The Elder Scrolls 4: Oblivion

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Earendil

Post by Earendil »

Cei care vor lista completa cu toate interviurile date de producatori pot intra aici. De asemenea pentru lista de preview-uri intrati aici.

Later edit:
Cele mai noi screenshot-uri se gasesc aici
Image
"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
Necrosero

Post by Necrosero »

Si totusi CAND apare???Se stie vreo data oficiala?
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

20.03.2006

Asta este cea mai vehiculata data.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Studiourile Bethesda Softworks au anuntat ca indelung-asteptatul RPG The Elder Scrolls IV: Oblivion este Gold si va fi disponibil in magazinele din Europa si America de Nord incepand cu 20 martie.
@ CG.ro

It's coming [smilie=maniac.gif]
Truth is relative. Pick one that works
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

muoaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

countdown-ul de la Oblivion are diviziunea pana la a mia parte dintr-o secunda!!! [smilie=maniac.gif]
ce maniaci! frateeeeeee....

anyway mai sunt 13zile si 19ore! \:D/ :blob7:

http://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/

later edit: daca avem noroc o sa-l avem mai repede :wink:
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
Shader

Post by Shader »

Intr-adevar unknown_humanoid M A N I A C I...acum am ce sa fac din ora in ora :tongue3: : intru doar ca sa vad mai putine milisecunde, secunde, minute si ore ramase :laughing6: parca deja aud DVD-ul invartindu-se in unitate \:D/
Si da, as fi placut surprins daca m-as uita si as vedea 10 zile ca mai apoi dupa cateva minute/ore sa ramana doar 6-7.
Last edited by Shader on Fri Mar 17, 2006 3:03 pm, edited 1 time in total.
Live in your world, get pwned in mine!
florin22xxl

Post by florin22xxl »

stie careva daca apare si o versiune demo la joc inainte de lansare?(asa cum apare la toate jocurie).Din cate am auzit
20 martie ii data de lansare in SUA iar in europa undeva prin aprilie(sper sa ma insel).
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
viezure

Post by viezure »

Ar fi haios sa se amane pt Craciun 2006, sa vezi atunci numaratoare inversa :D
Nobody shoots anybody in the face unless you're a hitman or a video gamer - Jack Thompson
unknown_humanoid

florin22xxl wrote:stie careva daca apare si o versiune demo la joc inainte de lansare?(asa cum apare la toate jocurie).Din cate am auzit
20 martie ii data de lansare in SUA iar in europa undeva prin aprilie(sper sa ma insel).
nu apare nici un demo.

data de lansare e 20 martie perte tot. Citeste site-ul. [smilie=Nice-try.gif]
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Nu conteza unde apare mai intai, important este sa apara....dacă intelegi la ce ma refer :D
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Earendil

Post by Earendil »

Oricum o sa dureze cateva zile, maxim o saptamana, pana ajunge pe toate rafturile din Europa. Dar cum am asteptat atata timp, ce mai conteaza cateva zile in plus, nu? :tongue3:
Image
Retired
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Stai asa ca pe noi ne doar fix in pix de countdown-ul ala in primul rand pt. ca Romania e pe undeva pe la coada listei distribuitorului, de fapt pe la coada cozii listei distribuitorului, ca sa fiu mai exact. Asa ca cel mai curand noi il vom juca....neoficial, daca va exista o astfel de varianta.
Earendil

Post by Earendil »

Pana una alta, mai gasiti doua hands-on preview-uri pe The Elder Scrolls Source si pe RPGFan
De asemenea, cei care vor sa-si decoreze desktop-ul cu niste wallpapere pe aceeasi tema, pot intra aici
Image
Retired
unknown_humanoid

GEEEEEEZZZ.... http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

nu mai pot! il vreau acum!! =P~
viezure

Post by viezure »

Eu n-as fi atat de entuziasmat la vederea graficii.. Nu sunt adeptul 1FPH (frame per hour) :)
Nobody shoots anybody in the face unless you're a hitman or a video gamer - Jack Thompson
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Sa ne mai indulceasca asteptarea ( sau din contra ) Bethesda a mai dat drumul la un dev diary.Merita vazute screen-urile cu vegetatie , arata bestial . Pana acum in galerie s-a vazut in general doar verdele uniform al ierbii , dar in astea e o paleta intreaga de plante si flori toate laolalta ... dar ce mai uitati-va ca merita .
I smoke too much , i know
florin22xxl

Post by florin22xxl »

mai is 6 zile pana la ziua cea mare.Va-ti pregatit calc?. - ati defragmentat hardu,ati luat cele mai noi drivere,ati facut spatiu pe hard?.Deja am vorbit cu un preiten sami imprumute inca 512ram de luni incolo, nici nu ma gandesc sa joc numa cu 1gb(texture detail trebuie sa fie pe MAX :d ).In rest long live the internet :tongue3: ''daca ma intelegeti"
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
alexwinfast

Post by alexwinfast »

De vreo optimizare ceva se aude ceva? :laughing6: Va aparea oare sigla cu "the way it's meant to be played"? :d
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
florin22xxl

Post by florin22xxl »

pe hartie ar trebui sa mearga mai bine pe ati deoarece ii joc 3d nu open gl ,dar mai conteaza?Singurul lucru de care mie ciuda ii ca nu pot pune aa+hdr nu stiu daca o sa fie necesar aa mai ales ca nu prea is multe fire si garduri in joc mai mult copaci si multa iarba ,da in splinter cell 3 am luat un pic de foc ca trebuia sa aleg intre ele.
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Ferice de voi ca va puneti asemenea probleme ( auzi tu la ei , "nush daca pot si aa si hdr ") eu sper sa imi mearga cu toate la miniiiimmmm . And yeah , long live the internet , au aparut deja fake-uri so be carefull .
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

The Elder Scrolls IV: Oblivion Countdown Video #1 8.41 MB @ComputerGames.ro

PS: Eu prefer sigla aia frumoasa cu "Get in the game!". :tongue3:
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
alexwinfast

Post by alexwinfast »

J_Brujah wrote:Ferice de voi ca va puneti asemenea probleme ( auzi tu la ei , "nush daca pot si aa si hdr ") eu sper sa imi mearga cu toate la miniiiimmmm . And yeah , long live the internet , au aparut deja fake-uri so be carefull .
Acum ma uitam pe forum la aia pe site la producatorii jocului si spuneau unii acolo ca AA+HDR nu va putea fi rulat pe nici una dintre actualele placi video high-and(7800,X1800,7900,X1900)! :sad1:
darkmitza

Post by darkmitza »

De abia astept sa vad cum o sa fie jocul cand o sa-l joc.In poze si in trilere am vazut ca are o grafica care cred ca si la cea mai performanta placa video si la cel mai performant procesor o sa sacadeze si la ele.Cred ca o sa aiba grafica mai tare decat Gotich III.
Grinchulescu

grafica oblivion

Post by Grinchulescu »

ca grafica o sa rupa, asta e sigur, pe un calculator bun va arata foarte bine, asa a zis un director la nu stiu ce compartiment de la OBLIVION, dar nu cred ca isi vor permite prea multi pasionati sa il joace, cel putin romani... este un nou concept de grafica (cica)
Unii vorbesc ce stiu, altii stiu ce vorbesc.
(Pastrati Curatenia Culturii Romanesti)
florin22xxl

Post by florin22xxl »

adevar cau minciuna ?nu se stie sigur(5days to go)
Shader

Post by Shader »

Mai exact: 4 zile 18 ore 59 minute 35 secunde 325 milisecunde :laughing6:

Stai linistit J_Brujah il vom juca si noi intr-un fel sau altul :wink:
Earendil

Post by Earendil »

Noi sreenshot-uri aici
Image
Retired
unknown_humanoid

Super tareeeeeee!!! E bestial ce sa mai!

Am imprumutat si eu un 512 :tongue3:

Filmul ala arata incredibil!

A! si calul ala arata supeeeer! :blob7:
rayn3

Post by rayn3 »

Care-i data oficiala de lansare.....?? 20 martie sau 24 martie??? E stiam ca in 20, dar parca am vazut undeva ca ar fi in 24.....Macar sa-mi mai alin suferinta cu asta, ca astia de la Piranha-Bytes, ne-au cam amagit cu Gothic 3, pana in septembrie mai este al naibii de mult :( Dupa grafica, oblivion arata bestial, imi doresc ca si gameplyaul sa fie pe masura, povestea, sa fie spech intre personaje, atat audio cat si titrarile sa fie dispuse bine, sa fie vizibile bine, ce mai, mi-ar fi placut sa se inspire din seriile gothic dpdv al speechului, care acolo mi-a placut foarte mult. Mi-e groaza, ca personajele sa nu fi mute, la fel ca in Morrowind Abia il astept....sper sa nu ma dezamageasca. La Gothic 3, nici nu-mi pun nici un fel de probleme, fiindca stiu ca o sa fie un joc superb din toate punctele de vedere, la fel ca si anterioarele ...
florin22xxl

Post by florin22xxl »

din pozele alea de mai sus in nici una nam vazut af activat ,pe texturile de pe pamant si drumuri se vede cel mai bine asta.Jocu asta ii ''criminal'' face de rusine si cea mai tare placa video.Sper sa meagra poza care o trimit acum,ca am mai trimiso o data si no mers !
Attachments
oblivion test.jpg
Shader

Post by Shader »

Pe 20 Martie ora 12:00 ar trebui sa se lanseze mai exact. :blob7:

Geeeez abia 35 FPS pe un X1900XTX #-o [smilie=Nice-try.gif]
SuperBool

Post by SuperBool »

cine crezi ca il joaca pe 1600x1200x32 si 4xAA 16xAF io as zice mersi la 800x600 si detali mediu-high :)
Life`s good !!
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Shader wrote:
Geeeez abia 35 FPS pe un X1900XTX #-o [smilie=Nice-try.gif]
Unde ai vz tu asta ca sunt curios si eu sa vad?daca te referi la poza aia de mai sus aia pot sa ti-o fac si eu in Powerpoint!Vreau si eu sa vad de unde vine poza aia!
La multi dintre jucatori nici nu le duce monitorul 1600*1200 :laughing6: ...mai baieti mai terminati odata cu pesimismul asta ca m-ati innebunit...ce sa zic...35 FPS pe X1900,normal ca in 1600*1200 cu 4x/16x si cu toate la maxim ai 35 fps dar nu inteleg de ce trebuie sa fortezi in halul ala calculatorul cand un 1280*1024 cu 2x/4x sunt suficienti,ba chiar fara AA ca nu moare nimeni oricum se vede superb!
Apropo...35 de FPS confera o atmosfera excelenta de joc...ce este peste 25-30 se misca bine!
florin22xxl

Post by florin22xxl »

acuma normal ca ''nimeni'' nu se joaca pe 1600 da tre sa mai scriem si noi ceva pana luni. De 2 ani astept jocu asta si nu prea conteaza daca se sacadeaza am jucat si mai rau de ex enclave cu o rez de 320 :tongue3: pe un amarat de gf2.
Eu sincer cred ca sa mearga bine jocu si pe calculatoare mai slabe si ne speriem deageaba!Amintitiva de hl2 ce bine mergea pe un calc. mai slabe,doom3(lam jucat pe un atlon 1gz,256,ati 9600),si altele.
unknown_humanoid

Ultimul trailer e BESTIAAAAAAAAAL!!!! YYYHAaaaaaa!!!!!! [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif]
Este pentru prima oara cand vad caii in miscare!!! =D>

http://www.computergames.ro/site/p/down ... eo_#2.html

si inca 3 screen-uri!!!

http://elderscrolls.com/art/obliv_xbox3 ... ens_01.htm

...nu stiu de ce va cramponati asa mult cu AA-ul! La 1280x1024 nici nu observi pixelii decat daca te uiti atent la ei. Unii se bucura mai mult de pixelii aia de kkt dacat de jocul in sine...ce sa-i faci?
Attachments
IMAGINEA ASTA ESTE EXTRAORDINARA!
IMAGINEA ASTA ESTE EXTRAORDINARA!
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Cand naiba o sa se inventeze device-urile de integrare in VR , desi pentru propriul meu bine nu as vrea , oh well , i'm going looney here don't mind me.Waiting for the 20th of march ....
zaelu

Post by zaelu »

J_Brujah wrote:Cand naiba o sa se inventeze device-urile de integrare in VR , desi pentru propriul meu bine nu as vrea , oh well , i'm going looney here don't mind me.Waiting for the 20th of march ....
eMagin si 3dvisor.com/ tot de la eMagin

la asta te gindeai? daca da... strige banii... 1000 de coco :laughing6:
Image
2002angel

Post by 2002angel »

a aparut The Elder Scrolls IV: Oblivion Countdown Video #3

http://www.computergames.ro/site/p/down ... eo_#3.html
The man that GOD makes fun of
J_Brujah

Post by J_Brujah »

zaelu wrote:
J_Brujah wrote:Cand naiba o sa se inventeze device-urile de integrare in VR , desi pentru propriul meu bine nu as vrea , oh well , i'm going looney here don't mind me.Waiting for the 20th of march ....
eMagin si 3dvisor.com/ tot de la eMagin

la asta te gindeai? daca da... strige banii... 1000 de coco :laughing6:
Ar mai fi o problema though , nush ce joc are FOV apropiat de ceea ce poate percepe ochiul uman ,adica ceea ce vezi pe monitor , adica implicit si pe ochelarii aceia e ca si cum ai purta ochelari de cal si pe orizontala si pe verticala , so .... oricum eu nu am bani nici de un sistem k lumea dar mai de gadjet-uri din astea m so i'll keep dreaming , sau poate dau o spargere la BRD-u ce se vede asa de mandra de pe balcon [smilie=maniac.gif] . Anyhoo , 3 days remaining .... till realisation of the impotence of my pc :(
dexter

Post by dexter »

O sa-l joc cum am jucat si Morrowind la vremea lui. Detalii medii spre minim :) No big deal, jocu conteaza :D Dar trebuie sa recunosc...as fi vrut foarte mult sa vad si eu cum ruleaza la o rezolutie mai mare cu ceva AA pe el si detalii la max.

3 more days :D
Post Reply