stie cineva unde e Galanthir (din Skingrad) ca tot orasul vorbeste despre el, dar eu nu stiu unde sa il gasesc...
Pai eu in scurtul timp pe care l-am petrecut in acest joc si am ajuns in Skingard, la intrarea pe poarta dinspre Union..., el m-a abordat si mi-a zis sa ma intalnesc cu el sa-l ajut in nus ce afacere si sa vin la miezul noptii in spatele catedralei sa vorbim. Este un "aciupalitic" din ala urat cu urechile ascutite
Nu zic ca este "cel mai varza" joc, am zis ca nu-mi place povestea scalarea si repetarile, cu aceeasi monstri si gagaute prin acele portaluri, caverne, etc, practic jocul nu are un scop bine definit, o poveste liniara, iar pe langa aceasta poveste sa mai fie si side quest-uri, este pur si simplu o abrambureala. Imi place ca este foarte complex si este lucrat in detaliu, dar au dat kicks la ceea ce am zis mai inainte. Eu sunt fan gothic si la fel ca toti fanii gothic, sa le dai sa joace morrowind dupa ce au jucat gothic, este ceva.......
Ce ma mai enerveaza la Oblivion, sunt acele rase, gen: martani, soparle, tigri, etc....nu-mi plac de nici o culoare....de ce n-au lasat decat human si orc, pe celelalte le puneau mai bine pe lista cu vanat