Moderator: Moderatori
Daca nu esti fan al everclock-ingului mergi pe Leadtek sunt destul de bune si ai si 2 ani garantie la ele.florinvfd wrote:Eu ma orientasem spre Gainward sau Leadtek
Hmm!Ce carcasa ai si cat de bine este aceasta aerisita?La ce temperatura ajunge placa video?:-kcostyn wrote:Mi-am luat acum 2 zile LEADTEK 6600 GT TDH EXTREME ai am obtinut urmatoarele:
3988- 3DMARK 2005
9720- 3DMARK 2003, dar si altele:
Dupa 3-4min de Serious Sam 2 , sau NFSMW incep sa apara artefacte (la fel si in 3DMARK).
La inceput sporadic iar dupa 1-2 minute ajung sa umple tot ecranul.
Sistemul de racire este cel original, nu am facut overclock si am incercat cu ultimele drivere atat de la producator cat si de la NVIDIA.
Credeti ca ar trebui sa-i schimb sistemul de racire sau sa merg cu ea la garantie?
Nu pot sa cred, o alta victima facuta de Leadtek !costyn wrote:ANTEC SLK 3000B iar temperaturi placa video:
IDLE - 40C
FULL- 70C,
Procesor AMD: 41C
Sistem: 43C
Poate fi cumva din cauza memoriei de pe placa video?
Temperatura la System mi se pare cam maricica!:-kCoza wrote:Nu pot sa cred, o alta victima facuta de Leadtek !costyn wrote:ANTEC SLK 3000B iar temperaturi placa video:
IDLE - 40C
FULL- 70C,
Procesor AMD: 41C
Sistem: 43C
Poate fi cumva din cauza memoriei de pe placa video?![]()
Erorile pot fi atat de la memorii cat si de la GPU. Fuguta cu ea la garantie si fereste-te de Leadtek.
Corect, dar la 70 in full nu ai voie sa ai artefacte...la mine la 82 nu are nicio treaba.novi wrote:Temperatura la System mi se pare cam maricica!:-kCoza wrote:Nu pot sa cred, o alta victima facuta de Leadtek !![]()
Erorile pot fi atat de la memorii cat si de la GPU. Fuguta cu ea la garantie si fereste-te de Leadtek.
Partal Gabriel wrote:Leadtek 6600gt thd agp cu oc la 580/1180 scot asa:
3922 puncte in 3dmark05
8432 puncte in 3dmark03
Problema e ca ajunge temp la 84 grade in full load iar ambiental la 41 grade
In idle este 38 la gpu si ambiental e 27 grade
Si in unele jocuri de ex mw se blochezaza singura solutie fiind restart din buton(de asemenaea si la Dragonshard)
altele merg de rup ore in sir de exemplu bf2-special forces...am jucat 3 ore la rand si nu sa blocat
Daca si cu urmatoarea face la fel in niciun caz nu te pui sa o vinzimyx4ever wrote:da cunoastem. nu iti face probleme...du-o la garantie. si daca si cu urmatoarea face la fel vindeosau schimba-i racirea
Pai intre 6600GT si 6800GT e diferenta ca de la cer la pamant atat din punct de vedere al performantei cat si al pretului!costyn wrote:Iti dai seama ca nu ma apuc sa vand o placa video defecta, dar nici nu ma complic sa-i schimb racirea (mai ales ca nu cred ca exista sistem pentru placa asta sa racesca activ memoriile) , in schimb ma gandeam sa o schimb cu un 6800 GT - parca au racirea mai eficienta dupa cum arata in imagini (dar cine mai poate sti!?).
Multumesc oricum pentru raspunsurile categorice de a merge cu ea la garantie si nu de a incerca cine stie ce solutii de compromis.
nu cred ca e de la proc. pt ca inainte sa o pun pe asta avaem un geofrce fx 5500gt de la gigabyte si nu facea frameuri asa tot in 1024 dar pe detalii mai modeste.Coza wrote:NFS MW lucreaza foarte mult cu procu ! E foarte posibil sa fie din cauza lui, si la mine pe Barton (2300 real) mai agata foarte rar, dar o face.
Temperatura nu asa se citeste. In secunda in care iesi din joc, temp. la GPU scade cu pana la 15 grade. RivaTuner lasat sa-ti monotorizeze in background in timp ce joci vei avea cel mai real raspuns la temperaturile tale.florinvfd wrote:La temperatura am uitat sa ma uit dupa teste, dar asa..cand mai ieseam dintr-un joc (nfs mw, cod sau cod2) nu avea mai mult de 54 grade.. Sunt multumit de placa, nu face nici zgomot coolerul.
Da, asa a scos. Acum am pus din nou 81.95 si am scos si cu el 7639 (nu stiu de ce prima oara am scos mai putin cu driverul asta nou)War_Angel wrote:Am observat eu sau 3DMark2003: 7631 (nvidia 71.89) merge mai bine cu driverele vechi.