Sa incercam sa gandim ALTFEL
Moderator: Moderatori
Intrebare pt Ovidiu: Cum draq vezi sentimentele din perspectiva ta valurita? sa luam un exemplu aiurea...cel mai aiurea.... dragostea sau iubirea...cum e ea valurita?
Si daca nu imi raspunzi sa stii ca pt mine esti ultimu retardat.... daca ma ignori... Sau nu stii ce aia dragoste? Daca nu stii nu ar trebui sa ai pretenii in a revolutiona psihologia umana .... daca nu stii esti un simplu individ demn de dispretz...
Si daca nu imi raspunzi sa stii ca pt mine esti ultimu retardat.... daca ma ignori... Sau nu stii ce aia dragoste? Daca nu stii nu ar trebui sa ai pretenii in a revolutiona psihologia umana .... daca nu stii esti un simplu individ demn de dispretz...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
eu nu am crezut în multe lucruri..asta nu înseamnă că n-am avut speranţă ...Tu chiar crezi că domnul Bufnilă avea de gând să continue într-o formă "nevălurită"?
aici poate că ai dreptate.dar am speranţa să te fi înşelat.iar faptul că domnul Bufnilă evită să clarifice ceea ce vrea să spună, mă face să cred că vorbeşte din pura plăcere de a se auzi...
cu asta nu sunt de acord,dacă se pierd înseamnă că nu au potenţial.în aceeaşi societate - care spui că-i stupidă - s-au realizat atâtea genii.Urăsc să văd tineri cu potenţial care se pierd din cauza stupidităţii societăţii.
fiecare vrea să schimbe,dacă ne-ar merge bine n-am vrea să schimbăm nimic.prin vorbe nu poate nimeni schimba ceva.că pierdem vremea în discuţii sterile e o certitudine,dar are şi un aspect bun - impresia de liberă exprimare şi cizelare a limbajului.pt mine e suficientEu aş vrea să văd tinerii acţionând pentru a schimba lumea în care trăim, nu pierzând vremea în discuţii sterile şi aşteptând o apocatastază* care nu mai vine...

după părerea mea ,ontopic, nu există gândit altfel ci numai gândit corect/greşit sau subiectiv...deci altfel

Alt-F4
- brutalistu
Valurire = a face valuri?Trickster wrote:Eu m-as valuri toata ziulica pe topicul asta. Dar nu cu D-nul Bufnila, pe care de acum incolo il suspectez de materialism. Unul valurit. Cluburi literare, promovarea de talente, consilier de imagine, promovarea propriei persoane pe internet, etc. Hmmm, valurire,,,

Eat shirt and pie!
- ovidiu bufnila
Sal, Zeus_XP!
Multumesc pentru intrebare. OK, stiu ca par niste aiureli tot ce va spun, OK, poate fi privit si asa. Din nefericire am luat-o peste bot, ciudat, de cum am deschis experimentul cu partidul digital nonliniar. Mi-au inchis topicul si mi-au dat un avertisment. Nu e vreo problema pentru ca experimentul ruleaza de mai multi ani si nimeni nu il poate opri, nici extraterestrii si nici pupincuristii cancelariilor. OK. Pentru ca se apropie rapid momentul in care ma vor bana, sa mai zic o chestie cu sentimentele: e demosntrabil ca sunt o multime de substante in creier care se ocupa cu diriguirea sentimentelor. Nu e timp sa dezvolt povestea despre tubuletele din creier si despre reactiile chimice. Gasiti insa tot ce vreti in Net. De fapt tot ce va zic eu e gasibil pe Net. IMPORTANT e sa va faceti voi singuri propriile harti de navigare onceptuala. Sentimentele pot fi privite si sub aspect chimic, si sub aspect fizic(tubulaturile in corp si fluidele!) dar suporta si un regim cuantic. Povestea despre unda si corpuscul o stie toata lumea. E ceva mai complicat insa.
Zeus, fii sigur ca nu va ignor in nici un fel. Pe Computergames mi-a placut sa ma bombardez cu forumistii numai ca moderatorii au primit ordin sa ma baneze. Ce copii! In sfarsit, vorbim altadata despre Campurile Informationale Manipulatorii. Am vorbit despre ele intr-un eseu din Cotidianul, in 1997. Despre sentimente am vorbit cu oamenii de stiinta din domeniul Complexitatii. Unii dintre ei admit ca povestea sentimentelor trebuie relationata cu Marele Univers.
Ce-ar fi sa dezvolti tu o directie? Ai fi de acord? Pe mine or sa ma baneze asa ca bitii bufnilieni sunt pe duca in XtremPC.
In sfarsit, sunt usor de gasit daca vrei sa vorbim. Ma poti suna pe celular. Gasesti numarul usor.
Cu prietenie.
Daca or sa ma baneze vreau sa stiti ca imi sunteti dragi si ca M-ATI INVATAT o gramada de lucruri mishto.
Va sunt dator pentru scehma asta.
Ovidiu Bufnila
Multumesc pentru intrebare. OK, stiu ca par niste aiureli tot ce va spun, OK, poate fi privit si asa. Din nefericire am luat-o peste bot, ciudat, de cum am deschis experimentul cu partidul digital nonliniar. Mi-au inchis topicul si mi-au dat un avertisment. Nu e vreo problema pentru ca experimentul ruleaza de mai multi ani si nimeni nu il poate opri, nici extraterestrii si nici pupincuristii cancelariilor. OK. Pentru ca se apropie rapid momentul in care ma vor bana, sa mai zic o chestie cu sentimentele: e demosntrabil ca sunt o multime de substante in creier care se ocupa cu diriguirea sentimentelor. Nu e timp sa dezvolt povestea despre tubuletele din creier si despre reactiile chimice. Gasiti insa tot ce vreti in Net. De fapt tot ce va zic eu e gasibil pe Net. IMPORTANT e sa va faceti voi singuri propriile harti de navigare onceptuala. Sentimentele pot fi privite si sub aspect chimic, si sub aspect fizic(tubulaturile in corp si fluidele!) dar suporta si un regim cuantic. Povestea despre unda si corpuscul o stie toata lumea. E ceva mai complicat insa.
Zeus, fii sigur ca nu va ignor in nici un fel. Pe Computergames mi-a placut sa ma bombardez cu forumistii numai ca moderatorii au primit ordin sa ma baneze. Ce copii! In sfarsit, vorbim altadata despre Campurile Informationale Manipulatorii. Am vorbit despre ele intr-un eseu din Cotidianul, in 1997. Despre sentimente am vorbit cu oamenii de stiinta din domeniul Complexitatii. Unii dintre ei admit ca povestea sentimentelor trebuie relationata cu Marele Univers.
Ce-ar fi sa dezvolti tu o directie? Ai fi de acord? Pe mine or sa ma baneze asa ca bitii bufnilieni sunt pe duca in XtremPC.
In sfarsit, sunt usor de gasit daca vrei sa vorbim. Ma poti suna pe celular. Gasesti numarul usor.
Cu prietenie.
Daca or sa ma baneze vreau sa stiti ca imi sunteti dragi si ca M-ATI INVATAT o gramada de lucruri mishto.
Va sunt dator pentru scehma asta.

Ovidiu Bufnila
Zeus_XP wrote:Intrebare pt Ovidiu: Cum draq vezi sentimentele din perspectiva ta valurita? sa luam un exemplu aiurea...cel mai aiurea.... dragostea sau iubirea...cum e ea valurita?
Timpul Imaginilor e valurit si valuritor fara indoiala.
Ca o nota informativa, avertismentul ti-a fost dat pentru posturi consecutive, actiune ce este "rasplatita" cu un warning indiferent de pe ce planeta vine userul.ovidiu bufnila wrote:Din nefericire am luat-o peste bot, ciudat, de cum am deschis experimentul cu partidul digital nonliniar. Mi-au inchis topicul si mi-au dat un avertisment.
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Ovidiu..stai calm... nu te baneaza nimeni pt ideile tale... doar incearca sa nu mai postezi mai multe mesaje de ale tale unul dupa altul... e asa greu?
Si ca sa revenim la sentimente si natura lor... e clar ca substantele chimice din creier le genereaza... insa la fel de clar este ca noi suntem materie... ideile noastre sunt impulsuri electrice...noi suntem formati din carne si oase....
Aici este si marea taina a Universlui... viata...ideile...din materie anorganica se naste viata ,se nasc idei... din nimic oare? mi-i greu sa cred.... Avem ratiune... sentimentele sunt in legatura cu ratiunea... daca sentimentele ar fi doar efecte ale substantelor chimice, ar insemna ca suntem niste roboti organici... suna aiurea... si nu vreau sa cred asta...
Si ca sa revenim la sentimente si natura lor... e clar ca substantele chimice din creier le genereaza... insa la fel de clar este ca noi suntem materie... ideile noastre sunt impulsuri electrice...noi suntem formati din carne si oase....
Aici este si marea taina a Universlui... viata...ideile...din materie anorganica se naste viata ,se nasc idei... din nimic oare? mi-i greu sa cred.... Avem ratiune... sentimentele sunt in legatura cu ratiunea... daca sentimentele ar fi doar efecte ale substantelor chimice, ar insemna ca suntem niste roboti organici... suna aiurea... si nu vreau sa cred asta...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
în legătură cu banatul,ovidiu,stai lejer,nici EU n-am fost banat 
apropo de mobilul tău,dacă-ţi dau bip mă suni tu înapoi?
revenind.
vorbeşti de sentimente privite sub aspect fizic?detaliază,chiar mă îndoiesc..după mine e chimie pură.fizică aproape deloc.
de fapt absolut totul e fizic.dar detaliază.corelaţia dintre fizică şi sentimente chiar nu o văd.
de fapt dacă mă screm puţin,impulsurile electrice de natură fizică sunt,dar cum funcţionează creierul mă depăşeşte şi tot ce pot să fac e să speculez,iar când mă leg de ceva exact chiar nu-mi place chestia asta.
prefer să spun că-s pe dinafară
complexitatea cui?ce ştiinţă.
vorbeşte mai omenesc puţin şi-ţi vom fi cu toţii recunoscători(deşi nu vorbesc în numele tuturor)

apropo de mobilul tău,dacă-ţi dau bip mă suni tu înapoi?
revenind.
stai puţin,povestea asta e la lumină,ce treabă are asta cu sentimentele şi creierul nostru,nu cred că suntem licuriciPovestea despre unda si corpuscul o stie toata lumea.

vorbeşti de sentimente privite sub aspect fizic?detaliază,chiar mă îndoiesc..după mine e chimie pură.fizică aproape deloc.
de fapt absolut totul e fizic.dar detaliază.corelaţia dintre fizică şi sentimente chiar nu o văd.
de fapt dacă mă screm puţin,impulsurile electrice de natură fizică sunt,dar cum funcţionează creierul mă depăşeşte şi tot ce pot să fac e să speculez,iar când mă leg de ceva exact chiar nu-mi place chestia asta.
prefer să spun că-s pe dinafară
aia ce e?oameni de ştiinţă din domeniu complexităţii
complexitatea cui?ce ştiinţă.
vorbeşte mai omenesc puţin şi-ţi vom fi cu toţii recunoscători(deşi nu vorbesc în numele tuturor)
Alt-F4
Ovidiu, nu se apropie momentul nici unui ban, nu te supraestima.
Nu eşti pericol social, eşti doar plictisitor.
Şi dacă tot m-am băgat în seamă... ştiinţa cunoaşte mai puţin de 5% din potenţialul corpului uman, şi au explicat sentimentele ca pe procese chimice pt că altfel nu au putut.
Dacă ar fi să mă iau după ei, ca să am orgasm nu am nevoie de femei ci doar de o seringă cu io ştiu ce substanţe. Bulls#^t, ce mai.
Vorba lui Colegu, toate sunt speculaţii.
Nu eşti pericol social, eşti doar plictisitor.
Şi dacă tot m-am băgat în seamă... ştiinţa cunoaşte mai puţin de 5% din potenţialul corpului uman, şi au explicat sentimentele ca pe procese chimice pt că altfel nu au putut.
Interesant este faptul că au reprodus exact chimicalele indicate, în dozajul descoperit de ei, şi tot nu au putut reproduce sentimentele câtuşi de puţin, deci oricum e o prostie să spui că atunci când eşti nervos e vorba de prea multă concentraţie moleculară de sare acidă în amoniul de carbonil, sau când iubeşti e pur şi simplu vorba de 3 moli în plus în baza izotopică de mercur ( chimiştii să-mi scuze aberaţiile)....sa mai zic o chestie cu sentimentele: e demosntrabil ca sunt o multime de substante in creier care se ocupa cu diriguirea sentimentelor. Nu e timp sa dezvolt povestea despre tubuletele din creier si despre reactiile chimice...
Dacă ar fi să mă iau după ei, ca să am orgasm nu am nevoie de femei ci doar de o seringă cu io ştiu ce substanţe. Bulls#^t, ce mai.
work harder
- ovidiu bufnila
Am gasit un link mishto apropos de chestiunea cu brainul:
http://borntoexplore.org/neurochem.htm
Sunt sute de linkuri. E interesant sa va faceti voi hartile voastre. Nu suntem roboti organici! Chestia cu roboteii vine de la cacatisurile de idei despre SF, alea expirate de la Asimov citire, de la Efremov si bla, bla, bla! Povestea cu brainul nostru drag pare sa fie legata de cuantice. Cred ca ne-am pacalit asupra transmisiilor din creier. Aparent sunt folosite fluidele dar mai aproape de adevar pare sa fie o tainica predispozitie cuantica. O SA SCRIU UN ESEU DESPRE tunelareA informationala. E POSIBIL CA INLANTRUL CREIERULUI SA AVEM DE-A FACE CU ASA CEVA. Puak, am introbagat un caps looock. Sorry. Nu ma intorc ca sunt ca intotdeauna pe viteza. TI (tunelarea informationala este specifica si serviciilor secrete de ainalta tinuta, alea care nu se ocupa cu ce kaka mananca bufnilica pe internet, sefu' sa triti va rog frumos!
Stop. Tre' sa stau la rand ca altfel chiar ca par un tampit. Mai astept sa postati voi ca sa nu mai incurc borcanele.
Loool! Ce nu-mi plac mie rulessss!
EDa' voi sunteti bosii momentului!
Ovidiu Bufnila
http://groups.yahoo.com/group/Partidul_ ... Nonliniar/
http://borntoexplore.org/neurochem.htm
Sunt sute de linkuri. E interesant sa va faceti voi hartile voastre. Nu suntem roboti organici! Chestia cu roboteii vine de la cacatisurile de idei despre SF, alea expirate de la Asimov citire, de la Efremov si bla, bla, bla! Povestea cu brainul nostru drag pare sa fie legata de cuantice. Cred ca ne-am pacalit asupra transmisiilor din creier. Aparent sunt folosite fluidele dar mai aproape de adevar pare sa fie o tainica predispozitie cuantica. O SA SCRIU UN ESEU DESPRE tunelareA informationala. E POSIBIL CA INLANTRUL CREIERULUI SA AVEM DE-A FACE CU ASA CEVA. Puak, am introbagat un caps looock. Sorry. Nu ma intorc ca sunt ca intotdeauna pe viteza. TI (tunelarea informationala este specifica si serviciilor secrete de ainalta tinuta, alea care nu se ocupa cu ce kaka mananca bufnilica pe internet, sefu' sa triti va rog frumos!

Stop. Tre' sa stau la rand ca altfel chiar ca par un tampit. Mai astept sa postati voi ca sa nu mai incurc borcanele.
Loool! Ce nu-mi plac mie rulessss!
EDa' voi sunteti bosii momentului!
Ovidiu Bufnila
http://groups.yahoo.com/group/Partidul_ ... Nonliniar/
Zeus_XP wrote:Ovidiu..stai calm... nu te baneaza nimeni pt ideile tale... doar incearca sa nu mai postezi mai multe mesaje de ale tale unul dupa altul... e asa greu?
Bun link Ovidiu.
Atasamentul asta de mistica si potentarea misterelor imi aduc aminte de orele de romana si Blaga cu "eu nu strivesc corola de minuni a lumii". Mda, amintirile ma chinuiesc...
In ton cu discutia e documentarul asta: http://www.imdb.com/title/tt0399877/
Ovidiu, detaliezi te rog un pic chestia cu serviciile secrete si TI? Chiar as aprecia o teorie a conspiratiei buna...
Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic. Chiar ai indicatori chimici pentru fiecare emotie, chiar daca chestii gen dragoste is un pic mai complexe si pe mai multe nivele. Si da, inseamna ca sentimentele nu is ceva magic.s|lent wrote:Interesant este faptul că au reprodus exact chimicalele indicate, în dozajul descoperit de ei, şi tot nu au putut reproduce sentimentele câtuşi de puţin, deci oricum e o prostie să spui că atunci când eşti nervos e vorba de prea multă concentraţie moleculară de sare acidă în amoniul de carbonil, sau când iubeşti e pur şi simplu vorba de 3 moli în plus în baza izotopică de mercur ( chimiştii să-mi scuze aberaţiile).
Atasamentul asta de mistica si potentarea misterelor imi aduc aminte de orele de romana si Blaga cu "eu nu strivesc corola de minuni a lumii". Mda, amintirile ma chinuiesc...
In ton cu discutia e documentarul asta: http://www.imdb.com/title/tt0399877/
Ovidiu, detaliezi te rog un pic chestia cu serviciile secrete si TI? Chiar as aprecia o teorie a conspiratiei buna...
- ovidiu bufnila
Visul oricarui serviciu asecret este sa construiasca un Instantaneu Informational Ideal.
Asta e supreama si bengoasa Utopie Informationala.
Culmea e ca uneori se poate.
Cum? Ha, ha, ha: gandind ALTFEL.
PS: Daca va pasioneaza Codurile atunci putem gasi pe Net o multime de linkuri despre Coduri Secrete. Sa facem un pas inainte. Hai sa va imaginati ce Cod are un DINOZAUR. Pe urma va invat ce-i cu Meduza si cu Tigrii si de ce le folosesc. Tigrii, de exemplu, este un COD legat de Pax 6. Pax 6 este GENA ARHETIP a VEDERII. Aceasta gena se afla in toate programele genetice ale tuturor fiintelor vii. Daca clicaiti pe GOOGLE PAX 6 gasiti mai multe chestii mishto despre aceasta gena.
PS: Imi sunteti dragi. Maine va dau si numarul de telefon. Sau ieri, ca tot sunt valurit.

Asta e supreama si bengoasa Utopie Informationala.
Culmea e ca uneori se poate.
Cum? Ha, ha, ha: gandind ALTFEL.
PS: Daca va pasioneaza Codurile atunci putem gasi pe Net o multime de linkuri despre Coduri Secrete. Sa facem un pas inainte. Hai sa va imaginati ce Cod are un DINOZAUR. Pe urma va invat ce-i cu Meduza si cu Tigrii si de ce le folosesc. Tigrii, de exemplu, este un COD legat de Pax 6. Pax 6 este GENA ARHETIP a VEDERII. Aceasta gena se afla in toate programele genetice ale tuturor fiintelor vii. Daca clicaiti pe GOOGLE PAX 6 gasiti mai multe chestii mishto despre aceasta gena.
PS: Imi sunteti dragi. Maine va dau si numarul de telefon. Sau ieri, ca tot sunt valurit.

Trickster, ai vrea tu să fie atât de simplu. Bine, că de fapt nu ai argumentat cu nimic afirmaţia, pur şi simplu mi-ai spus că nu e aşa. Dar nici eu nu spun că nu e aşa, ci oamenii de ştiinţă.
Dar să îl ascultăm pe Ovidiu Bufnilă, acest Bivolaru digital, deoarece văd că îl preferi pe el în locul oamenilor de ştiinţă din toată lumea.
Dar să îl ascultăm pe Ovidiu Bufnilă, acest Bivolaru digital, deoarece văd că îl preferi pe el în locul oamenilor de ştiinţă din toată lumea.
work harder
Imi cer scuze daca am fost vag. Ma refeream la neurotransmitatorii din creier, in special la neuropeptide . De exemplu un exces de dopamina si esti fericit.
Bineinteles, chimia creierului e mult mai complexa decat cunostinele mele vagi de pe Discovery si Wikipedia, si de-aia ma feresc de detalii (decat sa zic vreo prostie...). Si sa stii ca nu as fi de acord cu Bufnilaru nici daca ar avea dreptate

Bineinteles, chimia creierului e mult mai complexa decat cunostinele mele vagi de pe Discovery si Wikipedia, si de-aia ma feresc de detalii (decat sa zic vreo prostie...). Si sa stii ca nu as fi de acord cu Bufnilaru nici daca ar avea dreptate

- ovidiu bufnila
Loool! Exista un precept universal: se ataca ideea nu omul. Tigrule, compartatia complet aiurea cu Bivolaru dovedeste ca ideila tale despre tipologia/guru e cam sleampata. In alta ordine de idei, m-a ajutat Dumnezeu sa termin si eu niste scoli bengoase asa ca nu ma plang de bruma de stiinta adevarata pe care o am. Numai ca expresia bufniliana e ludica. De ce? Din cauza de Valurire. P)utem sa ne spargem in fuguri despre fiperbola din cuptoru' de fiare topite sau despre ginecologia carbonului!
Oauu, umor nu ai tigrule?
Imi esti drag. Ce-i drept, uneori ma cam dau mare. Dar o fac cu buna stiinta.
De ce?
Raspunsul e evident.
Meduzele te saluta!
OBeu;l
Oauu, umor nu ai tigrule?
Imi esti drag. Ce-i drept, uneori ma cam dau mare. Dar o fac cu buna stiinta.
De ce?
Raspunsul e evident.
Meduzele te saluta!

OBeu;l
s|lent wrote:Trickster, ai vrea tu să fie atât de simplu. Bine, că de fapt nu ai argumentat cu nimic afirmaţia, pur şi simplu mi-ai spus că nu e aşa. Dar nici eu nu spun că nu e aşa, ci oamenii de ştiinţă.
hmm...eu n-am terminat nici şcolile alea catalogate nebengoasemba chiar puturoase şi asta nu mă face automat bou.In alta ordine de idei, m-a ajutat Dumnezeu sa termin si eu niste scoli bengoase asa ca nu ma plang de bruma de stiinta adevarata pe care o am.
cu alte cuvinte se atacă ideea nu omul,nu şcoala,nu mama şi tata,nu pedigriul,ci precum spuneai ..ideea.
şi dacă eu n-am terminat şcolile respective nu înseamnă că nu m-a ajutat Dumnezeu(apropo,e singurul cuvânt pe care eu îl scriu cu majusculă)..nu înseamnă nimic.
am căutat pe gugăl pax 6 şi n-am înţeles nimic...
tot cu acelaşi gugăl am căutat simfonia a 4-a de brukner şi m-a trimis la a 4-a de brahms...ca să vezi cum lucrează rahatu de gugăl câteodată...
apropo,şi pe mine mă pasionează codurile,dar ce înţelegi tu prin cod?eventual,encoding/decoding(apropo de mp3-uri) sau cod as in code..şamd...
Alt-F4
- ovidiu bufnila
Sal' Colegu.
Omule, nu mai stiu pe unde e topicul cu politeturile pentru Zana Maselutelor.
Insa uite numarul de celular:
0740040077
Suna-ma cand vrei. Pax 6 este Gena Vederii. Ea se afla in programul genetic al tuturor fiintelor. Schema e ca daca se afla inca de la inceput atunci totul se da cu cracii-n sus! daca era dinainte stabiliat sa cascam gura prin gaura cheii atunci ce avem de zis despre Univers? ca e Valurit, se intelege. Dar altceva?
Bufnila vorbeste despre Valurire nu o inventeaza. Adica eu incerc s-o descopar. E reala si stranie. A aici si pretutindeni. Puteam sa scriu o carte de filozofii de alea arogante si faceam eu, ca ma p[ricep nitel, sa iau si niste premii rasunatoare si apoi ma plimbam tantos brat la brat cu gloria, ***** curvelor, pe strase.
Am ales insa sa navighez in draci pe Net si sa stau de vorba cu alti navigatori indiferent de scolile lor, de sexul lor, de experienta lor, de cat de tari in parcarile lor or fi!
Asta e. Sunt un baiat de zahar, am o inima mare de tot, sunt si groaznic de profesionist, am o istorie reala, stau la bloc si acum clicaiesc de la net cafe si ma uit pe geam cu da buzna o bortoasa de vijelie peste noi.
Va iubesc.
Lumea e a voastra, trigrilo meduzali.
Ov
Omule, nu mai stiu pe unde e topicul cu politeturile pentru Zana Maselutelor.
Insa uite numarul de celular:
0740040077
Suna-ma cand vrei. Pax 6 este Gena Vederii. Ea se afla in programul genetic al tuturor fiintelor. Schema e ca daca se afla inca de la inceput atunci totul se da cu cracii-n sus! daca era dinainte stabiliat sa cascam gura prin gaura cheii atunci ce avem de zis despre Univers? ca e Valurit, se intelege. Dar altceva?
Bufnila vorbeste despre Valurire nu o inventeaza. Adica eu incerc s-o descopar. E reala si stranie. A aici si pretutindeni. Puteam sa scriu o carte de filozofii de alea arogante si faceam eu, ca ma p[ricep nitel, sa iau si niste premii rasunatoare si apoi ma plimbam tantos brat la brat cu gloria, ***** curvelor, pe strase.
Am ales insa sa navighez in draci pe Net si sa stau de vorba cu alti navigatori indiferent de scolile lor, de sexul lor, de experienta lor, de cat de tari in parcarile lor or fi!
Asta e. Sunt un baiat de zahar, am o inima mare de tot, sunt si groaznic de profesionist, am o istorie reala, stau la bloc si acum clicaiesc de la net cafe si ma uit pe geam cu da buzna o bortoasa de vijelie peste noi.
Va iubesc.
Lumea e a voastra, trigrilo meduzali.

Ov
- ovidiu bufnila
Nebunia poate fi definita ca un mod anormal de functionare a creierului. Acum, bineinteles, ca mai toata lumea este nebuna intr-un fel sau altul, creierul nimanui nu functioneaza perfect dar exista anumite limite, anumite standarde in care mintea unui om poate fi consioderata a fi normala.
Bineinteles exista si functionare sub-standard, iar cei afectati sunt tinuti sub supraveghere fie in institutii specializate, fie in cadrul familiei.
Tine minte: in general, numarul de proprietati care poate fi identificat la o majoritate de unitati vor fi cele considerata normale.
PS: Hei, ia uite: OB in sfarsit si-a luat bann. GOOD !!!![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Bineinteles exista si functionare sub-standard, iar cei afectati sunt tinuti sub supraveghere fie in institutii specializate, fie in cadrul familiei.
Tine minte: in general, numarul de proprietati care poate fi identificat la o majoritate de unitati vor fi cele considerata normale.
PS: Hei, ia uite: OB in sfarsit si-a luat bann. GOOD !!!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
cred ca despre o meduza valurita, turnatori, informatori si organe...mai multe nici eu nu iti pot spune pentru ca deja unicul meu neuron a luat-o razna....decat sa bat campii..mai bine bat magazinele..si-asa cineva spusese ca femeile au cumparaturile in sanje...STalKer[KooKieS] wrote:Doamne iartama ... dar sa-mi spuna cineva despre ce e topicul asta ... ca am citit un pic pe sarite si nu am inteles o iota despre ce se vorbeste aici

pot sa zic ca imi plac ideile ,,altfel'' care ies din normal dar discutia asta e .......batuta in cap.Adica ai idei ...ciudate,autoritatile te au sub observatie{zici tu} esti inconjurat de turnatori......Vorbesti de dragoste de parca ar fi cometa Halley s.a.m.d. Sint sigur ca ai citit cum se cheama asta in o carte de psihiatrie.Incearca sa traiesti...pe englishtany HAVE A LIFE!!!