Voi ce ziceti e normala reactia mea?
Moderator: Moderatori
err... foarte interesant! Mhm! Omul vorbea despre A STIFF ONE!!! cmmon! "disconfort" ... "semi-pseudo-psihologica"..black ice wrote:Si eu zic ca e normala reactia.
Probabil faptul ca-i mangai sanii produce in mintea ta o senzatie foarte apropiata de momentele intime in care banuiesc ca-i mangai sanii, iar din cauza opozitiei situatiilor se produce starea de disconfort pe care o ai. Iaca, explicatie semi-pseudo-psihologica
My man, scrie undeva că fetele cu sânii goi trebuie imobilizate în nisip? Dacă vrea să se plimbe, să se plimbe.deeJayOg wrote:...Eventual dacă faci topless, poţi face numai stând la plajă, nu e nevoie să defilezi aşa pe faleză, la terasă sau când intri în apă...
Nu, nu este normal să-i faci toate chestiile alea scabroase prietenei, iar nevestei să-i dai doar pe faţă, mai ales că e plin de privitori şi poate te dă în gât careva.FIDO wrote:Am si eu o problema ... Merg la plaja cu prietena mea si [...] nu ma deranjeaza decat faptul ca trebuie sa o dau cu lotiune mai ales pe sani, iar pe plaja sunt o gramda de privitori [...] ma simt naspa asa ca i`am zis lu` nevasta`mea ca pe fata se da ea cu lotiune si sa nu se supere.
Voi ce ziceti e normala reactia mea?
My friend get some help ASP. Daca ai luat o plasa nu te dispera, au fost si vor fi si altii in situatia ta si nu au umplut forumul cu lamentari, nu generaliza problema ta, nu esti in nici o situatie mai speciala sau deosebita. Daca tu alegi sa le consideri curve pe femeile care fac toples plaja este problema ta dar nu mai face reclama, nu femeile sunt de vina pentru situatia ta, mai exact nu toate.Sir Ice wrote:Alegerea mea este sa le consider curve.