Il Dotore eu zic ca nu are de ce sa-si faca griji cu filtrele alea de la aspirator pentru ca sunt
"Aproved by [Merced]"

Am suflat pur si simplu printr-o bucata, si trece aerul prin ea cu foarte putin mai greu decat fara. Deci garantez eu pentru sistemul de filtrare al lui Illuminati, care era absolut necesar, la ce praf se aduna in vechea lui carcasa. Filtul ala de praf mi s-a parut o gluma... Nu prea ma prind la cat de mari sunt gaurile alea cat praf retine, asta poate daca praful vine sub forma de bulgari

Macar e bun ca are rama aia frumoasa si se prinde bine sacul de aspirator pe el...

Alta e problema, ca ventilatoarele de 120 sunt relativ zgomotoase si ar fi frumos un controler de turatie la ele. Ceva foarte ieftin, pana si solutia ieftina propusa de
EXT, e cam scumpa pana la urma... Deci nu e nevoie de leduri, de iesiri USB, ca are deja la carcasa, pana la urma nici de display, chiar daca ar fi binevenit macar asa la misto sa mai vezi o temperatura, macar cea din carcasa. Vazusem ceva de genul asta, facut de TITAN acum mult timp intr-un XtremPC si ma gandesc ca daca as gasi ar fi ieftin, ca nu e cine stie ce marca... Daca e pana in 50 RON e ideal. Deci ajutati omul sa se aleaga si cu o modalitate decenta de a-si aduce PC-ul la tacere atunci cand e nevoie(adica cand doarme

)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)