La plaja cu prietena

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

FIDO

La plaja cu prietena

Post by FIDO »

Am si eu o problema poate exista printre voi viitori psihologi. Merg la plaja cu prietena mea si inca o amica buna de a ei cu tot cu prieten. Pana aici totul ok, dar amandoua fac topless, nu ma deranjeaza decat faptul ca trebuie sa o dau cu lotiune mai ales pe sani, iar pe plaja sunt o gramda de privitori plus ca daca ii mangai sanii nu rezist tentatiei sa fac si altceva :d , efectiv ma simt in centru atentiei ma simt naspa asa ca i`am zis lu` nevasta`mea ca pe fata se da ea cu lotiune si sa nu se supere.
Voi ce ziceti e normala reactia mea?
pac pac
brutalistu

Post by brutalistu »

Reactia ta da, prietena ta nu. Salvarea este la 9595.
Image
Eat shirt and pie!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu as incepe prin a spune ca nu stiu care este situatia legala in cazul femeilor care fac topless.
Daca vrei sa nu mai faca topless spune-i ca ii mareste riscul de cancer la san si se potoleste instant.
Si ca sa imi fie mie clar: ea te puna sa o dai cu crema pe sani in vazul lumii? Mie unul asta mi se pare o chestiune intima... Poate ca nu se simte proprietatea ta, sau i se pare ca nu ii dai destula atentie.
Daca te intereseaza tocmai am facut rost de un e-book despre terapia cuplului. Mie nu imi este utila, din nefericire... Da-mi un pm si ti-o trimit si tie, are 415 pagini dar pdf-ul este rezonabil de mic.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Nici eu nu sunt de acord cu topless. Îmi place să văd da, logic, dar nu e normal. Eventual dacă faci topless, poţi face numai stând la plajă, nu e nevoie să defilezi aşa pe faleză, la terasă sau când intri în apă. Iar faza cu datul cremei, no offence dar dacă eraţi lângă mine aruncam cu nisip în voi. :d Glumesc, dar sincer, cu riscul de a mă repeta, nu e normal.
FIDO

Post by FIDO »

Nu ma deranjeaza ca face topless, decat faptu ca tre sa o dau cu lotiune pe bobs that`s all [smilie=maniac.gif] .
pac pac
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Atunci nu te supara, da' ma ofer eu voluntar :D. Vezi ca se poate si mai rau?
Nu prea inteleg cum de nu te deranjeaza topless-ul, eu unul stiu ca as cam fumega.

evil_boarder

Post by evil_boarder »

Practic ce te deranjeaza la datul cu crema ? ca toti se uita la tine ? or what ?
nu cred ca esti singurul care face asta pe toata plaja .. si in fact nu ar avea ce sa te deranjeze .. nuh ?
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
predaeduard

Post by predaeduard »

eu zic ca nu chiar asa de naspa pentru o fata sa faca topless.....atata timp cat are ce arata.
e opinia mea si nu am pretentii sa fie facuta axioma. nu inteleg de unde atata pudoare pe voi. recunoasteti ca va uitati cu mult interes la tipe care stau la soare in sanii goi, nu trebuie sa fiti voi mai catolici decat papa. este o chestie care nu ma mai socheaza. de atatia ani vad expozitia asta de sani pe plaja, ca deja a devenit banala...mai ales ca o vad toata vara.
cat despre jena pe care o simte cel care a initiat topicul in momentul in care este rugat sa acopere sanii de lotiune prietenei, nu e nici ea deplasata. depinde de caracterul lui.
mie nu mi-e jena sa fac asta prietenei mele (am facut-o de-a lungul anilor chiar mai multor prietene). pur si simplu lumea nu acorda atata importanta gestului meu. pentru ca e ceva banal.
ThrillSeeker

Post by ThrillSeeker »

frate, tot inainte [smilie=Victory.gif] ! Nu te intereseaza ce zic altii despre tine ! Fii barbat !
black ice

Post by black ice »

Si eu zic ca e normala reactia.

Probabil faptul ca-i mangai sanii produce in mintea ta o senzatie foarte apropiata de momentele intime in care banuiesc ca-i mangai sanii, iar din cauza opozitiei situatiilor se produce starea de disconfort pe care o ai. Iaca, explicatie semi-pseudo-psihologica :D
brutalistu

Post by brutalistu »

black ice wrote:Si eu zic ca e normala reactia.

Probabil faptul ca-i mangai sanii produce in mintea ta o senzatie foarte apropiata de momentele intime in care banuiesc ca-i mangai sanii, iar din cauza opozitiei situatiilor se produce starea de disconfort pe care o ai. Iaca, explicatie semi-pseudo-psihologica :D
err... foarte interesant! Mhm! Omul vorbea despre A STIFF ONE!!! cmmon! "disconfort" ... "semi-pseudo-psihologica"..

I say you should be proud, son! Cream+Tits+Stiff = PRIDE!! No?
Image
Eat shirt and pie!
FIDO

Post by FIDO »

Da da da explicatia buna e a lu black ice, thx :d , probabil cu timpul o sa ma obisnuiesc cu ideea.
pac pac
andrei

Post by andrei »

Şi dacă face topless pe plajă ce? E vorba de mentalităţi aici.

Nu e tot o parte a corpului? Nu are la fel de multă nevoie de soare ca mâinile de exemplu? Nu se excită nimeni dacă îşi dezgoleşte mâinile, pt că asta vezi peste tot. Dar faptul că avem o minte disperată face ca toată lumea din jur să tresară şi să comenteze că vai umblă în sânii goi, ce să spun.
deeJayOg wrote:...Eventual dacă faci topless, poţi face numai stând la plajă, nu e nevoie să defilezi aşa pe faleză, la terasă sau când intri în apă...
My man, scrie undeva că fetele cu sânii goi trebuie imobilizate în nisip? Dacă vrea să se plimbe, să se plimbe.

Fido, pe tine ar trebui din contră să te bucure că e dezinvoltă: crede-mă că nu vrei să ai prietenă o albitură care se teme să îşi dezgolească la plajă până şi degetul mic.

În plus, nu deranjează pe nimeni că face ea topless, de fapt dacă pe ea nu o deranjează, nu văd de ce i-ar deranja pe alţii, în fond

work harder
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Deranjează pentru că se face o fanfaronadă totală din chestia asta. Faci topless, bine. Treaba ta. Dar nu trebuie să te dai mare cu chestia asta, sau să insişti să atragi atenţia aiurea. Poate doar dacă îţi cauţi un sponsor. :d
E stupid să auzi unele fete: "Fată...am facut tooooplesss...uau...sunt tare....yeah..." &CO :wink: Sper că mă fac înţeles. Până la urmă care e scopul? Să te bronzezi pe sâni sau să vezi câţi se uită la tine...
andrei

Post by andrei »

De fapt, te deranjează pe tine pt că nu poţi să o ai ;)

În rest, de aia are picioare şi funcţii locomotoare, să le folosească, cu sânii goi sau acoperiţi.

Apropo, tu de ce faci topless la plajă ?! Nu ai voie, imho, conform teoriei tale, pt că rişti să faci o "fanfaronadă totală din chestia asta"

deeJay, tu nu te simţi bine când se uită fetele la tine? Cmon, ea nu are dreptul ăsta?

work harder
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Mă aşteptam la o reacţie din asta. Păcat, nu de la tine. Dar în fine. Înţelegi ce vrei din ce am spus.
andrei

Post by andrei »

My friend, nu e nici o reacţie. Vreau doar argumente. :)

Revenind la situaţia sânilor, pe mine nu mă deranjează. Din partea mea, să curgă cu sâni dezgoliţi, fac plaja mai frumoasă :P

work harder
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Păi ce argumente să-ţi mai dau? Oare nu ţie nu ţi se pare nimic în neregulă cu poza asta? Am zis... (mă repet)faci topless, bun. De ce? Să te bronzezi sau să atragi priviri? Aici e problema. Ştii că în alte ţări iei amendă pentru asta?
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Prietena prietenei e cheia. Şi sânii ei. Probabil mai mari decât ai prietenei tale. Echilibraţi. Bronzaţi uniform. Obraznici. Cu apa care se prelinge încet pe ei. Te uiţi scârbit la prietenul ei. Un morun. Nu merită sânii ăia. Ţi se cuvin. Ai vrea să te roage sa o ungi cu cremă. Între sâni. O vezi deja cum geme de plăcere. Si ea te vrea, ştii asta. Eşti numai tu şi ea. Nu poţi să-i mai înseli sânii cu prietena ta. Îi vrei. Echilibraţi. Bronzaţi uniform. Obraznici.
Ai postat aici pentru că sentimentul de vinovătie te apasă, ţi-ai înşelat prietena cu o pereche de sâni şi ai vrea să spunem ca nu e vina ta.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
sorin

Re: La plaja cu prietena

Post by sorin »

FIDO wrote:Am si eu o problema ... Merg la plaja cu prietena mea si [...] nu ma deranjeaza decat faptul ca trebuie sa o dau cu lotiune mai ales pe sani, iar pe plaja sunt o gramda de privitori [...] ma simt naspa asa ca i`am zis lu` nevasta`mea ca pe fata se da ea cu lotiune si sa nu se supere.
Voi ce ziceti e normala reactia mea?
Nu, nu este normal să-i faci toate chestiile alea scabroase prietenei, iar nevestei să-i dai doar pe faţă, mai ales că e plin de privitori şi poate te dă în gât careva.
P.S. prietenei ai reuşit să-i dai pe faţă cu loţiune?
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Ares

Post by Ares »

Eu zic sa o dai cu crema pe sani pana mai ai pe cine da, de mai faci figuri o sa te ungi pe tine cu crema :P. Stai linistit ca nu faci nimic deosebit, eu imi ung nevasta peste tot de 10 ani dar nu mi s-a parut ca fac ceva deosebit. Daca ai vrut sa ne anunti pe aceasta cale ca ai o fata pe care o ungi pe tzatze este bine ca te-ai eliberat de sentiment.

P.S. Si noi le ungem pe ale noastre :) ....have fun si nu te mai gandi aiurea.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Facem ceea ce trebuie...
Personal as prefera sa poarte sutienul, asa mie se pare mie normal. Dar daca vor sa fie considerate niste obiecte sexuale nu au decat, e alegerea lor. Alegerea mea este sa le consider curve.
Trebuie sa va aduc aminte de babele tampite, de varsta nebunei care a devenit mama record datorita prostiei multora, care au dat si ele in nebunia topless. Cine le da lor voie sa ma scarbeasca pe mine?

Ares

Post by Ares »

Sir Ice wrote:Alegerea mea este sa le consider curve.
My friend get some help ASP. Daca ai luat o plasa nu te dispera, au fost si vor fi si altii in situatia ta si nu au umplut forumul cu lamentari, nu generaliza problema ta, nu esti in nici o situatie mai speciala sau deosebita. Daca tu alegi sa le consideri curve pe femeile care fac toples plaja este problema ta dar nu mai face reclama, nu femeile sunt de vina pentru situatia ta, mai exact nu toate. [smilie=Nice-try.gif]
predaeduard

Post by predaeduard »

hai terminati..cred ca ati dus deja discutia prea departe....sir ice, tu chiar le consideri curve pe cele care fac topless? esti sigur? cand esti nascut? inchizitia nu e departe de tine. in definitiv de ce sa nu le crucificam pe curvele astea? cred ca mamaia sau neptunul vor avea cruci pe toata lungimea ei..si inca pe trei randuri...hai ca ma amuzi..
e dreptul tau sa crezi ce vrei despre fetele care fac topless, e o tara libera, dar si al meu sa cred ce vreau despre opinia ta.
FIDO

Post by FIDO »

Hopa am plecat putin de la calculator si deja carcotesc baietii. Am spus clar care este problema, de fapt a spus`o black ice
[/quote]Probabil faptul ca-i mangai sanii produce in mintea ta o senzatie foarte apropiata de momentele intime in care banuiesc ca-i mangai sanii, iar din cauza opozitiei situatiilor se produce starea de disconfort pe care o ai. Iaca, explicatie semi-pseudo-psihologica
Nu ma deranjeaza ca face topless, prietena prietenei mele nu ma influenteaza iar faptu ca altii se uita la nevasta`mea iar nu ma supara.
pac pac
y0py

Post by y0py »

Data viitoare imi voi lua la mine butelca cu apa sfintita, un colier cu usturoi si un Senator cu varf din argint, doar ca sa eliberez de demoni. A, dar nu sunt posedate, sunt doar curve. S-a notat...
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Sunteti de prost gust toti trei, parerea mea. Ele ca umbla cu tzatzele prin soare pe plaja de non-nudisti si tu ca nu le dai doua palme sa-si revina si pe deasupra le mai si dai cu crema. Da-ti chilotii jos, pune crema in palma si aplic-o si tu sti-tu pe ce. Iar la privirile oripilate din partea celor doua, raspunde-le "ce, tre' sa se bronzeze si el si nu vreau sa-l ard, nu"?
FIDO: deocamdata altii numa' se uita la nevasta-ta, dar stai tu sa treaca pe langa voi o ceata de manelisti.
FIDO

Post by FIDO »

Fishbone nu stiu unde vrei sa ajungi dar nu cred ca a existat un precedent la afirmatia ta, iar daca da, atunci posibil sa nu se intample la mine asa curand. :d
pac pac
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu vroiam sa ajung nicaieri anume, doar iti spuneam, asa mai cu o gluma doua ca e una sa-ti dai sutienul jos asa subtil si alta sa te roage pe tine sa-i dai sanii cu crema. Ce, esti jucaria ei? N-are si ea o pereche de maini? Clar ca-s fitze.
Cat despre manelisti, fazele astea atrag atentie nedorita.
FIDO

Post by FIDO »

Eeeee tre sa ii faci pe plac femii, dar la chestia cu datu cu crema pe sani efectiv... cum sa zic... pur si simplu sunt mari sanse sa am erectie (na ca am zis`o), si n`are rost sa devin penal cu public. De aia imi iau eu precautii inainte de a face un lucru.
pac pac
sorin

Post by sorin »

fă o groapă în nisip şi aşează cearşeaful peste. cu puţin simţ o nimereşti. gata disconfortul.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
FIDO

Post by FIDO »

Se noteaza. Next!
pac pac
Pioneer

Post by Pioneer »

De fapt tie nu-ti pasa daca vede lumea sanii prietenei tale.Tie ti-e frica sa nu ti se scoale pe plaja si sa se uite toata lumea la tine...
Oricum nu ai fi primul sau ultimul care si-o trage pe plaja in ziua mare.Mergi in vama acolo chiar nu o sa ai probleme cu publicul...
FIDO

Post by FIDO »

Ok ok ai ca se lungeste topicu aiurea. Daca vrea vreun admin sa inchida e ok, nu ma supar.
pac pac
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Hai mă, pe bune acu. Are prietena prietenei sânii mai mari?
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Ares

Post by Ares »

Zano, esti incurabila :)
FIDO

Post by FIDO »

Oare de ce eram sigur ca o sa ramaneti cu parearea ca m`as fi suparat. Nu nu are prietena sanii mai mari e berbec ca mine si nu prea o suport adevaru e. [smilie=Nice-try.gif]
pac pac
Pioneer

Post by Pioneer »

In curand o sa ne zici ca prietena ta e de fapt "prietenul" tau :Dit's just a joke
RoyaL

Post by RoyaL »

FIDO
hai sa facem lucrurile cum trebuiesc facute.
pune aici o fotografie detaliata cu zonele interesante ale celor 2 inculpate.
nu putem sa ne dam cu parerea fara probe..
http://www.pcxtreme.it<-> ThuG Temple
C.R.E.A.M. (Clock Rules Everythin' Around Me)
FIDO

Post by FIDO »

Poze nu am cu sanii goi si nici asa din profil sa se vada formele de relief :tongue3: .
pac pac
Post Reply