Aveţi vreo alergie?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

0vershade

Post by 0vershade »

Şi eu strănut de câteva ori când ies la lumină, şi la praf. Neconfirmat medical...
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Red Baron

Post by Red Baron »

Colegu wrote:red baron>vezi ca sensibilitatea la lumina e destul de naspa..
poate te paste vreo meningita(doamne fereste) ..consulta un medic
E ok.N-am nimic.Stranut de cand ma stiu...
Raana wrote:Am auzit si eu de chestia asta called 'alergie la soare' si mi se pare nasoala rau de tot. Nu inteleg ce faci intr-o zi de iulie cu 40 de grade la umbra. So, ce faci?
Evident, port ochelari de soare dar nu stranut din ora in ora daca stau in soare.Si cineva mi-a zis ca stranut ca o pisica asa ca nu-i prea deranjez pe cei din jurul meu...
paradox

Post by paradox »

Dupa cat am tusit in ultima luna, azi la ora 2 ma duc la alergolog sa vad daca e vreo problema. :roll:
Image
The Author
Radioactiv

Post by The Author »

Trickster wrote:Nu stiu cdaca se califica drept alergie, dar am si eu o rinita sacaitoare. Probabil e la praf sau fum de tigara, ca oricum inhalez destul din amandoua...

Apropo de alergii la praf, stie careva daca functioneaza prostiile alea de salinizatoare? Daca ai alergie la praf atunci aerul sarat e solutia...
mah deshteptule ii mai usor sa mergi pana la Turda la salina shi sigur scapi de toate prostiile... ii numa 20000 intrarea si ii mishto, mai ales daca esti sinucigas ca sunt niste puturi de vreo 100 de metrii in care poti sari fara greturi :))
Life is but a dream on the way to death...

Mael
paradox

Post by paradox »

paradox wrote:Dupa cat am tusit in ultima luna, azi la ora 2 ma duc la alergolog sa vad daca e vreo problema. :roll:
Mda...rezultatul:
Dupa ce mi-a infipt 6 (SASE) ace in antebratz mi-a spus sa sunt putin alergic la praf...Deh! toti sunt putin alergici la praf.
:drinking:
Image
mdanjay

Post by mdanjay »

alergie la prostie .. :evil:

cand e in jurul meu simt nevoia acuta sa ma deplasez in alta parte si sa agatz o fata :0X:
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
vică

Post by vică »

mdanjay wrote:alergie la prostie .. :evil:

cand e in jurul meu simt nevoia acuta sa ma deplasez in alta parte si sa agatz o fata :0X:
n-ai citit tot topicul! :wink:

On topic : sunt alergic la pisici, mate ......stranut, ma ustura ochii, ma apuca yot felul de mancarimi, imi apar niste pete rosii pe piele ( pe fata si pe gat )..super naspa! Am senzatia ca lucrurile s-au mai complicat in ultima vreme ....numai cand vad o pisica ma apuca stranutatul si mancarimile...
lala

hello world

Post by lala »

de vreo cateva zile am observat o iritare la maini, ma ustura din cand in cand, dar cand ies afara, unde logic ii frig bocna, iar imi apar.....ce-o fi oare??? help

btw tetraciclina unguent ii the best ;);)
boboS

Post by boboS »

Eu stranut cand am la fantezii sexuale, da doar cand ma gandesc. Nu este o gluma, vorbesc foarte serios. A mai patit cineva asa ?
Johhny_T

Post by Johhny_T »

Cand este praf afara si ma uit fix la soare se mai intampla sa stranut dar numai odata si rar. O alta alergie la ceapa, cand sunt pe la bucatarie si sa taie ceapa trebuie sa ies afara din casa ...
Packard Bell - Intel Core Duo T 2250 @1730mhz - ATI Radeon 200M, 256 MB - SO-DIMM DDR2 512, 667mhz - HDD S-ATA WD 800BEVS - Panasonic DVD-RW - Realtek LAN - audio - Wireless - mouse Logitech LX7
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

lala wrote:btw tetraciclina unguent ii the best ;);)
Eu sunt alergic la tetraciclină. Pe bune! :d
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Eu am 2 alergii (neconfirmate medical, binenteles):

1). Am alergie la frig. Nu suport frigul sub nici o forma. Cand sunt in frig sunt foarte agitat, nesociabil, necooperativ, nervos, etc. O combinatie care chiar nu stiu sa o descriu. Urasc frigul ca scoala, deci va dati seama. Bine ca macar de la scoala nu am prea multe side-effects.

2).
Johhny_T wrote:O alta alergie la ceapa, cand sunt pe la bucatarie si sa taie ceapa trebuie sa ies afara din casa ...
Asta e a doua.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
boto

Post by boto »

Eu cred ca am avut o singura data in viata o reactie alergica, era intr-a 7-a, la toaleta baietilor, nu stiu cu ce chimicale, poate ceva de gen clor, dar m-a usturat rau nasul si stranutam intruna si a durat cam 30-40 de min....de atunci nu am mai avut vreo reactie alergica(I think...).
Poate totusi e bine sa ai un sistem imunitar slab, nu da semne de lupta nici la bacterii/virusi dar nici la praf/polen si alte chestii :tongue3:
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
Anca

Post by Anca »

Zâna Măseluţă wrote:Eu întotdeauna m-am întrebat ce naiba e alergia la părul de pisică... adică am văzut oameni care la apariţia unei pisici încep să strănute de parcă pisica se jumuleşte de păr şi-l aruncă în sus prin toată raza ei de acţiune ...
eu am patit, dar a fost mai ciudat. m-am trezit a doua zi cu pete rosii pe tot corpul din cauza ca ma jucasem vreo 4 ore cu matza lui std si le-am zis alor mei ca a fost o toxiinfectie alimentara de la o saorma [smilie=maniac.gif]. nu, acuma pe bune, eu am o problema mai grava, cand ma duc la bunicii mei care stau in Ialomita, exact dupa doua zile imi apar niste bube rosii pe tot corpul care apoi se fac si mai rosii si incep sa ma manance. am facut un test dermatologic si idiotii mi-au zis ca sunt alergica la polen, mucegai, praf, ciocolata, etc desi nu e adevarat. nu e din cauza apei pentru ca beau apa minerala, iar cineva mi-a spus ca e din cauza incaperii in care dorm, dar nu pot sa daram ditamai casa veche de 50 si ceva de ani ca am eu alergie. si pot sa iau tone de pastile ca nu merge. :sad1:
I used to care but now i take a pill for that.
Widsith the Wanderer

Post by Widsith the Wanderer »

am alergie la motanul varului meu. adica am fot demult la el si cu febra, stranut, curs nasul, frumos de tot. am alergie la polenul de tei.......... e f naspa, am alergie la praf, stranut si imi curge nasul. am alergi la sana, cum iau cat de putina ma umplu tot de bubite rosii pe tot corpul.
si am alergie la munca, imi induce simpla idee o tare teribila de somn.......
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Etaine wrote:cand ma duc la bunicii mei care stau in Ialomita, exact dupa doua zile imi apar niste bube rosii pe tot corpul care apoi se fac si mai rosii si incep sa ma manance.
Eu zic ca-i de la mancare, asa, ca sa fie completa lista :)
Dum zomfies...
Conrad_QS

Post by Conrad_QS »

Praf. Neconfirmat medical. E destul de rău, date fiind condiţiile în care lucrez. Nu ştiu cum se manifestă la alţii, mie îmi apare un fel de peliculă pe mâini şi în zonele care intră în contact direct, trebuie să mă spăl de nu ştiu câte ori să-mi dispară. Este şi o senzaţie în genul ca şi cum ai fi îmbrăcat vara cu 3 cojoace.
De asemeni, carnea grasă. Nu chiar orice carne, nu am reuşit să identific exact care produse sunt mai nocive decât altele, dar evit cât pot grăsimea. La mine se manifestă în două feluri: îmi apar pete roşii doar în palme şi o senzaţie ca şi cum aş fi înghiţit baloane. Posibil să fie şi alte produse care să-mi genereze asta, o să mă duc peste o lună la un control.
Alimentar... nu suport iaurtul. Şi mai mult de 50 de grame de ciocolată mă fac să transpir uşor, în special în zona feţei. Nu e bine.
Şi ca un fapt divers, nu suport sunetul de "metal pe metal". Pentru mine e ceva de genul "unghia pe tablă". În rest nu am mai observat nimic suspect, dar deja sunt cam multe. Dacă mai păţeşte cineva la fel ca mine, îl rog să-mi spună ce metode a probat sau ce a depistat că ar fi la baza acestor simptome.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Serban

Post by Serban »

Eu sunt alergic la polen (confirmat medical) si la par de pisica (neconfirmat medical)
valy

Post by valy »

De ceva timp ma sacaie si pe mine o rinita. Trebuie sa-mi fac timp sa ma duc pe la doctor sa vad ce si cum.
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Etaine wrote:..cand ma duc la bunicii mei care stau in Ialomita, exact dupa doua zile imi apar niste bube rosii pe tot corpul care apoi se fac si mai rosii si incep sa ma manance. am facut un test dermatologic si idiotii mi-au zis ca sunt alergica la polen, mucegai, praf, ciocolata, etc desi nu e adevarat. nu e din cauza apei pentru ca beau apa minerala, iar cineva mi-a spus ca e din cauza incaperii in care dorm, dar nu pot sa daram ditamai casa veche de 50 si ceva de ani ca am eu alergie. si pot sa iau tone de pastile ca nu merge. :sad1:
E de la schimbarea de mediu. Eu cel putin ma umplu de bube rosii pentru o saptamana cand ma duc la tara, in Targoviste (pe aproape pe acolo ;)) dar trec pe urma. La revenirea in mediulnatural corpu se complace si nu da semne de razbunare :D.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
PSS 214

Post by PSS 214 »

eu la mirosuri tari... alcool, parfum/deodorant, benzina/carburanti in exces etc... stranut, dau din cap si apoi scot un sunet ciudat :d
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
raptor

Post by raptor »

Eu am avut o singura reactie alergica dupa ce am mancat niste biscuiti delma. Mi-ai aparut niste pete rosii pe mine care se tot umflau si inmulteau si a trebuit sa iau un anialergic ca nu se mai opreau. Nu stiu nici acum ce s-a intamplat exact.
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
_SAM

Post by _SAM »

poate erau expirati... ar trebui sa mai mananci o data sa vezi daca se intampla la fel... [smilie=maniac.gif]
Beauty is in the eyes of the beer holder.
myx4ever

Post by myx4ever »

alergie la praf si ... microparticule de prin natura nu stiu exact ce. Sunt vreo 2 strazi prin Timi pe unde tot timpu stranut. Prin complex cand pica pufu ala nenorocit stranut de-mi ies okii din cap :P
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Razor

Post by Razor »

Am alergia la cafea, ciocolata si pastilele oribit.
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
serinia

Post by serinia »

sunt alergica la floarea de soc si la prosti :tongue3:
Angels fall first...
boboS

Post by boboS »

serinia wrote:sunt alergica la floarea de soc si la prosti :tongue3:
Offtopic: Am asa o banuiala ca esti rockerita. :laughing6:
HerrMess

Post by HerrMess »

Alergie la propolis. Confirmata medical dupa vreo luna de tinut piciorul in bandaje care de care mai fistichii si idei recurente de a "beli"* piciorul. Mi s-a spus ca ar fi super rara alergia asta. V-am mai spus ca iubesc medicii? :-~
La asta se mai adauga alergia la prostie. Ca simptom: rasul. Rad mult...

*un macelar cu pretentii de chirurg a zis asta, nu eu
Intelligent conversation requires at least two intelligent people.
Basty

Post by Basty »

Alergic la prosti si la fete cu prea multe fitze.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Vezi al treilea post din topic. Postează de-astea cu proşti, roacări şi manele, profesori şi controlori ratb în topicul cu mari nervozităti dacă ţii neapărat si crezi ca e ceva original.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Snow

Post by Snow »

Alergii la ouale de tara si capsuni. Am " noroc " de pete rosii,mari si care cauzeaza mancarime. La oua e mai simplu iau de oras dar de capsuni tot nu ma pot lasa. A si inca una : alergie la manele.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Sincer eu cred ca pentru partea cu manele si proşti postaţi aici, adica am mâncat brânză şi mi-a ieşit o buba mare pe fund de credeam ca e încă o bucă dar sunt alergic la romeo regele secsului.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
unleashed

Post by unleashed »

Am o mare "alergie la Prosti" ,ţăranii care se cred miezul pe forumuri,fetitele cu fitze, doctori ,,....ma opresc aici [smilie=Respect.gif]
Last edited by unleashed on Sat Mar 24, 2007 2:57 pm, edited 1 time in total.
....
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Sunt uneori alergic la cantitati mari de praf. Daca stau mult timp intr-o camera (cateva ore) unde e mult praf, voi inspira multe particule si voi incepe sa stranut frenetic, aproape ca nu ma pot opri. Tot asa cum vine, se si duce alergia....... \:D/
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
XSamSung

Post by XSamSung »

La "mucegai (igrasie)", dala de pe pereti, nu suport nici branza frantuzeasca trecuta prin acest procedeu. :)
Last edited by XSamSung on Sat Mar 24, 2007 1:01 pm, edited 1 time in total.
Merced
Moderator

Post by Merced »

XSamSung wrote:nu suport nici branza frantuzeasca trecuta prin acest procedeu. :)
Cum asa? Mi se pare geniala. :D
Eu unul nu prea am vreo alergie, chiar n-am suferit niciun fel de efect advers, nici macar dupa ce stau in laboratoare cu orele si inhalez tot felul de nenorociri, de la H2SO4 pana la toluen. Poate se mai lasa cu o durere de cap, dar momentan nimic mai grav.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

nemesys_alien wrote:
Etaine wrote:..cand ma duc la bunicii mei care stau in Ialomita, exact dupa doua zile imi apar niste bube rosii pe tot corpul care apoi se fac si mai rosii si incep sa ma manance. am facut un test dermatologic si idiotii mi-au zis ca sunt alergica la polen, mucegai, praf, ciocolata, etc desi nu e adevarat. nu e din cauza apei pentru ca beau apa minerala, iar cineva mi-a spus ca e din cauza incaperii in care dorm, dar nu pot sa daram ditamai casa veche de 50 si ceva de ani ca am eu alergie. si pot sa iau tone de pastile ca nu merge. :sad1:
E de la schimbarea de mediu. Eu cel putin ma umplu de bube rosii pentru o saptamana cand ma duc la tara, in Targoviste (pe aproape pe acolo ;)) dar trec pe urma. La revenirea in mediulnatural corpu se complace si nu da semne de razbunare :D.
Acelasi tip de alergie il am si eu cand trec pe la tara, insa la mine sigur e si de la apa pentru ca band doar apa minerala alergia imi apare mult diminuata si doar la cateva zile de stat la tara, pe cand daca beau apa din fantana imi apare din prima zi de imi vine sa fac baie in alcool. LA dermatolog nu am fost ca nu suport spitalele (e o chestie phihologica).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
XSamSung

Post by XSamSung »

Cum asa? Mi se pare geniala.
Frantuzi cu brzanza, italieni cu pisicile si asiatici cu sobolanii sa nu mai zic de insecte, halal delicatese mai ca-ti lasa gura apa. =P~

PS.Tin minte cu chef mai select cu astfel de branza-n meniu (pe platou), vazui si eu doua colege cum mmm-iesc la un platou si de curios ma intind si eu la o felie, doar ca eu nu-s dala ce papa ca soarecu, nu erau felii de mari dimensiuni si am halit una intreaga, acuma nu era frumos sa scuip mai ales in circumstantele propriuzise, asa ca am inghitit, proasta decizie #-o - in scurt timp mi s-a facut rau, urmatoarele 3 zile am stat in pat cu greturi si alte simtome. :pale:

PS.Am gustat si sarpe la viata mea si nu am patit nimic. [smilie=maniac.gif]
Spyda'

Post by Spyda' »

Mitza_003 wrote:Sunt uneori alergic la cantitati mari de praf. Daca stau mult timp intr-o camera (cateva ore) unde e mult praf, voi inspira multe particule si voi incepe sa stranut frenetic, aproape ca nu ma pot opri. Tot asa cum vine, se si duce alergia....... \:D/
Credeam ca ai scapat de alergie. :wink:
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Spyda' wrote:
Mitza_003 wrote:Sunt uneori alergic la cantitati mari de praf. Daca stau mult timp intr-o camera (cateva ore) unde e mult praf, voi inspira multe particule si voi incepe sa stranut frenetic, aproape ca nu ma pot opri. Tot asa cum vine, se si duce alergia....... \:D/
Credeam ca ai scapat de alergie. :wink:
Nu inca nu am scapat de alergia asta. :sad1:

PS: vezi ca esti un pic offtopic :tongue3:
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Post Reply