MSI-ul costa 3.460.549 LEI (cu TVA)
Asus costa 3.751.067 LEI (cu TVA)
Ce imi recomanadati?
Moderator: Moderatori
...mai ales ultima versiunea de Bios http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=46308,...razvan273 wrote:Eu am MSI K8N NEO 4 si sunt foarte multumit de ea. Are foarte multe dotari la partea de BIOS.
...a si sa nu uit era din revizia 1.0 cea cu coolerul zgomotos,nici nu stiu cat de zgomotos este ca l-am schimbat din prima cu o racire pasiva de la Zalman,...eu am revizia 2.0 deci aceasta problema nu ma afecteaza pe mine,..cu postu asta mi-ai adus aminte de problemele cu Abit AN8 Ultra,...asa de prost nu m-am simtit in viata mea cum m-am simtit atunci,...ii fac la o configuratie superstabila ma gandesc eu si cand ajung acasa surprize surprize fara Andreea Marin,...in seara aia imi tremurau mainile de nervi tin minte ca nu am putu manca nimic atunci si pana dimineata am dormit vreo 2 ore....Am intrat recent pe acest forum si in legatura cu ascest topic,...nu as contrazice multa lume,..doar ca eu nu vin pe baza de povesti ci dupa testarea acestui model,..si eu personal sunt foarte dezamagit,..aveam o parere f buna despre Abit (de Fatality nu zic nimic,..nush ce poate,..nu am testat),...pare buna placa si arata destul de bine cand o scotzi din cutie,.. dar dupa ce o bagi in carcasa si te apuci de componente si OS,...nu am mai ajuns la partea cu OC am renuntzat,....Prima problema era Temperatura care o arata total gresit,...89 C,...si cu Everest era doar de 52 C,....urmeaza instalarea OS care dureaza aproape 2 ore d'oh! ,..hai sa fim seriosi cu un Venice 3200+ 2 ore sa instalez un WIn Xp,...m-am si facut de kkt in fata la om eu i-am recomandat-o,...mergeam pe faza ca Abit are produse de calitate ,....(inainte avea tipu un Duron 1200 Mhz si i-am instalat win in 30 minute deci concluzia...)...
Ce sa ii mai fac,..hai sa updetez Biosu poate se rezolva din probleme,.."Din Probleme" bine zis,...doar una mai exact Temperatura era acum afisata bine,...Cu win Tot aceasi macare de peste,..sa nu mai zic ca am avut probleme si cu HDD pe SATA,...si ca sa se umple paharul de nervi dupa ce fac Update la Bios "CULMEA CULMILOR ASA CEVA NU SE POATE",.... 2 cuvinte mai imi trecau prin cap "Deja Vu",...ce credeti ca s-a mai putut intampla ,...imi arata Placa Video la 256DDR desi era pe 128 Winfast 6600 GT " si procu la 1789Mhz,..un Venice care normal ruleaza la 2000Mhz,..am testat componentele la un vecin,..deci clar nu componentele erau de vina,...am trimis placa inapoi,..nu mai aveau alta pe stoc si am schimbat-o cu un Asus A8N-E (placa de baza cu care va datzi voi iarna pe derdelus) si in 50 de minute am rezolvat toata problema ,..ziceazti ca un A8N-E nu-i bun de OC,..paote nu "Extreme" am auzit si eu multe de DFI,..dar totusi i-am dus procu la 2400MHZ la memorii nu am umblat si nici nu-i cazu merge f Bine,....diferentza de bani de la Abit am dat-o pe un Zalman,...Cooleru de pe Asus intradevar ii cam zgomotos,... laughing6 ,.....
Poate am nimerit eu o placa mai proasta dar am mai instalat mai demult un Abit pe Nf3 si pana in ziua de azi nu s-a plans tipu ca ar avea probleme cu el,....deci nush,..poate Fatality chiar face dieferentza,...dar modelul AN8 mi-a irosit o zi din viatza mea si dupa 1 luna de zile inca nu mi-am revenit din.....
Sparkle sper ca nu te-am speriat dupa cum ziceam poate am nimerit eu o placa proasta,...daca ai noroc,..sa o portzi sanatos,....doar ca nu ash suporta sa mai trec prin aşa ceva ,..is o fire mai sensibila,...si nu mai vreau sa ma fac de kkt,..mi-am invatat lectia inainte "TESTEZ" si dupa vin cu sfaturi pt amici ,..nu ma mai iau dupa forumuri si altele,...