World of Warcraft
Moderator: Moderatori
Legat de ganking, nu neapărat, se referă şi la a face mişto de jucătorii de lv mic, doar pt amuzament.
Iar cei 2 paladini nu puteau face faţă, de aceea au şi murit instant amândoi. Horzii erau de la lv 28 la peste 40, eu nu pot vedea decât până la lv 38 sau aşa ceva. Şi oricum cei cu mount sunt peste 40.
Iar cei 2 paladini nu puteau face faţă, de aceea au şi murit instant amândoi. Horzii erau de la lv 28 la peste 40, eu nu pot vedea decât până la lv 38 sau aşa ceva. Şi oricum cei cu mount sunt peste 40.
work harder
Din moment ce gankez, omor orice. Am omorat si cu 7-8 lvl mai mari, i-am prins la mobs cu low hp.KodiaK wrote:Intrebi de ce omoara minel numai jucatorii sub nivelul lui? Pai e simplu, nu e in stare sa ii omoare pe aia de acelasi nivel ca el, si at din frustrare (el ii zice razbunare) da numai in lowbies
Sorry, dar nu se compara cu sniping-ul de la distanta. Aimed shot rulz. Crit de 1k dmg la lvl 47 acum. Non-crit face damage de cam 415.Minel wrote:Ce placere e sa am trecere prin zone de lvl mic, dau ambush pe toti jucatorii gri; one click, one kill
s|lent: omfg. Cand o sa am nivel destul, m-apuc de staff.
- bloomfield
- bloomfield
Fishbone, nu e vorba de asta (btw la voi nu se practică sistemul n/g?) ci de faptul că îţi trebuie 40 de oameni pt raid. În ăia 40 cel mai probabil se vor afla cel puţin 5-6 priesti. Dacă ai gildă serioasă însă întradevăr merge fără probleme.
s|lent, http://en.wikipedia.org/wiki/Ganking
Ce vrea să zică cu asta?
s|lent, http://en.wikipedia.org/wiki/Ganking
(din mail 'WoW Insider: Blackwing Lair Awaits!')Also in the next patch, the dev team is planning to release a brand new Battle Ground - the Arathi Basin - for player-versus-player mayhem. Arathi Basin will be a medium high-end map emulating Battlefield 1942 style gameplay.
Ce vrea să zică cu asta?
Am găsit >aici< o discuţie foarte interesantă despre ganking, unele replyuri sunt absolut bestiale, unul zice la un moment dat:
la care altul îi răspunde, m-am tăvălit pe jos de râsbut just because the goverment(Horde or Alliance) says we are at war, dosent mean I am
un reply interesant a fost ăstaWell go to ironforge and with a sign on ur back saying
"Not at war" if u arent attacked I'll eat my words :p
Fraps video please..![]()
although i tend to no longer kill the lowbies...20 and under.. i simply run by and sheep them... what the heck i give them a free heal as there heart pounds waitin for the fire fireball...8)..but ill just run on by as i am usaully on my way to do something specific. and lookin for the HK.
work harder
Minel, te-as sfatui un talent respec. Ce fel de ganker esti tu cu 0/5 la MoD....Folosesti dagger da ai 0/3 la imp BS is 1/5 la imp ambush (sper ca macar pe asta sa il duci la 3)...Imp gouge iar e 0/3....
Si vad ca rogul il ai pe zenedar si e NE...cum poti sa spui at ca te razbuni pe toti gankeri care te-au gankuit pe tine cane aia erau pe alt server, si mai erau si alinata pe deasupra...
Si vad ca rogul il ai pe zenedar si e NE...cum poti sa spui at ca te razbuni pe toti gankeri care te-au gankuit pe tine cane aia erau pe alt server, si mai erau si alinata pe deasupra...
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Pai macar Minel gankeaza cu personaj Alianta ca sa nu faca nume rau Hoardei
Aseara faceam si eu de plictiseala niste questuri care ma duceau la Stromgarde in Arathi.
In Stromgarde, 7 (sapte) voinici din Alianta omorau tot ce prindeau (inclusiv pe mine, care eram
singur). Asta da gank (gang kill) ca la carte. Am sa imi fac si eu un priest peste vreo saptamana;
tree-ul Holy e chiar asa slab?
P.S.: Mama ce urate sunt Robes of the Lich

Aseara faceam si eu de plictiseala niste questuri care ma duceau la Stromgarde in Arathi.
In Stromgarde, 7 (sapte) voinici din Alianta omorau tot ce prindeau (inclusiv pe mine, care eram
singur). Asta da gank (gang kill) ca la carte. Am sa imi fac si eu un priest peste vreo saptamana;
P.S.: Mama ce urate sunt Robes of the Lich

I may be lying.
Ideea cu tree-ul Holy este următoarea:
La început e bine să te axezi pe shadow-discipline priest, până atingi lv 60, în felul ăsta faci mult dmg şi lv up mai repede. La niv 60, e bine să resetezi punctele şi să pui holy-discipline. Sincer să fiu, cred că şi atunci am să rămân shadow... şi un shadow priest poate face heal serios, să zicem cam cu câteva procente mai puţin decât un holy priest.
La început e bine să te axezi pe shadow-discipline priest, până atingi lv 60, în felul ăsta faci mult dmg şi lv up mai repede. La niv 60, e bine să resetezi punctele şi să pui holy-discipline. Sincer să fiu, cred că şi atunci am să rămân shadow... şi un shadow priest poate face heal serios, să zicem cam cu câteva procente mai puţin decât un holy priest.
work harder
Sunt in dubiu cu MoD. Astept sa ajung la 60 si sa vad daca merita sau nu. Am citit pe Internet numeroase parerei si am vb cu mai multi rogi ingame: unii zic ca e must si ca MoD conteaza si dupa lvl 60, unii zic ca doar in pve are rost si atunci cand vrei sa eschivezi mobi mai mari. Stiu ca MoD aduce practic un lvl in plus fata de diferenta de 5 lvle, dar nu-i vad rostul atunci cand esti lvl 60.KodiaK wrote:Minel, te-as sfatui un talent respec. Ce fel de ganker esti tu cu 0/5 la MoD....Folosesti dagger da ai 0/3 la imp BS is 1/5 la imp ambush (sper ca macar pe asta sa il duci la 3)...Imp gouge iar e 0/3....
Daggerul il folosesc exclusiv la ambush, rar bag backstab, nu m-am obisnuit sa-l folosesc. Si atunci cand bag ambush, dau cold blood inainte, deci nu am nevoie de improved. Pur si simplu mai aveam nevoie sa bag un punct intr-un talent oarecare inainte sa pot baga in preparation.
Imp gouge ma tenta, dar asta insemna sa renunt la una din urmatoarele: preparation sau seal fate 100%. In caz de belea folosesc blind si ma bandajez. Si se regenereaza si energia full.
Mentionez ca pana acum nu am facut nici un respec, am stiut ce la inceput ce vreau.
Cat despre razbunarea mea cu gankingul, e vorba de principiu

Acum reciteste-ti postul si da-ti seama ca nu ai avut nimic important de spus

Hehe, true!Seraph wrote:Pai macar Minel gankeaza cu personaj Alianta ca sa nu faca nume rau Hoardei![]()
Am sa imi fac si eu un priest peste vreo saptamana;

Iar despre priest, stiu ca shadow merge bine in questing pana faci 60, dupa care faci respec pe holy pt instante. Unii raman shadow pe viata, si fura warlocilor dreadmistul...
S-a făcut recensământ pe jucătorii de wow şi eu nu ştiu? Astea-s poveşti.seraph wrote:E stiut ca media de varsta a playerilor ally este mai mica decat la Hoarda
Nu ştiu dacă merită să-mi bat capul cu el. În primul rând îmi trebuie cel puţin 2-3 săptămâni de Molten Core ca să adun punctele de care am nevoie ca să pot lua starter-ul şi după aceea grind la greu la demoni cu party full sperând să pice Eye of Shadow la drop rate de 0.1%. Dar recunosc că m-am gândit la asta.Yoshi, ai văzut >asta<? Cred că e visul oricărui priest staff-ul ăsta
Minel, CB eu zic sa nu il fol la ambush, cand oricum ai sansa f mare de crit cu imp ambush. Eu cand eram pe dagger faceam in feulul urmator: Ambush, evasion dupa aia SS pina la 4-5 puncet combo, dupa care CB, evis, prep, iar SS 3-4-5 puncte, iar CB si evis 
La preparation sa nu renunti in nici un caz...poti sa renunti la seal fate de ex.
MoD conteaza enorm, iti zic pentru ca eu nu il am si ma vad aia de pe la 5-8m. Iar eu pe unii nu ii vad nici cand se freaca de mine
Si imp gouge conteaza mult...la max ai 5.5 sec. Cand te bati iesi din combat dacă nu da nimeni in nimeni dupa 5sec => restealth (in felul asta nu foloseti aiurea vanishul
)
yoshi. nu trebuie recensamant ca sa imi dau seama ca in alianata sunt numai copii. In general jucatorii casual care nu prea stiu ei cu ce sa manance jocul asta da au vrut sa joace si ei s-au facut alianata garantat!. Pt ca aia de la hoarda sunt urati si sunt the bad guys
. Nu zic ca toata alianta e plina de n00bi, dar procentual vorbind alianta conduce detasat.

La preparation sa nu renunti in nici un caz...poti sa renunti la seal fate de ex.
MoD conteaza enorm, iti zic pentru ca eu nu il am si ma vad aia de pe la 5-8m. Iar eu pe unii nu ii vad nici cand se freaca de mine

Si imp gouge conteaza mult...la max ai 5.5 sec. Cand te bati iesi din combat dacă nu da nimeni in nimeni dupa 5sec => restealth (in felul asta nu foloseti aiurea vanishul

yoshi. nu trebuie recensamant ca sa imi dau seama ca in alianata sunt numai copii. In general jucatorii casual care nu prea stiu ei cu ce sa manance jocul asta da au vrut sa joace si ei s-au facut alianata garantat!. Pt ca aia de la hoarda sunt urati si sunt the bad guys

Don't steal. The government hates competition.
Hmm, nu stiam de chestia cu ooc dupa 5 secunde, dar mi-ai zis ingame ca ai aflat recent si tuKodiaK wrote:Minel, CB eu zic sa nu il fol la ambush, cand oricum ai sansa f mare de crit cu imp ambush. Eu cand eram pe dagger faceam in feulul urmator: Ambush, evasion dupa aia SS pina la 4-5 puncet combo, dupa care CB, evis, prep, iar SS 3-4-5 puncte, iar CB si evis
Si imp gouge conteaza mult...la max ai 5.5 sec. Cand te bati iesi din combat dacă nu da nimeni in nimeni dupa 5sec => restealth (in felul asta nu foloseti aiurea vanishul)
yoshi. nu trebuie recensamant ca sa imi dau seama ca in alianata sunt numai copii. In general jucatorii casual care nu prea stiu ei cu ce sa manance jocul asta da au vrut sa joace si ei s-au facut alianata garantat!. Pt ca aia de la hoarda sunt urati si sunt the bad guys. Nu zic ca toata alianta e plina de n00bi, dar procentual vorbind alianta conduce detasat.

Legat de alianta, cele 2 chestii adevarate si generale pe toate serverele sunt: superioritate numerica, dar si mai multi n00bi, ambele fiind rezultate ale faptului ca fetele si copiii joaca cu cei buni.
Am ales sa joc ca alianta pt ca-mi doream matza ca mount si pt ca voiam sa joc si cu Greg, si suntem amandoi intr-o ghilda care e cea mai tare de la alianta (Exiles of Fate), daca nu cea mai tare de pe server (Zenedar), e un fel de Last Resort de pe Skullcrusher

In caz ca nu s-au inteles unele pasaje de mai sus:
Pe serverul Zenedar, eu si Greg suntem in ghilda Exiles of Fate, la alianta.
Pe serverul Skullcrusher, eu, Kodiak si Statich suntem in ghilda AO, la hoarda.
Later edit: renunt la seal fate si bag in imp gouge si imp ss, dar nu stiu ce sa aleg intre camouflage si imp ambush, Cu viteza nu fac mare lucru, dar macar o am tot timpul. Iar 45% de la imp ambush nu ma incanta, pt ca mai mult voi rata critul, nu? Daca nu e nici macar 50%. In fine...
Si am recitit acum comboul tau, care e de fapt comboul folosit de toti rogii care au cb si prep. Si iti recomand sa-l imbunatatesti cu urmatoarele miscari: pt ultimul combo point, adica inainte de cb si evis, foloseste gouge, pt ca ti se mai regenereaza energia, si de asemenea inainte de preparation e bine sa dai un blind, poti sa te bandajezi, ti se regeneraza iar energia, si ai timp de clickurile pt prep si eventual vanish sau evasion.
<--- idiot.
Am vrut ieri sa-i fac o curea la un guildmate sa-si vanda nu stiu ce alta curea facuta cu engineering. Ma duc la auction house sa cumpar 10 heavy leathers si in loc sa bag bid de 30 silver bag din greseala 30 gold. Asa se intampla cand mananci si esti numai pe jumatate atent. OMG am crezut ca mor de nervi. Deschis ticket la GM si trimis scrisoare la gigel.
GM-ul a spus ca nu pot ajuta jucatorii cu astfel de intamplari. Am avut noroc insa ca tipul a fost super rezonabil, mi-a dat banii inapoi si i-am dat 1g ca rasplata. A da, si ambii au aparut online si mi-au dat whispers fix cand eram in Zul'Farak si dadeam la Godzila la codru des.
Asa ca children, atentie cum bagati bid-urile.
Mi-am luat si eu pentru prima oara un enchant pe axe, +6 beast slaying. E bun de ceva? Am platit numai 2.5g pentru ingrediente si atat.
Ieri, raid in Undercity. Dupa nici 30 de minute Alianta si-a luat-o in dintzi ca, ca de obicei, nu sunt in stare sa se organizeze deloc. GG Horde. De nervi ca am fost lasat in urma, m-am dus ca disperatul in Ironforge si am adunat 8 gigei. Ajuns la UC ne-am intalnit cu altii ramasi si am facut un cica raid group cu 25 jucatori. Am gankat, griefat si pwnat Ruins of Lordaeron si Throne room pana ne-am plictisit, ca era 3 dimineata si nu au mai venit Horde. Mai facut si eu 1k puncte la honor. Dupa aia au aparut de pe nicaieri vreo 30 lvl 60 si iarasi au pus bataia pe noi.
It was fun times.
Am vrut ieri sa-i fac o curea la un guildmate sa-si vanda nu stiu ce alta curea facuta cu engineering. Ma duc la auction house sa cumpar 10 heavy leathers si in loc sa bag bid de 30 silver bag din greseala 30 gold. Asa se intampla cand mananci si esti numai pe jumatate atent. OMG am crezut ca mor de nervi. Deschis ticket la GM si trimis scrisoare la gigel.
GM-ul a spus ca nu pot ajuta jucatorii cu astfel de intamplari. Am avut noroc insa ca tipul a fost super rezonabil, mi-a dat banii inapoi si i-am dat 1g ca rasplata. A da, si ambii au aparut online si mi-au dat whispers fix cand eram in Zul'Farak si dadeam la Godzila la codru des.
Asa ca children, atentie cum bagati bid-urile.
Mi-am luat si eu pentru prima oara un enchant pe axe, +6 beast slaying. E bun de ceva? Am platit numai 2.5g pentru ingrediente si atat.
Ieri, raid in Undercity. Dupa nici 30 de minute Alianta si-a luat-o in dintzi ca, ca de obicei, nu sunt in stare sa se organizeze deloc. GG Horde. De nervi ca am fost lasat in urma, m-am dus ca disperatul in Ironforge si am adunat 8 gigei. Ajuns la UC ne-am intalnit cu altii ramasi si am facut un cica raid group cu 25 jucatori. Am gankat, griefat si pwnat Ruins of Lordaeron si Throne room pana ne-am plictisit, ca era 3 dimineata si nu au mai venit Horde. Mai facut si eu 1k puncte la honor. Dupa aia au aparut de pe nicaieri vreo 30 lvl 60 si iarasi au pus bataia pe noi.
It was fun times.
Sa fi vazut replicile la guildmates din team. Sa-i strang de gat
"Dudes, I have new mail"
"Yay! Hey, do you think you were outbid on that leather?"
sau
"Damn, fishbone, I wish I was selling leather today"
Si tot asa
Altu' cu care cica faceam concurs care ajunte lvl 50 primul, eu pana acum am fost vesnic cu cel putin 10 levele peste el, acum el e 52 eu 48 si cica "ever been to XXX". "What? Where?"
"You know ... that high level area. OH! Right ... "
Madafacaz
"Dudes, I have new mail"
"Yay! Hey, do you think you were outbid on that leather?"
sau
"Damn, fishbone, I wish I was selling leather today"
Si tot asa
Altu' cu care cica faceam concurs care ajunte lvl 50 primul, eu pana acum am fost vesnic cu cel putin 10 levele peste el, acum el e 52 eu 48 si cica "ever been to XXX". "What? Where?"
"You know ... that high level area. OH! Right ... "
Madafacaz
Pai priestul tau e alianta si e pe skullcrusher, deci nici o sansa sa jucam impreuna, decat ca adversari. Si ai de pierdut daca iti faci un alt personaj alianta pe un alt server, pt ca nu poti sa-ti transferi bani sau obiecte. Iar daca-ti faci hoarda pe zenedar, din nou, vom juca doar ca adversari.s|lent wrote:Ăăă, când ajung şi eu pe la un nivel mai decent cu priest-ul, poate mă mut în ghilda voastră, pe Zenedar.
Apropos de raid-uri la racial leaders: l-am dat alaltaieri jos pe Cairne. Rezultatul: 780cp.fishbone wrote: Ieri, raid in Undercity. Dupa nici 30 de minute Alianta si-a luat-o in dintzi ca, ca de obicei, nu sunt in stare sa se organizeze deloc. GG Horde. De nervi ca am fost lasat in urma, m-am dus ca disperatul in Ironforge si am adunat 8 gigei. Ajuns la UC ne-am intalnit cu altii ramasi si am facut un cica raid group cu 25 jucatori. Am gankat, griefat si pwnat Ruins of Lordaeron si Throne room pana ne-am plictisit, ca era 3 dimineata si nu au mai venit Horde. Mai facut si eu 1k puncte la honor. Dupa aia au aparut de pe nicaieri vreo 30 lvl 60 si iarasi au pus bataia pe noi.
It was fun times.
Screenshot:
Inseamna ca am avut eu de-aface cu rogi n00bi pentru ca constant muscau din trap.
Anywhoo, cate enchant-uri care merita pe la level 45+ sa zicem sunt si cam care este average price-ul pe unde bantuiti voi?
Stiu ca in mare parte tine de gust si maniera la care joci poate si tocmai de aceea rog enchanterii sa-mi spuna ce si cum.
Later edit: dupa un search elementar,
http://www.thottbot.com/?t=Enchanting
Presupun ca pe la high-end content demonslaying e handy. Deocamdata raman cu beast, ca sunt leatherworker deci nu poate fi chiar rau.
Si, conform thottbot, am tras concluzia ca idiotul m-a tras in piept, mi-a cerut dublu la fiecare item pentru enchant. What a d*ck, pacat ca nu-mi amintesc numele. Daca-l prind in IF cu spam pe General Chat il dau in gat.
Oh well ... Live and learn.
Anywhoo, cate enchant-uri care merita pe la level 45+ sa zicem sunt si cam care este average price-ul pe unde bantuiti voi?
Stiu ca in mare parte tine de gust si maniera la care joci poate si tocmai de aceea rog enchanterii sa-mi spuna ce si cum.
Later edit: dupa un search elementar,
http://www.thottbot.com/?t=Enchanting
Presupun ca pe la high-end content demonslaying e handy. Deocamdata raman cu beast, ca sunt leatherworker deci nu poate fi chiar rau.
Si, conform thottbot, am tras concluzia ca idiotul m-a tras in piept, mi-a cerut dublu la fiecare item pentru enchant. What a d*ck, pacat ca nu-mi amintesc numele. Daca-l prind in IF cu spam pe General Chat il dau in gat.
Oh well ... Live and learn.
World of Warcraft In Motion Movie 56.37 MB @gamershell.com
World of Warcraft The Adult Version Movie 52.65 MB @gamershell.com
World of Warcraft The Adult Version Movie 52.65 MB @gamershell.com
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Fishbone, endgame beastslaying/demonslaying/goatslaying etc sunt inutile. La hunter se foloseşte +15agi. Dacă eşti dual wield, vei avea +30agi, adică un bonus la overall dmg care îl face pe cel de la *slaying o glumă.
Până la apariţia +15agi, lumea folosea Crusader. Singura problemă cu enchant-ul +15agi e că este greu de făcut rost (din câte ştiu).

Până la apariţia +15agi, lumea folosea Crusader. Singura problemă cu enchant-ul +15agi e că este greu de făcut rost (din câte ştiu).