'soft'-uri pt Yahoo Messenger

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Locked
el_dorado

'soft'-uri pt Yahoo Messenger

Post by el_dorado »

salutare lume. \:D/ ..cum majoritatea foloseste yahoo messengerul m-am gandit ca tb sa existe catziva care sa aiba asemenea 'soft'-uri...soft-uri pt soft-ul messenger...adica ma intereseaza programe de genul de a vedea cine-i pe invisible, de a vedea webcamul unei persoane fara a-si da seama , de a trimite simultan mai multe programe unei aceleasi persoane, de a te scoate din lista unei alte persoane...si as dori daca se poate nu numai denumirea lor , ci si link-ul de unde le pot descarca...scuzatzi daca vi se pare imoral, :tongue3: dar deh...curiozitatea e de vina...sper sa primesc ceva raspunsuri :thumbleft:
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

el_dorado wrote:...sper sa primesc ceva raspunsuri :thumbleft:
Da, vei primi, dar poate, ca vor fi de la moderatori :d

Oricum, mie mi-se pare, ca vrei cam mult de la sarmanul Yahoo!Messenger. Ceea ce cauti tu, se numeste spyware.
raptor

Post by raptor »

un program pentru a vedea cine e pe invisible era chiar pe un cd xtrempc dar nu functiona chiar foarte precis, se numea online offline parca, iar un altul ar fi: http://www.softpedia.com/get/Internet/C ... line.shtml

Cu camera nu cred ca este posibil (sau legal :) ), sa trimiti mai multe programe in acelasi timp ,hmmm , le pui intr-o arhiva :).
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
el_dorado

Post by el_dorado »

pardon!...am scris eu gresit...am vrut sa spun mai multe mesaje simultan :laughing6: ..si eventual si alte programe de care habar nu am eu ce stiu ele sa faca...cu cat mai multe cu atat mai bine pt curiozitatea mea :blob7:
feykinblues

Post by feykinblues »

Flooders, huh? :laughing6:
Try this. Everything to satisfy your spamming desires :tongue3:

EDIT: Link to booters considered illegal removed.
Last edited by feykinblues on Mon Dec 05, 2005 10:28 pm, edited 3 times in total.
Edge

Post by Edge »

Defapt, ei se numeau booteri. Mai multe nu pot sa spun...regulile forumului sunt clare. [smilie=maniac.gif]

Ca sa vezi cine e online...foloseste cu incredere BuddySpy :wink:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
feykinblues

Post by feykinblues »

Whistler wrote:Defapt, ei se numeau booteri. Mai multe nu pot sa spun...regulile forumului sunt clare. [smilie=maniac.gif]

Ca sa vezi cine e online...foloseste cu incredere BuddySpy :wink:
Ooops, nu e voie cu asa ceva? My bad, my bad...
Can't help then.
el_dorado

Post by el_dorado »

tot eu :) .. pai daca nu putetzi scrie link-ul macar spunetzi-mi cuvintele cheie cu care tb sa caut pe google, ca eu am mai incercat dar nu am gasit site-ul de unde sa descarc...macar sa stiu cuvintele care ma conduc pe acele site-uri :wink:
Edge

Post by Edge »

Ti-am dat un PM mai devreme. Daca n-a ajuns, mai dau unul acum :wink:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Daca o persoana e invisible, e pentru un motiv.
Daca o persoana nu-si activeaza webcam-ul, este, din nou, pentru un motiv.
Mie nu mi-ar place daca nu am chef sa discut cu orisicine sau sa ma vada oricine pe webcam sa nu am absolut nici o optiune de preveni aceste lucruri. Daca eu n-am chef de tine, nu vad cu ce drept vi tu peste mine. Chestiile alea din regulament sunt acolo pentru un motiv.
Respectati dorintele celorlalti.
Locked