Vroiam sa deschid eu topic cu "Pirates of Caribbean" - noroc ca sunt prieten cu "Search"
Deci, l-am jucat, il joc, si deocamdata sunt oarecum dependent...are ceva...nu stiu ce, dar imi place enorm de mult. Nu e cel mai bun joc dar e foarte bun. Grafica e excelenta (daca ai "sistem" bineinteles), sunetul bunicel (se bocaneste cand se umbla pe scanduri de Doamne fereste'

), dialogurile/replicile sunt repetitive si destul de plictisitoare de la o vreme (problema in majoritatea jocurilor), story-ul e bun, chiar surprinzator de multe ori. Cu controlul am avut probleme la inceput, inca mai am in "3'rd person sailing" - n-am gasit "invert mouse"...
Ideea jocului mi se pare extraordinara. Am inteles ca seamana foarte mult cu "Sea Dogs" dar cum eu nu l-am jucat, POC este pentru mine o noutate.
ZiaN - s-o crezi tu ca este "untouchable" cand esti "en garde" ! Ai ajuns la scheleti sau la piratii undead ??!
Intr-adevar, sangele nu prea exista, adica nu cred ca am vazut inca...
In privinta mersului pe jos, de cele mai multe ori ai optiunea "fast travel".
Mai sunt mici bug-ulete grafice sau imposibilitatea de a "confisca" bunurile unui personaj pe care l-ai omorat...ei, nimeni nu-i pefect...

8)
ZiaN - unde ai ramas blocat ??! Poate te pot ajuta...
Analizand per total, mi se pare un joc foarte bun, mai mult decat jucabil, are un feeling aparte; il recomand cu caldura tuturor ! S-ar putea sa va prinda... :-?
P.S. + ca are un bug excelent privind "Loanshark-ii"...