Minel, ai uitat de alea 10 zile care le primesti pt un prieten
fishbone, sunt destul de sigur ca in menuil jocului nu exista optiune pt AA; Exista numai pt AF. Cel putin asa tin eu minte. O sa ma mai uit in seara asta ca m-ai facut curios
KodiaK wrote:Minel, ai uitat de alea 10 zile care le primesti pt un prieten
De ce zici c-am uitat? Doar exista un cdkey separat, si il pastrez eu pt cine vreau. Anyway, am gasit client cu 2 milioane. Acum astept sa ma contacteze Gameshop pentru CE, dureaza 4-5 zile, e mai complicat de explicat de ce.
Cred că problemele mele din joc se datorează configuraţiei. Undeva am o problemă. Ori soft, ori hard, dar cred că mai degrabă soft. Îmi menţin părerea pe care ai dat quote acolo, Minel.
Ce mă enervează mai mult e că nu mă pot loga pe forumurile Blizzard cu contul respectiv (problemă pe care am auzit că o au mai mulţi care postează prin prietenii lor) ca să menţionez că şi la mine ultima dată la care am fost logat e 16 martie ora 16:01 ca foarte mulţi alţii.
Aşa că vin să mă plâng pe forumul XPC. De acolo şi noul avatar.
diesel2004 wrote:Key-ul de guest merge doar 10 zile. Daca vrei sa-l prelungesti trebuie sa cumperi varianta full a jocului. Nu poti plati mai departe pt cont.
Se pare ca Blizzard permite migrarea personajelor de pe un server pe altul. Deocamdata nu se pot migra decat de pe anumite servere cu High Population pe anumite servere alese de ei, nu e la intamplare. Aspectul nasol e faptul ca daca exista deja un personaj pe serverul pe care se face migrarea, n-ai ce face, trebuie ales altul. Oricum, e un pas in directia buna, poate pe viitor se va permite migrarea oricarui caracter de pe orice server pe orice alt server in orice moment dat. Si cine stie, poate putem juca de pe US pe EU si invers.
We can dream
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Weeee, s-a reparat chestia cu loginul. Când colo ce să vezi? Weekly server maintenance până la ora 11 GMT. Damn, iar tre' să aştept. Goddamn addictive game!
Later edit: Tocmai am urmărit linkul tău Greg, interesant mod de a protesta.
P.S. Ştie careva cum fac să nu îmi mai apară interfaţa pe ecran? (în scopul realizării de screenshoturi)
Moa da ce va agitati atata fratilor am pus postu ala ca poate nu toţi au 11 euro/luna ca sa il joace pe servere oficiale, shi asa pe servaru care ma joc yo e mult mai super experientza e dubla, singura diferentza e ca nus shpe mii pe servar shi e mai bine
Shi oricum n-am oferit shi nu ofer nimanui crackuri sau mai stiu yo ce, man u're so uptight!
Mr.E wrote:shi asa pe servaru care ma joc yo e mult mai super experientza e dubla
Bagati-va mah direct lvl 60 toti, ce dracu? Puneti-va seturi pe voi, bani cate 1000g/zi (considerati ca e salariu).
Eu nu vreau sa va demoralizez, dar pierdeti multe, doar pentru ca nu vreti sa economisitit 20.000 lei pe zi. AH nu-si are rostul la voi, raid n-o sa stiti niciodata cum e, feelingul din zonele contestate (sansa de a intalni un advesar uman aproape ca nu exista), sistemul de onoare din nou nu-si are rostul daca-l veti implementa cand o aparea; voi jucati de fapt un singleplayer, si mai rau in asta e ca si trisati: vezi chestia cu dublarea xp. Inca o data: n-am nici un interes sa va convertesc la ce e bun, dar doar va zic ca satisfactia e mult mai mica, desi vi se pare ca e super kewl asa cum il jucati voi.
Anuntul cu vanzarea jocului nu mai e valabil, acum 2 zile am intrat in posesia CE.
fishbone, asta e, adio minipet unic, ca in nici un caz nu renuntam la personajul meu (mai ales ca si Greg are personajul pe acelasi cont) doar de dragul de a umbla cu mini-Diablo dupa curul meu; si-asa nu folosesc minipet ca uitam sa-l sumonez si mai ocupa si un loc in inventar; a fost cool la inceput, dar atat. Oricum, toate bunataturile de la CE m-au costat doar 1 milion (diferenta de la 3), c-am vandut cd-key-ul nou cu 2 milioane (era omul disperat, ca WoW nu exista sub nici o forma in acest moment in magazinele din Romania). Iar tipul de la Gameshop a zis ca e ultimul din tara, deci care mai vrea CE ori sa-si caute la negru, ori sa comande online daca se mai gaseste pe vreun site ratacit.
Minel poate nu toţi au bani ca sa isi ia jocuri originale shi pe deasupra sa dea 11 euro/luna, poate u ai salariu de 5-6 mil pe luna da altzi care nu fak peste 3 nush cum ar face fatza. Shi in plus ca sa te joci pe servere oficiale îţi tre net kalumea, nu cable-link de la melci astia de la RDS, asta inseamna 100 $ min.
Daca eram in vestul europei sau in US mai ziceam da suntem in romania shi cu 3 mil pe luna dabia traiesti de pe o zi pe alta.
Shi las ca am juact pe servere oficiale shi sigura diferentza e nr mare de useri in rest la fel. Mai bina ma joc pe retea cu amici mei shi gata
Hehe. I was there. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca e posibil sa incasez suspendare chiar daca nu eram decat un simplu bystander, asa ca mi-am luat talpasita rapid.
Mr.E: crede-ma ca efectiv nu ne intereseaza ce tot incerci tu sa ne convingi. Oricate argumente ai oferi, un lucru e clar. Serverele pirat nu se compara cu cele oficiale. End of discussion.
Joaca cineva din regie world of warcraft? Si nu pe servere lan cum tot aud discutii ci original. Eu am incercat sa il joc dar lagul e imens si nici maca rnu mai comunica cu serveru dupa vreo 2 minute de joc. Deci daca stiti pe cineva care joaca din regie spuneti-mi sa iau legatura cu el.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Vand contul de 10 zile primit odata cu World of Warcraft Collector's Edition. Contul poate fi cumparat (prin creditcard cred) dupa expirarea celor 10 zile, astfel incat personajele se vor pastra. Pret 500.000, fix si final. Mentionez inca o data ca acesti 500.000 sunt doar pt cele 10 zile, insa suplineste lipsa jocului din ofertele magazinelor din tara noastra. Tel. 0744665386. Yahoo: minel_ungureanu
Superb jocul! E mancator de viata sociala si implicit de timp! Si trebuie sa precizez ca eu il joc pe un server emulat! Who knowz what happenz on the real onez (evident cei care au jocul original! )! Am rasfoit posturile voastre si exista posibilitatea sa fi ratat un lucru: viteza minima! Ipotetic vorbind as da banii p joc si pe abonament (sa zicem) dar ce ma fac io cu 2, 3k(maxim un 5 stabil) al meu? Nu incerc sa gasesc o scuza incerc sa aflu un raspuns. Thanx
Ştie cineva ce se întâmplă dacă pe card nu sunt bani pentru plata abonamentului WoW? Mi-am amintit abia acum că nu mai am bani pe card şi îl pot alimenta abia luni.
Dacă nu sunt bani ştiu că se suspendă contul, însă ce se întâmplă cu caracterele de pe el? Rămân acolo până se efectuează plata sau sunt şterse?
P.S.: Dacă schimb detaliile plăţii cu un alt card după ce contul a fost suspendat ştiţi cumva în cât timp se taxează noul card şi se reactivează contul?
P.P.S: Tot nu pot posta pe forumul Blizzard (lvl 33 Magnumson)
Sanguine: tranzactia nu are loc daca pe card nu ai fondur. Nu e o idee buna sa te confrunti de aceasta problema, iti face credit prost.
Contul se suspendeaza, caracterele si tot tot raman neatinse.
Plata are loc in momentul in care alegi tu sa platesti si pe ce perioada de timp, o luna, 3, 6. Daca alegi optiunea de plata automata, daca nu ma insel te taxeaza imediat.
Sanguine wrote:P.S.: Dacă schimb detaliile plăţii cu un alt card după ce contul a fost suspendat ştiţi cumva în cât timp se taxează noul card şi se reactivează contul?
Contul devine activ imediat ce ţi-a acceptat detaliile de plată. De la introducere şi până la billing, le ia cam 24h, timp în care joci practic gratuit.
mai am inca o nelamurire trebuie sa fie neaparat card de credit sau poate fi si card de debit?
Am mici probleme in a efectua plata si am incercat cu 2 carduri de la banci diferite si cu nici unu nu merge si nu pot sa imi dau seama de ce.Cei de la banca mi-au spus ca pot fi folosite pt. plati pe internet, insa nu stiu de ce nu merg.
Probail in calitate de paladin sau altceva decat hunter, nu? Asta explica de ce avea azi res sickness paladinu din grupu nostru dupa ce mi-a ressurectat ursu. Ce penal.
Sus dupa un deal party-ul meu omora mobs pt un quest, in timp ce eu singur jos, nu-stiu-ce facand in momentul ala, surprind un papagal-pet venind spre mine. Dau click pe el ca sa ma conving, si pana sa-mi dau seama care-i faza ma trezesc inconjurat de 2 rogi si inca o alianta venind de departe spre mine. Nice, mai ales ca pana sa dau howl of terror au infipt cateva cutite in mine, insa baietii au coborat imediat si m-au salvat.
Citisem o faza asemanatoare pe forumul Blizzard, unde tipul respectiv mai avusese o intamplare haioasa, inamicul ascunzandu-se tactic dupa un copac, fara sa-si dea seama ca se vede de le o posta numele lung al ghildei.
Sunt chiar amuzanti oamenii astia care nu reusesc sa se ascunda, si obisnuiesc sa le dau slow just 4 fun rogilor de lvl mai mic, pe care ii vad oricum.
Ce idiotzi Ala cu numele lung la ghildei e alat treaba ca omul nu avea de unde sa stie dar rogii astia invizibili cu petu dupa ei sunt de rasu lumii. Pe mine ca hunter o faza din asta nu m-ar face decat sa dau un flare pana ajunge el, sa-l expun si sa-l execut de la distanta.