P.S. E valabil si pt. topik (uri).
Moderator: Moderatori
dom'le, am terminat Gothic 2, Morrowind, Arx Fatalis, Dungeon Siege 1&2 si NVN&Diablo am jucat putin.Raziel01 wrote:unknown_humanoid la faza cu ciocanele ne demonstrezi ca n-ai jucat mai mult de 2 RPG-uri la viata ta. Arat-mi mie un RPG in care repari cu altceva, nu vrei un polizor si ultra tehnologie sa repari arme si armuri?
Si la restul intrebarilor iti raspund eu cu o intrebare : Ai auzit de fantasy?
Ciocanul era un exemplu banal omule. Vrei sa stam sa despicam firul in patru acuma?Raziel01 wrote:Vad ca marea ta problema, in legatura cu jocul sunt ciocanele. Problema ciocanelor in jocul asta e ca se rezuma la ceva formal, in Morrowind era mult mai bine realizata ideea repararii item-urilor. Dc tu te lovesti in jocul asta de un ciocan si ti se pare tie ca asta e problema lui, m-am lamurit. Aveam de gand sa scriu vreo 2 pagini pe forumuri in legatura cu partea proasta a acestui joc. Dar te las pe tine sa expui lumii mai departe problema ciocanelor.
hahaaa... pai mai iesi si tu la o padure omule. Sa simti firul ierbii si murmuretul frunzelor cu toate simturile...alexwinfast wrote:Parca prea despicati firul in patru...pt mine este suficient ca sa zic ca este un joc genial faptul ca atunci cand ma plimb prin padure imi aduc aminte de copilarie cand ma plimba bunica-mea la iarba verde si ca ma face pur si simplu sa ma pierd in acea lume imersiva!
De asta este un joc extraordinar!
D-aia este beta. Cand va fi o vs finala se vor repara toate aceste probleme si sper ca si altele.Bossman wrote:Ca sa nu mai mentionam faptul ca patch-ul nu merge instalat pe versiunea Collector's Edition a jocului... wrong exe size... sa le tot cumperi originale
Pana acu am jucat si din cand in cand mai dadea un crash to desktop, dar era mai random si foarte rat. Acum a devenit f specific . Nam schimbat nimic in sistem intre timp deci singura concluzie la care am ajuns e ca e de la patch. Si mie mi-a mers 2 ore prima data far probleme, chiar devenisem foarte fericit caci mi-am dat seama ca pot sa-l rulez acu intr-o rezolutie superioara cu un impact de numai 2-3 FPS . Am iesit...am intrat a doua zi , si de atunci sa rupt totul in doua.Tresty wrote:Hmm.... la mine merge perfect... am jucat 3 ore fara nici un fel de crash, si n-am avut crash nici la iesire... dexter nu ai cumva vreo imprimanta HP legata la comp? se pare ca si de la asta sunt crashurile cand intri/iesi de undeva... asta sau mult hulitul mpeg2dmx.
Din ce vad eu deocamdata, pare un mic boost pentru sistemul meu, ajung sa am constant 18-20 fps afara cu totul la max exceptand umbrele...
Şi până atunci, cei care au cumpărat Collector's Edition stau şi se uită cum restul pot să-şi instaleze patch-ul fiindcă au cumpărat versiunea mai ieftină de Oblivion... ggRaziel01 wrote:D-aia este beta. Cand va fi o vs finala se vor repara toate aceste probleme si sper ca si altele.