MOUSUL TAU!
Moderator: Moderatori
A4Tech e foarte bun! Am un mouse optic wireless de la A4Tech de 1,5 ani si rezista si acuma e ca nou, daca nu s-ar fi luat vopseaua de pe el la cat l-am folosit ca dementul la strategii!
Eh Acuma as vrea sa il retrag la pensie pe acest A4Tech si vreau sa imi iau de la Logitech! Imi place Mx700 si Mx1000 si nu imi place Mx900! Mx1000 am vazut in revista si "It was love at first site". Ce ziceti ce sa aleg? Dintre Mx700 si Mx1000? La best nu am vazut Mx 1000 si mousii is prea scumpi la best. De unde imi recomandati sa imi iau mouse?

"Laser frate!"
Eu am de aprox 3 ani un mouse A4tech SWOP-35 optical si a mers excelent in zecile de jocuri si programe soft folosite in acest timp....dar cred
ca in urmatoarele saptamani incerc sa-l schimb cu un LogitechMX700 sau LogitechMX1000.
Eu iti recomand sa mergi pe Logitech, e un bun brand pe piata noastra.

Eu iti recomand sa mergi pe Logitech, e un bun brand pe piata noastra.

e facut din uraniu saracit, si este virtual indestructibil!
mie mi-e rusine sa va arat mosul meu (vechi) sters A4Tech de cete clikuri am dat la diablo! Cica blizzard a zis ca daca e sa termini diablo de la normal la hell o sa dai aproximativ 50 000 clikuri ! Nu stiu cat timp le-a luat sa le numere, dar aceasta info a fost dat-a deabia dupa 2 luni de la aparitia LOD. Deci chiar cred ca au numarat. (au folosit un contuar de clikuri.. is nebuni). Deci conzluia ... un mouse tre sa reziste la peste 50 000 de clikuri. Ce ar fi tare. Dam garantie la mouse pentru 50 000 de clikuri. Si la 50 001 sa se rupa in bucati.
Un priten de-al meu de la etajul 4 al acestui bloc isi schimba mosul la 2 luni. Si isi ia numai Samsung optical. Ca cica e rezistent si ieftin!

Eu am mouse-ul din kit-ul Microsoft Wireless Optical Desktop Pro, scrie pe el ce model de mouse e. Parca e un Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0, culoare gri metalic.
Deabia mi-am schimbat si eu mouse-ul...Sunt mai mult decat multumit! Inainte aveam un ***** de mouse Canyon optic care nu stia decat sa-mi faca figuri...Am si scris pe aici pe un topic de el... Facea dublu click aiurea si mergea singur!!!
Credeti-ma ca este aproape imposibil sa lucrezi in conditii normale cand mouse-ul iti face dublu click cand tu ai nevoie de un singur click (cel mai nasol e la selectare de text
) Saturat de prostia aia de mouse mi-am luat un Logitech Pilot Optical. Merge super bine,are rotita silentioasa si butoanele...e o placere sa le apesi! Pana acum am o singura problema(dar nu sunt sigur ca e de la mouse): cateodata il apuca de-mi zboara cursorul pe ecran....Ma trezesc dintr-o data ca am cursorul pe start... 
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Gun-To-The-Head [smilie=Gun-To-The-Head.gif]](./images/smilies/Gun-To-The-Head.gif)

I never finish anyth
Am inceput cu un IBM 2 butoane - nu mi-a placut ca avea bila prea usoara.
Apoi am trecu la un Compaq tot cu doua butoane, iar de 3 ani folosesc numai guzgani Microsoft: la servici IntelliMouse cu bila, acasa IntelliMouse Optical cu 5 butoane.
Ce este interesanteste ca atat IBM-ul cat si Compaq-ul erau construiti de Logitech
Apoi am trecu la un Compaq tot cu doua butoane, iar de 3 ani folosesc numai guzgani Microsoft: la servici IntelliMouse cu bila, acasa IntelliMouse Optical cu 5 butoane.
Ce este interesanteste ca atat IBM-ul cat si Compaq-ul erau construiti de Logitech
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."
Am un A4Tech SWOP80 (copie fidela la logitech mx700).Sunt super multumit la banii astia si mai bine dai 500.000 pe unul ca al meu decat MULT mai mult pe 'copia' de la logiteck.Parerea mea.
Daca nu ma insel poate sa fie de la pad.Ai o anumita zona pe el de un rosu care seamana cu sensorul optic si de aceea se "deruteaza".Si eu am avut aceeasi problema, am schimbat padul si gata.
Pana acum am o singura problema(dar nu sunt sigur ca e de la mouse): cateodata il apuca de-mi zboara cursorul pe ecran....Ma trezesc dintr-o data ca am cursorul pe start...
Daca nu ma insel poate sa fie de la pad.Ai o anumita zona pe el de un rosu care seamana cu sensorul optic si de aceea se "deruteaza".Si eu am avut aceeasi problema, am schimbat padul si gata.
Mouse pad-ul e albastru. Intr-adevar are si o zona rosie(micuta),dar in mod normal nu ajung cu mouse-ul pe acolo(e in zona de sus a mouse pad-ului). Plus ca am dat acuma cu mouse-ul peste zona respectiva si nu facea nici o figura... Poate nu face contact cum trebuie(banuiesc ca din acelasi motiv nu mergea cum trebuie celalalt mouse).
I never finish anyth
- evil_boarder
la cel care zicea ca i se misca cursorul singur la a4tech si eu patesc acelasi lucru, tot cu un a4tech
ma gandeam sa trec la ceva mai bun ... dar in maxim 500.000
ce imi recomandati ?? sa fie optic ... asta e preferinta mea ... pls help
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
ma gandeam sa trec la ceva mai bun ... dar in maxim 500.000
ce imi recomandati ?? sa fie optic ... asta e preferinta mea ... pls help
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
Pe mouse e chiar piele. Wrest pad-ul tastaturii pare sa fie imitatie.Havoc wrote:imitatie de piele.
Ceea ce vezi mai sus, e super: Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 (sau 3.0) cu Tilt wheel (scroll lateral pe aceeasi "rotita"). Este optic si wireless pe deasupra.evil_boarder wrote:ce imi recomandati ?? sa fie optic

- evil_boarder
Da, da' modelele de la Logitech™ wireless au Rapid charge base Station !evil_boarder wrote:eu as vrea doar optical, nu vreau wireless ca nu am incarcator de baterii si nici nu imi convine ideea... cine are un optical bun va rog sa si-l expuna ... macar modelul ... trebuie sa schimb neaparat a4tech-ul ....
Cand nu il folosesti, il lasi acolo si se incarca singur !
- evil_boarder
bmg ... o fi avand tu dreptate .. dar eu nu am atatia bani pentru un logitech ... vazusem ceva logitech optical la vreo 450k premium optical park se numea .. .la ala ma gandeam ... dar totusi nu e 1.5- 2 mil ..
eu am cam 500k disponibili ... veniti pls cu niste solutii
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
Mai pui o hartie din aia albastra de un milion si cumperi mx510...evil_boarder wrote:bmg ... o fi avand tu dreptate .. dar eu nu am atatia bani pentru un logitech ... vazusem ceva logitech optical la vreo 450k premium optical park se numea .. .la ala ma gandeam ... dar totusi nu e 1.5- 2 mil ..
Are de vanzare Minel la 1.5 mil si 30 luni garantie!
- evil_boarder
- evil_boarder
Am un A4 Teah cu scroll, ne- optic... Insa cum nu sunt mare gamer...sunt foarte multumit de el..
Mi se pare absurd sa dai peste un milion pt un mouse...
Mi se pare absurd sa dai peste un milion pt un mouse...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- Mastermind