Moderator: Moderatori
Se poate şi în mai puţin ...Stupifyed wrote:e imposibil sa termini jocu in 4 orepoate doar daca folosesti coduri
Download @ CG.roBest time: 2:57:35 by David 'marshmallow' Gibbons on 27.11.04 in 71 segments. Demos are captured to AVI by David Rickard, appended into one file and compressed to one 320x240
Dai load la un save anterior (de preferat ultimul auto-save) si problema va fi rezolvata. Da, problema este datorata erorii cu AI disable. Vezi ca trebuie sa te urci in lift si sa cobori impreuna cu tipa cu liftul... ea va apasa butoanele, nu tu.dydy12 wrote:Am si eu o problema cu jocul. Am ajuns la nivelul "BLACK MESA EAST", dar nu mai pot continua pentru ca nu stiu ca sa fac. Dupa ce ies din camera in care sunt scanat, tipa ma conduce la lift, il cheama, iar dupa ce liftul ajunge, tipa "incremeneste", iar eu nu mai pot sa fac nimic. Inapoi nu ma pot intoarce pt. ca e usa blocata, liftul nu pleaca asa ca............... Sa aiba legatura cu AI, care de fiecare data cand incarc jocul mi-l da disable (ca sa-l activez folosesc "ai_disable 0" din consola)?
Poate stie cineva care e buba.
Sa fim seriosi... Terminarea rapida a jocurilor trebuie s-o lasam pentru "profesionisti". Cat am stat eu sa termin Half Life 1 spre exemplu si ei: Half-Life terminat in 57 de minute si 52 de secunde.alexwinfast wrote:Pai dupa ce l-am terminat prima oara hai sa incercam si noi sa batem recordul...
la fazele scriptate comanda ai_disable e nefolositoare...dydy12 wrote:Am si eu o problema cu jocul. Am ajuns la nivelul "BLACK MESA EAST", dar nu mai pot continua pentru ca nu stiu ca sa fac. Dupa ce ies din camera in care sunt scanat, tipa ma conduce la lift, il cheama, iar dupa ce liftul ajunge, tipa "incremeneste", iar eu nu mai pot sa fac nimic. Inapoi nu ma pot intoarce pt. ca e usa blocata, liftul nu pleaca asa ca............... Sa aiba legatura cu AI, care de fiecare data cand incarc jocul mi-l da disable (ca sa-l activez folosesc "ai_disable 0" din consola)?
Poate stie cineva care e buba.
Rezolvarea este simpla. Vezi ca trebuie sa ajungi pe strada in care e calul acela (se vede in poza 2). Deci o sa trebuiasca sa sari zidul dinspre acea strada. Vezi ca trebuie sa mergi pe niste fiare mai inguste ca sa ajungi sa sari acel zid... Sti unde e cutia de rachete? Daca sti atunci de acolo mai mergi putin inainte si vezi "fiarele" pe care o iei inspre acea strada in stanga ta.
"Unii oameni e maniaci! Si are prea mult timp la dispozitie" ca sa o parafrazez pe nemuritoarea Eleana CarsteaStupifyed wrote:e imposibil sa termini jocu in 4 orepoate doar daca folosesti coduri
din păcate, nu cred că merge pe sisteme sub 256 ram. am făcut şi eu rost de joc, revin cu impresii.DjNeo wrote:Ma am si eu o problema.Eu am 128 RAM si mi-e lene sa mai imi iau.
HL2 nu ruleaza zice ca "not enough memory at least 128".
Stiti vreo smecherie ceva sa il fac sa creada ca am mai mult RAM?
Bafta...
HL2 Walkthrough @ HL2 Fallout.comAfter countless hours of crowbar-swinging-combine-bashing-zombie-slicing action, we're happy to finally bring you our comprehensive Half-Life 2 guide. There's everything here from basic strategies to a full-blown walkthrough. Cheats, easter-eggs, weapons, characters and enemies lists — it's all here! All you need to know about Half-Life 2.
Kodiak, există totuşi nişte reguli în privinţa warez-ului, iar tu le-ai cam încălcat cu reply-ul tău, care e la Gunoi btw.KodiaK wrote:Grrr...iar au disparut posturi:((
Mai exact postul meu in care explicam cum sa faci sa joci HL2 Deathmatch fara steam si in lan.
Cumva a fost sters? Ca sa stiu sa nu ma mai chinui sa mai scriu inca odata.