salutare lume. ..cum majoritatea foloseste yahoo messengerul m-am gandit ca tb sa existe catziva care sa aiba asemenea 'soft'-uri...soft-uri pt soft-ul messenger...adica ma intereseaza programe de genul de a vedea cine-i pe invisible, de a vedea webcamul unei persoane fara a-si da seama , de a trimite simultan mai multe programe unei aceleasi persoane, de a te scoate din lista unei alte persoane...si as dori daca se poate nu numai denumirea lor , ci si link-ul de unde le pot descarca...scuzatzi daca vi se pare imoral, dar deh...curiozitatea e de vina...sper sa primesc ceva raspunsuri
un program pentru a vedea cine e pe invisible era chiar pe un cd xtrempc dar nu functiona chiar foarte precis, se numea online offline parca, iar un altul ar fi: http://www.softpedia.com/get/Internet/C ... line.shtml
Cu camera nu cred ca este posibil (sau legal ), sa trimiti mai multe programe in acelasi timp ,hmmm , le pui intr-o arhiva .
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
pardon!...am scris eu gresit...am vrut sa spun mai multe mesaje simultan ..si eventual si alte programe de care habar nu am eu ce stiu ele sa faca...cu cat mai multe cu atat mai bine pt curiozitatea mea
tot eu .. pai daca nu putetzi scrie link-ul macar spunetzi-mi cuvintele cheie cu care tb sa caut pe google, ca eu am mai incercat dar nu am gasit site-ul de unde sa descarc...macar sa stiu cuvintele care ma conduc pe acele site-uri
Daca o persoana e invisible, e pentru un motiv.
Daca o persoana nu-si activeaza webcam-ul, este, din nou, pentru un motiv.
Mie nu mi-ar place daca nu am chef sa discut cu orisicine sau sa ma vada oricine pe webcam sa nu am absolut nici o optiune de preveni aceste lucruri. Daca eu n-am chef de tine, nu vad cu ce drept vi tu peste mine. Chestiile alea din regulament sunt acolo pentru un motiv.
Respectati dorintele celorlalti.