MOUSUL TAU!

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

CroW

Post by CroW »

A4Tech e foarte bun! Am un mouse optic wireless de la A4Tech de 1,5 ani si rezista si acuma e ca nou, daca nu s-ar fi luat vopseaua de pe el la cat l-am folosit ca dementul la strategii! :) Eh Acuma as vrea sa il retrag la pensie pe acest A4Tech si vreau sa imi iau de la Logitech! Imi place Mx700 si Mx1000 si nu imi place Mx900! Mx1000 am vazut in revista si "It was love at first site". Ce ziceti ce sa aleg? Dintre Mx700 si Mx1000? La best nu am vazut Mx 1000 si mousii is prea scumpi la best. De unde imi recomandati sa imi iau mouse?
"Laser frate!"
novi

Post by novi »

Din Constanta in nici un caz!Incearca la Intend!:wink:
CroW

Post by CroW »

Mersi sa vad ce gasesc! :)
"Laser frate!"
Dr.LED

Post by Dr.LED »

MX1000 era la oferta in Mediamarkt, 78Euro. Mi s-a parut cam scump, acum imi pare rau ca nu l-am luat.
Guest

Post by Guest »

Changed my mouse to a Micro$oft Intellimouse. [smilie=Victory.gif]
Ce moale e clikul :D
LynxyGabe

Post by LynxyGabe »

Eu am de aprox 3 ani un mouse A4tech SWOP-35 optical si a mers excelent in zecile de jocuri si programe soft folosite in acest timp....dar cred 8-[ ca in urmatoarele saptamani incerc sa-l schimb cu un LogitechMX700 sau LogitechMX1000.
Eu iti recomand sa mergi pe Logitech, e un bun brand pe piata noastra. :thumbright:
Night_Man

Post by Night_Man »

Samsung Optical Wheel Mouse
Model OMS3PB

Foarte rezistent la socuri ...numeroase lovituri de calorifer in timpul unor jocuri.... [smilie=Grin-Nod.gif] [smilie=Grin-Nod.gif]
Attachments
Pic0008.JPG
Pic0008.JPG (8.47 KiB) Viewed 1627 times
Pic0009.JPG
novi

Post by novi »

Nu prea pare asa de forjat pe cat zici tu?:-k
CroW

Post by CroW »

e facut din uraniu saracit, si este virtual indestructibil! :P mie mi-e rusine sa va arat mosul meu (vechi) sters A4Tech de cete clikuri am dat la diablo! Cica blizzard a zis ca daca e sa termini diablo de la normal la hell o sa dai aproximativ 50 000 clikuri ! Nu stiu cat timp le-a luat sa le numere, dar aceasta info a fost dat-a deabia dupa 2 luni de la aparitia LOD. Deci chiar cred ca au numarat. (au folosit un contuar de clikuri.. is nebuni). Deci conzluia ... un mouse tre sa reziste la peste 50 000 de clikuri. Ce ar fi tare. Dam garantie la mouse pentru 50 000 de clikuri. Si la 50 001 sa se rupa in bucati. :D Un priten de-al meu de la etajul 4 al acestui bloc isi schimba mosul la 2 luni. Si isi ia numai Samsung optical. Ca cica e rezistent si ieftin!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu am mouse-ul din kit-ul Microsoft Wireless Optical Desktop Pro, scrie pe el ce model de mouse e. Parca e un Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0, culoare gri metalic.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
boyarul

Post by boyarul »

Am avut un A4Tech [2 butoane & bila] dar a "decedat" in timpul unei partide de UT2004

Acum am un mouse KME [sau no name???] optic cu 4 butoane... Destul de multumit de el....

Dar parca tot ii duc dorul A4Tech'ului...
gallardo

Post by gallardo »

Deabia mi-am schimbat si eu mouse-ul...Sunt mai mult decat multumit! Inainte aveam un ***** de mouse Canyon optic care nu stia decat sa-mi faca figuri...Am si scris pe aici pe un topic de el... Facea dublu click aiurea si mergea singur!!! [smilie=maniac.gif] Credeti-ma ca este aproape imposibil sa lucrezi in conditii normale cand mouse-ul iti face dublu click cand tu ai nevoie de un singur click (cel mai nasol e la selectare de text [smilie=Gun-To-The-Head.gif] ) Saturat de prostia aia de mouse mi-am luat un Logitech Pilot Optical. Merge super bine,are rotita silentioasa si butoanele...e o placere sa le apesi! Pana acum am o singura problema(dar nu sunt sigur ca e de la mouse): cateodata il apuca de-mi zboara cursorul pe ecran....Ma trezesc dintr-o data ca am cursorul pe start... #-o
I never finish anyth
kronung

Post by kronung »

Am inceput cu un IBM 2 butoane - nu mi-a placut ca avea bila prea usoara.
Apoi am trecu la un Compaq tot cu doua butoane, iar de 3 ani folosesc numai guzgani Microsoft: la servici IntelliMouse cu bila, acasa IntelliMouse Optical cu 5 butoane.

Ce este interesanteste ca atat IBM-ul cat si Compaq-ul erau construiti de Logitech
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."
cioran

Post by cioran »

Acum am un A4Tech SWOP48.Este optic,cu 3 butoane [scrollul este apasabil :D] dintre care unul programabil.Sunt multumit de evolutia lui de pana acum :D
Am mai avut un Genius cu 2 butoane si bila,si 2 A4Tech: unul cu 3 butoane si 2 scroll si altul cu 3 butoane si doar un scroll.
Night_Man

Post by Night_Man »

Nu prea pare asa de forjat pe cat zici tu?

Am spus doar ca e super rezistent ....are doar o mica crapatura in spate ...in rest e perfect
saionut

Post by saionut »

Am un A4Tech SWOP80 (copie fidela la logitech mx700).Sunt super multumit la banii astia si mai bine dai 500.000 pe unul ca al meu decat MULT mai mult pe 'copia' de la logiteck.Parerea mea.
Pana acum am o singura problema(dar nu sunt sigur ca e de la mouse): cateodata il apuca de-mi zboara cursorul pe ecran....Ma trezesc dintr-o data ca am cursorul pe start...

Daca nu ma insel poate sa fie de la pad.Ai o anumita zona pe el de un rosu care seamana cu sensorul optic si de aceea se "deruteaza".Si eu am avut aceeasi problema, am schimbat padul si gata.
gallardo

Post by gallardo »

Mouse pad-ul e albastru. Intr-adevar are si o zona rosie(micuta),dar in mod normal nu ajung cu mouse-ul pe acolo(e in zona de sus a mouse pad-ului). Plus ca am dat acuma cu mouse-ul peste zona respectiva si nu facea nici o figura... Poate nu face contact cum trebuie(banuiesc ca din acelasi motiv nu mergea cum trebuie celalalt mouse).
I never finish anyth
Havoc

Post by Havoc »

Am un mouse Microsoft:Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 cu Tilt Wheel si imitatie de piele.
Image
evil_boarder

Post by evil_boarder »

la cel care zicea ca i se misca cursorul singur la a4tech si eu patesc acelasi lucru, tot cu un a4tech [smilie=Grin-Nod.gif]
ma gandeam sa trec la ceva mai bun ... dar in maxim 500.000
ce imi recomandati ?? sa fie optic ... asta e preferinta mea ... pls help
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Havoc wrote:imitatie de piele.
Pe mouse e chiar piele. Wrest pad-ul tastaturii pare sa fie imitatie.
evil_boarder wrote:ce imi recomandati ?? sa fie optic
Ceea ce vezi mai sus, e super: Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 (sau 3.0) cu Tilt wheel (scroll lateral pe aceeasi "rotita"). Este optic si wireless pe deasupra. ;) Nu ai lag in jocuri, este rapid si se misca impecabil.
BMG

Post by BMG »

Are cineva de pe forum MX1000 sau am eu onoarea de a fi primul ??

Daca are cineva , poa sa zica ce ia plakut shi ce nu ?
evil_boarder

Post by evil_boarder »

eu as vrea doar optical, nu vreau wireless ca nu am incarcator de baterii si nici nu imi convine ideea... cine are un optical bun va rog sa si-l expuna ... macar modelul ... trebuie sa schimb neaparat a4tech-ul ....
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
Hiker

Post by Hiker »

A4 TECH WOP-35 optic, 5 butoane, 2 scroluri. Foarte multumit de el, pot spune ca m-am atasat de el. Nu m-a lasat la greu in UT2004 :)
Attachments
MVC-892F.JPG
MVC-891F.JPG
Beer makes women prettier.
BMG

Post by BMG »

evil_boarder wrote:eu as vrea doar optical, nu vreau wireless ca nu am incarcator de baterii si nici nu imi convine ideea... cine are un optical bun va rog sa si-l expuna ... macar modelul ... trebuie sa schimb neaparat a4tech-ul ....
Da, da' modelele de la Logitech™ wireless au Rapid charge base Station !
Cand nu il folosesti, il lasi acolo si se incarca singur !
evil_boarder

Post by evil_boarder »

bmg ... o fi avand tu dreptate .. dar eu nu am atatia bani pentru un logitech ... vazusem ceva logitech optical la vreo 450k premium optical park se numea .. .la ala ma gandeam ... dar totusi nu e 1.5- 2 mil ..
eu am cam 500k disponibili ... veniti pls cu niste solutii
BMG

Post by BMG »

evil_boarder wrote:bmg ... o fi avand tu dreptate .. dar eu nu am atatia bani pentru un logitech ... vazusem ceva logitech optical la vreo 450k premium optical park se numea .. .la ala ma gandeam ... dar totusi nu e 1.5- 2 mil ..
eu am cam 500k disponibili ... veniti pls cu niste solutii
Mai pui o hartie din aia albastra de un milion si cumperi mx510...
Are de vanzare Minel la 1.5 mil si 30 luni garantie!
evil_boarder

Post by evil_boarder »

offtopic : daca imi dai tu hartia aia albastra cumpar mx510 [smilie=Grin-Nod.gif]
sarbu_x

Post by sarbu_x »

io am luat anu trecut un BTC Internet Wheel Mouse PS/2!! inainte aveam ceva mouse cu bila shi merea ca c*ru! De actualu' sunt foarte multzumit! Mere ca uns. mo costat cam 600.000 lei. :violent1:
Alex_230

Post by Alex_230 »

Logitech rulez!! [smilie=Victory.gif]
eu am un B-58 optic , alb din fabrica ,vopsit negru de mine [smilie=Grin-Nod.gif] si merge super!!! il am de un an si ceva.
evil_boarder

Post by evil_boarder »

la b58 mam oprit si eu cu gandul .. doar ca eu il iau direct negru ... cred :D
Allex
Moderator

Post by Allex »

Voila si mouse-ul meu :

Trust 350 WL

Image
novi

Post by novi »

Arata frumos!Pacat ca e TRUST!:P
zxp

Post by zxp »

Am un A4 Teah cu scroll, ne- optic... Insa cum nu sunt mare gamer...sunt foarte multumit de el..
Mi se pare absurd sa dai peste un milion pt un mouse...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Allex
Moderator

Post by Allex »

novi wrote:Arata frumos!Pacat ca e TRUST!:P
Trust, neTrust, sunt prezenti in Formula 1... Ce-i drept, ca sponsori ai Minardi [smilie=Mooning.gif] dar ii [smilie=Respect.gif] pentru ca mouse-ul este bun.
drankon

Post by drankon »

Asta e al meu: cel mai "tare" A4tech ...o copie reusita dupa MX700 mai ales avand vedere pretul de doar 1/3 [smilie=Grin-Nod.gif]

Image
Mastermind

Post by Mastermind »

Care este pretul acestui mouse ? Eu am tot A4Tech , cu bila , si doua butoane ,dar fara scroll !!
Signature ? No One !!
saionut

Post by saionut »

drankon wrote:Asta e al meu: cel mai "tare" A4tech ...o copie reusita dupa MX700 mai ales avand vedere pretul de doar 1/3 [smilie=Grin-Nod.gif]

Image

Acelasi il am si eu dar cu fir.E super mouse la banii astia.Cel cu fir este 500k.
SmileX

Post by SmileX »

BMX, am eu MX1000 demult (acum o luna) [smilie=maniac.gif]
drankon

Post by drankon »

Mastermind am scris doar ... 1/3 din MX700 care e ~3mil deci A4tech RP 680 e ~1 mil. Desi merita mai degraba kitul KBS 2680RP pt. 300 si ceva de mii in plus ai si o tasta buna wireless.
Image
boyarul

Post by boyarul »

Image

Am un nou mouse :blob7:

Logitech Optical Wheel BT58
sper sa aiba o viata mai lunga decat celalalt (R.I.P.)
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
Post Reply