu acest joc.Este sub ceea ce au fost celelalte jocuri de la aceeasi firma la vremea lor.
KILLER2000+

Post by KILLER2000+ »

800*600 medium detail am luat 13.7,cam putin,nu?
oricum asa cum imi merge mie pe sistemul meu prost am reusit sa trec de jumate si mi se pare f misto.i-as da nota 9,5
Barton2800+;Radeon9800PRO;Abit NF7-S v2.0
2*256mb ddr400 Kingmax TynyBGA
cooler:termaltake volcano11+;sursa termaltake420W
WD1600jb+hdd maxtor40+quantum20
Corbu'

Post by Corbu' »

Ma ajuta cineva sa trec mai departe? Am ramas 2 ore blocat si nu mai stiu ce sa fac. Probabil rezolvarea e ceva stupid de simplu, dar mie imi scapa. Sunt inainte de intrarea in Alpha Labs si am ajuns la o masinarie cu brate ce tot pune ceva pe niste tuburi de sticla(vezi screenshot). Exact in spatele meu a fost un zombie ce a aruncat in mine cu un butoi de la un nivel superior si apoi a disparut. Inainte de asta am luat un video disk de la computerul ce controleaza masinaria aia (era pe mai multe monitoare). Ce naiba mai fac? Ma tot invart dar nu gasesc nimic...am incercat sa ma sui dupa ala de a aruncat cu butoiul in mine, dar oricum aranjez eu butoaiele de jos, tot nu ajung sa sar peste balustrada. Merci !
Attachments
Alpha Labs.JPG
DaLiu

Post by DaLiu »

De acolo tre sa te intorci inapoi pana acolo la intrare in nivel si ti se deschide o alta usa pe care la inceput nu o aveai deschisa. Fa o tura prin plansa inapoi sa vezi daca gasesti ceva. :wink:

P.S. Trec eu azi pe la tine si daca nu reusesti iti arat eu! Eu m-am ca.at pe mine pana acum (04:32), ii nebunie sa il joci cu casti, la un moment dat cand nu mai suport tensiunea imi pun castile pe gat si incep sa alerg de nebun prin nivel desi am o frica si atunci in mine cat casa. Super jocul desii are si unele chestii care nu imi plac dar per total eu zic ca merita un 8+.
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
DaLiu

Post by DaLiu »

Am facut si eu benchul in 1024 x 768 pe HIGH fara AA si AF si toate chestiile alea puse pe YES la Advanced.

Scor: 29,4 fps
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
Corbu'

Post by Corbu' »

Merci DJ !
Rezultate TIMEDEMO: 39,4 fps in 1024 x 768 high fara aliasing si anisotropic...partial jucabil insa din cauza lipsei ramului (512 numai):agatza uneori in draci. Ups! I meant DOOOOOOM zombies :black:
LiviuS

Post by LiviuS »

Am ajuns si eu la o chestie nasoala:
E un zombie agatat de tavan si vin unii cu 2 capete. ii omor da nu se deschide usa decat jumate.
Si inca ceva: cum deschizi containerele alea cu free stuff?
Am un Athlon 1700~2000
512 DDRAM
Gforce 4200 Ti Albatron
Imi merge greu pe 640x480 medium detail cu umbre.

Pe 640x480 medium detail am scos 33 fps
----800x600--------------------------- 25 fps
Oricum nu imi place cum merge.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

LiviuS wrote:Si inca ceva: cum deschizi containerele alea cu free stuff?
Asculţi cu atenţie log-urile audio din PDA-urile pe care le găseşti ca să afli codurile de acces ...
mrk

Post by mrk »

Bossman wrote:mrk, revino cu păreri după ce o să joci mai mult de câteva minute Doom 3 [-X
Ok, l-am jucat cateva ore si raman exact la aceasi parere. Ba chiar mai mult , IMHO mi se pare cel mai avansat joc dpdv grafic.
Now, Mr. God, can I have my post back ?????:mad:

PS timedemo demo1 in 1024x768 39 FPS High Quality
ATI Radeon 9800 Pro , XP @ 2500
Mr. Garrison: Sorry kids, I just can't trust something that bleeds for five days and doesn't die.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

AeOLuM

Post by AeOLuM »

Imi merge pe 1204x768 high peste 20fps

Sistemul>>p4 2.4GHfsb 800 1GBddr ,A310 ultra

jocul ca grafica este peste peste tot ce exista acum pe piata dar nu este o redefinire a genului fps

prea liniar cel putin eu asa consider si dabia la transmisia prin satelit unde poti sa faci o decizie (da,nu) care este si ia destul de banala

Ai nu prea este cine stie ce si nici nu prea are cum sa fide spatile sunt prea mici si nu prea are ce sa faca ...dar puteau sa foloseasca si ei macar bombele alea (nu imi vine in minte numele) ca este ptetetic sa traga doar cu o singura arma

In rest un joc bine optimizat ,dateli uimitoare si pe placi slabe la rezoloti mici .antrenant si atmosferic umbrele isi fac bine treaba
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Le-Martin

Post by Le-Martin »

LiviuS wrote:Am ajuns si eu la o chestie nasoala:
E un zombie agatat de tavan si vin unii cu 2 capete. ii omor da nu se deschide usa decat jumate.
Si inca ceva: cum deschizi containerele alea cu free stuff?
Am un Athlon 1700~2000
512 DDRAM
Gforce 4200 Ti Albatron
Imi merge greu pe 640x480 medium detail cu umbre.

Pe 640x480 medium detail am scos 33 fps
----800x600--------------------------- 25 fps
Oricum nu imi place cum merge.
Daca tin minte bine se trece prin niste conducte de sub podea, vezi ca unul din ala ci 2 capete a iesit si a lasat intrarea libera pentru conducte.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
Dr.LED

Post by Dr.LED »

mrk wrote:PS timedemo demo1 in 1024x768 39 FPS High Quality
ATI Radeon 9800 Pro , XP @ 2500
Ce inseamna XP @ 2500? 2500 MHz frecventa reala sau rating 2500+?
razvanescu

Post by razvanescu »

unknown_humanoid wrote:Am aflat cum se face defapt benchmark!

Scrieti in consola (Ctrl+Alt+~) timedemo demo1.demo

Eu am scos 18.9fps cu GfTi4200 64Mb, Barton 2600+ si 512DDR333.

Vreau si alte rezultate.
E bine de tine ca ai putut sa faci benchmark-ul, deoarece mie imi apare un mesaj cum ca nu gaseste "demo1" pentru a-l rula...
Sparkle

Post by Sparkle »

Pe sitemul din semnatura am scos 37.8 fps in demo
Destul de bine pt un 9800SE modat in 9800 pro ( 380/680) nu ?

BESTIAL JOC....cred ca e si primul joc aparut pe PC care este horor in adevaratul sens al cuvantului.... i love it :evilbat:
Core2Duo E8500@4.0 Ghz*/*CoolerMaster Hyper 6+*/*Gigabyte EP 45-DS4*/*2x2 GB Muskin Pc8500*/*Sapphire HD4870 1 GB*/* HDD Seag. 640GB x 2*/*Sursa Corsair 650w*/*Dvd-rw Asus */*Mon. Sony 19''X-Black */*Mouse Logitech G9*/*KB ....comming*/*Case Shark
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Aici se discută despre joc, nu despre benchmark-urile făcute în el ... pentru asta există secţiunea de Benchmark & Overclocking ...
Last edited by Bossman on Sat Aug 07, 2004 12:05 pm, edited 1 time in total.
Sparkle

Post by Sparkle »

Bossman wrote:Aici se discută despre joc, nu despre benchmark-urile făcute în el ... pentru asta există secţiunea de Benchmark & Overclocking ...
Stiu asta sefule :P ..dar am vazut ca au scris si altii ce rezultate au avut in demmo-ul de la Doom 3 asa ca am scris si eu...doar nu am omorat pe nimeni .
Ps. Oricum eram on topic :wink: :wink: :wink: ...DEMENTIAL JOC !!!!!! :robot:
Core2Duo E8500@4.0 Ghz*/*CoolerMaster Hyper 6+*/*Gigabyte EP 45-DS4*/*2x2 GB Muskin Pc8500*/*Sapphire HD4870 1 GB*/* HDD Seag. 640GB x 2*/*Sursa Corsair 650w*/*Dvd-rw Asus */*Mon. Sony 19''X-Black */*Mouse Logitech G9*/*KB ....comming*/*Case Shark
Post Reply