Fable: The Lost Chapters

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Sion

Post by Sion »

gigel wrote:Mi se pare super jocul.... nu-i inteleg pe cei care zic ca nu-i rpg.. ce are dungeon siege si nu are asta la dezvoltarea personajului?
RPG de calitate.. asta este fable....
Si DS e RPG ? [smilie=maniac.gif]
zombie

Post by zombie »

ce joc infantil, simplu si misto!
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
Necrosero

Post by Necrosero »

Eu am facut praf Arena, bineinteles ca am omorat-o si pe Whisper, sunt curios ce va urma... Oricum am impresia ca sunt cam putine armuri in joc... Dar imi place super mult cum arata personaju' meu (deja au inceput sa-i creasca cornite :D) si ca toata lumea se fereste de el (saracu', e terifiant). Ce nu-mi place iar e ca eu voiam sa fiu mag, dar mag pur, nu d-ala care foloseste magie, dar e imbracat in plate armor! Ce dreaq, unde sunt robe-urile si haturile pentru magi? La questul cu cartile, dupa ce i-am dus aluia o gramada de carti, mi-a dat o amarata de Bright Wizard Hat, care oricum e pentru good-doers, si arata stupid. Probabil ca daca ii mai duc imi mai da cate ceva, dar daca nu-s pentru evil characters, nu-s bune. Oricum jocul e cam superficial si cam prea repetitiv, de la un moment dat. Ma enerveaza ca se respawneaza monstrii. In toate RPG-urile m-a enervat chestia asta. Da, da, experienta, dar puteau sa mareasca universul jocului, si bagau mai multi monstrii, si castigai mai multa experienta. In fine. Care a scos sabia aia din Temple of Avo (sau cum s-o numi)? Eu deja am 6 Physical si nu pot s-o scot. Trebuie sa ajung la max? Sanatate.
cyborg

fable problems

Post by cyborg »

im farameaza de la filmuletele publicitare shi nu stiu ce are barem in joc nu mai vorbes am inteles ca ar fi de la codecuri cum rezolv shi eu problema am urm config amd athlon xp 1600+ 512 ddr fx 5200 128 mb hdd 40 placa de sunet ac 97 mentionez ca e sunetul deoarece shi fifa imi mergea dar dupa nu timp nu am mai putut sa il joc shi nu cred ca sa fie placa video pt ca nu are cum sa frameze filmuletele publicitare cineva cam cu aceeasi config i-a mers
pls help me
gigel

Post by gigel »

Dar ce e DS daca nu rpg?.... daca scot xpc-ul din luna aia parca vad: gen de joc : rpg...
Nu inteleg care parte din Role Playing Game nu e Fable...
Parerea mea!
zombie

Post by zombie »

Mda, l-am terminat si pe asta... Totusi Jack of Blades era cam varza, iar dragonul de la sfarsit n-a avut nici o sansa. Nu stiu ce ma faceam fara slow-motion, iar multi-arrow m-a ajutat mai mult spre sfarsit. Am avut noroc prima oara cand l-am jucat ca m-am plimbat mai mult decat sa ma teleportez si am apucat sa castig experienta destula intre misiuni. A doua oara am trecut repede prin el si m-am trezit ca mi-o luam urat, iar armele puternice nu le puteam ridica de pe pamant.
Necrosero

Post by Necrosero »

Si pana la urma stie careva cat iti trebuie la Strenght ca sa poti sa ridici arma aia din Temple of Ovo (sau Avo, cum ii zice)?
Stef666

Post by Stef666 »

Sper sa nu-mi sariti in cap, dar dupa parerea mea jocul este pt copii intre 4 si 9 ani maxim.

*am corectat o greseala de tipar :tongue3:
Last edited by Stef666 on Sat Oct 01, 2005 11:27 am, edited 1 time in total.
Vechiul user STYX
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Adica este un joc de consola. Aici ai dreptate. :d
zombie

Post by zombie »

o fi el simplist, dar nu e pentru copii; are rating mature 17+ (si stiti si de ce)
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Mdea si ala e singurul motiv pentru care nu e pentru copii. :d
Urmeaza un Harry Potter care sa nu fie pentru copii din cauza ca are niste scene fierbinti, si alea subintelese. :laughing6:
Necrosero

Post by Necrosero »

Hai sa fim seriosi... Ce conteaza ca e putin cam pueril jocul? Daca vrei joc mature, joaca Doom 3 sau mai stiu eu ce alta balarie! Pana la urma ideea conteaza, calitatea jocului, si nu ca unii il considera infantil si alte bla-bla-uri de gameri inraiti (si poate si mai rau, de RPG-isti inraiti)... Mie chiar imi place jocul, este chiar bunicel, sistemul de skilluri este foarte bine pus la punct, am zis si mai sus ce ma deranjeaza, dar, sa fim seriosi, jocul e BUN, cu tot infantilismul sau. Ziceti voi ce RPG a aparut mai de curand (adica 2005) care sa fie bun (nu excelent, doar bun)... Gata, ca iau foc. Cheers.
0vershade

Post by 0vershade »

KotOR2 si Dungeon Siege 2 :tongue3:
Sa inteleg ca Fable merita incercat?
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Necrosero

Post by Necrosero »

Da, Fable merita incercat. Si scuza-ma, Dungeon Siege 2 e partz, dupa parerea mea. KOTOR 2 e masterpiece, uitasem de el...
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

My 2 cents (extended edition :) )

Fable: The Lost Chapters Review @ CG.ro
Truth is relative. Pick one that works
Necrosero

Post by Necrosero »

Hey, nice review :P Asta e si parerea mea... [quote]Puteti sa alergati si in chiloti prin oras daca vreti, dar nu va asteptati sa va ia cineva in serios.[end of quote] De ce mi se pare mie asta foarte cunoscut? :-?
mayday

Post by mayday »

Am facut si eu rost de un tatuaj si nu stiu cum sa il pun pe mine.. pls help.
Cum pot sa schimb sa pun pe f1,f2,f3 ce vreau eu sau pe 1,2,3... la fel

Thanks
Keos

Post by Keos »

Ca sa iti faci tauaje trebuie sa te duci la un salon de tatuat, la fel ca si la frizer. Eventual poti gasi pe drumurile dintre orase oameni care sa faca lucrurile astea. Ca sa legi unele activitati de taste(1, 2, 3...) tragi cu mouse-ul iconitele respective din inventar pe bara din partea din stanga jos a ecranului.
There is no order...
spyonu

Post by spyonu »

intrebare intrebatoare: tocmai am primit si eu jocul , dar sistemul de save e dubios. inteleg ca xbox , portare si ala bala portocala,dar nu este nici o modalitate de salvare?
de ex: am jucat de la intrarea in hero guild pana am crescut de 2 ori (trebuia sa dau final test) cand a trebuit sa opresc calc.
am dat save...dar la load a inceput iar de la filmuletul cum ma salveaza magul si ma duce la guild...ceea ce e cam penal.
Necrosero

Post by Necrosero »

Spyoane, daca ai questuri on-going si salvezi, nu iti salveaza decat statisticile eroului. Daca nu ai nici un quest deschis, atunci salveaza exact unde ai ramas... Stiu, e un pic mai ciudat, dar uita-te cand salvezi, daca scrie Hero Save sau World Save... Cu World Save esti safe ;)
.dia

Post by .dia »

Am terminat jocul ca spellcaster exclusiv. Am folosit doar magii si a fost extrem de usor. Experienta curgea garla si, dupa un timp, mi-au aparut pe corp niste tatuaje albastre, bleo gen cele avute de Maze. Am vazut mai sus o intrebare gen "cum scoti sabia din templu?". Am rezolvat-o cu o donatie generoasa la shrineul din templu (~2.000.000) si apoi am scos-o fara probleme.
...neinteresant...
Keos

Post by Keos »

Sabia aia din piatra, ai scos-o donand bani la templu? :-k Eu am primit un mace cred, si nu a fost nevoie de atatia bani, am dat cam 50.000 (dar inainte de asta am incercat sa devin un pic rau, in felul asta nu e nevoie sa dai atatia bani).
There is no order...
burner
Radioactiv

Post by burner »

SPOILER (cred, poate e cineva care vrea sa isi dea seama singur cum se scoate sabia... ma rog)
Sabia din piatra se scoate avand Physique, Health si Toughness la maxim. sau, atunci cand incerci prima data sa o scoti, jocul inregistreaza cat ai la cele 3 atribute, iar ca sa o scoti la a 2-a incercare, trebuie sa ai Physique de 5 ori mai mare, iar celelalte de 2 ori
Mie mi-a placut pana unde am jucat... parca ii lipseste ceva, parca e prea "consolistic" dar merge... dupa seceta de jocuri prin care am trecut, asta chiar imi place...
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
CroW

Post by CroW »

Este superb jocul. Merita jucat! Deabia l-am inceput! Mai multe detalii dupa ce il termin! EVIL !
"Laser frate!"
TheLastHope
Radioactiv

Post by TheLastHope »

Aseara l`am inceput si eu.. pana acum (e 14 : **si cva :D) l`am jucat in continuu.. nu`mi place harta mare.. e destul d aiurea.. nu stii exact drumul dl 1 oras la altu..
e destul de dubioasa partea cu salvarile
si acum o intrebare.. exista vreun pach pt joc? in bandits camp aveam nevoe de un pasaport sa trec in area 2.. pot sa`l obtzin in 2 feluri.. o cumpar sau ma joc chestia aia din taverna.. ideea e ca la a 2-a incercare.. (save/load) se blocheaza.. apare la bani o suma astronomica (cateva zeci d milioane) si nu incepe jocul.. ci pur si simplu se aude pe fundal cum mi se scad banii..dar nu scade nimic..
Doua sunt una,viatza si moartea totuna...
Sa nu-ti faci masina dupa asemanarea mintii umane
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Are bug-uri cu galeata asa ca nu-i mare lucru ca se blocheaza. Eu de exemplu, nu puteam sa-mi iau skill-ul de offence magic cum ar fi Charge Strike sau Multi Hit pt. ca de absolut fiecare data imi iesea in desktop.
Ciuli

Post by Ciuli »

Mah o fost fain jocu dar cam scurt, adika l-am terminat in 11 ore ,cu marea majortitate a optional questurilor terminate si spre deosebire de alte RPG nu-mi vine sa-l termin iara prea curand cu toate ca is curios de partea EVIL a lucrurilor din fable :)
Keos

Post by Keos »

Am incercat sa joc evil dar am renuntat aproape la final. Ideea e ca nu se schimba povestea aproape deloc, filmele sunt aceleasi, poate la final se schimba ceva daca alegi sa pastrezi tu masca.
Intradevar harta e cam prost gandita, e cam greu sa iti dai seama unde trebuie sa ajungi pt ca nu poti vedea decat diferite bucati din ea. Poate e o mostenire de la console asta, nu stiu. Oricum jocul a fost bunicel. Banuiesc ca o sa i se faca continuare.
Last edited by Keos on Wed Jan 18, 2006 3:47 pm, edited 1 time in total.
There is no order...
TheLastHope
Radioactiv

Post by TheLastHope »

Keos wrote: Oricum jocul a fost bunicel. Banuiesc ca o sa i se faca continuare.
o continuare da.. dar fara partile negative :D
TheLastHope
Radioactiv

Post by TheLastHope »

terminat Fable... o singura parere de rau.. prea scurt... nu prea am chef sa`l incep pe dark - side :D e vreo diferentza finalul jocului in funcite de aliniamentul personajului?
darkmitza

Fable:The Lost Chapter

Post by darkmitza »

Super jocul dar are probleme cu incarcatul la fiecare pas
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Mai, da' n-ati mai terminat cu porcaria aia ?!? Hai, lasati-l sa se odihneasca in tomberonul in care a ajuns. Cu tot cu Mulinex. :laughing6:
crimson_cosmos
Radioactiv

Post by crimson_cosmos »

Stie careva cum se pot folosi "Style Card"-urile personale la Barber? Am cateva gasite prin oras/ghilda, dar la "Barber" am doar optiunea Buy....o.O

Mersi!
"The purpose of life is to fight maturity."

Dick Werthimer
zxp

Post by zxp »

stie cineva cum sapi la jocul asta ? am un quest in care trebuie sa dezgrop o comoara a unui fost pirat, actual fantoma...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
RedVelvet

Post by RedVelvet »

TheLastHope wrote:terminat Fable... o singura parere de rau.. prea scurt... nu prea am chef sa`l incep pe dark - side :D e vreo diferentza finalul jocului in funcite de aliniamentul personajului?
Nu dar poti alege la final daca vrei sa faci rau sau bine, cam de koko. Adica poti parcurge tot jocul sa fii cel mai rau si deodata la final sa faci alegerea buna si viceversa.

Zeus_XP wrote:stie cineva cum sapi la jocul asta ? am un quest in care trebuie sa dezgrop o comoara a unui fost pirat, actual fantoma...
Pui sapa pe un hotkey, te duci deasupra terenului ce vrei sa il sapi si apesi hotkey-ul respectiv.

crimson_cosmos wrote:Stie careva cum se pot folosi "Style Card"-urile personale la Barber? Am cateva gasite prin oras/ghilda, dar la "Barber" am doar optiunea Buy....o.O

Mersi!
Iti apar automat in selectia de barbi / freze la barber cand ai gasit un style card
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Post Reply