Half-Life 2
Moderator: Moderatori
Spoiler inseamna povestirea a ceea ce se intampla. A ceea ce se intampla cu povestea sau a ceea ce ar trebui tu sa afli cum se face (intr-un joc in cazul acesta... evident).Anggell wrote:nu inteleg atitudinea.Spoiler inseamna?????Sau atentie???Am cerut un sfat nu o dovada de insuficienta respiratorie....
Unii nu vor sa stie cum se termina un anumit joc sau cum omoara "monstru' de final" si deci nu vor sa citeasca spoilere. De aceea spoilerele sunt omise cat mai mult posibil si in review-urile jocurilor.
Consider ca acela era un spoiler "pentru cei mai sensibile" si m-am conformat regulilor forumului de a avertiza cititorii de spoiler (aceasta regula a fost infintata de relativ scurt timp de catre Bossman

Dar nu cred ca are cu ce sa te deranjeze pe tine daca vrei sa citesti. Selecteaza textul si va fi perfect vizibil...
Pei asta zic...eu nu stiu ce considera unii poveste , caci mie cel putin mi s-a parut ca are una, si destul de buna. Oricum mai buna decat majoritatea shooterelor care au aparut. Doom 3 nici macar originala nu are povestea, e remake .kix wrote:Povestea nu inseamna numai cut-scene-uri care sa dea mura in gura ce se intampla ci trebuie sa mai descoperi si singur; vezi de exemplu ziarele de pe perete ce dezvaluie multe din ce se intampla in jur, dar se pare ca unele lucruri sunt prea subtile pentru unii.
- Quetzalcoatl
Am jucat si eu ceva la el, Ti4200 64MB, 1GB RAM, totul la max in 1024 noAA, noAF, merge intre 20 si 50fps, se incarca destul de repede, se rezimt cei 64MB de memorie video.
Partea enervanta:
Mi se pare cam liniar jocu...poate exagerat de liniar, obiectivele sunt vagi si practic inutile din aceasta cauza, inteleg ca de multe ori te asteapta cutare cu usa deschisa, sau cutarita cu hovercraftul alimentat, dar cand ajungi sa fii pus sa te plimbi in spirale printre obstacole ca sa lungesti un nivel...sau chestii care merg prost la tot pasu si esti nevoit sa te opresti si sa dregi problema inainte de a continua drumul...sunt lucruri de care e pacat, fiindca jocul m-a lasat destul de des cu gura cascata, putea fi justificat gameplay-ul si altfel. Nu ma deranja sa ma plimb de mai multe ori printr-un peisaj atat timp cat aveam un obiectiv. Grafica merita revazuta, engine-ul Source are ce arata si la performante foarte bune, exact opusul primului Halo care te plimba in jurul cozii cu obiectiv dar fara grafica extraordinara de aici.
O a doua problema ar fi cu puzzleurile tampite care se rezuma la duce n cutii din pct A la platforma din pct B de care e legat ceva de care ai nevoie.
Partea fun:
Pe la inceput nu m-am putut abtine sa le dau in cap gardienilor cu cate o cutie ceva, pt ca apoi sa ma fugareasca aia prin tot nivelu
E impresionant cate smecherii poti face in acest joc, de la a tine un butoi in fata ca paravan pt gloante si pana la a dobora/arunca obiecte care se rostogolesc peste indivizi, nu mai vorbesc de diverse vehicole si de efectele lor. Cele mai multe lucruri se datoreaza fizicii dar si atentiei pentru detaliu: pasari , ciori, melodrama mortii cate unui civil, diversele faze scriptate in mod extraordinar, rareori repetitiv si niciodata plictisotor.
Mai am inca mult de jucat si intentionez sa-l termin, asta venind din partea cuiva care il venereaza pe Carmack si a asteptat cu nerabdare Doom3 mai mult decat HL2, pentru a fi apoi dezamagit de un gameplay repetitiv si tocator de nervi si de un joc imposibil de terminat in termeni rezonabili.
Partea enervanta:
Mi se pare cam liniar jocu...poate exagerat de liniar, obiectivele sunt vagi si practic inutile din aceasta cauza, inteleg ca de multe ori te asteapta cutare cu usa deschisa, sau cutarita cu hovercraftul alimentat, dar cand ajungi sa fii pus sa te plimbi in spirale printre obstacole ca sa lungesti un nivel...sau chestii care merg prost la tot pasu si esti nevoit sa te opresti si sa dregi problema inainte de a continua drumul...sunt lucruri de care e pacat, fiindca jocul m-a lasat destul de des cu gura cascata, putea fi justificat gameplay-ul si altfel. Nu ma deranja sa ma plimb de mai multe ori printr-un peisaj atat timp cat aveam un obiectiv. Grafica merita revazuta, engine-ul Source are ce arata si la performante foarte bune, exact opusul primului Halo care te plimba in jurul cozii cu obiectiv dar fara grafica extraordinara de aici.
O a doua problema ar fi cu puzzleurile tampite care se rezuma la duce n cutii din pct A la platforma din pct B de care e legat ceva de care ai nevoie.
Partea fun:
Pe la inceput nu m-am putut abtine sa le dau in cap gardienilor cu cate o cutie ceva, pt ca apoi sa ma fugareasca aia prin tot nivelu

E impresionant cate smecherii poti face in acest joc, de la a tine un butoi in fata ca paravan pt gloante si pana la a dobora/arunca obiecte care se rostogolesc peste indivizi, nu mai vorbesc de diverse vehicole si de efectele lor. Cele mai multe lucruri se datoreaza fizicii dar si atentiei pentru detaliu: pasari , ciori, melodrama mortii cate unui civil, diversele faze scriptate in mod extraordinar, rareori repetitiv si niciodata plictisotor.
Mai am inca mult de jucat si intentionez sa-l termin, asta venind din partea cuiva care il venereaza pe Carmack si a asteptat cu nerabdare Doom3 mai mult decat HL2, pentru a fi apoi dezamagit de un gameplay repetitiv si tocator de nervi si de un joc imposibil de terminat in termeni rezonabili.
Last edited by WarlordBA on Mon Nov 29, 2004 3:36 am, edited 1 time in total.
- Quetzalcoatl
Am facut si eu rost de joc.
Sunt pe la inceput: sunt in orasul ala plin de monstrii, unde trebuie sa ma intalnesc cu nebunul ala la biserica.
Jocul pana acum m-a impresionat, desi din punct de vedere al graficii nu pot sa ma pronunt, pentru ca nu imi permite placa video sa vad la detalii maxime, sau ceva in genu asta... Ma rog, am ramas placut surprins ca totusi pot sa il joc, fapt care nu se aplica si la Doom 3.
Nu l-am asteptat cu sufletul la gura, dar este primul joc care parca ma obliga sa il iau original, vazand cat de misto e, cat de ieftin e (in comparatie cu alte titluri noi) si gandindu-ma cate moduri or sa apara pentru el.
O intrebare totusi, exista vro comanda din consola ca sa intru in modul CS? Danke.
Sunt pe la inceput: sunt in orasul ala plin de monstrii, unde trebuie sa ma intalnesc cu nebunul ala la biserica.
Jocul pana acum m-a impresionat, desi din punct de vedere al graficii nu pot sa ma pronunt, pentru ca nu imi permite placa video sa vad la detalii maxime, sau ceva in genu asta... Ma rog, am ramas placut surprins ca totusi pot sa il joc, fapt care nu se aplica si la Doom 3.
Nu l-am asteptat cu sufletul la gura, dar este primul joc care parca ma obliga sa il iau original, vazand cat de misto e, cat de ieftin e (in comparatie cu alte titluri noi) si gandindu-ma cate moduri or sa apara pentru el.
O intrebare totusi, exista vro comanda din consola ca sa intru in modul CS? Danke.
"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"
--vechiul nickname: D00d --
--vechiul nickname: D00d --
- alexwinfast
Am terminat si eu jocul chiar in acest weekend si pot sa spun ca mi-a lasat o impresie extraordinara la toate capitolele.
S-a terminat mai repede decat ma asteptam,eu fiind la capitolul 14 la Dark Energy credeam ca mai am si un capitol 15 care s-a dovedit a fi Credits dupa cum mi-a zis si Gaby0
Alte comentarii sunt de prisos,jocul este extraordinar si atat...
Sigur o sa il iau si original
=D> =D> =D>
S-a terminat mai repede decat ma asteptam,eu fiind la capitolul 14 la Dark Energy credeam ca mai am si un capitol 15 care s-a dovedit a fi Credits dupa cum mi-a zis si Gaby0
Alte comentarii sunt de prisos,jocul este extraordinar si atat...
Sigur o sa il iau si original
=D> =D> =D>
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
yo
nu am avut timp sal termin..damn that school..dar o sal termin sigur in weekendul asta...jocul exceleaza la grafica si atmosfera...pima data cand am jucat nu am obs ca au recut deja 5 ore...nota 10 de la mine
pe sys meu merge perfect..
intel 3,2
fx5950 ultra
1giga ddram!
ja!
pe sys meu merge perfect..
intel 3,2
fx5950 ultra
1giga ddram!
ja!
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Am si eu o intrebare si sa nu imi spuneti ca nu imi raspundeti pentru ca vreau un spoiler ceva , macar un pm astept . CUM NAIBA IL OPRESC PE BREEN SA SE TELEPORTEZE !?!? Imi scot peri albi placile alea doua pe care cred ca trebuie sa le ridic si nu stau ridicate ,dar nu pot nici sa ma impusc . Inca o data CUM NAIBA IL OPRESC ?
Pentru chestii foarte interesante legate de povestea din universul half-life , de la explicatii privind chiar si semnificatia titlului si multe alte elemente de fizica cuantica prezente in joc si multe alte explicatii si teorii ( destul de credibile zic eu ) aruncati un ochi pe topicurile de la
http://www.forumplanet.com/planethalfli ... p?fid=6549
Pentru chestii foarte interesante legate de povestea din universul half-life , de la explicatii privind chiar si semnificatia titlului si multe alte elemente de fizica cuantica prezente in joc si multe alte explicatii si teorii ( destul de credibile zic eu ) aruncati un ochi pe topicurile de la
http://www.forumplanet.com/planethalfli ... p?fid=6549
Last edited by J_Brujah on Mon Nov 29, 2004 7:18 pm, edited 1 time in total.
I smoke too much , i know
asa.....uite ca l-am inceput si eu...maine iau 3 la teza, dar nu conteaza.... 
J_Brujah, nu te enerva de faza cu spoilere-le...uite, de exemplu eu nu vreau sa aflu detalii despre poveste, sau cum se rezolva unele puzzle-uri....asa ca aceste informatii se scriu cu text alb pe fond alb. ca sa le citesti, nu trebuie decat sa selectezi textul....cine nu vrea sa stie, nu selecteaza.

J_Brujah, nu te enerva de faza cu spoilere-le...uite, de exemplu eu nu vreau sa aflu detalii despre poveste, sau cum se rezolva unele puzzle-uri....asa ca aceste informatii se scriu cu text alb pe fond alb. ca sa le citesti, nu trebuie decat sa selectezi textul....cine nu vrea sa stie, nu selecteaza.
nici unu nu e ca doom 3 am ramas marcat de el
dintre doom 3, half life 2 si farcry cel mai mult mi-a placut doomul
si half life 2 a fost mishto dar se termina cam .....
in orice caz half life a fost un joc foarte reusit si fetele oamenilor se vedeau superb
dintre doom 3, half life 2 si farcry cel mai mult mi-a placut doomul

si half life 2 a fost mishto dar se termina cam .....

in orice caz half life a fost un joc foarte reusit si fetele oamenilor se vedeau superb
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
Am si eu o problema:
Exact dupa ce termini nivelele cu "Barcuta" aia care merge si pe apa si pe uscat...ajung parka la BLACK MESSA EAST ( sau ceva de genul asta )...intru intr-o incepare unde ma scaneaza o gagicuta ( si un tip este alaturi de ea )...si -mi zice ca ma asteapta nu stiu ce doctor intr-o incapere...acolo sint doua posibilitati:
-Usa din stanga ( inainte ) unde daca apas zice EROR;
-Si un grilaj ( un fel de usa) din capat care nu se deschide nici ala...
WHAT I MUST DO?
pls.
ps. I-mi lipsesc ideile cu precadere....si nu de alta dar joculetul este dragut- nu as vrea sa renunt la el.
Exact dupa ce termini nivelele cu "Barcuta" aia care merge si pe apa si pe uscat...ajung parka la BLACK MESSA EAST ( sau ceva de genul asta )...intru intr-o incepare unde ma scaneaza o gagicuta ( si un tip este alaturi de ea )...si -mi zice ca ma asteapta nu stiu ce doctor intr-o incapere...acolo sint doua posibilitati:
WHAT I MUST DO?
pls.
ps. I-mi lipsesc ideile cu precadere....si nu de alta dar joculetul este dragut- nu as vrea sa renunt la el.
Core2Duo E8500@4.0 Ghz*/*CoolerMaster Hyper 6+*/*Gigabyte EP 45-DS4*/*2x2 GB Muskin Pc8500*/*Sapphire HD4870 1 GB*/* HDD Seag. 640GB x 2*/*Sursa Corsair 650w*/*Dvd-rw Asus */*Mon. Sony 19''X-Black */*Mouse Logitech G9*/*KB ....comming*/*Case Shark
La stagiul acela trebuia sa te duci cu gagica cu liftul... dute dupa ea. Daca ea nu urca dupa tine in lift inseamna ca ai parte de un bug si va trebui sa incarci o salvare de mai inainte (de preferat un auto-save).Sparkle wrote:Am si eu o problema:
WHAT I MUST DO?
pls.
Am dat eu raspunsul pe pagina precedenta (3)... scrie ATENTIE SPOILER si textul e scris cu alb... nu ai cum sa ratezi daca cauti putin.J_Brujah wrote:No problem ilogik , nu ma supar deloc , dar sa scrie cineva cu text alb pe fond alb si selectez eu , nu ai grija, dar ori nu am selectat eu pe unde trebuie ori nu a scris nimeni , can anyone hear my plea ? Help me please
Am terminat si eu jocul. ce pot sa spun, cel mai mult ma deranjeaza faptulc a au scos elemente care se regaseau in diferite trailere... unde este monstrul care face arme din apa, unde este faza in care tragi in pilonii care sustin un container pentru a-i omori pe combinii de dedesupt? sper ca au un motiv bun pentru care au scurtat jocul, aducandu-l in stadiul in care se afla... comparativ cu primul Hl este mult mai scurt... de ce? de la asta aveam ceva mai multe astepteri... oare de ce am impresia ca a fost o decizie de ordin financiar? bleah... iar sfarsitul, ce pot sa spun... vorba unui coleg, l-au facut f. comercial cu sfarsitul ala, putand acum sa contiunuie la infinit seria
ma astept la un add-on care sa explice totul, sau chiar HL3... asta mi-a lasat o impresie de demo la sfarsit... altfel, la capitolul lucruri pozitive: grafica, fizica, gameplay-ul de nota 10 (superb) oarcum povestea... mie imi place, si cam atat.

- alexwinfast
Din pacate este moda asta cu spoilere si nu stiu cum sa editez un spoilerKodiaK wrote:Help!!
M-am blocat aici. NU reusesc sa dezactivez forcefieldu(. AM incercat sa il scot din priza cu gravity gun-ul dar nu merge. Are cineva vreo idee, sugestie ceva?
Verifica PM ca ti-am spus acolo cum sa treci mai departe...
Bafta
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
Ce s-a intamplat?
Misto jocu' , dar unde-s fazele din trailerele dinaintea aparitiei jocului? Unde-i Hydra din subteran, Alyx in Kliner's lab cand iti zice "snap out of it!..." , Barney in City 17 cand il acoperi in timp ce atacati o baricada, striderii de pe strazi, combine soldiers din Ravenholm pe care ii nimicesti cu un container, faza cu ranga de pe doc? Am vazut locatiile, dar erau schimbate si mi se pare ca de cand li s-a furat codul nu au mai vrut sa le faca din nou la fel. Daca ati vazut toate trailerele (in-game), stiti despre ce vorbesc,nu?
Tin sa spun ca si eu sunt surprins ca nu exista nivelele din trailere in joc, dar cine stie ce au incercat sa faca cei de la valve.
Acum am inceput si eu jocul si sunt destul de impresionat... am ajuns prin sewers, dar nu stiu de ce nu ma tine asa de mult ca primu in fata calcului. Mi se pare mai plictisitor si neinteresant.
Acum astept cu nerabdare un multiplayer decent, macar un server romanesc, ca ar fi pacat sa fie irosit gravity gunul saracu.
Acum am inceput si eu jocul si sunt destul de impresionat... am ajuns prin sewers, dar nu stiu de ce nu ma tine asa de mult ca primu in fata calcului. Mi se pare mai plictisitor si neinteresant.
Acum astept cu nerabdare un multiplayer decent, macar un server romanesc, ca ar fi pacat sa fie irosit gravity gunul saracu.
- The Prophet
Am terminat si eu de curand jocul .. si ce pot spune despre el .. pai in primu rand trebuie sa mentionez respectul meu pentru fizica jocului, care e chiar o realizare si pentru puzzle-urile care tineau de fizica. Storyline-ul a fost destul de bun, in ciuda lucrurilor pe care le-am auzit despre el, desigur a fost mult prea scurt, probabil asta explica si numarul mic de arme. Ma enerveaza si pe mine ca pe multi dintre voi faptul ca au scos muuuuuuulte scene din joc, scene cu care se lauda si raslauda valve.
In rest jocul a fost super reusit.
In rest jocul a fost super reusit.
It's not that I don't like you/ I just don't wanna speak ....
Am si eu o mica problema. Aseara am instalat jocu l-am jucat, m-am trezit io frumos dau sa intru in joc, dau unde am salvat, si cand intru in joc. Imi da un mesaj de genu No doude graph.... out of date, apoi imi scrie pe ecran ai disabled. Stiti cum se rezolva chestia asta?
"It's my way or the highway"-David X
Yoshi, cum adica o sa avem parte de multiplayer? O sa-l lanseze Valve in viitorul apropiat?
Acum sa va spun si parerea mea despre joc. Cam de 3 zile ma joc la el, nu am avut timp sa stau mult in fata lui. Nu pot decat sa va spun ca am ramas masca in fata graficii si fizicii din joc.
Totul e lucrat cu bun gust si atentia la detalii e foarte mare. 10 din partea mea la grafica. Nici sunetul nu e mai prejos. Atmosfera jocului e misto, pe mine a reusit sa ma prinda si sa ma tina in fata PC=ului cam 2 ore pe zi.
Ce nu inteleg: de ce Valve a scos partile din trailer-e si a renuntat la unele nivele? Au avut aproape 6 ani la dispozitie.
Iar treaba cu Steam e cea mai proasta idee de lupta improtriva warez-ului. Daca ai banda si trafic limitat te omoara steam-ul (mai ales la faza cu preloading-ul). Si vrei nu vrei depinzi de ei la activarea jocului. Mi se pare cam scurt jocul. Nu am avut timp sa-l joc mai mult de 2 ore pe zi si am ajuns deja la jumatatea jocului. Sper ca ultima jumatate sa tina cat mai mult. 
Acum sa va spun si parerea mea despre joc. Cam de 3 zile ma joc la el, nu am avut timp sa stau mult in fata lui. Nu pot decat sa va spun ca am ramas masca in fata graficii si fizicii din joc.

Node graph out of date nu conteaza... nu face nimic. Pentru Ai disable deschizi consola si tastezi ai_disable 0. In felul asta problema ta va fi rezolvata si oamenii vor prinde viata =D>mythos wrote:Am si eu o mica problema. Aseara am instalat jocu l-am jucat, m-am trezit io frumos dau sa intru in joc, dau unde am salvat, si cand intru in joc. Imi da un mesaj de genu No doude graph.... out of date, apoi imi scrie pe ecran ai disabled. Stiti cum se rezolva chestia asta?
PS: Daca citeai putin prin acest topic gaseai rezolvarea si singur.
sau mai bine ca sa nu mai faci asta de fiecare data cand faci load poti incerca asta:
iei fisierul din attach, stergi extensia txt si il copiezi in folderul jocului\hl2\cfg\
iei fisierul din attach, stergi extensia txt si il copiezi in folderul jocului\hl2\cfg\
- Attachments
-
- autoexec.cfg.rar
- (169 Bytes) Downloaded 122 times