Half-Life 2

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

alexwinfast

Re: re

Post by alexwinfast »

Night_Man wrote:Sa ma ajute si pe mine cineva [-o< [-o< [-o<

Nu stiu ce sa fac in capitolul 10 am pus shi niste screenshot-uri sa vedeti despre ce e vorba ...dau cu computerul de pamant [smilie=Grin-Nod.gif]
Scrii in consola "ai_disable 0" si imediat Alyx va prinde viata...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Night_Man

Post by Night_Man »

Ms Mult De Tot ...a prins viata:)) acum sunt prins in camera aia cu apa ...ce fac acolo?:)) ca nu reushesc deloc:)) offf ce bata sunt
iLogiK

Post by iLogiK »

Night_Man wrote:Ms Mult De Tot ...a prins viata:)) acum sunt prins in camera aia cu apa ...ce fac acolo?:)) ca nu reushesc deloc:)) offf ce bata sunt
care camera cu apa?
pune un screen-shot
Night_Man

Post by Night_Man »

Aici sunt prins
Attachments
d2_prison_070002.jpg
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Mergi inainte incercand sa te curentezi cat mai putin si pe undeva prin stanga (din pozitia pozei) ar trebui sa fie o urcare catre un nivel superior sau o usa (nu mai stiu exact pentru ca mai era si stagiul ala cu reziduri pe jos... destul de asemanator... si poate confund).
spyonu

Post by spyonu »

in nivelul ala eu am mers pe tevi fara sa ajung la apa.
apoi am folosit cele 2 lazi ce sunt pe acolo sa urc spre iesire.
Night_Man

Post by Night_Man »

Cum ai luat tu lazile alea 2 ...una din dreptul scarii am luat shi eu ...dar a doua? ...... [smilie=Grin-Nod.gif]
Yoshi

Post by Yoshi »

Use the Gravity Gun! Sunt nişte plăci de lemn pe care te poţi deplasa.
mercury

Post by mercury »

Eu am folosit butoaiele albastre
Gabizu

Post by Gabizu »

Tocmai l-am terminat si eu. L-am jucat 800x600 , totul la high details si cu AA4x, AN8x. Se agata sunetul un pic la incarcari.. in rest a mers linie.

Parca totusi prea scurt.. si prea putine arme. Ma asteptam la mai multe chesti "alienii"-ste. Nu mi-a placut finalul. As fi preferat sa dau cu mai multi soldati de pamant si sa apas un buton.. decat sa dau cu bile intr-un reactor. Sau macar niste roboti humanoizi sa fi fost in turn... care sa nu poti sa-i distrugi decat daca le smulgi bila. ;)

Dar binenteles ca asteptam partea a 3-a in care cine stie ce ne mai zice :glasses5: [care acum a aparut doar de 3 ori].
2002angel

Post by 2002angel »

acum l-am terminat si yo
l-am chinuit si m-a chinuit tare mult pentru ca am doar 256mb ram si l-am jukat pe un gf4 ti4200
pareri despre joc:
ABSOLUT SUPERB!
IMPECABIL
O BIJUTERIE CARE MI-A CREAT ACEEASI ATMOSFERA DE VIS CA SI FRATELE SAU
foarte frumoase ultimile nivele
super voice acting and stuff
nu am cuvinte suficiente sa il descriu
BRAVO VALVE
mi-ati intrecut asteptarile
la un moment dat am crezut ca va fi o porcarie de joc(asta din cauza amanarilor repetate)dar m-am inselat amarnic
The man that GOD makes fun of
Erebus

Post by Erebus »

Cum trec de aici. am incercat sa ma sui prin gaura din tavan punan cu grav gun butoaie, dar degeaba. astept idei.ms mult
Attachments
hl2.JPG
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
cylix

Post by cylix »

exact unde te uiti tu in screenshotu asta e un gard cu niste dulapuri, lazi in fata lui, foloseste gravity gunul si ridica lazile, in spatele lor e o gaura.
Erebus

Post by Erebus »

Da, am mers pe la gaurica si am ajuns aici. Mai departe?
Attachments
belea hl2.JPG
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Ala e locul in care se "strangeau peretii" ? Daca da inseamna ca trebuie sa mergi putin in fata si sa te urci catre o usa (in stanga din pozitia in care esti in poza), ai cutia aia care o sa te ajute.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Trebue sa fie o gaura in fata..... [-(
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Yoshi

Post by Yoshi »

Cum naiba reuşiţi să vă blocaţi la jocul ăsta? [smilie=Grin-Nod.gif]
Night_Man

Post by Night_Man »

Yoshi nu toti suntem aşa gameri ca tine :thumbup: (jk)
Gabizu

Post by Gabizu »

O posibila explicatie la esuarea inregistrarii Steam.

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2090

Citez:
Dunno what to make of this, but it seems that Valve has released a 'warez' version themselves through Bittorent of HL2. When a user uses it it'll contact Valve, and Valve is keeping track of IPs and God knows what else. Now warez is of course bad stuff, but what Valve is doing there is breaking a privacy rule or ten also. Or could this be a good bluf ?

Let me show you the complete post as found on halflife2.filefront.com :

Recently, one of the HL2Files.com members here, alerted me of a pirated warez version of Half-Life 2, apparently released via the Bittorent network. I immediately, forwarded this to Gabe Newell of VALVe Software.

A couple of hours later, Gabe replied with the following:

Quote: We're running a bit of an experiment. We're keeping track of the accounts that do this and will be shutting them off.

So, as you can see, VALVe Software have released a test "warez" version aimed at catching people out. These people will have their accounts deleted and will be banned from Steam.

Therefore, I strongly suggest that you DO NOT participate in these illegal activities as it would only lead to your own harm.

VALVe Software spent over $40 Million to develop Half-Life 2. Show them you appreciate their work. Buy the game!
END:
Night_Man

re

Post by Night_Man »

Ma numar si eu in sfarshit printre cei ce au terminat acest joc [smilie=Victory.gif] :blob3:

Pareri:

Un sfarshit nu tocmai spectaculos dupa cum s-a desfashurat restul jocului ...ma asteptam la un click continuu pe mouse sa omor dusmanii [smilie=Grin-Nod.gif] ...Oricum merita nota 10!!!!!

Specific ca am jucat acest joc pe un geforce 2 mx 400 :P in 1024 -768 s-a miscat destul de bine!!!!!

Vreau sa multumesc si celor ce m-au ajutat atunci cand am ramas blocat!!!! :occasion5:
X5

Post by X5 »

Night_Man felicitari esti tare...da ti-a luat cam mult sa il termini :P
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
brutalistu

Post by brutalistu »

yeah! felicitari!!!!! Bravo! Weeeeeeeeee!!!! (mai e un om pe un alt forum care e la monstrul din mlastina de la Painkiller si ne tot nu il termina, dar macar ne spune zilnic pe unde a ajuns... si il joaca de cand a aparut #-o )

Revenind!
gamespot spune ca cica iaca:

"Rumor #4: A co-op mode for Half-Life 2 is in the works.

Source: The makers of said mode, Sven Co-op.

The official story: See below.

What we heard: Word quickly spread among the mod community earlier this month when the crew at Sven Co-op announced that it was beginning work on a co-op mode for Half-Life 2, just as it had for Half-Life. It's when word got out of the mod community that the trouble started. Through numerous forum posts and word of mouth, many people got the impression that Half-Life 2 developer Valve was making the co-op mode as an extra for subscribers to its download service, Steam. Not a bad hypothesis, since the studio recently released the multiplayer Half-Life 2: Deathmatch mode via Steam. Too bad it isn't true. "Valve has not announced an internally developed co-op game," Valve director of marketing Doug Lombardi told GameSpot. However, as usual, Valve embraces third-party mods wholeheartedly. "The Sven guys were one of the first HL mods and we wish them the best of luck with their HL2 project," Lombardi said.

Bogus or not bogus?: Not bogus, although it's not an official mode either. "
Archangel

Post by Archangel »

Mi-am rezolvat problema... Nu era de la kit! A fost nevoie de un update la BIOS si de un FORMAT dupa. Oricum era nevoie de ambele ca facea placa video fitze si nu mai mergea nimic care utiliza 3D... Jocul absolut superb(din toate punctele de vedere). Imi merge perfect cu rez 1024x768 cu tot pe high, da' fara AA si AF.
Is multumit de sitemul meu(Barton 3200+, 512 DDR333 DualChannel, Radeon 9800Pro)
Archangel
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Archangel wrote:Imi merge perfect cu rez 1024x768 cu tot pe high, da' fara AA si AF.
Is multumit de sitemul meu(Barton 3200+, 512 DDR333 DualChannel, Radeon 9800Pro)
Eu am 2400+, 512DDR, Radeon 9600XT 256DDR si il joc tot in 1024x768 cu tot pe high dar si cu AA si AF la maxim. Ar trebui si tie sa-ti mearga cu ele activate fara probleme ca ai sistem mai bun decat al meu... ia incearca.
radud

Post by radud »

Va salut. Joc acum HL2 pentru a doua oara pentru ca intre timp mi-am facut upgrade: GForce 6600 GT, si mi-am ridicat RAM-ul la 768. Acum da, mare diferenta. Este clar shuterul nr. 1 pina acum. Grafica si atmosfera de nota 10. Reflexii pe apa bestiale. Sint multe momente impresionante in joc. Mi-a placut mult partea cu podul ala imens, cand tremura la trecerea unui tren ti se face parul maciuca, ti se face rau de inaltime pur si simplu. Eu as spune ca se ridica la un nivel mai ridicat decit al predecesorului. Mi s-a parut totusi relativ usor jocul chiar si la dificultate maxima, AI-ul pare a nu fi prea ridicat comparativ cu cel din HL1, dar poate ca intre timp, din 98 incoace, ne-am specializat si noi jucatorii.
Partea nasoala pentru mine e ca, fiind in Germania, nu am fost atent si mi-am cumparat jocul pe DVD varianta in germana (42 euro), dar n-a fost bai ca stiu eu germana acum, dar totusi in engleza suna mult mai frumos.
Povestea e totusi destul de complicata si greu de inteles. Recomand tuturor jucatorilor de Half Life sa cititi varianta de poveste de pe site-ul http://fragfiles.org/~hlstory//
Multe lucruri mi-au devenit clare dupa ce am citit de acolo. Multi spun ca Half Life nu are poveste, adevarul e ca exista poveste, si inca una foarte interesanta, numai ca e foarte greu de descoperit, ajungi la finalul jocului fara sa-ti dai seama prea mult ce ai realizat. Depinde numai de tine sa gasesti informatiile, ti se spune foarte putin. You are simply on your own. Jocul in sine e un mister. Sunt multe intrebari fara raspuns, cine e G-man? Cum de Vortigaunts sunt acum de partea oamenilor ? Cum e cu imperiul Combine? samd.
Mai joc si HL2 Deathmatch bineinteles, merge bestial pe internet. Faina senzatia cind arunci cu calorifere sau monitoare in adversari.
Ce pot sa spun, astept de acum cu nerabdare HL3. Vom afla mai multe atumci.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

As vrea si eu mai multe harti pentru Hl2 Deathmatch ca am doar doua in versiunea mea. Am jucat ieri in retea si deja am invatat hartile toti (chiar am descoperit si niste buguri folositoare ale unei harti). Deci daca stie cineva sa puna un link.
Erebus

Post by Erebus »

Cum opresc portal ca sa nu fuga ala nebun in alt univers. M-am catarat pana sus de tot, distrug navele alea. SI cum il opresc ca nush ce sa mai fac. Imi da ca nu mi-am facut misiunea. How the hell do i stop the mad scientist?
MS :occasion5:
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Erebus wrote:Cum opresc portal ca sa nu fuga ala nebun in alt univers. M-am catarat pana sus de tot, distrug navele alea. SI cum il opresc ca nush ce sa mai fac. Imi da ca nu mi-am facut misiunea. How the hell do i stop the mad scientist?
MS :occasion5:

Spoiler

Pai foloseste Antigravity gun si "colecteaza" bilutele alea dp mergine.Asta parca dupa ce ajungi sus de tot.Restul se limiteaza doar la ...luat biluta,tras cu biluta...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

ATENTIE - SPOILER
Trebuie sa te urci sus de tot. Vezi ca sunt niste "lifturi" care se invart in jurul cilindrului prin care urca "infractorul"... use them. Apoi o sa apara 2 nave pe care trebuie sa le distrugi folosind bilele alea (nush cum se numesc... le iei cu gravity gun din dreapta si din stanga pozitiei tale). Si in final va trebui sa tragi in "bila mare si alba de lumina" de deasupra cilindrului pe care urca "infractorul" (tot cu aceleasi bile).
PS: Cuvintele puse in ghilimele sunt cuvinte pe care am preferat eu sa le folosesc... cred ca sunt suficient de sugestive
Asta era scris tot de mine pe pagina nr 2 al acestui topic, puteai sa cauti.
Quetzalcoatl

Post by Quetzalcoatl »

Pentru Gabyo:

Aici poti gasi mai multe lucruri interesante pentru HL2, precum si mod-ul cu strider-ul, dar din pacate ca sa faci download iti trebuie profil...:( :

http://www.fileplanet.com/hl2/
Erebus

Post by Erebus »

Multumesc de sfaturi...
In sfarsit am terminat jocul :thumbleft: [smilie=Victory.gif]
Mack

Post by Mack »

am reusit si eu sa il termin............in sfarsit.......jcul e super dar s-a terminat ca elefantu`...........dupa atatia ani de munca puteau sa ii faca un final mai klumea.........dar ma rog.......in sine jocul a fost fain. Acum ramane sa asteptam hl3 sau pana atunci niste mappackuri....... :occasion5:
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Un user dp CG s-a jucat putin cu camera (a scris in consola "thridperson") si a obtinut asta !
Gordon Freeman in carne si oase...sau cea mai lasat valve din el.
Attachments
d1_eli_010000.jpg
iLogiK

Post by iLogiK »

si eu am incercat odata thirdperson, si spre dezamagirea mea, nu am vazut decat pistolul plutind in aer
[-(
AeOLuM

Post by AeOLuM »

De cacao ! Valve sucks bad ! [-( De ce draq nu au facut ceva gen RidDick nu-mi dau seama.
Sper ca nu veniti cu faze gen: Gordon este "masina", "utilajul" tau de transport ! Este total bullshit ! [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
ZacKuscKuS

Post by ZacKuscKuS »

DjDaLiu wrote:NU MAI SUPORT!!! ](*,) Vreau sa joc CS Source online si nu pot! Mi-am comandat azi jocul original caci m-am saturat de toate fakeurile. Zeus daca vrei sa joci jocul in liniste acum si pe viitor, comanda original.
Merita sa joci originale. Da-le la gioale la arabii care vand pirate in Obor. Viva la revolucion! [smilie=Victory.gif]
Grab Your Sword and Fight the Horde:
http://www.colloseum.ro
iLogiK

Post by iLogiK »

AeOLuM wrote:De cacao ! Valve sucks bad ! [-( De ce draq nu au facut ceva gen RidDick nu-mi dau seama.
Sper ca nu veniti cu faze gen: Gordon este "masina", "utilajul" tau de transport ! Este total bullshit ! [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
pai, HL2 este un FPS. cum ideea era ca niciodata sa nu iesim din pielea lui Gordon, nu avea rost sa il mai si modeleze (ar fi aparut jocul si mai tarziu :D)
(nu am jucat inca Riddick, daci nu-mi dau seama exact despre ce vorbesti)
ZacKuscKuS

Post by ZacKuscKuS »

Pai da frate acuma inteleg de ce n-au facut MultiPlayer - le era lene sa-l faca pe Gordon - hai cu torte si furci la castelul Valve din Praga!!!!! Cat despre CS Source: with all the source engine - it still looks like crap!
Grab Your Sword and Fight the Horde:
http://www.colloseum.ro
iLogiK

Post by iLogiK »

ZacKuscKuS, nu vreau sa-ti stric elanul, dar au facut multiplayer...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

si acesta poarta numele de Half Life 2 Deathmatch (care e foarte interesant si incitant in retea btw).
Post Reply