Advent Rising

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Sion

Post by Sion »

GabYO wrote:Cat te tine Sion? Adica cat timp l-ai jucat tu (pentru ca esti la final daca intrebai de boss-ul ala :wink: )?
Tine cam 7-8 ore.
Dar eu nu m-am referit la perioada de timp, ci placerea pe care ti-o ofera jocul.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Terminat şi eu jocul ... de departe cel mai tare 3D Action al anului ... can't wait for the sequels.

P.S: Gamespot can go to hell
Truth is relative. Pick one that works
Sion

Post by Sion »

Bossman wrote:Terminat şi eu jocul ... de departe cel mai tare 3D Action al anului ... can't wait for the sequels.
Sa speram ca le vor face.
Bossman wrote: P.S: Gamespot can go to hell
[smilie=Respect.gif]
Ender

Post by Ender »

Stai ca nu prea inteleg! Daca exista i trilogie(vorbesc despre carti) vor sa faca si 3 jocuri urmand cursul evenimentelor exact cum sunt prezentate acolo?
Ender will rock the fantasy
Phorkias

Post by Phorkias »

Nu exista trilogie de carti (as far as i know) ci doar pentru jocuri este programat asa ceva. Iar Card cica ar fi colaborat la dialoguri, insa nu intr-o masura asa de mare pe cat se astepta lumea.
Ender

Post by Ender »

Eu stiu ca el ar fi facut 3 scenarii(ma rog nu chiar carti da ceva de genul asta)ca o trilogie.Am mai aflat ca cica s-ar gasi pe net , dar nu stiu exact cam pe unde.Si intr-adevar de asemeanea am aflat ca sunt facute pt jocuri, deci sunt mai mult comerciale decat artistice.
Ender will rock the fantasy
radio

Post by radio »

am si eu niste nelamuriri. cum se vede la voi? pe sistemul meu nu am umbre la caractere. am editat si fisierele de configurare manual si tot nimic. si mai e ceva de-a dreptul enervant : cind ies intru-un spatiu deschis totul se pixelizeaza in departare. am crezut ca e din cauza setarii "MinDesiredFrameRate", dar nu are nici un efect, indiferent ce valoare ii pun.
rezolutiile incercate au fost 800x600 si 1024x768. pe 800x600 parca e si mai rau... arata ca Monkey Island 1.

n-am putut sa atasez un screenshot, ca era mai mare de 200 KB si l-am pus pe imageshack.
[img=http://img216.imageshack.us/img216/2465/ar2ap.th.png]
Sion

Post by Sion »

Mareste rezolutia la 1280x960.
radio

Post by radio »

am pus 1600x1200. pixelizarea tot apare la la un nivel mai redus. am incercat 2x AA, dar se pare ca nu are nici un efect. nu am observat nici o penalizare de performanta, nici chiar la 1600x1200. totusi mi se par foarte simple texturile. am mai gasit ceva ciudat : in fisierul MyDefUser.ini memoria video era detectata ca fiind 32 MB. am pus-o manual la 128 dar tot la fel se vede si merge.
War_Angel

Post by War_Angel »

Am ajuns si eu la creatura aceia ciudata si nu reusesc sa trec de ea.
Practic ce trebuie sa folosesc, TIME SHIFT, LIFT SI SHATER.
Am folosit puterile astea si bossul ala tot nu moare, ma ajuta careva :( ?
Creatura ciudata la care ma refer e Skin si mai stiu eu cum.
Nu mor asa usor !
DiaboliX

Post by DiaboliX »

Am si io o problema..... dupa ce am setat rez indiferent care o fi....imi apare in format Wide Screen .....si ma enerveaza la culme ...dc?.....cum pot sa setez pe normal?
Sau asa este standard la Advent Rising [smilie=maniac.gif]
|AMD Athlon 64(ClawHammer) 3500+ Skt 939 Cooler BOX 2213 Mhz|ASUS A8N SLI| 2*1024 Corssair XMS3200PT Cl 3-3-3-8 Dual Channel 400 Mhz|1*Leadtek Winfast PX7800 GTX TDH extreme 500/1250 Mhz|2*160 Western Digital Caviar JD special edition SATA+RAID 2+0|Creative SoundBlaster Live! 7.1 , 24bit, EAX|Creative Inspire T7900 7.1|Thermaltake PurePower Butterfly Black 480 W|Thermaltake Tsunami Dream Black|AC Ryan CC047 Blue neons|DVDRW-1608P2 ASUS 8X/6X/8X/40X/32X Black|Floppy NEC Black|
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pentru War_Angel:

ATENTIE - Spoiler
Cand ia bolovanu' ala mare si il tine deasupra capului te echipezi cu Lift, fixezi tinta pe bolovan si apesi incontinu pe click 1 (sau click 2... ala pe care ai pus Lift-ul). Nu poti sa ridici bolovanu' dar cand il arunca el apasand non-stop (nu ti apasat!) poti sa-l "opresti" si astfel ii pica in cap.
Apoi el o sa pice in genunchi si o sa fie vulnerabil, deci poti sa incepi sa dai in el (recomand cu Shatter). La mine a murit dupa 3 faze d'astea.
Last edited by GabYO on Sun Sep 11, 2005 10:50 am, edited 1 time in total.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Nu ai cum să schimbi Wide Screen-ul...
Truth is relative. Pick one that works
DiaboliX

Post by DiaboliX »

ah....deci asa e normal(standard)?...nu stiam...ciudat
|AMD Athlon 64(ClawHammer) 3500+ Skt 939 Cooler BOX 2213 Mhz|ASUS A8N SLI| 2*1024 Corssair XMS3200PT Cl 3-3-3-8 Dual Channel 400 Mhz|1*Leadtek Winfast PX7800 GTX TDH extreme 500/1250 Mhz|2*160 Western Digital Caviar JD special edition SATA+RAID 2+0|Creative SoundBlaster Live! 7.1 , 24bit, EAX|Creative Inspire T7900 7.1|Thermaltake PurePower Butterfly Black 480 W|Thermaltake Tsunami Dream Black|AC Ryan CC047 Blue neons|DVDRW-1608P2 ASUS 8X/6X/8X/40X/32X Black|Floppy NEC Black|
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Advent Rising Review @ComputerGames.ro
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
calin_fumatoru

Post by calin_fumatoru »

am si eu jocul dar am o mare problema la el:il instalez,intru in el,dar cand dau new game intra si camera se invarteste in jurul navetei aleia spatiale,eu no pot controla,se invarte non-stop.L-am mai instalat la cativa tovarasi si la ei mergea perfect,fara sa se invarta camera aiurea.Configuratia mea este:prescot 2.8ghz,placa de baza 8IPE1000-G,2 module de mem kingmax 512ddr (in total 1 giga),asus 9600xt,WD 80JB,mouse optic rpc.....cam atata.Nam idee de la ce vine problema,dar poate stie careva din voi.
Sion

Post by Sion »

Cred ca ai uitat sa spui de gamepad ! Scoate gamepad-ul din sistem si treaba este rezolvata.
calin_fumatoru

Post by calin_fumatoru »

mersi mult,asta era! Apropo,marfa de tot jocu asta.
Necrosero

Post by Necrosero »

M-am apucat si eu de el, si, ce sa zic, sunt impresionat... A inceput bine-bine, m-a cam tinut lipit de monitor... Eu nu inteleg faza cu review-urile nefavorabile, oricum prefer sa joc ceva bun timp de 8 ore, decat ceva prost 2 luni... Am ajuns pe planeta aia, ma plimb cu masinuta, dar am o intrebare... Cum folosesc Time Shift? Mai se opreste timpul asa, din cand in cand, dar nush de ce, ca nu ii fac eu nimic... Cand vrea el mai face asa? E vreo putere speciala sau ce? Ah si btw, imi place super mult faza ca, cu cat tragi mai mult cu o arma, creste damage-ul ei, acuratetea, noi moduri de foc... Super... Controlul este bestial, foarte foarte bun, pentru un joc portat de pe consola...

Later Edit : Am terminat si eu Advent Rising, si spun cu mana pe suflet ca este de departe cel mai bun action al anului, si poate cel mai bun JOC al anului... Mi-a placut foarte mult totul, de la poveste, control si pana la grafica... Chestia aia cu alegerea nu se reflecta decat in figurina lui Korem de la final, in rest n-am vazut vreo diferenta...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Am luat si eu jocul asta si sunt placut impresionat de gradul lui mare de atractivitate. Poate ca foloseste o reteta care a mai fost deja exploata in ultimul hal, dar implentarea este bine facuta.
Eroul ajunge sa aiba puteri speciale cam usor, fara prea multe explicatii. Ramane fara frate, fara logdnica, bine ca pentru asta avea rezerva...
Cateva tradari, rasturnari de situatie la momentul oportun pastreaza interesul viu pentru el.
E un pic cam desen animat si are foarte multe filme care intre noi fie vorba sunt mediocre cel mai des si uneori fiind penibile pentru ca sunt facute cu engine-ul jocului, inregistrate ca filme .bik si redate pe sisteme pe care jocul arata mai bine decat filmele. In unele cazuri sunt atat de proaste incat filmul reuseste sa nu fie cursiv, parca l-ar fi inregistrat de pe o placa video cu jumatate din performantele celei recomandate.
Sunt destule tipuri de arme, destule tipuri de puteri care sa aduca variabilitate, care pe deasupra se si imbunatatesc in timp.
AI-ul are probleme serioase, eram in aceeasi camera cu soldati seeker si ei nu m-au atacat decat dupa ce am tras eu in ei.
Muzica este foarte bine aleasa, subliniaza corect momentele principale.
Dar are un bug de ramai masca: personaje insotitoare care apar si dispar inexplicabil, intruna. Plus ca am incarcat acum o salvare de ieri si m-am trezit cu toate statisticile personajului reduse la zero barat, in capitolul 6. Dar daca ii spun sa incarce din capitolul 6 in alt slot... am nivelul care trebuie la puteri.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Post Reply