Pirates of the Caribbean

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
AeOLuM

Pirates of the Caribbean

Post by AeOLuM »

Pirates of the Caribbean

As incepe cu producatori care sunt mai mult sau mai putin pt aia mici ex Disney .Dar sa nu va sperie asta sub acesta pelerina se
se gaseste un joc cu adevaret atractiv are un "motor " grafic bun coloana sonora este excelenta (cred ca este cea mai bine apa facuta pana acum) + ca pe lamga povestea in sine mai poti face pe piratul sau pe "the transporter" :)
jocul mi se pare bun in sinea sa DAr sa va spun si de minusuri controlul este cam ciudat (pt inaintare si intoarcere se foloseste butoanle mouse-ul>>>bineinteles se pot schimba) in batali (pe uscat cu sabia) daca ti garda nu prea pote sa te atinga nimeni
chiar daca te bati cu 100 :( si cel mai mai mari minusuri sunt sangele care este inezistent si mersul pe jos care devine plictisitor

Astept pareri(sau ajutor ca am ramas "intepenit")
:roll: :roll: :D
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Vroiam sa deschid eu topic cu "Pirates of Caribbean" - noroc ca sunt prieten cu "Search" :)

Deci, l-am jucat, il joc, si deocamdata sunt oarecum dependent...are ceva...nu stiu ce, dar imi place enorm de mult. Nu e cel mai bun joc dar e foarte bun. Grafica e excelenta (daca ai "sistem" bineinteles), sunetul bunicel (se bocaneste cand se umbla pe scanduri de Doamne fereste' :) ), dialogurile/replicile sunt repetitive si destul de plictisitoare de la o vreme (problema in majoritatea jocurilor), story-ul e bun, chiar surprinzator de multe ori. Cu controlul am avut probleme la inceput, inca mai am in "3'rd person sailing" - n-am gasit "invert mouse"...
Ideea jocului mi se pare extraordinara. Am inteles ca seamana foarte mult cu "Sea Dogs" dar cum eu nu l-am jucat, POC este pentru mine o noutate.
ZiaN - s-o crezi tu ca este "untouchable" cand esti "en garde" ! Ai ajuns la scheleti sau la piratii undead ??!
Intr-adevar, sangele nu prea exista, adica nu cred ca am vazut inca...
In privinta mersului pe jos, de cele mai multe ori ai optiunea "fast travel".
Mai sunt mici bug-ulete grafice sau imposibilitatea de a "confisca" bunurile unui personaj pe care l-ai omorat...ei, nimeni nu-i pefect... :) 8)

ZiaN - unde ai ramas blocat ??! Poate te pot ajuta...

Analizand per total, mi se pare un joc foarte bun, mai mult decat jucabil, are un feeling aparte; il recomand cu caldura tuturor ! S-ar putea sa va prinda... :-?

P.S. + ca are un bug excelent privind "Loanshark-ii"... :D
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Nu l-a mai jucat nimeni ??! Nu-mi vine sa cred...

Am nevoie de un sfat...ZiaN...nu mai gasesc casa lu' Rheims ! Stii, cand iti da guvernatorul misiunea sa-l gasesti pe tradatorul Rheims, vorbesti cu seful piratilor din Costillas care-ti zice ca n-ai voie sa intri in casa lu' Rheims si trebuie sa astepti pana se lasa noaptea ca sa poti intra.
Bun, da' eu n-am facut misiunea chiar atunci, m-am ocupat de altceva si acum nu mai gasesc casa respectiva; am cautat-o pana mi-a venit acru-n gura !
Si altceva ? Cum se intra pe ultima insula, cea mai mica, aia a incasilor ??!
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Battleship "WhytDevil"...on sunset...

Am facut un Print Screen...
Attachments
Pirates.JPG
Angel of HELL

Post by Angel of HELL »

Battleship?
Prefer o fregata de clasa 2 e mai rapida shi reancarca tunurile mai repede. Battleship-ul e doar cu putin mai rezistent decat ea
Pentru rheims dute in dowsen in jungla shi da ture multe ca o s-o gasesti.
Trebuie obligatoriu sa te duci acolo tu shi Danielle care te vatrada shi-l va omora pe rheims.
Joaca shi vei vedea
Better to reign in HELL than to serve in heaven
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Angel of HELL wrote:Battleship?
Prefer o fregata de clasa 2 e mai rapida shi reancarca tunurile mai repede. Battleship-ul e doar cu putin mai rezistent decat ea
Pentru rheims dute in dowsen in jungla shi da ture multe ca o s-o gasesti.
Trebuie obligatoriu sa te duci acolo tu shi Danielle care te vatrada shi-l va omora pe rheims.
Joaca shi vei vedea
Multe multumiri !!!
Dar unde naiba o gasesc pe Danielle ???! Am intalnit-o odata intr-o taverna, am schimbat 2-3 replici si a plecat...(tot in Douwsen e si ea ?)
AeOLuM

Post by AeOLuM »

My bad sorry eram la inceput cat despre topic hehe.. cine se scoala de ..........
Da il caut pe tradatorul francez Rauol parca si zice ca il gasesc pe insula piratilor ai ideie!!!!
Angel of HELL

Post by Angel of HELL »

Trebuie sa te duci in greenford sa-l salvezi pe un mos.Dupaia te duci cu el la far unde o intalnesti pe Danielle shi pe inca unu'.
Te duci cu ei in Dowsen sa-l gasesti pe Rheims

Zian du-te pe insula piratilor da sa stii ca Rheims nu e acolo dar dute ca trebuie.Dupaia intoarcete la guvernatorul din Redmont sa-i raportezi shi sa-ti dea o noua misiune

:fadein:
Better to reign in HELL than to serve in heaven
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Multam :)
TheReaper

Post by TheReaper »

L-am instalat si eu ieri si mi se pare bun. Am observat ca ai multa libertate... de exemplu poti sa te duci la francezi sa faci misiuni dar strici relatiile cu englezii. Dar nu stiu cum sa devii pirat?!
The truth is out there........not
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

TheReaper wrote:Dar nu stiu cum sa devii pirat?!
Nu poti !! :D
TheReaper

Post by TheReaper »

Dar am observat ca poti sa faci misiuni pentru pirati.... Poate daca am timp ma apuc de la inceput si nu mai urmez storyline-ul.Ma duc la insula piratilor si fac misiuni pt ei.Trebuie sa mearga sa fi pirat ca asasin platit poti sa fii.
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

ma-m apucat ce e drept cam tarziu de el si deja mi-am prins urechiile in el.Am fost la guvernatorul ala si iam spus despre planul franceziilor care trebuie sa vina o barca plina cu munitzie,si dupa ce imi da 3000 gold :D habar nu am ce sa fac...

stie cineva? 8)
TheReaper

Post by TheReaper »

Trebuie sa te intorci pe Oxbay si sa ancorezi oriunde in afara de port/fort... si dupa aceea trebuie sa scufunzi o nava franceza.
robyy

Post by robyy »

Ceva walkthrough???
:roll:
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Jocul mi se pare destul de bun.lL-am jucat si-mi place. Inexistenta aceea a sangelui ma deranjeaza si pe mine, dar se poate si fara. (doar era si asa prea multa violenta in jocurile video :P)
Intr-adevar sunt cele mai bune efecte de reflexie a apei din cate am vazut! Super!

offtopic: fain avatarul tau ZiaN
Cayn

Post by Cayn »

Grafica foarte buna, povestea hmm ... gameplay liniar, buguri nu prea am gasit :wink:
SharpShooter

Post by SharpShooter »

-un jok fainutz bunicel dar mediocru
-merita jukat pentru ceea ce aduce nou si original mai ales luptele pe mare
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Da dar dupa parerea mea detaliu la apa il intrece chiar si pe cel din Morrowind
Necrosero

Post by Necrosero »

De ce, mey, tu joci un joc doar pentru grafica? In orice caz, jocul este bunicel, dar ma enerveaza la culme luptele navale! Ma streseaza ca trebuie sa pozitionez de fiecare data nava in pozitie optima, casa nimeresc si eu ceva cu tunurile alea! In orice caz eu m-am axat pe Boarding, intru pe ei si-i fac praf, dup-aia le iau si nava, si incarcatura.
Am facu cred o zecime din joc, sunt la inceput, e cam ciudatel jocul, cam repetitiv, grafica buna, ma enerveaza smugglerii aia, la unii vine garda si ma prafuieste, la altii nu. Si ma mai enerveaza ca nu pot sa salvez cat sunt pe mare...
Image
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

In lipsa de altceva am bagat si eu jocul asta si nu regret. Mi-a mancat o intreaga noapte :P Imi plac bataliile, si imi place si grafica, sunetul cat de cat, potrivit asa putea spune. Am 3 nelamuriri insa.
1. Comoara aia de pe nava esuata a piratiilor (in stanga cascadei, unde sunt multi scheleti) nu exista la mine, e decat 1 pistol, nici un pic de aur. Oare are importanta cand te duci la ea ???
2. Cand m-am dus prima data la fortul piratilor i-am vazut pe 2 ca se bateau. Am ales sa-l salvez pe Blayth. A venit cu mine (ca ofiter) si cand am ajuns pe insula Conceicao a disparut si nu-l mai gasesc nicaieri (era singurul meu om pe care puteam sa-l fac capitan). Stie cineva unde il gasesc pls ???
3. Am inceput sa invat sa cuceresc nave. Dar tot ce pot sa le fac e sa le iau marfa de pe ele deoarece nu am cum sa capturez nici o nava atata timp cat nu am decat 1 capitan. De unde mai fac rost de capitani sa pot sa iau navele cucerite sa le vand in port ?????????????
Deci intrebarea la care vreau raspuns cat mai repede: De unde angajez capitani ??????

later edit: Am gasit ofiteri si am vazut ca pe ei ii fac capitani pe navale cucerite de mine daca vreau. Astept raspunsul la celelalte intrebari daca stie cineva.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Comosicus

Post by Comosicus »

Mie mi-a placut Sea dogs (jucat de vreo 3-4 ori), desi avea cateva buguri (mai ales lcand schimbai aliantele ca pe batiste). POC e deocamdata cam prea evoluat pentru amaratul meu de sistem. Da dupa upgrade o sa-l incerc si eu (daca-l gasesc) :evilbat:
Nu toti dacii au murit la Sarmizegetusa
mayday

Post by mayday »

Acuma ceva tip l-am gatat si eu dar la mine nu se vedeau filmele si la sfarsitul jocul dupa ce am distrus nava piratilor mi-a iesit in meniu . Mai isi aduce cineva aminte cum era filmul?

ceva tips daca vreti
Tipa nu poate sa moara (s-ar gata jocul), deci daca faci bording poti sa o lasi pe ea sa ii omoare pe toti tu doar ti block

Eu mi-am pus abilitatea cu care lu-am damage redus de la furtuni si intram in furtuna doar cu o nava si face-am exp la greu(avem si bani la gramada din bordin si sell ship, pt repairs).

Eu am gatat jocul cu o nava , doar cand am avut de capturat fortul mi-am luoat 3 battleships, deci nu are rost sa te chinui.

Si despre baguri, are la greu.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Am o problema foarte mare la jocul asta. Am 4 Battleship (cele mai bune nave din joc) si toate au echipajul Herro. Problema mea e ca am ajuns la misiunea in care trebuie sa cuceresc fortul Greenford si nu reusesc. Le dau ordin la nave sa atace si nu fac nimic, eu sunt singurul care trage in fort. Navele mele fac intruna manevre fara sa traga. E ceva ce imi scapa. Cum cuceresc? Poate sa-mi spuna cineva o tactica...?

Sanguine

Post by Sanguine »

Nu mai ţin eu prea bine minte, însă am impresia că trebuie să dămăgiueşti fortul până la un anumit nivel şi apoi să îl abordezi cu echipajul în luptă hand to hand (similar cu cucerirea corăbiilor adverse).

(Parcă) atunci când eşti aproape cu corabia de fort apărea o acţiune suplimentară printre acţiunile obişnuite, şi anume de atacare "on-foot".

Din păcate negura vremii s-a aşternut peste memoria mea şi nu mai ţin minte exact dacă aşa se făcea, însă ţin clar minte că eu cucerisem forturile din vreo 3 insule (când eram plictisit) în urma unor bătălii pe uscat între pereţii forturilor.

LATER EDIT: (SPOILER !!!)
Acuma ceva tip l-am gatat si eu dar la mine nu se vedeau filmele si la sfarsitul jocul dupa ce am distrus nava piratilor mi-a iesit in meniu . Mai isi aduce cineva aminte cum era filmul?
În filmul de sfârşit arăta cum piatra aia magică face o vrajă ce loveşte nava piraţilor, o scufundă şi totul se termină sub apă cu nava scufundată din care iese echipajul (scheleţii) şi începe să meargă pe fundul mării. Deci lasă loc de continuare.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Am terminat jocul. Ultima batalie mi s-a parut destul de usoara (chiar daca Black Pearl avea o viteza uimitoare) datorita comenzii "Sail to" si faptului ca luasem nava Manowar care are foarte mare rezistenta in comparatie cu navele puse la vanzare in porturi (Battleship as putea spune ca e "mic copil" pe langa nava asta).

La misiunea cu capturarea portului m-am enervat rau de tot. Am distrus fortul cam de 15 ori (nu exagerez) pt ca apoi sa mor in batalie cu sabia. Ma descurcam la inceput pt ca aveam cativa oameni cu mine, apoi ramanand singur aveam noroc ca era un spatiu mai ingust si deci ma bateam doar cu maxim 2 oponenti in acelasi timp, dar ultima parte veneau 4 indivizi pe mine si nu reuseam sa le fac nimic. Pai cand sa mai dau si eu daca ei dadeau in continu? Ca sa nu mai zic ca dupa asta au venit vreo 8-10 oameni sa se bata doar cu mine. Ca sa trec a trebuit sa folosesc cod pt viata ca nu mai puteam rezista (daca era posibila salvarea dupa ce distrugeam fortul poate mai incercam, dar asa m-am plictisit sa tot distrug fortul ala de atatea ori). Poate era mai greu pt ca era la misiune pt ca am mai cucerit un port (Oxbay) si nu mi-a fost asa greu, am avut 2 oameni langa mine pana la sfarsit. Mie greu sa-mi imaginez deci daca a cucerit cineva Greenford fara coduri, sau poate aveam eu prea mic skilul la mellecombat?

mayday

Post by mayday »

Eu am cucerit fortul fara cod , dar eram level mare si aveam toate abilitatile la melee.
Imi aduc si eu aminte unde au venit 4 pe mine ,am murit de 2 ori, si dupa aia am fugit intr-un colt si i-am facut.
Eu am avut toate navele pline cu oameni (600 in fiecare nava)si asta conteaza, cred ca deaia au venit atatia pe tine pt ca nu ai avut multi oameni pe nave.

Si eu tot asa am distrus ultima nava:sail to ... fire,sail to ...fire:)
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Cred ca asta a fost problema, aveam eu prea putini oameni pe corabii (nu a fost vina mea ca a tras fortul si ia omorat :evil: ). Dar orice abilitati ai avea nu cred ca poti sa te bati cu 4 oameni in acelasi timp (adica sa loveasca toti) ca nu ai cand sa mai dai. Eu reusesc sa ii bat pe 2 odata si la 3 ma descurg foarte greu. Daca vin 1 cate 1 sau 2 cate 2 (cum veneau in pestera de langa cascada, aia catre corabia esuata a piratilor unde era o "mica" comoara) nu am probleme sa ii inving.

shiverx

Post by shiverx »

In timp ce navighez, din senin imi scade reputatia de la bloke la rascal. Nu am datorii la nimeni, am dus toate incarcaturile la destinatie in timp util, mi-am platit si echipajul, am completat si niste side-quest-uri si nici nu m-am apucat sa omor lumea din senin, ci doar pe cei care m-au atacat. Totul pare sa fie ok, insa nu e.
shiverx

Post by shiverx »

Am terminat jocul. La inceput mi s-a parut mai grea manevrarea corabiilor dar m-am obisnuit. Mi s-a parut cam scurt totusi.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Jocul e destul de usor dupa ce ai un Battleship, ii bateam pe toti si piratii fugeau de mine. :oops:
Ar fi recomandat pana la cucerirea fortului sa stai doar cu o nava ca faci mai multi bani asa ne fiind nevoie sa repari decat nava ta. Ar mai fi si chestia ca daca vinzi o nava plina cu munitie, marfa si oameni nu iti da nimic in plus, asa ca ar fi bine intai sa iei toti oameni la tine pe nava, apoi sa te duci sa vinzi toata marfa si munitia de pe nava si abia apoi sa te duci sa o vinzi. Si mai ales ca iti da aceeasi bani pe nava daca are 1% sau 100% viata.

shiverx wrote:Am terminat jocul. La inceput mi s-a parut mai grea manevrarea corabiilor dar m-am obisnuit. Mi s-a parut cam scurt totusi.
Intradevar e destul de scurt jocul tocmai din cauza asta ar fi recomandat sa nu urmezi doar main-questul (povestea principala) si sa faci cat mai multe misiuni secundare. As zice ca sunt destule chestii de gasit prin joc (comori, stransul banilor pt cea mai puternica nava cu tot echipajul Herro, etc) care fac sa nu se instaureze plictiseala pana la final.

shiverx

Post by shiverx »

Mi-am instalat build11 si-l iau de la capat. Exista ceva diferente. Imi place ca acum cand omori pe cineva ii iei arma si aurul.
Necrosero

Post by Necrosero »

Jocul este slab. Si de ce spun asta? Pentru ca e mult prea repetitiv. Dupa o vreme de jucat (si eu am jucat destul de mult) ti se pare ca toate orasele sunt la fel, ca toti oamenii te asteapta pe tine, s.a.m.d. Intervine plictiseala si singuratea. In rest, ar fi bunicel si chiar e captivant in primele ore de joc...
Image
Locked